• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מופסד 60 אלף שקל...

• פותח הנושא פותח הנושא New_Name
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
דיברתי לגופו של אדם?
הבנת הנקרא והבנת דבר מתוך דבר אלו כלים חשובים שפותרים הרבה בעיות תקשורת.

אמרת שאד הומינם זה לא ה"סטייל" שלך, מה שאומר שמיתגת את עצמך כמי שמתייחס לטענות שמובאות בצורה עניינית. כמה הודעות אחרי זה השתמשת ב"הגחכה".

מה שמעיד שאד הומינם דווקא מתאים לסטייל שלך.

הבנת הנקרא והבנת דבר מתוך דבר אלו כלים חשובים שפותרים הרבה בעיות תקשורת.

אמרת שאד הומינם זה לא ה"סטייל" שלך, מה שאומר שמיתגת את עצמך כמי שמתייחס לטענות שמובאות בצורה עניינית. כמה הודעות אחרי זה השתמשת ב"הגחכה".

מה שמעיד שאד הומינם דווקא מתאים לסטייל שלך.

יש הבדל כשאחד מדבר בשיא הרצינות והשני אומר משהו לגמרי בצחוק (אני לא באמת חושב שהוא חושב שיש פה אילומינטי)

אבל בסדר אני חוזר בי מדברי וגם עניתי עניינית על מה שכתב

זאת יהירות לקרוא לפוסטים כאלו הטרלה, זה מרמז כאילו אין מצב שאדם נורמלי היה משקיע בדברים כ"כ מסוכנים או שלמישהו נורמלי יכול להיות כזה חוסר מזל.
או שאולי תקרא מה שאנשים כתבו.
לבוא ולהציג את הבעיה שלך, לקבל תשובות לזה שהבעיה שלך היא שונה, ולא מה שאתה חושב - ולהתעלם מכל התשובות ולהמשיך באותו קו הזוי שאף אחד לא מתייחס אלייך - זה הטרלה לא קטנה לפי דעתי.

כותב הפוסט קיבל עשרות תגובות יחסית דומות לפעולות שכדאי לו לעשות, והוא עדיין שואל שוב ושוב איך להחזיר מהר את הכסף שהוא הפסיד.

לבוא ולהציג את הבעיה שלך, לקבל תשובות לזה שהבעיה שלך היא שונה, ולא מה שאתה חושב - ולהתעלם מכל התשובות ולהמשיך באותו קו הזוי שאף אחד לא מתייחס אלייך - זה הטרלה לא קטנה לפי דעתי.

כותב הפוסט קיבל עשרות תגובות יחסית דומות לפעולות שכדאי לו לעשות, והוא עדיין שואל שוב ושוב איך להחזיר מהר את הכסף שהוא הפסיד.
איפה ראית שביקשתי להחזיר את הכסף מהר? תפסיקו לבלבל את המוח כל החכמולוגים פה, אתם לא במצב שלי
עזוב "להחזיר לי". לא לקחו לך כלום ולכן גם לא יחזירו לך. תחשוב שעשית תאונה עם רכב לא מבוטח. העולם לא הוגן, ולא יקנה לך אוטו חדש. הפסדת כסף בגלל טעויות שלך. הכסף הלך. תשלים עם זה. לא תחזיר את הגלגל לאחור. תתעלם ממי שצוחק עליך. זה רק כסף, נסה ללמוד מזה ולעבור הלאה.

יש לך עכשיו 6000 דולר באיזו מניה. זו המציאות. תחשוב מחדש מה אתה עושה עם זה לאור מה שלמדת מנסיונך המר.

ותתרכז בעבודה. תתפלא כמה מהר אפשר להרוויח 50,000 שח.

ונקודה חיובית: הפוסט שלך יכול להציל הרבה אנשים מטעות של הימור במסחר יומי. קארמה טובה!

