• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מיסים

• פותח הנושא פותח הנושא Alex Kimur
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
חבל שלא פרסמו את התשובות
חבל שאת לא קוראת דיונים שלמים ומצטרפת רק כדי לבלבל בשכל עם הרבה מידע לא רלוונטי.
כבר היה מישהו עצלן שלא הסכים לגלול אחורה עמוד אחד, עשיתי את הטעות ונתתי לו לינקים לשתי התגובות בעמוד שהגבת עליו. מוזמנת לגלול עמוד אחורה ולראות (או שלא, ממש לא איכפת לי).

שתי אנשים שלחו שאלות יותר ממוקדות וקיבלו תשובה שאין צורך.
השאלה שלי אפילו הגיעה לראש תחום שומה ארצי.

בצד הפרקטי, כנראה שעדיין כדאי להגיש דוח שנתי ולדווח עליהם (מהרבה סיבות), אבל הפרשנות החוקית היא כנראה שלא.
אתה יכול לתת קישור לציטוטים?

חבל שאת לא קוראת דיונים שלמים ומצטרפת רק כדי לבלבל בשכל עם הרבה מידע לא רלוונטי.
כבר היה מישהו עצלן שלא הסכים לגלול אחורה עמוד אחד, עשיתי את הטעות ונתתי לו לינקים לשתי התגובות בעמוד שהגבת עליו. מוזמנת לגלול עמוד אחורה ולראות (או שלא, ממש לא איכפת לי).
עברתי כמה וכמה עמודים וממש לא מצאתי ציטוט כזה ממס הכנסה

עברתי כמה וכמה עמודים וממש לא מצאתי ציטוט כזה ממס הכנסה
הלינקים שמתי בעמוד 22 של השרשור הזה, והם מקשרים לתגובות שאני ויוס פרסמנו בעמוד 21 של השרשור הזה.

קיבלתי גם תגובה לקונית ולא מחייבת מהמפקח הארצי על השומה.

זה היה ניסוח השאלה שלי:
שלום רב, אם נישום שכיר בעל חשבון השקעות בחו"ל, וכל הכנסתו מחו"ל היו דיבידנדים שנוכה מהם 25% במקור על ידי המדינה הזרה, כלומר לא תהיה חבות מס בארץ. האם חייב להגיש דוח שנתי? או חייב דיווח מקוצר (כמו עם רווחי הון מחו"ל)?

זו הייתה תשובתו של ירון מילמן מנהל תחום מפקח ארצי שומה . משרד : הנהלת רשות המסים ת''א:
יעקב שלום,
תלוי בסכום הדיבידנד, תלוי אם הנך בעל זכויות בחבר בני אדם תושב חוץ שאינו נסחר וייתכן סיבות אחרות לחבות הגשת דוח.
כמו כן, לגבי הדיווח החצי שנתי בגין עסקאות חייבות בדיווח הם מתייחסות לרווחים ממכירה.
בברכה,
ירון מילמן

אני רוצה לפרק את תשובתו:
תלוי בסכום הדיבידנד - אני מניח שהוא מתכוון פה לחובת הגשה למי שמקבל דיבידנדים מעל 334,000 בשנת מס
תלוי אם הנך בעל זכויות בחבר בני אדם תושב חוץ שאינו נסחר - לא רלוונטי למקרה הנידון כאן.
וייתכן סיבות אחרות לחבות הגשת דוח - ברור, אבל נניח לצורך העניין שאין.

האם מכאן הייתם מסיקים שבמצב רגיל אין חובת דיווח מתשובתו? במצב רגיל אני מתכוון
1) שכל ההכנסה מחו"ל היא דיבידנד שממוסה ב-25% במדינה (ונניח שאמנת המס מתירה זאת)
2) סך הדיבידנד היה מתחת לסף
3) אין סיבה אחרת להגיש דוח שנתי

נראה לי שהטייטל של מפקח ארצי שומה עולה על מנהל שומה נתניה שהובא כאן קודם.

גילוי נאות: אני בכל מקרה מגיש דוח שנתי כי לי לא מנכים במקור על דיבידנדים בארה"ב.
לא ממליץ לאף אחד לא להגיש בלי לברר בעצמו.
אני מתארת לעצמי שהוא התכוון אם סכום הדיבידנד נמוך ואינך מגיע לחבות במס אינך צריך

קיבלתי גם תגובה לקונית ולא מחייבת מהמפקח הארצי על השומה.

