• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

השוואת דמי ניהול פנסיה - האם אני או אתם משלמים יותר מדי?

נכון.
לא הייתי עובר עכשיו חברה. אלא מחכה לקבל את האיזון האקטוארי הזה קודם. אפשר גם להגיד לחברה שיש לך הצעה טובה ולבקש הצעה משימור לקוחות.
עד כמה זה אפקטיבי לפנות לחברה ולהגיד שיש לי הצעה טובה יותר ולבקש הצעה משימור לקוחות או שפשוט להתחיל את תהליך ההעברה ולחכות לפניה משימור לקוחות?

עד כמה זה אפקטיבי לפנות לחברה ולהגיד שיש לי הצעה טובה יותר ולבקש הצעה משימור לקוחות או שפשוט להתחיל את תהליך ההעברה ולחכות לפניה משימור לקוחות?
הרבה פעמים זה עובד אפ אם אתה פונה אליהם ואומר שיש הצעה חילופית

לא הצלחתי להבין מהשרשור אם אצליח להשיג דמי ניהול של פחות מ-0.1% מהצבירה כעצמאית עם צבירה של כ-1 מיליון ש"ח והפקדות נמוכות יחסית.

אולי יש הבדל בין שכיר עם הפקדות לבין עצמאי שיש לו בעיקר צבירה ומפקיד מעט יחסית?
כה העצמאי מפקיד אם מדובר בהפקדות של 850 אז זה ודאי כלול במה שכתבתי לפחות ידוע לי על סוכן אחד שזה מה שנותן בהראל נכון לשבוע שעבר

שלום וברכה, אשתי עובדת מדינה באחד הבתי חולים, בת 33 צבירה של 320K ודמי ניהול של 1.5 אחוז מהפקדה, 0.15 מצבירה במנורה דרך סוכן, מושקעת בקרן פנסיה מקיפה קופה 168.
דיברתי עם הסוכן לאור כל הנתונים שראיתי כאן, והוא טען שלא כדאי לעבור היות והוא מטפל הרבה בתביעות וכו' והרבה עובדי מדינה דרכו במנורה ויש שירות וכו'.. בקיצור שורה תחתונה הוא הציע שנוכל להוריד את הצבירה ל0.1 אחוז..
אני לא מכיר סוכנים ואין לי מושג אם עד הפנסיה אצטרך אותם.. השאלה האם לצאת לסבב השוואות כפי שמוזכר כאן, ובלי סוכן, או לסמוך על הסוכן שלי ולהישאר במנורה.
אגב כששאלתי אותו אם הוא עובד עם כל החברות ושינסה להעביר אותי ולהתמקח, אמר לי שכן, אבל היות ויש לו שירות טוב איתם אז הוא מעדיף אותם.. נשמע שזה לא תשובה הכי טובה שהייתי רוצה לקבל..
מצד שני כשאמרתי לו שיש לי יותר מודעות לשוק ההון ואני רוצה מסלול מנייתי , הזכיר את העובדה שלמנורה יש את המסלול העולמי הכי מפוזר ושלא כדאי כרגע להתקרב לסנופי אז זה גם יתרון.. (העברתי את הקרן השתלמות שלה לסנופי עכשיו בעקבות הפורום לקרן מח"ר 100 אחוז ככה שאולי יצא לי קצת פיזור)
תודה מראש לעונים.

אני לא נלחם על עשירית האחוז. זה סכום זניח. סוכן טוב ושירות טוב חשוב יותר.
אם היה מדובר ב2-3 עשיריות האחוז ויותר, היתי בודק אופציות אחרות.