זה לא 6000, זה כבר 5000, התרסקות של 10% היום, וזה רק לעכשיו, כנראה שזה ימשיך לרדת
אמרתם לי לא לחזור על טעויות? לא חזרתי, לא מוכר בהפסד (לפחות לא כזה)...לא מכרתי עדיין בגלל הנפילה הגדולה, פשוט אין לי מזל זה ימשיך לרדת ויגיע לתרחיש הכי גרוע ואז אם אמכור היא תעלה
או שפשוט אחזיק את התיק הזה ללא יודע כמה זמן, בנתיים זה שוב בירידה ומנטלית זה קשה, רק היום לפני המסחר הייתה עליה של 7%, זה פשוט קשה מנטאלית אין לי כוח לחרא הזה

נערך לאחרונה ב:
זה לא 6000, זה כבר 5000, התרסקות של 10% היום, וזה רק לעכשיו, כנראה שזה ימשיך לרדת
הזהרתי הרבה אנשים מהשקעות ללא ניתוח מעמיק של התחום (והחברות) והם יצאו גמורים ועם הפסדי ענק..... לצערי למה אני חושב גם שמה שאתה עושה לא שונה ממה שרוב הפורום הזה עושים.

הזהרתי הרבה אנשים מהשקעות ללא ניתוח מעמיק של התחום (והחברות) והם יצאו גמורים ועם הפסדי ענק..... לצערי למה אני חושב גם שמה שאתה עושה לא שונה ממה שרוב הפורום הזה עושים.
שתדע שהצפי על פי רוב המומחים היה אישור, אבל ביחד עם עמימות וחוסר וודאות, אין פה דרך לדעת, אלה אם כן יש לך מידע פנימי, שבמקרה הזה אפילו גם לא היה עוזר (אם החברה לא הייתה מאמינה שיהיה אישור היא לא הייתה שולחת את המוצר לאישור), מה שכן ביום שלפני היו כמה נפילות חדות שיכולות היו להעיד על מכירות פנימיות אבל זה גם על גדר ספקולציה
קיצר נגמר, מ30 נהיה 5, (4700 כבר) -12% כרגע, כאילו אין תחתית....

האם היום היית קונה את אותה המניה ב-5000? אם התשובה היא לא אז יש פה מסקנה בשבילך.
יש הרבה שקונים אחרי נפילה כזאת, זאת אטסטרטגיה טובה, האמת, שיכלת לתפוס 20% אחרי הנפילה הראשונית, כי תמיד יש איזה שהוא קפיצת נגד, פשוט אחר כך אתה לא יודע מה יקרה
אני אישית? אם תחזיר אותי להתחלה אני מתרחק וחושב מליון פעם, לא חושב שהיה לי את האומץ

שתדע שהצפי על פי רוב המומחים היה אישור, אבל ביחד עם עמימות וחוסר וודאות, אין פה דרך לדעת, אלה אם כן יש לך מידע פנימי, שבמקרה הזה אפילו גם לא היה עוזר (אם החברה לא הייתה מאמינה שיהיה אישור היא לא הייתה שולחת את המוצר לאישור), מה שכן ביום שלפני היו כמה נפילות חדות שיכולות היו להעיד על מכירות פנימיות אבל זה גם על גדר ספקולציה
אני לא נוגע בדברים שאין ידע רב לגביהם.... לא רק בחברה הספציפיים אלה בתחום הכללי שהחברה עוסקת בו.

קראתי.

זה שהוא קיבל תשובות שהבעיה שלו היא שונה ממה שהוא חושב, לא אומר שהוא צריך להסכים עם התשובות האלו.

הוא מאמין בתפיסת עולם מסוימת, וש-4-5 אנשים כותבים לו אחרת לא אומר שהוא לא זכאי להמשיך להחזיק בדעה המקורית שלו ולנסות להציג אותה מזווית אחרת כדי לאתגר את השיח.

להגיד שאם מישהו לא מתיישר לדום אם 4-5 אנשים כותבים לו שהוא צריך לחשוב אחרת - הוא טרול - זאת התנשאות. זאת דעתי. זה כמו שמשתמש פה יילך לפורום של WSB ו-4-5 יגידו לו שלהשקיע במדדים זה טיפשות והוא יתעקש לשכנע אותם ולהמשיך ב"אותו קו הזוי".

עכשיו - אני לא אומר שהוא צודק. אבל אני מבין את ה-MIND SET.
הוא לא שאל איך להחזיר את הכסף מהר, אלא מה כדאי לו לעשות.