זה היה ניסוח השאלה שלי:
שלום רב, אם נישום שכיר בעל חשבון השקעות בחו"ל, וכל הכנסתו מחו"ל היו דיבידנדים שנוכה מהם 25% במקור על ידי המדינה הזרה, כלומר לא תהיה חבות מס בארץ. האם חייב להגיש דוח שנתי? או חייב דיווח מקוצר (כמו עם רווחי הון מחו"ל)?

זו הייתה תשובתו של ירון מילמן מנהל תחום מפקח ארצי שומה . משרד : הנהלת רשות המסים ת''א:
יעקב שלום,
תלוי בסכום הדיבידנד, תלוי אם הנך בעל זכויות בחבר בני אדם תושב חוץ שאינו נסחר וייתכן סיבות אחרות לחבות הגשת דוח.
כמו כן, לגבי הדיווח החצי שנתי בגין עסקאות חייבות בדיווח הם מתייחסות לרווחים ממכירה.
בברכה,
ירון מילמן

אני רוצה לפרק את תשובתו:
תלוי בסכום הדיבידנד - אני מניח שהוא מתכוון פה לחובת הגשה למי שמקבל דיבידנדים מעל 334,000 בשנת מס
תלוי אם הנך בעל זכויות בחבר בני אדם תושב חוץ שאינו נסחר - לא רלוונטי למקרה הנידון כאן.
וייתכן סיבות אחרות לחבות הגשת דוח - ברור, אבל נניח לצורך העניין שאין.

האם מכאן הייתם מסיקים שבמצב רגיל אין חובת דיווח מתשובתו? במצב רגיל אני מתכוון
1) שכל ההכנסה מחו"ל היא דיבידנד שממוסה ב-25% במדינה (ונניח שאמנת המס מתירה זאת)
2) סך הדיבידנד היה מתחת לסף
3) אין סיבה אחרת להגיש דוח שנתי

נראה לי שהטייטל של מפקח ארצי שומה עולה על מנהל שומה נתניה שהובא כאן קודם.

גילוי נאות: אני בכל מקרה מגיש דוח שנתי כי לי לא מנכים במקור על דיבידנדים בארה"ב.
לא ממליץ לאף אחד לא להגיש בלי לברר בעצמו.
איך שאני מבינה את תשובתו -זה שהאדם אין לו חבות במס. ז"א מרוויח כ70א סה"כ, אזי זה פטור אחר של הכנסות נמוכות

את מבינה שיש תהום עצומה בין עצמאי שלא רשם הכנסה, למישהו שקיבל דיבידנד ולא חייב עליו מס לישראל נכון?
ושוב-התגובה שהבאת מפקיד השומה מתייחסת לפטור בגין הכנסות נמוכות שתכלול גם הכנסות מדיבידנדים בחול. זה פטור מקיף יותר. אדם שכשכיר מרוויח הכנסה ממוצעת במשק ויש לו עוד 15א דיבידנד מחול נוכה מס מברוקר זר יצטרך להגיש. אם סך הכנסותיו אינן מגיעות לחבות במס (קשה לי להאמין שאדם ללא חבות במס יחסוך וישקיע בבורסה) אז יהיה לו פטור, אך הפטור אחר.

זה היה מנתניה. לא מוצאת את התשובה מתל אביב

לכבוד
הנדון: פנייתך לרשות המיסים . פניה מספר 1469784
בנושא: שאלה מקצועית לגבי דיבידנדים מחול
התשובה מאת: דרור מרגלית מנהל תחום רכז בכיר . משרד : פ''ש נתניה
התשובה:
בוקר טוב,
כן יש לדווח.
למילוי סקר משוב על הטיפול בפנייתך, יש ללחוץ כאן
"זו הודעה שיוצאת ממייל מערכת, ולכן נא לא להשיב למייל זה !!!"
חשוב לציין: התשובה היא עקרונית וכללית, ואינה מהווה מתן ייעוץ משפטי, ו/או חוות דעת ו/או התחייבות מראש (פרה – רולינג (

להלן תוכן פנייתך :
האם יש לדווח על דיבידנדים מחו"ל שברוקר זר ניכה בגינם מס והעביר את המס לרשות זרה?
ברור שצריך לדווח. אני מדווח עליהם כל שנה בדוח השנתי. השאלה כללית מדי ולא מתייחסת בכלל לשאלה אם נדרש להגיש דו״ח שנתי בהיעדר כל סיבה אחרת להגיש דו״ח בייחוד אם נוכה מלוא המס.