אני לא נלחם על עשירית האחוז. זה סכום זניח. סוכן טוב ושירות טוב חשוב יותר.
אם היה מדובר ב2-3 עשיריות האחוז ויותר, היתי בודק אופציות אחרות.
איך אתה מגדיר שירות וסוכן טוב?
רוב האנשים לא ישתמשו בשירותים שלו למעט הוזלה של דמי ניהול פעם בכמה שנים. ברגע האמת כשצריך לתבוע יכול להיות שתגלה פתאום שהוא לא יעיל במיוחד וכבר אין אפשרות לעבור

איך אתה מגדיר שירות וסוכן טוב?
רוב האנשים לא ישתמשו בשירותים שלו למעט הוזלה של דמי ניהול פעם בכמה שנים. ברגע האמת כשצריך לתבוע יכול להיות שתגלה פתאום שהוא לא יעיל במיוחד וכבר אין אפשרות לעבור
יכול להגיד שעזרתי ל2 אנשים נפרדים בתביעה מול הפנסיה, בחברת הראל, והמענה הוא בדירוג 2 מתוך 10.בין אם זה מענה איטי של עד חודש ימים להודעה כתובה, מוקד טלפוני עם שעות פעילות מצומצם מאוד, או אתר אינטרנט שלא מעודכן.

אני אישית בדיוק בצומת דרכים
אני נמצא בהראל ובתום ה5 שנים של ההטבה מהמעסיק הקודם,
הציעו לי הצעה חדשה של 1 אחוז הפקדה, 0.13 על צבירה.

אז קודם כל האם למישהו יש תובנות בעבודה מול חברות אחרות?(נגיד הפניקס שמעתי טובות)
ומה לגבי ההצעה שקיבלתי מהראל עצמה? אולי העשירית האחוז הזו כן שווה חברה עם שירות לקוחות טוב

מיטב, צבירה 1M ,
1.39 מהפקדה 0 מצבירה, הסכם מעסיק

אני עם 0.96/0.05 - הייתי שמח להוזיל את הצבירה גם.

שורה תחתונה, מישהו השיג לאחרונה דמי ניהול של פחות מ 0.1% דרך סוכן או ישירות? היו לי דמי ניהול בפניקס של 0.05% על צבירה ו 0.5% על הפקדה וקיבלתי מכתב על העלאה ל 0.1% + 1.5% . צבירה של סביב 2M . לא הסכימו להוריד בשיחת טלפון. מחפש לנייד.

שורה תחתונה, מישהו השיג לאחרונה דמי ניהול של פחות מ 0.1% דרך סוכן או ישירות? היו לי דמי ניהול בפניקס של 0.05% על צבירה ו 0.5% על הפקדה וקיבלתי מכתב על העלאה ל 0.1% + 1.5% . צבירה של סביב 2M . לא הסכימו להוריד בשיחת טלפון. מחפש לנייד.
מעניין. אתה מכיר מקום אחר שמציע דמי ניהול טובים יותר? כי אז אפשר לנייד ואז יחזרו אליך משימור לקוחות

לפי התנאים של "פנסיה מבטיחה" של חברת כלל, על צבירה של מעל 2 מליון, משלמים 0.045% מהצבירה ו-1.058% מההפקדה.
ראה - כאן

