• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ההיסטוריה של המהפכה החוקתית

• פותח הנושא פותח הנושא noam23
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מה סביר?..?? אתה בעצמך כתבת שזה לא סביר שיהיה שר, אתה! אז מה אתה רוצה מבית המשפט?
אני רוצה שיפסוק על פי חוק, לא על פי סבירות או דברים אחרים שאינם מעוגנים בחוק. גם במקרים שאני חושב כמוהו (כמו במקרה של דרעי, אגב, את דרעי בכל מקרה הייתי מעדיף לראות מחוץ לממשלה, בין אם הוא אשם ובין אם לא), אני לא חושב שהוא יכול לעשות מה בראש שלו. הוא צריך לפסוק על פי חוק מוגדר.

מאחר שלבית המשפט יש אמינות 0 בעיני, אני לא יודע. בהנחה שהוא גנב - אכן זה לא הגיוני שהוא יהיה שר.
עצוב שאתה חושב ככה, זה לא תקין.
עוד יותר עצוב שיש מאות אלפי אנשים שגם חושבים ככה.
זה מצב מאוד בעייתי, כי אם אתה לא מאמין לשופט שלמד ומתעסק בזה כל חייו אז למי כן?
ראוי להערכה שהסתייגות ורשמת ״שאתה לא יודע״ אם דרעי גנב כי לא קראת את החומר, ולא ״הוא בטוח לא עשה כלום״ כמו אחרים שלא התאמצו לקרוא אות מכתב האישום.
אני סמוך ובטוח שהשופט שפסק את מה שפסק(שדרעי כן אשם) חקר את הנושא לעומק במשך הרבה זמן ולכן אני הרבה יותר סומך עליו מאשר על עצמי שניזון רק מהתקשורת.
עריכה: במקרה של דרעי אין ספק שהוא אשם לא במאה אחוז אלא באלף אחוז, כי הוא פשוט הודה… עצוב שמישהו שהודה שגנב מתמנה לתפקיד ציבורי כל כך משמעותי כמו שר

אני רוצה שיפסוק על פי חוק, לא על פי סבירות או דברים אחרים שאינם מעוגנים בחוק. גם במקרים שאני חושב כמוהו (כמו במקרה של דרעי, אגב, את דרעי בכל מקרה הייתי מעדיף לראות מחוץ לממשלה, בין אם הוא אשם ובין אם לא), אני לא חושב שהוא יכול לעשות מה בראש שלו. הוא צריך לפסוק על פי חוק מוגדר.
הם פסקו על פי חוק, הוא הודה, להיפך, לדעתי הקלו עליו כי הוא התחייב לא לחזור לחיים הפוליטים ולכן השופט לא פסק קלון, מה עשה דרעי... חזק בפול גז לחיים, גם גנב וגם שקרן... ממש פוסטר לעשרת הדיברות ועוד עם כיפה!
אשרי האנשים שבחרו בפושע גנב ושקרן שינהיג אותם...

עוד יותר עצוב שיש מאות אלפי אנשים שגם חושבים ככה.
שמעתי ראיון עם רוטמן (אצל אמסטרדמסקי) שבו הוא אמר שעצם העובדה שמאות אלפי אנשים הצביעו לדרעי לאחר שהוא הודה שהעלים מס בשני מליון שקלים זה בדיוק מה שמראה שיש בעיה חמורה בבית המשפט שצריך לתקן כי אין להם אמון בו.

אני לא בטוח שמישהו יאהב את ההשוואה הבאה...
אבל יש כמה וכמה מליונים שחושבים שהיו צריכים לתת לנאצים לסיים את העבודה.
חלק מהם מסתובבים בישראל, עם ת.ז. כחולה ושונאים ערבים (בנוסף לכל הצרות).

