זאת בדיוק הטענה שלי.
בהקשר של הרפורמה המשפטית אין לטייסים או ל8200 אמירה יותר חזקה מאשר כל אדם אחר ברחוב.
לכן המיסגור והרעש שנתנו להם בתקשורות מראה על חוסר בדמוקרטיות.
ולא אני אומר את זה. יאיר לפיד בעצמו אומר כי המפגינים בזמן ההתנתקות היו "אנשים אחרים". אנשים שקולם שווה פחות.
יש להם כמו בכל שוק חופשי אמירה חופשית כמו לכולם במיוחד אם הם מתנדבים, הם לא הפרו שום חוק.
הם אומרים בזכותם ובאופן מאוד אחראי שהתהליך שמבוצע כרגע פוגע באופן קשה מאוד מדינה.
זכותם לדעה חופשית ולביטוי עצמי, מי שקובע כמה משמעות יש לדעתם זה השוק.
אתה מוזמן להתעלם אבל נראה שלשאר העם מאוד אכפת מדעתם.
הרצון שלך לשוויון בתוצאות ושדעה של כל אחד תיהיה עם השפעה זהה על שאר האנשים בעם זה בדיוק ההפך מדמוקרטיה ושוק חופשי.
אתה יכול לטעון שהמידע שמפורסם שגוי, אם זאת הטענה שלך אתה מוזמן להפיץ מידע נכון באופן אובייקטיבי ואולי תוכל להשפיע על דעת הקהל.
דווקא לי יצא לראות שערוץ 14 פרסם תמונות מהפגנות ובכוונה צילם באופן לא אובייקטיבי מקומות בלי אנשים כחלק מהשקרים שהם מפיצים שם.
ערוץ 12 שם רעש ותמונות לא מחמיאות בזמן שדיבר נציג של עוצמה יהודית שזה גם תהליך מאוד לא תקין.
ערוץ 11 לעומת 2 הערוצים האלה הציג שיובל נח הררי אמנם היסטוריון מוערך, אך הוא לא הביא שום טיעון היסטורי נגד התהליך שמבוצע כרגע.
חשוב להבין שהרבה מאוד אנשים החל מאנשי שב"כ ועד הנגיד טוענים שהרפורמה הזאת היא אסון למדינה.
ובניגוד לדעתך, אני חושב שהשוק חופשי מעריך את דעתם של אנשי השב"כ בנושאי ביטחון פנים ואת דעת הנגיד בהיבטים הנוגעים לכלכלת המדינה.
יותר מזה, כרגע בממשלה יש שרים (יותר מבדרך כלל) שאמרו או עשו דברים שפוגעים במדינה החל מפגיעה במוסדות המדינה שצריכים להיות עצמאיים ובלתי תלויים
ועד פגיעה באנשים שעובדים עבור המדינה כדי שהיא תוכל להמשיך לשגשג.
איזו סיבה יש לאנשים שכל חייהם נלחמים ועובדים למען המדינה לשקר?
ברור שלא הכל מושלם אבל מה שקורה כרגע בכנסת זה צחוק מהעבודה.