הוא מודע לזה שהוא מהמר, והוא כנראה ראה הרבה הימורים כמו ביטקוין, GME, טסלה, ARKK וכד' שעלו ביותר מפי 2 או 3 או 10 והחליט שהוא רוצה להמר. הימר והפסיד.

מי שהשקיע פה בטסלה חצי מיליון שקל - לא הזוי?
מי שקנה ARKK בתחילת 2020 - לא הזוי?
מי שקנה ביטקוין ב-5 אלף לפני שנה - לא הזוי?

למה - רק במבחן התוצאה זה הצליח?

בוא נכיר בזה שזה גם הימור, וכמו שלא "יורדים" על בנאדם שהפסיד בהימור, לא נהלל מישהו שהיה "גאון" והשקיע בכל אלו.

אם הוא אוהב סיכון - אפשר להציע לו להשקיע בפיזור יותר גדול על השקעות מסכונות.. ARKK, ביטקוין וכד'. גם סיכוי שזה יפול, והכל ביחד, אבל הפיזור אמור להוריד את הסיכון קצת.

אם הוא רוצה להשקיע באופן סולידי - אני מניח שהוא מודע לזה שתמיד אפשר לקנות את המדד (לא לשים שם את כל הכסף זה סולידי, אבל סולידי יחסית למה שהוא השקיע עד עכשיו).

קראתי.

זה שהוא קיבל תשובות שהבעיה שלו היא שונה ממה שהוא חושב, לא אומר שהוא צריך להסכים עם התשובות האלו.

הוא מאמין בתפיסת עולם מסוימת, וש-4-5 אנשים כותבים לו אחרת לא אומר שהוא לא זכאי להמשיך להחזיק בדעה המקורית שלו ולנסות להציג אותה מזווית אחרת כדי לאתגר את השיח.

להגיד שאם מישהו לא מתיישר לדום אם 4-5 אנשים כותבים לו שהוא צריך לחשוב אחרת - הוא טרול - זאת התנשאות. זאת דעתי. זה כמו שמשתמש פה יילך לפורום של WSB ו-4-5 יגידו לו שלהשקיע במדדים זה טיפשות והוא יתעקש לשכנע אותם ולהמשיך ב"אותו קו הזוי".

עכשיו - אני לא אומר שהוא צודק. אבל אני מבין את ה-MIND SET.
הוא לא שאל איך להחזיר את הכסף מהר, אלא מה כדאי לו לעשות.

הוא מודע לזה שהוא מהמר, והוא כנראה ראה הרבה הימורים כמו ביטקוין, GME, טסלה, ARKK וכד' שעלו ביותר מפי 2 או 3 או 10 והחליט שהוא רוצה להמר. הימר והפסיד.

מי שהשקיע פה בטסלה חצי מיליון שקל - לא הזוי?
מי שקנה ARKK בתחילת 2020 - לא הזוי?
מי שקנה ביטקוין ב-5 אלף לפני שנה - לא הזוי?

בוא נכיר בזה שזה גם הימור, וכמו שלא "יורדים" על בנאדם שהפסיד בהימור, לא נהלל מישהו שהיה "גאון" והשקיע בכל אלו.

אם הוא אוהב סיכון - אפשר להציע לו להשקיע בפיזור יותר גדול על השקעות מסכונות.. ARKK, ביטקוין וכד'. גם סיכוי שזה יפול, והכל ביחד, אבל הפיזור אמור להוריד את הסיכון קצת.

אם הוא רוצה להשקיע באופן סולידי - אני מניח שהוא מודע לזה שתמיד אפשר לקנות את המדד (לא לשים שם את כל הכסף זה סולידי, אבל סולידי יחסית למה שהוא השקיע עד עכשיו).

אתם מפספסים דבר אחד, הלך כל הכסף, הלך !
אין לי במה לשחק יותר, גם אם אני רוצה אני רק מפסיד עוד כסף בזמן שאני כותב פה, אין כסף...