איזו סיבה יש לאנשים שכל חייהם נלחמים ועובדים למען המדינה לשקר?
חותם על כל מה שכתבת.
אבל הקולות שאני שומע זה כיוון שהייטק/טייסים/השלם בעצמך תורמים יותר למדינה כך להכל שלהם יש יותר משמעות גם אם רוב העם בחר אחרת.
תבחין בין טענה לעובדה.
תמיכתו בטרור והרשעתו של בן גביר הן עובדה.
התמיכה של עבאס בטרור היא טענה (שקרית).
בכל מקרה, אני שמח שאתה מבין שהטענה שרק בשוליים בימין תומכים במחבלים אינה נכונה.
כתבתי בתגובה הקודמת שלי איך רואים אם ציבור הוא תומך טרור(תזכורות- כיכור על שמות מחבלים, ספרי לימוד ושירים מהללים אותם וכו).
כשאתה מביא לי אדם או שניים שלפני עשרות שנים הורשעו במשהו, וחזרו בהם, ואומר שבגלל זה התמיכה בטרור יהודי היא לא שולית, זה מגוכך.
לגבי תמיכת מפלגת רע"ם בטרור, תקרא את השרשור הבא ותגיד לי אם יד על הלב אם זה לא תמכיה בטרור:
מה השמות של כל חברי "עוצמה יהודית"? בן גביר, פוגל, אלמוג...
ושוב חזרת שאתה רוצה להיות ערבי? או לפחות באותה רמה מוסרית?
הם אמרו הרבה דברים גרועים אבל שום תמיכה בפרעות שהיו שם.
לגבי הסיפא, אני לא רוצה להיות כמו אסד בסוריה. מספיק לי להיות כמו ארצות הברית בעירק.
פה תלויה תמונה של [תמונתו של "ברוך הגבר" בסלון של ראש עוצמה יהודית]
זהו? תמונה אחת (שכבר ירדה) בבית אחת? זאת התמיכה של הימין בטרור שכולם מדברים?
זה מוסר כפול. החבורה של רעם תומכת במפורש בטרור (ראה קישור לעיל) אבל בגלל שמנסור אמר כמה מילים יפות גרהם והחבר'ה משמאל מחבקים אותו ויושבים איתו בממשלה. ושלא נדבר בכלל על המשותפת.
שאלת אם אני רוצה להיות ברמה מוסרית של הערבים? לא אבל אני גם לא רוצה שתייחסו לערבים עם גזענות של צפיות נמוכות.
פוגל לא התראיין תוך כדי אורגזמה שהוא שמח שהנה ההרתעה מוחזרת?
זה לא אומר שהוא תומך במה שקרה. מיד אחרי זה הסביר שזה צריך להעשות ע"י צה"ל.
אתה בוחר לגור באזור חיכוך עם האוייבים החיצוניים. אתה מצפה שנגנה מחבלים שמנסים לפגוע באזרחים?
אנחנו מגנים אותם.
אבל אני לא באמת קשור לגינוי של מוחמד מן דהו או אחמד אלמוני.

עדיין, מהעם שהוא "אור לגויים" מצפים ליותר.
שוב גזענות של צפיות נמוכות.
מותר לי לגור בכל מקום שהחוק מאפשר לי ואסור לאף אחד לפגוע בי.
בדיוק כמו שמותר לאשה ללכת לבושה איך שהיא רוצה איפה שהיא רוצה בלי לקבל את זה שיפגעו בה.
גם הסבים והסבתות שלנו החליטו להגיע לאמצע המזרח התיכון ולגור בין מאות מליוני אויבים חיצוניים.
אני לא מצפה ממוחמד לגנות אני מצפה מהשמאל והתשורת שיודעים לקפוץ על כל דבר הכי קטן שאיש ימין עשה ולפתוח מהדורות.
מקודם הבנתי נתון מההאתר של השב"כ שהיו בשנה האחרונה 4000 אירועי טרור ביוש.
תראה לי גינויים לחצי מהאירועים האלו

אני לא בטוח שמישהו יאהב את ההשוואה הבאה...
אבל יש כמה וכמה מליונים שחושבים שהיו צריכים לתת לנאצים לסיים את העבודה.
חלק מהם מסתובבים בישראל, עם ת.ז. כחולה ושונאים ערבים (בנוסף לכל הצרות).
לא הבנתי.