נערך לאחרונה ב:
איך שאני מבינה את תשובתו -זה שהאדם אין לו חבות במס. ז"א מרוויח כ70א סה"כ, אזי זה פטור אחר של הכנסות נמוכות
איפה בכלל ראיתת שכתבתי בשאלה שלי הכנסות נמוכות?
אם התשובה של ראש תחום שומה ארצי לא מתאים לך, אז את מנחשת מה היו הכוונות שלו?

אוסיף עוד משהו, יותר סביר שהםקיד שומה שענה לך בפשטות "כן יש לדווח" ככל הנראה התכוון שאם בכל מקרה את מגישה דוח שנתי אזי יש לדווח גם על הדיבידנדים שקיבלת, ועל זה אין עוררין.

נערך לאחרונה ב:
איפה בכלל ראיתת שכתבתי בשאלה שלי הכנסות נמוכות?
אם התשובה של ראש תחום שומה ארצי לא מתאים לך, אז את מנחשת מה היו הכוונות שלו?

אוסיף עוד משהו, יותר סביר שהםקיד שומה שענה לך בפשטות "כן יש לדווח" ככל הנראה התכוון שאם בכל מקרה את מגישה דוח שנתי אזי יש לדווח גם על הדיבידנדים שקיבלת, ועל זה אין עוררין.
זה בדיוק העניין-לא כתבת הכנסות נמוכות-אך הוא התייחס לשאלת סכום ההכנסות מדיבידנד. פרט לכך כתבת שהאדם לא מגיע לחבות במס. מתוך דבריך ניתן להבין שזה אדם שהכנסותיו כ70א - הכנסותו תהיה מס 10% ובזיכויים יהיה לא חב במס. איזה פרוש אחר יש לשאלה שלך-לאדם אין חבות במס.
זה מקרה קצה שזוכה לפטור אחר
אדם עם דיבידנד של 15א והכנסה כשכיר של 80א (שזה מקרה עדיין קצה, אבל כבר שונה מההגדרה-אין לו חבות במס) יהיה חייב לדווח כי חייב במס (הדיבידנדים לא יזכו לזיכויים)
בשאלה שלך-כתבת שאין לו חבות במס. זה כלל אינו המקרה שמדברים כאן.
אדם ללא חבות במס יזכה לפטור כי אין לו חבות במס.
מי שיש לו דיבידנד בחול ואם היה דיבידנד בארץ-היה חייב במס, חייב בדיווח.
לדעתי הבנת באופן לא נכון את תשובתו וגם שאלתך הייתה מכשילה

מרוויח כ70א סה"כ, אזי זה פטור אחר של הכנסות נמוכות
על איזה פטור את מדברת? בתקנות לפטור מדו"ח, סעיף 4, נאמר
יחיד תושב ישראל שכל הכנסותיו אינן מעבודה, מעסק או ממשלח יד, ושלא מתקיימות בו הנסיבות האמורות בפסקאות (6) או (7) שבתקנה 3(א), יהיה פטור מהגשת דין וחשבון על פי סעיף 131 לפקודה אם סך כל הכנסתו בשנת המס לא עלה על סכום שהוא פי שלושה מסכום נקודות הזיכוי שהוא זכאי להן באותה שנת מס לפי סעיפים 34 ו- 36 לפקודה.​
נקודת זיכוי השנה = 2616 ש"ח. 2.25 נקודות זיכוי = 5886 ש"ח. פי שלושה = 17658 ש"ח הכנסה שנתית. מעבר לזה לא מצאתי פטור מהגשה על הכנסות נמוכות.

