Will Smith
משתמש רגיל
- הצטרף ב
- 5/7/19
- הודעות
- 71
- דירוג
- 42
לי אישית, ככל שאני נמצא בחו"ל יותר כך אני יותר מתבאס לחזור לאוכל השגרתי כאן בארץ.
ייתכן וזה פשוט האפקט הפסיכולוגי של נופש בחו"ל, שגורם להכל להרגיש טוב יותר וטעים יותר, אבל גם ייתכן וזה יותר מזה. ייתכן ובארץ האוכל פשוט פחות טוב. ברמה שאפילו הדברים הבסיסיים ביותר כמו במקדונלדס באמסטרדם, הרגיש לי בכמה רמות מעל המקדונלדס פה. או הקולה, שאני שותה שם, שאמורה להיות אותה קולה, או אפילו מלפפון פשוט שאני קונה שם במרכול השכונתי, פשוט מרגיש לי טעים יותר. . ועד לדברים הקצת מורכבים יותר, כמו לאכול במסעדה סטייק עם פירה, פשוט מרגיש כמה רמות מעל כל סטייק שתמצא כאן בארץ. . והקפה והקינוחים, וואי וואי, שלא אתחיל לדבר על הקינוחים המדהימים שאתה מוצא בבתי הקפה באירופה. מעבר לכך מי שנכנס לסופרמרקט ממוצע באירופה ורואה את המבחר ואת האיכות (ואת המחיר ), לא יכול שלא לחוש קנאה.
יש לי תחושה שזה מתחיל בחומרי הגלם - אקלים אירופאי טוב יותר, גידול חקלאי טוב יותר. אם זה המים שמשקים איתם את הגידולים וחיות המשק, המזון שחיות המשק מקבלות, הדשן האיכותי יותר לגידולים, פרות ברפת שנמצאות פחות בסטרס ( כי מעניקים להם יותר מרחב והן מטופלות יותר טוב.) ובאופן כללי מסורת אירופאית של מאות ואלפי שנים של גידול חקלאי לעומת המדינה הצעירה שלנו.
אתה נכנס בחו"ל לאטליז ממוצע, ורואה את ההבדלים. שם להיות קצב זה לא מקצוע, זה מסורת. זאת אהבה אמיתית לבשר. זה משהו שעובר מדור לדור מאב לבן ואתה רואה את המקצוענות נוטפת מכל מקום בידיים של הקצב..
או שאולי זאת פשוט השגרה, לאכול כל יום את האוכל הישראלי מתחיל למצות את עצמו בשלב מסוים.
ייתכן וזה פשוט האפקט הפסיכולוגי של נופש בחו"ל, שגורם להכל להרגיש טוב יותר וטעים יותר, אבל גם ייתכן וזה יותר מזה. ייתכן ובארץ האוכל פשוט פחות טוב. ברמה שאפילו הדברים הבסיסיים ביותר כמו במקדונלדס באמסטרדם, הרגיש לי בכמה רמות מעל המקדונלדס פה. או הקולה, שאני שותה שם, שאמורה להיות אותה קולה, או אפילו מלפפון פשוט שאני קונה שם במרכול השכונתי, פשוט מרגיש לי טעים יותר. . ועד לדברים הקצת מורכבים יותר, כמו לאכול במסעדה סטייק עם פירה, פשוט מרגיש כמה רמות מעל כל סטייק שתמצא כאן בארץ. . והקפה והקינוחים, וואי וואי, שלא אתחיל לדבר על הקינוחים המדהימים שאתה מוצא בבתי הקפה באירופה. מעבר לכך מי שנכנס לסופרמרקט ממוצע באירופה ורואה את המבחר ואת האיכות (ואת המחיר ), לא יכול שלא לחוש קנאה.
יש לי תחושה שזה מתחיל בחומרי הגלם - אקלים אירופאי טוב יותר, גידול חקלאי טוב יותר. אם זה המים שמשקים איתם את הגידולים וחיות המשק, המזון שחיות המשק מקבלות, הדשן האיכותי יותר לגידולים, פרות ברפת שנמצאות פחות בסטרס ( כי מעניקים להם יותר מרחב והן מטופלות יותר טוב.) ובאופן כללי מסורת אירופאית של מאות ואלפי שנים של גידול חקלאי לעומת המדינה הצעירה שלנו.
אתה נכנס בחו"ל לאטליז ממוצע, ורואה את ההבדלים. שם להיות קצב זה לא מקצוע, זה מסורת. זאת אהבה אמיתית לבשר. זה משהו שעובר מדור לדור מאב לבן ואתה רואה את המקצוענות נוטפת מכל מקום בידיים של הקצב..
או שאולי זאת פשוט השגרה, לאכול כל יום את האוכל הישראלי מתחיל למצות את עצמו בשלב מסוים.