הם פסקו על פי חוק, הוא הודה, להיפך, לדעתי הקלו עליו כי הוא התחייב לא לחזור לחיים הפוליטים ולכן השופט לא פסק קלון, מה עשה דרעי... חזק בפול גז לחיים, גם גנב וגם שקרן... ממש פוסטר לעשרת הדיברות ועוד עם כיפה!
אשרי האנשים שבחרו בפושע גנב ושקרן שינהיג אותם...
רק דבר אחד, הוא לא התחייב שלא לחזור לחיים הפוליטים.

כשאתה מביא לי אדם או שניים שלפני עשרות שנים הורשעו במשהו, וחזרו בהם, ואומר שבגלל זה התמיכה בטרור יהודי היא לא שולית, זה מגוכך.
על מה אתה מדבר?
מנהיג מפלגה, עבריין מורשע, מעריץ של מחבלים, עד כדי כך שבביתו הפרטי תלויה תמונת מחבל. זה אפילו לא אינטרס פוליטי - אלו האנשים ואלו המעשים אשר לאורם הוא מחנך את ילדיו. לא רב גדול, לא סב המשפחה, אדם שנכנס לבית תפילה וריסס את המתפללים זה האיש הנערץ עליו.
איך אפשר להגיד על מפלגה שזה המנהיג שלה שאינה תומכת בטרור? איך אפשר להגיד על מפלגת הימין היחידה שעברה את אחוז החסימה שהיא שולית?
בקשר לעבאס, כבר עניתי למעלה. זו הסטה של הדיון בעיני. הוא לא מייצג ולא נבחר על ידי או על ידי הציבור אליו אני שייך. אתה יכול להגיד דברים דומים על העבריין בן גביר?

ידידי, במקום לקרוא ראיון שיטחי עם מנדלבליט, בבקשה הבאתי לך ציטוט מפסק הדין, אתה מוזמן לקרוא את כולו, מפסק הדין מבין השופט כי דרעי לא יחזור לשרת כנבחר ציבור וכי הבין שאסור לו להתקרב לקופה הציבורית.
דרעי עשה מעשה מרמה בבזה שהתפטר וכך לא נקבע לו קלון וחזר מהחלון להיות איש ציבור.

הודעת ההסדר מלמדת כי הנאשם החליט להתפטר מכנסת ישראל. על פניו, מדובר בהודעה אשר אינה קשורה להליך הפלילי, אין בה כדי ללמד על סנקציה פלילית כזו או אחרת המהווה חלק מהסדר הטיעון ועניין זה מעלה תמיהה – מדוע אם כן, נכתב סעיף זה ומה הוא בא ללמדנו?

אלא, שמדובר בנסיבה חשובה הבאה ללמד שתי נקודות חשובות אודות הנאשם.

הראשונה, הנאשם, איש ציבור מזה כשנים רבות, מדיר עצמו מעתה מרצון מעיסוק בצרכי ציבור. שיקוליו הרחבים אינם פרושים בפניי, אך נדמה כי תולדות חייו מלמדים כי הוא ראה בהיותו נבחר ציבור ייעוד ודרך חיים, וכעת נוכח התיק דנן ואישומיו – הרי שהוא מוותר על כך, וזאת מרצונו.

אין זה קורבן קל למי שמיצב עצמו כשליח ציבור בעשורים האחרונים ונדמה כי המאשימה עצמה רומזת על כי היא רואה בכך חלק מן העונש אשר אותו הטיל הנאשם על עצמו.

הנקודה השנייה, הינה מניעתית בטיבה.

כל החושש מן הנאשם ומפגיעתו בקופה הציבורית ויטען כי קיימת בו מסוכנות בכל הכרוך במשאו ובמתנו בענייני ממון הרבים או היחיד - יוכל למצוא מנוח לחשש זה ולומר בוודאות כי הנאשם לא ייגע עוד בצרכי ציבור הכורכים בתוכם עיסוק כלכלי, וזאת בשל התרחקותו מהזירה הציבורית

@צלולן אני אוסיף שלדעתי האישית השופט פה שגה והקל על הנאשם והיה תמים לחשוב שלא עושים עליו סיבוב, בהכירו את האיש.

