• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ההיסטוריה של המהפכה החוקתית

• פותח הנושא פותח הנושא noam23
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אצל הימין זה תמיד שוליים. עובדה שזה אנשים בודדים שמקבלים גינויים מכל עבר בתוך מחנה הימין.
ברור...
מסיתים וברגע שמישהו אכן פועל מתנערים ממנו.
כך היה עם אברומשי (הרימון הגיע מהנגבי)
כך היה עם יגאל אמיר
פעילי ליכוד שמקבלים שכר, אבל בבוא היום "מסתבר" שאת הפעולה הזו דווקא, עשו בזמנם הפנוי.
והגינויים שהגיעו אחרי חווארה, וואלה... לי הצטלצלו האזניים מהגינויים (מקיר לקיר שהשמיעו חברי עוצמה יהודית, סמוטריץ).

למה הדעה של כמה טייסים משנה יותר מדעה של כמה מורים? לא ידעתי שיש כאלו שהקול שלהם נחשב פעמיים.
אתה צריך להבדיל בין שיוויון בפני החוק לבין שיוויון באופן כללי.
אנחנו עדיין לא מדינה דיקטטורית שם הדעה של כולם זהה ונחשבת בדיוק אותו דבר.
אז כן, מעצם קיום שוק חופשי יש דעות שיש להן יותר השפעה.
בדיוק כמו שלרב יש יותר השפעה על קהל מהמאמינים שלו אז למפקדים וחיילים בצבא יש יותר השפעה על המדיניות הצבאית
וכמובן למורים יש יותר השפעה על החינוך של הילדים בפועל.
אם דעת הטייסים או המורים לא מתאימה לך אתה מוזמן לנסות ולהיות טייס או מורה.

נערך לאחרונה ב:
אולי הוא עבריין, אולי הוא שיקר לבית משפט, ואול
אולי???? האיש גנב ושקרן כבר עשרות שנים ואתה עדיין מתלבט?
ובקשר לחוק, מתנצל אבל על המשפט המינהלי יש סדרות ספרים של אלפי עמודים שאי אפשר להעביר כאן.
ממש בתמצית של תמצית - סמכותו של בגצ קבועה בחוק יסוד השפיטה. עילות המשפט המינהלי פותחו בפסיקה (הרבה לפני ימי הנשיא בדימוס ברק) כפי שנעשה במדינות אחרות בהן נהוג המשפט המקובל. גם הכלל לפיו יש לקחת בחשבון שקרים של אדם לבית המשפט הוא פרי הפסיקה ומקובל במדינות דמוקרטיות.
דווקא התנהלות הקואליציה לפיה מתקנים את החוקה כדי לשרת אינטרס אישי של הגנב ולסדר לו ג'וב, פחות מקובלת במדינות דמוקרטיות, וליתר דיוק, היא מעשה שלא אירע מעולם ובלתי נתפש במדינה דמוקרטית שאינה ישראל.

נערך לאחרונה ב:
אולי???? האיש גנב ושקרן כבר עשרות שנים ואתה עדיין מתלבט?
מאחר שלבית המשפט יש אמינות 0 בעיני, אני לא יודע. בהנחה שהוא גנב - אכן זה לא הגיוני שהוא יהיה שר.
אבל הם לא פסלו על בסיס שום חוק. אלא על בסיס עילת הסבירות. מי מחליט מה סביר? השופטים.

מאחר שלבית המשפט יש אמינות 0 בעיני, אני לא יודע.
אתה תלמיד מצטיין של מסע ההסתה. יש לי ערב טוב לתת לך כשתקנה דירה. קוראים לו אריה דרעי, איש ישר שעשרת הדיברות נר לרגליו.
תחשוב מה היית אומר על חילוני שלדעתו לכל הרבנים בעשורים האחרונים אמינות אפס בעיניו.
בכל מקרה, נראה לי מיותר להסביר נושאים משפטיים למי שעיניו כל המערכת המשפטית מזה עשרות שנים - אמינותה אפס.
מה שכן נכון במה שכתבת הוא שהשופטים הם אלו שמחליטים על בסיס עילות המשפט המינהלי. בינתיים.

על מי מדברים.... על אריה מ. דרעי?
השקרן שהיה צריך להסניף בצל כדי לבכות על עובדיה יוסף?

תשובה נהדרת.
אני בספק אם קראת פסיקה של אחוז אחד מהשופטים ואם אתה מכיר תיק אחד על בוריו ולכן מסקנתך הגורפת לא יכולה להיות תוצאה של דבר כלשהו זולת ההסתה.
אבל העיקר שאתה "לא יודע" אם דרעי אדם ישר.