מה שכן מאוד אהבתי את הפוסט שלך, הוא חכם וקולע בדיוק לעניין, אני לא רוצה לעבוד כל החיים, לא מתבייש בזה, לא רוצה להגיע למליון בגיל 60, רוצה חופשיות כלכלית, אני לא הראשון שמפסיד מלא כסף בנסיון להתעשר, ואני לא מכיר בן אדם אחד שהתעשר מלהיות שכיר ולעבוד כל החיים, אין כסף בלי סיכון, מי שפותח עסק - מסתכן , סטארטאפ - סיכון, השקעות - סיכון, גם אם אתה מרוויח 50 אלף (25 אחרי מס) אתה תהיה מסודר ותחיה טוב, אבל עדיין תקום כל בוקר לעבודה, אולי אחרי כמה שנים תחסוך מספיק בשביל השקעה שתניב לך תשואה (זה גם תרחיש לא רע)
אני מרוויח משכורות גבוהות יחסית ויש לי כסף רב (יחסית לגילי ויחסית לאוכלוסיה מסויימת, כן?) אני לא מהאלה שממלצרים בגיל 25 עם מינוס או כמה אלפים בעובר ושב, אבל עדיין, ההפסד הזה, בזמן כל כך קצר זה צורם ואתם לא יכולים להבין את זה

שאלה מעולה!!!

האינפלציה לא חודרת למחירי השירותים והמוצרים כאשר הכסף בורח לשוק המניות..... זה למה אתה רואה עליה לא גדולה במוצרים. אבל בסוף האינפלציה מגיעה להכל!
יש שני דברים שאשמח אם תסביר.
עד שהאינפלציה *היום* תגיע למוצרים/שירותים מתישהו בעתיד - לא תהיה אינפלציה נוספת בשוק ההון/נכסים שעדיין לא הגיעה?
אתה טוען שמדדים רחבים כמו סנופי יפלו בשנים הקרובות בגלל האינפלציה, אבל למה בעצם שיפלו? כי מחירי המוצרים יעלו בהתאם (כלומר "נפילה" שהיא בעצם איבוד כח קניה)? למה בעצם מניות של חברות מוצרי צריכה/שירותים לא מגדרות מפני זה, הרי הן ירוויחו מעליית המחירים הזו.

זה כמו שמשתמש פה יילך לפורום של WSB ו-4-5 יגידו לו שלהשקיע במדדים זה טיפשות והוא יתעקש לשכנע אותם ולהמשיך ב"אותו קו הזוי".
נכון. כי אכן זה לא הפורום המתאים.
לא. מבחן התוצאה לא קובע. אם אתה מהמר עם כל רכושך ברולטה וזכית, זה לא אומר שפעלת בחכמה.
גילוי נאות: בפורטופיליו שלי יש כמה השקעות שהצליחו ולא בגלל חכמה יתרה אלא בגלל שהייתי בנקודה שהשוק עלה בלי הכרה. היום, אין סיכוי שהייתי מתקרב להשקעות כאלה עם מקל. לא בגלל שלא היה הגיון בהשקעות הללו. היה. אבל מכלול השיקולים והסיכונים לא היה ברור לי עד הסוף.

נכון. כי אכן זה לא הפורום המתאים.

לא. מבחן התוצאה לא קובע. אם אתה מהמר עם כל רכושך ברולטה וזכית, זה לא אומר שפעלת בחכמה.
גילוי נאות: בפורטופיליו שלי יש כמה השקעות שהצליחו ולא בגלל חכמה יתרה אלא בגלל שהייתי בנקודה שהשוק עלה בלי הכרה. היום, אין סיכוי שהייתי מתקרב להשקעות כאלה עם מקל. לא בגלל שלא היה הגיון בהשקעות הללו. היה. אבל מכלול השיקולים והסיכונים לא היה ברור לי עד הסוף.
גם עכשיו מכלול השיקולים והסיכונים לא ברור לך עד הסוף
מחכה לאיתגור השיח עדיין