באופן כללי אני חושב שהפסיקות בארץ מאוד מקלות והשופטים רכים, מהפכה משפטית הייתה צריכה להיות בנקודה הזו, להוסיף עוד שופטים ולקבוע עונשי מינימום ולקצר הליכי משפט ע"מ למנוע עינוי דין.

הוא אמר זאת וכך גם השופט הבין ואז כשגילו שהוא כרגיל שיקר, טען ל"אי הבנה".
ולפני שתשאל, אין חוק שאומר שאם אתה משקר לבית משפט זה ייחשב נגדך בהליך אחר בו אתה מסתמך על השקר הזה. אצל השמרנים של רוטמן ולוין השקרים האלו יעברו חלק.

מקריאת העמוד האחרון, ומרושם כללי, את תומכי ההפיכה המשטרית אפשר לחלק לשניים:
1. דתיים פנאטים איתם לא יכול להיות כל שיח.
2. אלו שמסכימים עם רוב ההחלטות של בית המשפט אך טוענים שעשה זאת בחוסר סמכות. במקום להשקיע את המאמצים בהוספת חקיקה מפורשת בשביל (למשל) עבריינים לא יכהנו בעמדות שלטוניות ושלא ניתן יהיה להפלות בין סקטורים שונים, מתוך שנאה לממסד/לערבים/למסתננים הם החליטו לתמוך ב"רפורמה" ולו רק בשביל העיקרון.

2. אלו שמסכימים עם רוב ההחלטות של בית המשפט אך טוענים שעשה זאת בחוסר סמכות. במקום להשקיע את המאמצים בהוספת חקיקה מפורשת בשביל (למשל) עבריינים לא יכהנו בעמדות שלטוניות ושלא ניתן יהיה להפלות בין סקטורים שונים, מתוך שנאה לממסד/לערבים/למסתננים הם החליטו לתמוך ב"רפורמה" ולו רק בשביל העיקרון.
אני נתקלתי בעוד ז'אנר - אנשים שהזהות העצמית שלהם שכרוכה בתנועת הליכוד/ימין לא מאפשרת להם לא לתמוך במה שיגיד המנהיג של הימין.
דיסוננס קוגניטיבי אם קיים הם לא יכולים לפתור אלא על ידי הזדהות עם המנהיג.

אני נתקלתי בעוד ז'אנר - אנשים שהזהות העצמית שלהם שכרוכה בתנועת הליכוד/ימין לא מאפשרת להם לא לתמוך במה שיגיד המנהיג של הימין.
דיסוננס קוגניטיבי אם קיים הם לא יכולים לפתור אלא על ידי הזדהות עם המנהיג.
ביביסטים לא נופלים תחת דתיים פנאטים? ;-)

הכנסת בעצמה רשמה באיזה תנאים חוק רגיל יגבר על חוק יסוד כבוד האדם. היא רשמה בסעיף 8:
אין פוגעים בזכויות שלפי חוק-יסוד זה אלא בחוק ההולם את ערכיה של מדינת ישראל, שנועד לתכלית ראויה, ובמידה שאינה עולה על הנדרש, או לפי חוק כאמור מכוח הסמכה מפורשת בו.

מכאן שנתנו לבית המשפט יכולת פרשנות ואהרון ברק לא חרג מסמכותו. מעבר לכך הכנסת יכלה לבטל את החוק והיא לא ביטלה מתוך שיקולים איך זה יראה בעולם והסכמים עם מדינות אחרות.
הכנסת גם חוקקה חוקי יסוד נוספים כגון חוק יסוד הממשלה, חוק יסוד ירושלים וכו. אם תשאל את סמוטריץ האם אפשר בחוק רגיל לבטל את חוק יסוד ירושלים על אף מה שרשום בו הוא יגיד לך ברור שלא.

