איזו סיבה יש לאנשים שכל חייהם נלחמים ועובדים למען המדינה לשקר?
חותם על כל מה שכתבת.
אבל הקולות שאני שומע זה כיוון שהייטק/טייסים/השלם בעצמך תורמים יותר למדינה כך להכל שלהם יש יותר משמעות גם אם רוב העם בחר אחרת.
תבחין בין טענה לעובדה.
תמיכתו בטרור והרשעתו של בן גביר הן עובדה.
התמיכה של עבאס בטרור היא טענה (שקרית).
בכל מקרה, אני שמח שאתה מבין שהטענה שרק בשוליים בימין תומכים במחבלים אינה נכונה.
כתבתי בתגובה הקודמת שלי איך רואים אם ציבור הוא תומך טרור(תזכורות- כיכור על שמות מחבלים, ספרי לימוד ושירים מהללים אותם וכו).
כשאתה מביא לי אדם או שניים שלפני עשרות שנים הורשעו במשהו, וחזרו בהם, ואומר שבגלל זה התמיכה בטרור יהודי היא לא שולית, זה מגוכך.
לגבי תמיכת מפלגת רע"ם בטרור, תקרא את השרשור הבא ותגיד לי אם יד על הלב אם זה לא תמכיה בטרור:
מה השמות של כל חברי "עוצמה יהודית"? בן גביר, פוגל, אלמוג...
ושוב חזרת שאתה רוצה להיות ערבי? או לפחות באותה רמה מוסרית?
הם אמרו הרבה דברים גרועים אבל שום תמיכה בפרעות שהיו שם.
לגבי הסיפא, אני לא רוצה להיות כמו אסד בסוריה. מספיק לי להיות כמו ארצות הברית בעירק.
פה תלויה תמונה של [תמונתו של "ברוך הגבר" בסלון של ראש עוצמה יהודית]
זהו? תמונה אחת (שכבר ירדה) בבית אחת? זאת התמיכה של הימין בטרור שכולם מדברים?
זה מוסר כפול. החבורה של רעם תומכת במפורש בטרור (ראה קישור לעיל) אבל בגלל שמנסור אמר כמה מילים יפות
גרהם והחבר'ה משמאל מחבקים אותו ויושבים איתו בממשלה. ושלא נדבר בכלל על המשותפת.
שאלת אם אני רוצה להיות ברמה מוסרית של הערבים? לא אבל אני גם לא רוצה שתייחסו לערבים עם גזענות של צפיות נמוכות.
פוגל לא התראיין תוך כדי אורגזמה שהוא שמח שהנה ההרתעה מוחזרת?
זה לא אומר שהוא תומך במה שקרה. מיד אחרי זה הסביר שזה צריך להעשות ע"י צה"ל.
אתה בוחר לגור באזור חיכוך עם האוייבים החיצוניים. אתה מצפה שנגנה מחבלים שמנסים לפגוע באזרחים?
אנחנו מגנים אותם.
אבל אני לא באמת קשור לגינוי של מוחמד מן דהו או אחמד אלמוני.
עדיין, מהעם שהוא "אור לגויים" מצפים ליותר.
שוב גזענות של צפיות נמוכות.
מותר לי לגור בכל מקום שהחוק מאפשר לי ואסור לאף אחד לפגוע בי.
בדיוק כמו שמותר לאשה ללכת לבושה איך שהיא רוצה איפה שהיא רוצה בלי לקבל את זה שיפגעו בה.
גם הסבים והסבתות שלנו החליטו להגיע לאמצע המזרח התיכון ולגור בין מאות מליוני אויבים חיצוניים.
אני לא מצפה ממוחמד לגנות אני מצפה מהשמאל והתשורת שיודעים לקפוץ על כל דבר הכי קטן שאיש ימין עשה ולפתוח מהדורות.
מקודם הבנתי נתון מההאתר של השב"כ שהיו בשנה האחרונה 4000 אירועי טרור ביוש.
תראה לי גינויים לחצי מהאירועים האלו