אתה חי בבועה, הנה האתגור שלך

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
יש שני דברים שאשמח אם תסביר.
בכיף.... אנסה!
עד שהאינפלציה *היום* תגיע למוצרים/שירותים מתישהו בעתיד - לא תהיה אינפלציה נוספת בשוק ההון/נכסים שעדיין לא הגיעה?
אינפלציה היא חלק מהמערכת המוניטרית מה שנקרא MMT ולכן חובה שתהייה אינפלציה אחרת תתרחש דפלציה ואם תתרחש דפלציה אז המערכת תקרוס. המערכת עצמה נשענת על גידול מתמיד של מלאי הכסף אחרת היא תקרוס..... מראש, התאוריה המוניטרית לא ברורה כמעט לאף אחד וזה לה המדינות מנצלות את זה לטובתם.
בכל אופן, להערכתי חייבת להיות אינפלציה כי אם תתרחש דפלציה אז ראש הממשלה התורן (בנט) ישלם מחיר פוליטי כבד..... הוא יקדם אינפלציה כדי להעביר את כדור האש הבוער לפוליטיקאי הבא.
הנה ציטוט של מיזס על העניין מתוך הספר: Human action: a treatise on economics
אתה טוען שמדדים רחבים כמו סנופי יפלו בשנים הקרובות בגלל האינפלציה, אבל למה בעצם שיפלו?
כי האינפלציה (כפי שהגדרתי אותה) מנפחת קודם כל דברים מסוג מסוים ורק אז דברים מסוג אחר..... תחשוב בעצמך למה זה ככה!
כי מחירי המוצרים יעלו בהתאם (כלומר "נפילה" שהיא בעצם איבוד כח קניה)?
כן..... זה מה שאני חושב..... אני לא מאמין שמונחי דולרים ה-S&P 500 ירד אלה אני מניח שהוא בהחלט ירד במונחי הקניות שלך בסופר..... אם לא היה ככה אז הדבר היחיד שאדם היה צריך זה להשקיע במניות.
למה בעצם מניות של חברות מוצרי צריכה/שירותים לא מגדרות מפני זה, הרי הן ירוויחו מעליית המחירים הזו.
אני חושב שתראה למשל מה קרה בשנות ה-70 בארה"ב (ובעוד מקרים) ... אני לא רוצה להיכנס לתאוריה העמוקה אבל בגדול תחשוב שכוח הקניה יישמר לא במדדים הכללים אלה במה שמחסור... כלומר, סופר שכונתי לא בהכרח ירוויח אבל מי שיש לו מוצרים במחסור ירוויח הרבה יותר בצורה שהמשקיע הממוצע יכול לסדר לעצמו פנסיה בקלות.....זה למה כאשר אני משקיע אני מתחיל בניתוח התחום ולא העסק הספציפי...... תחשוב עד כמה קשה יהיה מחר להכניס סופר נוסף לשכונה? לדעתי זה לא יהיה מורכב ..... עכשיו תשאל מה באמת יהיה קשה להוסיף עוד לשוק? מה צונח באופן יחסי כאשר המניות מתנפחות? אם תענה לעצמך על השאלות אז תדע איך להתעשר בצורה מטורפת....