אתה צריך להבדיל בין שיוויון בפני החוק לבין שיוויון באופן כללי.
אנחנו עדיין לא מדינה דיקטטורית שם הדעה של כולם זהה ונחשבת בדיוק אותו דבר.
אז כן, מעצם קיום שוק חופשי יש דעות שיש להן יותר השפעה.
בדיוק כמו שלרב יש יותר השפעה על קהל מהמאמינים שלו אז למפקדים וחיילים בצבא יש יותר השפעה על המדיניות הצבאית
וכמובן למורים יש יותר השפעה על החינוך של הילדים בפועל.
אם דעת הטייסים או המורים לא מתאימה לך אתה מוזמן לנסות ולהיות טייס או מורה.
זאת בדיוק הטענה שלי.
בהקשר של הרפורמה המשפטית אין לטייסים או ל8200 אמירה יותר חזקה מאשר כל אדם אחר ברחוב.
לכן המיסגור והרעש שנתנו להם בתקשורות מראה על חוסר בדמוקרטיות.
ולא אני אומר את זה. יאיר לפיד בעצמו אומר כי המפגינים בזמן ההתנתקות היו "אנשים אחרים". אנשים שקולם שווה פחות.
ברור...
מסיתים וברגע שמישהו אכן פועל מתנערים ממנו.
כך היה עם אברומשי (הרימון הגיע מהנגבי)
כך היה עם יגאל אמיר
פעילי ליכוד שמקבלים שכר, אבל בבוא היום "מסתבר" שאת הפעולה הזו דווקא, עשו בזמנם הפנוי.
והגינויים שהגיעו אחרי חווארה, וואלה... לי הצטלצלו האזניים מהגינויים (מקיר לקיר שהשמיעו חברי עוצמה יהודית, סמוטריץ).
ההסתה של השמאל עכשיו היא לא פחות גרוע ממה שהיה בהסכמי אוסלו.
תראה לי איש ציבור אחד מהימין שהיה בעד הפעולות שכתבת. אם אתה רוצה לראות מה זה תמיכה בטרור תסתכל על הערבים.
המחבלים הם הגיבורים שלהם. המשפחות מקבלות משכורות לפי גודל הפיגוע, כיכרות על שמם, ספרי לימוד בביתי ספר מהללים אותם, המסגדים משבחים וכו.

גם לגבי חווארה אין איש ציבור אחד שהיה בעד ליקחת החוק לידים של נערי הגבעות שם.
ואם התמיכה הכי קיצונית בטרור יהודי שהמצאת זה ציוץ שנוי במחלוקת, סלח לי אבל מצבו של הימין טוב מאוד.

בלי קשר שמי שלא גינה את הפיגועים היומיומים (אבנים ובקבוקי תבערה) שהיו שם שלא יבקש ממני לגנות כשהמצב הפוך.

זאת בדיוק הטענה שלי.
בהקשר של הרפורמה המשפטית אין לטייסים או ל8200 אמירה יותר חזקה מאשר כל אדם אחר ברחוב.
לכן המיסגור והרעש שנתנו להם בתקשורות מראה על חוסר בדמוקרטיות.
ולא אני אומר את זה. יאיר לפיד בעצמו אומר כי המפגינים בזמן ההתנתקות היו "אנשים אחרים". אנשים שקולם שווה פחות.
יש להם כמו בכל שוק חופשי אמירה חופשית כמו לכולם במיוחד אם הם מתנדבים, הם לא הפרו שום חוק.
הם אומרים בזכותם ובאופן מאוד אחראי שהתהליך שמבוצע כרגע פוגע באופן קשה מאוד מדינה.
זכותם לדעה חופשית ולביטוי עצמי, מי שקובע כמה משמעות יש לדעתם זה השוק.
אתה מוזמן להתעלם אבל נראה שלשאר העם מאוד אכפת מדעתם.
הרצון שלך לשוויון בתוצאות ושדעה של כל אחד תיהיה עם השפעה זהה על שאר האנשים בעם זה בדיוק ההפך מדמוקרטיה ושוק חופשי.
אתה יכול לטעון שהמידע שמפורסם שגוי, אם זאת הטענה שלך אתה מוזמן להפיץ מידע נכון באופן אובייקטיבי ואולי תוכל להשפיע על דעת הקהל.
דווקא לי יצא לראות שערוץ 14 פרסם תמונות מהפגנות ובכוונה צילם באופן לא אובייקטיבי מקומות בלי אנשים כחלק מהשקרים שהם מפיצים שם.
ערוץ 12 שם רעש ותמונות לא מחמיאות בזמן שדיבר נציג של עוצמה יהודית שזה גם תהליך מאוד לא תקין.
ערוץ 11 לעומת 2 הערוצים האלה הציג שיובל נח הררי אמנם היסטוריון מוערך, אך הוא לא הביא שום טיעון היסטורי נגד התהליך שמבוצע כרגע.
חשוב להבין שהרבה מאוד אנשים החל מאנשי שב"כ ועד הנגיד טוענים שהרפורמה הזאת היא אסון למדינה.
ובניגוד לדעתך, אני חושב שהשוק חופשי מעריך את דעתם של אנשי השב"כ בנושאי ביטחון פנים ואת דעת הנגיד בהיבטים הנוגעים לכלכלת המדינה.
יותר מזה, כרגע בממשלה יש שרים (יותר מבדרך כלל) שאמרו או עשו דברים שפוגעים במדינה החל מפגיעה במוסדות המדינה שצריכים להיות עצמאיים ובלתי תלויים
ועד פגיעה באנשים שעובדים עבור המדינה כדי שהיא תוכל להמשיך לשגשג.
איזו סיבה יש לאנשים שכל חייהם נלחמים ועובדים למען המדינה לשקר?
ברור שלא הכל מושלם אבל מה שקורה כרגע בכנסת זה צחוק מהעבודה.