בנוסף החלטת הררי מהכנסת הראשונה קבעה:
הפשרה שהוצעה על ידי חבר־הכנסת יזהר הררי, נוסחה ב־13 ביוני 1950 בהחלטת הררי: ”הכנסת הראשונה מטילה על ועדת החוקה, חוק ומשפט להכין הצעת חוקה למדינה. החוקה תהיה בנויה פרקים־פרקים, באופן שכל אחד מהם יהווה חוק־יסוד בפני עצמו.

כמו שאתה רואה אהרון ברק לא המציא שחוק יסוד גובר על חוק רגיל. חוקי היסוד אמורים היו להיות חוקה בסופו של דבר ולא לחינם הכנסת קראה להם חוק יסוד כמו בפשרת הררי.

מעבר לכך מה אתה מצפה שיקרה כשיש שני חוקים סותרים ובית המשפט צריך להחליט איזה מהם להחיל בכל מקרה? הכנסת צריכה לדאוג שהחוקים לא יסתרו בשום מקרה ואף פעם אחרת בית המשפט יצטרך להחליט.

הכנסת לא מצליחה להגיע להסכמות על כלום ונוצרים חוקים סותרים או מצבים ללא חוק (למשל גיוס חרדים, גירוש מסתננים וכו) ולכן לואקום הזה נכנס בית המשפט שחייב להכריע משהו.

ויש גם אנשים שמעבר לשנאה באמת מעוניינים / מסכימים שיפגעו בזכויות מיעוטים שונים. האנשים האלו אולי אינם הרוב, אבל הם גם לא מיעוט זניח.

איזה קרועה. איזה חוסר מודעות.
תואם לחלוטין את ההחלטה של ראש הממשלה קים ג'ונג... הה סליחה ביבי נתניהו, לשלוט בטקסים כדי לעצב את דעת הקהל המוטה.
מתפלא שעוד אין משרד (רשמי) ליחסי ציבור של ראש הממשלה.
לפחות הקוריאני הצליח בסוגיה הגרעינית, מה שביבי בכיוון הבטוח לכישלון מפואר לצערי.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
תואם לחלוטין את ההחלטה של ראש הממשלה קים ג'ונג... הה סליחה ביבי נתניהו, לשלוט בטקסים כדי לעצב את דעת הקהל המוטה.
מתפלא שעוד אין משרד (רשמי) ליחסי ציבור של ראש הממשלה.
לפחות הקוריאני הצליח בסוגיה הגרעינית, מה שביבי בכיוון הבטוח לכישלון מפואר לצערי.
ברור שיש, את דיסטל... עושה חייל בציוצים שלה, ועוד בלי מדפסת!