פרט לכך כתבת שהאדם לא מגיע לחבות במס
ציינתי במפורש שאין לו חבות מס מאותם דיבידנדים. לא שאין לו חבות מס כלל. ניתן היה להבין את זה מההקשר "שנגבה 25% מס במקור, ואין לו חבות מס בארץ".
אין לי שום בעיה לשלוח שוב עם הניסוח "אין לו חבות מס נוספת בארץ" אם את באמת חושבת שזה ישנה את תשובתו.

אך הוא התייחס לשאלת סכום ההכנסות מדיבידנד
כי באמת מי שיש לו 337,000 ומעלה מדיבידנדים חייב בהגשת דוח שנתי, ללא קשר לשאר ההכנסות שלו.

אשמח אם תתייחסי גם לתשובה המאוד מנומקת שקיבל @Yoss

לא שאין לו חבות מס כלל
כתבתי בתגובה מעל, שבכל מקרה אי חבות מס היא לא סיבה מספקת לפטור מהגשת דו"ח, ולכן התשובה שקיבלת לא נבעה מכך שהנישום שלך לא הגיע לחבות מס, אפילו אם נניח שזה מה שהשתמע משאלתך.

תראה כאן.
עכשיו ניקוי במקור זה לא בהכרח חבות מס סופית, אבל בהינתן שתהיה חייב בכל מקרה לישראל, לא הייתי רץ לדרוש מארה"ב בחזרה.

אמנת המס עם קנדה הציבה 15% מס על דיבידנדים. את היתרה 10% כמובן צריך לשלם לישראל.
אז קרנות מחקות אמריקאיות מחלקות שמנכות עשרים וחמש אחוז מס במקור לא צריך להגיש דו שנתי למס הכנסה עליהן?

חייב לדווח.
צירפתי כתבה של ביזפורטל
מצרפת את תקנות מס הכנסה- אין שום פטור כמו שדיברת עליו
העובדה שציינתי את הסכמי הדיווח היא שאם אנשים אמרו כאן בפורום שיש פטור- אף אחד לא נמצא כטועה כי הנושא לא נבדק.
אני יועצת מס בעלת רישיון מ2012 כמדומני עם נסיון תעסוקתי קודם. כעת מסיימת לימודי ראיית חשבון איפה שהוא בחמישייה הפותחת במסלול שלי באוניברסיטה.
עוסקת בין היתר במיסוי של בעלי הכנסות זרות בעיקר מומחית למס בריטי- היחידים שלא צריכים כמדומני לדווח בכלל הם בעלי קצבאות הפטורות לפי 9ג
ייתכן שלא הבנת נכון- אתה לא תהיה חייב במס בישראל- כי זה כבר שולם בחו"ל, אבל אתה חייב בדיווח.
אלה תקנות מס הכנסה פטור מהגשת דין וחשבון.

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/255_202.htm
מי שמקבל קצבה מביטוח לאומי פטור מדיווח ודוח שנתי על הכנסה שנוכה בה מס מלא בחו"ל? זה 9ג'?

מי שמקבל קצבה מביטוח לאומי פטור מדיווח ודוח שנתי על הכנסה שנוכה בה מס מלא בחו"ל? זה 9ג'?

בעקרון 9ג זו פנסיה מעבודה ששולם עליה מס בחול, אז בישראל לא יגבו יותר מס, גם אם המס שם היה למשל 5 אחוז. יועצי מס ורו"ח נוהגים להכניס גם את קצבת ביטוח לאומי מחול. איך שהוא זה עובר ברשויות, אך קיימים מקרים שזה לא ממוסה בחול והאמנה תחייב בישראל. זה תלוי באמנות ספציפיות

לכבוד
הנדון: פנייתך לרשות המיסים . פניה מספר XXXXXXX
בנושא: חובת הגשת דוח שנתי עקב קבלת דיבידנדים מני"ע אמריקני
התשובה מאת: שמשון מפגאוקר מרכז חוליה מרכזית . משרד : פ''ש תל אביב 1
התשובה:
צהרים טובים

במענה לפניה שמספרה XXXXXX ולאחר בירור הנושא עם מר מנדלסון הריני להודיעך כי הינך פטור בנסיבות שתוארו מהגשת דו"ח שנתי לאותה שנה