נערך לאחרונה ב:
לא ראיתי שהפריע לשמאל שהממשלה הקודמת ישבה עם תומכי טרור.
תבחין בין טענה לעובדה.
תמיכתו בטרור והרשעתו של בן גביר הן עובדה.
התמיכה של עבאס בטרור היא טענה (שקרית).
בכל מקרה, אני שמח שאתה מבין שהטענה שרק בשוליים בימין תומכים במחבלים אינה נכונה.

התמיכה של עבאס בטרור היא טענה (שקרית).
חשוב מאוד שלא תתן לעובדות לבלבל אותך
"ח״כ עבאס מזוהה כמי שהביע יחד עם כל ראשי התנועה האסלאמית של הפלג הדרומי תמיכה פומבית במחבלים. מדובר במחבלים ערבים אזרחי ישראל, חברי התנועה האסלאמית מיישובי ואדי עארה, שרצחו לפני כ-38 שנים ב-14 בפברואר 1992, באמצעות גרזנים, סכינים וקלשונים, שלושה חיילי צה״ל ששהו במאהל טירונים באזור רמות מנשה, באירוע המכונה ״ליל הקלשונים״."

חשוב מאוד שלא תתן לעובדות לבלבל אותך
"ח״כ עבאס מזוהה כמי שהביע יחד עם כל ראשי התנועה האסלאמית של הפלג הדרומי תמיכה פומבית במחבלים. מדובר במחבלים ערבים אזרחי ישראל, חברי התנועה האסלאמית מיישובי ואדי עארה, שרצחו לפני כ-38 שנים ב-14 בפברואר 1992, באמצעות גרזנים, סכינים וקלשונים, שלושה חיילי צה״ל ששהו במאהל טירונים באזור רמות מנשה, באירוע המכונה ״ליל הקלשונים״."

גם אתה לא מבחין.
הוא טוען שהוא נגד אלימות ואתה טוען אחרת.
להבדיל, לגבי בן גביר אין מחלוקת ולכן הטענה שהתמיכה בטרור בימין היא בשוליים (זה הנושא שבמחלוקת כאן), אינה נכונה.

מאחר שלבית המשפט יש אמינות 0 בעיני, אני לא יודע. בהנחה שהוא גנב - אכן זה לא הגיוני שהוא יהיה שר.
אבל הם לא פסלו על בסיס שום חוק. אלא על בסיס עילת הסבירות. מי מחליט מה סביר? השופטים.
מההההההההההה!!!
אתה קורא את מה שאתה כותב?????
הוא הורשע, הודה שגנב, איך אתה בכלל מערר על זה?
אתה חיי ביקום מקביל?

אני בשוק, איבדת כל אמינות, אין לי יכולת לקרוא משפט אחד שיוצא מהמקלדת שלך, כל כך עצוב שזו רמת ההסתה והבורות.

מה סביר?..?? אתה בעצמך כתבת שזה לא סביר שיהיה שר, אתה! אז מה אתה רוצה מבית המשפט?