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
הק995 ההיסטוריה של Vanguard ( סרטון מעניין) פוסטים מאיכות נמוכה 0
M "מעל מחצית מהמשכנתאות שניטלו באפריל היו במינוף של מעל 60%-רמה שלא מצאנו בכל ההיסטוריה" נדל"ן 8
Homer היום למדתי (לחובבי ההיסטוריה) אוף טופיק 3
ה רבותי ההיסטוריה חוזרת מה אתם הייתם עושים שוק ההון 18
מ "ההיסטוריה מלמדת אותנו שהשקעה במדדים היא ההשקעה הנבונה ביותר" שוק ההון 8
A קרן אירית חדשה של Vanguard בשם VALL שוק ההון 6
אוגורן חדש? כרטיס דביט של Wise צרכנות פיננסית 29
A האם יש טעם לגוון את החלק הסולידי של התיק: שוק ההון 23
N חוקיות של בוט פולימרקט קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 5
ס איך להעריך כדאיות של פוליסת ביטוח בריאות מהעבודה? צרכנות פיננסית 5
שיר הלל לטבע איך לבחור קרן ספציפית מתוך שורה של אופציות שוק ההון 4
Finfree תיק של אמא בת 80 שוק ההון 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
ה מקורות של כלכלנים בכירים בעד ונגד השקעה פאסיבית שוק ההון 24
א יתכן שסיפור ה-Margin Call של לאופולד אשנברנר מוכיח, שבסוף הכל עניין של דטרמיניזם פוסטים מאיכות נמוכה 32
נ מחפש ספרים וחוברות מעודכנים של קורס אתיקה ודיני ניירות ערך (למבחני רשות שוק ההון);לקניה יד 2 התפתחות אישית 0
א התייעצות כדאיות: הוספת ממ"ד לדירת השקעה באזור השרון (עלות של כ-205 אלף שקל) נדל"ן 27
P אקטואר לבדיקת כדאיות של מודל פיננסי קבוצתי פוסטים מאיכות נמוכה 4
ל ניתוח מדיניות השקעה של 'מיטב' פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 79
I בנקאות פתוחה - כרטיסים של שני בני זוג באותו חשבון צרכנות פיננסית 7
א רפורמת ״חשבון השקעה״ של משרד האוצר… מה דעתכם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
S פריסת מס אחורה (של חל הודעה מוקדמת/ מענק פרישה/ ימי חופשה/ ימי מחלה) מיסים 6
B דיווח על הכנסה משכירות - אופן החישוב בטופס הדיווח של מס הכנסה לא ברור לי נדל"ן 0
E תשואה של אג״ח גבוהה מקרן כספית? שוק ההון 5
D קרן כספית חשופת דולר - עמלה של 2.5% ?! שוק ההון 5
G תיק השקעות של gabi שוק ההון 8
$$$ טראמפ $$$ תיק ההשקעות של טראמפ?! שוק ההון 206
V פטור ממס הכנסה ורווחי הון במצב נכות של 100% מיסים 4
H פנסיה גדולה מדי - צרות של עשירים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
ל דרישה של הברוקר הישראלי לסגור את התיק עקב מעבר לחו"ל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
רם בוסני פרויקט "מנהטן 101" (פרויקט מס' 32) של חברת ההשקעות SDB. נדל"ן 2
J משיכת של כספים שהופקדו לקצבה מוכרת פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
מ שאלות דיווח שנתי של עובד הייטק עם חשבון השקעות רגיל בבנק מיסים 4
ר איזה יועץ אני מחפשת?(השקעות בני"ע עם היבט מיסויי של מגורים באירופה וחיים ביורו) שוק ההון 2
N מיקסום של צבירות נמוכות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
R חלוקה מחדש של תיק השקעות 1.1m שוק ההון 8
י השוואה נכונה של הצעות משכנתה שונות נדל"ן 11
$$$ טראמפ $$$ סגנון ההשקעה של הסולידית פוסטים מאיכות נמוכה 172
M האם זה תקין שעמלת הקניה של מניה מחושבת כחלק ממחיר המניה? שוק ההון 1
Y השקעה של כספי פיצויים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א שאלות לגבי ביטוח דירה של הוריי נדל"ן 2
ה התייעצות לפני פנייה לממונה על שוק ההון: פריצת תקרת אכ"ע חוזית, "קניבליזציה" של התגמולים ותשובת סוכנות ההסדר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
B עזרה למפתחים: מחפשים דוגמאות למבנה של דוחות תיקי השקעות (ללא פרטים אישיים!) שוק ההון 4
J שמירה להורשה של קופת גמל לפיצויים, האם כדאי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
SolidAce מס יסף על מכירת ניירות ערך של ידועים בציבור מיסים 4
A המתמטיקה של החופש: האם יש מתכון לפרישה בטוחה? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 106
U דוח שנתי למס הכנסה 1301 ליחיד - באיזה שדה להזרים את החשבונית של יועץ המס? מיסים 3
E האם אפשר להעביר חשבון ib מהבינלאומי לישראלי, והאם זה עדיין נחשב פיזור פיזי של ההון. שוק ההון 8
ב קרן השתלמות IRA - הגבלת קניה של נייר בודד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
ב מאמר מעניין באתר של קיצ'ס - לגבי דחיית פרישה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 2

נושאים דומים

Back
למעלה