עניתי לך?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
N השקעה דרך IB - כשלוקחים בחשבון המרת מט"ח, איך אני יודע אם אני מורווח או מופסד (שקלית)? שוק ההון 8
shirbi למה אני מופסד (תיאורטית) באגח ממשלתית בריבית משתנה שוק ההון 6
aminadav האם במשברים הגדולים. האם מי שהיה נשאר 10 שנים על קרן מחקה את אחד המדדים המובילים. האם היה יוצא מופסד? או מרוויח בגדול? שוק ההון 27
P מופסד 40k שח שוק ההון 105
D מה אפשר לקבל בבנק הפועלים עם פסיבה של 500 אלף ש"ח? צרכנות פיננסית 7
א התייעצות כדאיות: הוספת ממ"ד לדירת השקעה באזור השרון (עלות של כ-205 אלף שקל) נדל"ן 27
א חישוב פרישה בגיל 60 עם חיסכון חודשי של 8 אלף שקל פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 13
א מאה אלף שקלים ואמונה, המסע לדירה הראשונה יומני מסע אישיים 57
C השקעה 70 אלף שקל לבן 55 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
G כתבה - "רשות ני"ע קנסה את בית ההשקעות אינטראקטיב ישראל ב-607 אלף ש"ח" צרכנות פיננסית 12
D התלבטות ברכישת רכב עד 85 אלף שח אוף טופיק 2
א היכן להשקיע 300 אלף שקל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
מ מה לעשות עם 80 אלף דולר? שוק ההון 7
S קרן השתלמות נזילה על סך 20 אלף ש״ח ללא הפקדות בזמן הקרוב - האם לפדות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
A השקעת במתחם האלפיים/אלף דרך יזם נדל"ן 5
F האם יש איך לצמוח ולהתפתח מ80 אלף בלבד? אוף טופיק 7
Y הגשת דו״ח מס עבור הפקדות של יותר מ500 אלף מיסים 0
L ההצעה בחוק ההסדרים הקרוב, מי שיש לו אחזקה בקריפטו ששווה מעל 200 אלף שח יהיה חייב בדיווח על כך. פוסטים מאיכות נמוכה 13
ב 150 אלף הופיעו בחשבון (IB) צרכנות פיננסית 35
W זוג בני כמעט 30 שרוצים להתפתח כלכלית- חוסכים כל חודש 14 אלף ורוצים להשקיע שוק ההון 12
השקעה לא מזל מה נכון לעשות עם 60 אלף שקל - דיבידנד VS הלוואה צרכנות פיננסית 29
Y פלטפורמת מסחר למסחר עצמאי בסכומים של כ-20 אלף שקלים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
Y מתקפת הפישינג של ”דואר ישראל”: כתב אישום נגד הפלסטיני שעקץ 200 אלף ש”ח מישראלים פוסטים מאיכות נמוכה 2
מ מיטב דש- מינימום לפתיחת קרן השתלמות בניהול אישי- 300 אלף? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
S תיק השקעות - מאה אלף שקל - בן 19 לפני גיוס שוק ההון 2
מ איפה כדאי לקנות דירה שנייה להשקעה בארץ בתקציב של 600 אלף שקלים נדל"ן 4
ש תיק השקעות 100 אלף שקל שוק ההון 16
K חשבון מטח 170 אלף יורו שוק ההון 8
M חברה שלי רוצה להשקיע 15 אלף ש"ח לטווח ארןך שוק ההון 10
E רוצה להעביר 70 אלף שקל לקופות גמל להשקעה. כדאי בתקופה הזו ומה הדמי ניהול? שוק ההון 61
ש תיק 250 אלף שוק ההון 30
ש דמי ניהול בתיק עד 150 אלף שוק ההון 3
4 הדרך הזולה להשקיע סכום של 300 אלף בסיכון מינימלי לזוג פנסיונרים שוק ההון 11
I האלטרנטיבה הטובה ביותר לסגירת חוב של פחות מ10 אלף שח צרכנות פיננסית 11
ר השקעות בארה״ב מעל 60 אלף דולר שוק ההון 10
4 יצירת תיק שיכניס 12 אלף בשנה שוק ההון 10
Myrath השקעת 200 אלף ש"ח באופן פאסיבי שוק ההון 52
oz1987 לקנות דירת 4 חדרים ב-120 אלף שקל: 5 ישראלים שהחליטו לעשות הרבה כסף בחו"ל נדל"ן 31
Jenia29 משיכת כספי פיצויים ע"ס 50 אלף צרכנות פיננסית 4
מ עזרה בתמהיל משכנתא ל350 אלף שח נדל"ן 12
ל חיסכון של כ-50 אלף ש''ח, מתלבט האם להעביר לקופת גמל להשקעה שוק ההון 14
Y היכן להשקיע 150 אלף שקלים? שוק ההון 16
פ סטודנט שמבקש הסבר לקופת גמל עם 100 אלף ,לא מניבה שמנוהלת ע"י הבנק ..אשמח לעזרה שוק ההון 8
waskindalost כותרת מגלובס - 30% ממשקי הבית צברו חוב צרכני של 94 אלף שקל בממוצע מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 72
G שמלת חתונה עד אלף ש"ח שלא נראית סמרטוט ל-45 יום מהיום אוף טופיק 24
H חסכתי 200 אלף איך אני משקיע אותם בנדלן??? שוק ההון 52
מ ביטול הטבת מס עבור משכורת מעל 24.2 אלף שח שוק ההון 36
N 22 אלף טונות של זהב במקדשים בהודו שוק ההון 4
א השקעה של 950 אלף לחצי שנה שוק ההון 4
ג מה ההסבר לשער האירו שקל? שוק ההון 3

נושאים דומים

Back
למעלה