גם אתה לא מבחין.
הוא טוען שהוא נגד אלימות ואתה טוען אחרת.
להבדיל, לגבי בן גביר אין מחלוקת ולכן הטענה שהתמיכה בטרור בימין היא בשוליים (זה הנושא שבמחלוקת כאן), אינה נכונה.
שמאל טומן את הראש שלו בחול ולא מבחין, הוא ״טוען״ לעיתון הנכתב בעברית שהוא נגד אלימות. סרייסלי?
וזה מספק אותך, אבל בוחר להתעלם ממעשה שלו כמו ללכת לנחם משפחת מחבלים?
אגב שמעת ממנו משהו נגד זה שמחנכים בבתי ספר הערבים להרוג יהודים? קוראים להיטלר להתעורר, יש לך עוד יהודים לשרוף?

אתם לא יודעים אפילו על מי אתם מגנים.

תקרא את התגובות של הערבים לבחור הזה שעדיין חושב שיש לו פרטנר בצד השני:

דוגמה אחת
Fq3FTKNXgAAcrjK

נערך לאחרונה ב:
בכל מקרה, נראה לי מיותר להסביר נושאים משפטיים למי שעיניו כל המערכת המשפטית מזה עשרות שנים - אמינותה אפס.
באמת חבל לבזבז את הזמן שלך על אנשים כאלה, תחזיק רק אצבעות שהמדינה לא תיפול לידיהם.

תקרא את התגובות של הערבים לבחור הזה שעדיין חושב שיש לו פרטנר בצד השני:
בוא, מצאת ערבי קיצוני בטוויטר?
תקרא קצת ציוצים בעברית, זה מחריד.

לעצם העניין, אין ספק שהם שונאים אותנו והיו שמחים מאוד לזרוק אותנו לים.
לדעתי הפתרון הוא להיפרד ולהקים קו הגנה ברור בינינו. כמו שזה פועל מול סוריה, לבנון ובמידה מסויימת, עזה.
לימין יש מדיניות אחרת לגבי "ניהול הסכסוך" וערבוב אוכלוסיות, נראה לאן זה יוביל אותנו.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
תראה לי איש ציבור אחד מהימין שהיה בעד הפעולות שכתבת. אם אתה רוצה לראות מה זה תמיכה בטרור תסתכל על הערבים.
מה השמות של כל חברי "עוצמה יהודית"? בן גביר, פוגל, אלמוג...
ושוב חזרת שאתה רוצה להיות ערבי? או לפחות באותה רמה מוסרית?

המחבלים הם הגיבורים שלהם. המשפחות מקבלות משכורות לפי גודל הפיגוע, כיכרות על שמם, ספרי לימוד בביתי ספר מהללים אותם, המסגדים משבחים וכו.
פה תלויה תמונה של [תמונתו של "ברוך הגבר" בסלון של ראש עוצמה יהודית]

גם לגבי חווארה אין איש ציבור אחד שהיה בעד ליקחת החוק לידים של נערי הגבעות שם.
באמת?
פוגל לא התראיין תוך כדי אורגזמה שהוא שמח שהנה ההרתעה מוחזרת?

ואם התמיכה הכי קיצונית בטרור יהודי שהמצאת זה ציוץ שנוי במחלוקת, סלח לי אבל מצבו של הימין טוב מאוד.
המצב של הפציינט תלוי ביכולתו של הרוקח להמשיך לספק את הכדורים שפותחים לימין את הצאקרות, ליקום החלופי שאתם חיים בו.

בלי קשר שמי שלא גינה את הפיגועים היומיומים (אבנים ובקבוקי תבערה) שהיו שם שלא יבקש ממני לגנות כשהמצב הפוך.
אתה בוחר לגור באזור חיכוך עם האוייבים החיצוניים. אתה מצפה שנגנה מחבלים שמנסים לפגוע באזרחים?
אנחנו מגנים אותם.
אבל אני לא באמת קשור לגינוי של מוחמד מן דהו או אחמד אלמוני.