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מעניין. אתה מכיר מקום אחר שמציע דמי ניהול טובים יותר? כי אז אפשר לנייד ואז יחזרו אליך משימור לקוחות
מחפש.
מעצבן אותי מאוד העניין הזה. צילצלתי אליהם ושאלתי למה צריך לבזבז זמן לעבור את כל הסרט הזה במקום שישאירו את הדמי ניהול כמו שהם. כבר פעמיים בעבר שלחו אלי שימור וסיימתי עם תנאים יותר טובים ממה שהיו קודם (למרות שכל מה שרציתי זה להישאר באותם תנאים). התעקשו שהפעם לא יפעילו שימור גם אם אנייד. נראה מה יהיה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
G עובר מעסיק וניצב בפני החלטה אם להשאר או לעבור קופה (השוואת דמי ניהול) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
D השוואת דמי ניהול או מעבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
K השוואת דמי ניהול בקרן פנסיה, השתלמות וגמל צרכנות פיננסית 8
C קרן השתלמות: השוואת דמי ניהול, והאם כדאי לי להשקיע את כל המניות דרך הקרן? צרכנות פיננסית 1
P סקר השוואת דמי ניהול בפוליסות חסכון צרכנות פיננסית 78
שלי השוואת דמי ניהול בקרן פנסיה צרכנות פיננסית 5
ש השוואת דמי המרה בין מיטב לפסגות צרכנות פיננסית 5
G התייעצות | השוואת תיק עצמאי לקרן השתלמות שוק ההון 1
S תא35 ותא125 - השוואת קרנות סל שוק ההון 3
SolidAce השוואת פקדונות שוק ההון 2
ה השוואת 2 מסלולי S&P500 של מגדל בתשואה שונה לחלוטין פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
N פעם ראשונה פה והשאלה היא לגבי השוואת עמלות שוק ההון 5
צ השוואת תשואה של תיקי השקעות שוק ההון 23
E השוואת השתלמות בניהול אישי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
ל השוואת ביצועי ETF שנסחר בבורסות שונות שוק ההון 2
I השוואת סטטוס למתחמי פינוי בינוי נדל"ן 1
JBUZZ השוואת קרנות כספיות לפיקדון בנקאי שוק ההון 48
ה המלצות הוועדה: השוואת תנאי מיסוי למסחר עצמאי שוק ההון 40
מומו הברווז השוואת מערכות מסחר (ברמה הטכנולוגית) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 7
E השוואת קניית דירה לשכירה נדל"ן 8
M קניית $ השוואת IBKR מול בנק מקומי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 16
S השוואת משכורת בין טקסס לתל אביב אוף טופיק 6
ד השוואת מניה לקרן סל? שוק ההון 2
פ השוואת עלות: העברת כספים לIBKR פוסטים מאיכות נמוכה 5
S אודה להמלצה על אתר אחד שמאפשר השוואת גרפים/תשואות גם של ETF אמריקאיות וגם של ETF איריות שוק ההון 11
צ השוואת מספרי ניירות ערך (טיקרים) שוק ההון 7
J השוואת עמלות בקניית ביטקוין קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 42
ס השוואת קופת גמל להשקעה מול מסחר עצמאי שוק ההון 15
M קניית דירה ראשונה בפרויקט דירה בהנחה - השוואת תמהילים נדל"ן 52
V השוואת ביטוחי בריאות פרטיים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
ס השוואת פתיחת חשבון בנק בקפריסין מול אנגליה צרכנות פיננסית 2
M על השוואת מחירים נכונה למוצר בסופר מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 39
F השוואת עמלות מסחר ב-tase.co.il ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
A השוואת אפשרויות פדיון פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
M השוואת תשואות בS&P 500 בקרונות השתלמות / קופות גמל להשקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
M השוואת קרנות השתלמות וקופות גלמל להשקעה מחקה מדד SP 500. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א השוואת תשואות קופות גמל לסנופי שוק ההון 8
כ השוואת ביצועי קרנות נאמנות למדד שוק ההון 4
T השוואת תשואות קרנות מחקות ישראליות מול איריות - ממצאים אמפיריים? פוסטים מאיכות נמוכה 0
A מכירים אתר השוואת תיקים שלוקח בחשבון מס על איזון? שוק ההון 19
I השוואת תנאים בבנק מזרחי להצעות הייטקזון/מועדון הוט צרכנות פיננסית 42
I השוואת תמהילים של משכנתא נדל"ן 9
T השוואת עמלות בין הבנק למיטב דש שוק ההון 11
Mose השוואת הצעות של בתי השקעות ישראליים שוק ההון 26
א השוואת הצעת עבודה אמריקאית לישראלית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
C השוואת תנאים בפנסיה והשתלמות עבור מחקי מדד/IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
Y השוואת משכורות בהייטק התפתחות אישית 12
K השוואת תיק מנוהל לתיק עצמאי שוק ההון 2
S ביטוח רכב - השוואת מחירים 2021 צרכנות פיננסית 9
Y אלטשולר שחם VS מיטב דש - השוואת תשואות שוק ההון 28

נושאים דומים