בברכה
שמשון
חשוב לציין: התשובה היא עקרונית וכללית, ואינה מהווה מתן ייעוץ משפטי, ו/או חוות דעת ו/או התחייבות מראש (פרה – רולינג (
להלן תוכן פנייתך :
הנידון : חובת הגשת דוח שנתי עקב קבלת דיבידנדים מני"ע אמריקני תוכן: שלום רב, יש לי חשבון השקעות בארה"ב ודרכו אני משקיע ב-ETF אמריקניות. הרווחתי 2,000 ש"ח בדיבידנדים (שזה מתחת לתקרה של 334,000 ש"ח בשנת מס) ובגינם ניכו לי במקור ע"י הברוקר הזר 500 ש"ח שזה 25% מס דיבידנדים, בדיוק כמו שיעור המס בארץ. אין לי סיבות אחרות להגשת דו"ח שנתי. שאר ההכנסות שלי כשכיר בלבד ונמוכות מהסף לדוח שנתי. האם אני מחויב בהגשת דוח שנתי? תודה.
בכבוד רב,
שמשון מפגאוקר מרכז חוליה מרכזית . משרד : פ''ש תל אביב 1

לכבוד
הנדון: פנייתך לרשות המיסים . פניה מספר XXXXXXX
בנושא: חובת הגשת דוח שנתי עקב קבלת דיבידנדים מני"ע אמריקני
התשובה מאת: שמשון מפגאוקר מרכז חוליה מרכזית . משרד : פ''ש תל אביב 1
התשובה:
צהרים טובים

במענה לפניה שמספרה XXXXXX ולאחר בירור הנושא עם מר מנדלסון הריני להודיעך כי הינך פטור בנסיבות שתוארו מהגשת דו"ח שנתי לאותה שנה

בברכה
שמשון
להלן תוכן פנייתך :
הנידון : חובת הגשת דוח שנתי עקב קבלת דיבידנדים מני"ע אמריקני תוכן: שלום רב, יש לי חשבון השקעות בארה"ב ודרכו אני משקיע ב-ETF אמריקניות. הרווחתי 2,000 ש"ח בדיבידנדים (שזה מתחת לתקרה של 334,000 ש"ח בשנת מס) ובגינם ניכו לי במקור ע"י הברוקר הזר 500 ש"ח שזה 25% מס דיבידנדים, בדיוק כמו שיעור המס בארץ. אין לי סיבות אחרות להגשת דו"ח שנתי. שאר ההכנסות שלי כשכיר בלבד ונמוכות מהסף לדוח שנתי. האם אני מחויב בהגשת דוח שנתי? תודה.
בכבוד רב,
שמשון מפגאוקר מרכז חוליה מרכזית . משרד : פ''ש תל אביב 1
@Nina T מחכים לשמוע איך הניסוח פה לא היה טוב מספיק והתשובה לא ברורה מספיק

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
@Nina T מחכים לשמוע איך הניסוח פה לא היה טוב מספיק והתשובה לא ברורה מספיק
התשובה ברורה. אבל כבר למדנו מתשובות קודמות שלא כדאי לקחת את התשובות האלו ברצינותD:
ניחוש שלי. אותה שאלה, רק עם החלפת ארהב בשוייץת ו25% ב 35% הייתה מקבלת את אותה תשובה... (וזה בוודאי לא נכון).