עדיין, מהעם שהוא "אור לגויים" מצפים ליותר.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
הק995 ההיסטוריה של Vanguard ( סרטון מעניין) פוסטים מאיכות נמוכה 0
M "מעל מחצית מהמשכנתאות שניטלו באפריל היו במינוף של מעל 60%-רמה שלא מצאנו בכל ההיסטוריה" נדל"ן 8
Homer היום למדתי (לחובבי ההיסטוריה) אוף טופיק 3
ה רבותי ההיסטוריה חוזרת מה אתם הייתם עושים שוק ההון 18
מ "ההיסטוריה מלמדת אותנו שהשקעה במדדים היא ההשקעה הנבונה ביותר" שוק ההון 8
א התייעצות כדאיות: הוספת ממ"ד לדירת השקעה באזור השרון (עלות של כ-205 אלף שקל) נדל"ן 20
P אקטואר לבדיקת כדאיות של מודל פיננסי קבוצתי פוסטים מאיכות נמוכה 2
ל ניתוח מדיניות השקעה של 'מיטב' פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 79
I בנקאות פתוחה - כרטיסים של שני בני זוג באותו חשבון צרכנות פיננסית 7
א רפורמת ״חשבון השקעה״ של משרד האוצר… מה דעתכם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
S פריסת מס אחורה (של חל הודעה מוקדמת/ מענק פרישה/ ימי חופשה/ ימי מחלה) מיסים 6
B דיווח על הכנסה משכירות - אופן החישוב בטופס הדיווח של מס הכנסה לא ברור לי נדל"ן 0
E תשואה של אג״ח גבוהה מקרן כספית? שוק ההון 5
D קרן כספית חשופת דולר - עמלה של 2.5% ?! שוק ההון 5
G תיק השקעות של gabi שוק ההון 8
$$$ טראמפ $$$ תיק ההשקעות של טראמפ?! שוק ההון 206
V פטור ממס הכנסה ורווחי הון במצב נכות של 100% מיסים 4
H פנסיה גדולה מדי - צרות של עשירים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
ל דרישה של הברוקר הישראלי לסגור את התיק עקב מעבר לחו"ל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
רם בוסני פרויקט "מנהטן 101" (פרויקט מס' 32) של חברת ההשקעות SDB. נדל"ן 2
J משיכת של כספים שהופקדו לקצבה מוכרת פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
מ שאלות דיווח שנתי של עובד הייטק עם חשבון השקעות רגיל בבנק מיסים 4
ר איזה יועץ אני מחפשת?(השקעות בני"ע עם היבט מיסויי של מגורים באירופה וחיים ביורו) שוק ההון 2
N מיקסום של צבירות נמוכות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
R חלוקה מחדש של תיק השקעות 1.1m שוק ההון 8
י השוואה נכונה של הצעות משכנתה שונות נדל"ן 11
$$$ טראמפ $$$ סגנון ההשקעה של הסולידית פוסטים מאיכות נמוכה 172
M האם זה תקין שעמלת הקניה של מניה מחושבת כחלק ממחיר המניה? שוק ההון 1
Y השקעה של כספי פיצויים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א שאלות לגבי ביטוח דירה של הוריי נדל"ן 2
ה התייעצות לפני פנייה לממונה על שוק ההון: פריצת תקרת אכ"ע חוזית, "קניבליזציה" של התגמולים ותשובת סוכנות ההסדר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
B עזרה למפתחים: מחפשים דוגמאות למבנה של דוחות תיקי השקעות (ללא פרטים אישיים!) שוק ההון 4
J שמירה להורשה של קופת גמל לפיצויים, האם כדאי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
SolidAce מס יסף על מכירת ניירות ערך של ידועים בציבור מיסים 4
A המתמטיקה של החופש: האם יש מתכון לפרישה בטוחה? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 106
U דוח שנתי למס הכנסה 1301 ליחיד - באיזה שדה להזרים את החשבונית של יועץ המס? מיסים 3
E האם אפשר להעביר חשבון ib מהבינלאומי לישראלי, והאם זה עדיין נחשב פיזור פיזי של ההון. שוק ההון 8
ב קרן השתלמות IRA - הגבלת קניה של נייר בודד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
ב מאמר מעניין באתר של קיצ'ס - לגבי דחיית פרישה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 2
1 תואר במדעים, התלבטות של אמצע החיים התפתחות אישית 0
M האנומליה של השקל שוק ההון 162
S מתלבט מה לעשות במצב הנוכחי של שוק העבודה התפתחות אישית 4
Royi סיבות לשחיקת ערך בקרן של אגרות חוב שוק ההון 1
K זיכוי מס על ביטוח חיים של משכנתא מיסים 0
OOmer מעבר מאינטראקטיב ישראל - עדכון 2026 ואפשרות של Delink חשבון קיים שוק ההון 12
Y איך כדאי לנהוג בהנחה וזכיתי בדירה למשתכן וארצה למכור בהיבט של משכתנא נדל"ן 2
א השתתפות המעסיק בביטוח הבריאות של מועסקיו אוף טופיק 0
T איפה באתר של IBKR אני מוצא את החשבון שאליו מעבירים שקלים (לא דרך IBAN) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
O האם משיכה חלקית של המשכנתא מבטיחה את יתרת הסכום? נדל"ן 7
נ שאלה על הסימולטור לעצמאות כלכלית של הסולידית דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 0

נושאים דומים

Back
למעלה