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A התייעצות והמלצות - מיסים, כדאיות, תנאי הלוואות ומיקום דירה להשקעה נדל"ן 3
S איך לשלם מיסים עבור מטבעות דיגיטליים? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
M הגשת דוח לניקוי מיסים מרווח בשוק ההון דרך ברוקר שלא מנקה מס מיסים 4
כלבלבון מה המשמעויות של התחלת דיווח מיסים לארה"ב בתור עצמאי? שוק ההון 42
M מיסים במשיכה מקרן פנסיה "לפני הזמן" פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
V השקעות נדל״ן בארה״ב - תשלום מיסים על רווחים משכ״ד נדל"ן 0
M מה ההבדל בין שווי מוצהר לשווי מוערך בעסקאות המופיעות במידע מיסים נדל"ן? נדל"ן 8
מכל מלמדי השכלתי ההשפעה של 'מרד מיסים' על כלכלת ישראל פוסטים מאיכות נמוכה 54
מ כרטיסי אשראי ישראליים המזכים ב"הטבות"( נקודות/"קש בק"/ ....?) בגין תשלום לרשויות ציבוריות( מיסים/בטוח לאומי/עיריה וכו...) צרכנות פיננסית 1
R בחירת סטאטוס עבור תשלום מיסים בארה"ב (Single Vs. Jointly) מיסים 2
M תשלום מיסים על ריבית עו״ש ב Interactive Brokers מיסים 18
N מספר שאלות על מיסים כאזרח אמריקאי מיסים 3
T תיק השקעות לבני 60+ שיקולים שאני מפספס? מיסים? שוק ההון 23
A 50 דרכים כשרות לשלם פחות מיסים - שאלה לגבי ניכוי ביטוח לאומי מיסים 9
M תשלום מיסים עבור עובדת במשק בית מיסים 8
S דיני מיסים של שליש דירה בנוסף לדירה בבעלותי נדל"ן 2
A אופטימיזצית מיסים והוצאת כספים מישראל מיסים 2
N התלבטות | מיסים אמריקאיים מיסים 0
K תשלום מיסים על משיכת קרנות השתלמות ופנסיה כשאני תושבת גרמניה מיסים 16
T מיסים על יזמות ושכירות משנה נדל"ן 4
G חישוב רווח / הפסד סופי בהתחשב כל האלמנטים (עמלות שונות, מיסים) פוסטים מאיכות נמוכה 2
T מכירת דירה קיימת וקנייה של אחרת - איך אני מצמצם מיסים? נדל"ן 1
S איך מדווחים מיסים מ IBKR מיסים 1
צ מיסים על קופת גמל ישנה מיסים 11
R איך לזהות קרן שנחשבת PFIC לענייני מיסים אמריקאים מיסים 2
T תושב חוץ ותשלום מיסים מיסים 5
א מיצוי זכויות בתשלומי מיסים או ביטוחים וכו', כשמשלמים על בית אבות (יש חברות שמתעסקות בזה, בלי לשחוט את כל הסכום?) מיסים 0
ס תשלום מיסים לסטודנט חסר עבודה מיסים 1
ח הכנות לפני קבלת אזרחות אמריקאית - מבחינת מיסים שוק ההון 15
X למי לשלם מיסים? אזרח ארהב, גר בישראל, עבודה אמריקאית, עובד עצמאי מיסים 4
Cfy תשלום מיסים על רווח הון דולרי ב-IBI מיסים 0
מ תשלומי מיסים לIRS מIB מיסים 15
R מיסים עם אזרחות אמריקאית - סחר בnasdaq מיסים 3
D מיסים בinteractive. מיסים 8
A נניח שיש לי אג"ח האם עלי לשלם מיסים רק על הקופונים או גם מיסים 6
I מיסים על קופת גמל מיסים 4
deussex שאלה על החלפת דירות שניות - מיסים נדל"ן 10
Y רישום דירה על שם ילד (בגיר) - משמעויות מבחינת מיסים והטבות מיסים 4
D חומר קריאה על מיסים פוסטים מאיכות נמוכה 5
T חרדים-לא משלמים מיסים (?)/לא תורמים למדינה (?) צרכנות פיננסית 0
Z חישוב מיסים על עמלות מיסים 2
משתמש מחוק 9 מיסים ובפרט מס עזבון שוק ההון 7
D קניית דירה בהתניה של המוכר, שימכור הדירה אם לא ישלם מיסים . אשמח לטיפים, וממה להזהר. נדל"ן 246
ש תשלום מיסים בגין אחזקת נכס\חשבון בנק בארה"ב מיסים 6
Tsachi01 עובד כשכיר וגם כעצמאי במקביל - מיסים מיסים 4
א מיסים על דירה שניה נדל"ן 1
O שאלה לגבי מיסים על כספי פיצויים בגיל פרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
Y EIN - דיווח מיסים בארה"ב מיסים 8
א מיסים עבור קרן השתלמות וקופות גמל להשקעה לאזרח ארה"ב מיסים 26
U דיווח מיסים interactive brokers על בסיס ה tear statement ההתחשבות שער מט"ח שוק ההון 12

נושאים דומים

Back
למעלה