לאחר שנה שלא הייתי פה, חשבתי שהגיע הזמן לחזור ולעדכן - בעיקר עבורי, שיהיה לי איזשהו תיעוד למסע המהנה שאני עובר.
אז איפה אני בכלל עכשיו?
תעסוקתי:
קודמתי פעמיים בחברה שבה אני עובד, והיום, כבר בגיל צעיר מאוד, אני כפוף ישירות למנכ"ל ומנהל את פעילות ה"ביצוע" השוטפת של החברה - כל הפרוייקטים של החברה תחת אחריותי.
החברה, שאמנם עדיין קטנה אך ממשיכה לגדול, היא מקום שאני אוהב מאוד, למרות הקשיים (24/7 זמינות, עומס מטורף לעיתים, צוות שנכון להיום לא עומד בציפיות שלי, ועוד בעיות כאלה ואחרות) אני מרגיש בו טוב מאוד ושיש בו הרבה פוטנציאל גם לי וגם לחברה כעסק (שיש לומר שבהחלט מצליח).
תנאי השכר\בונוסים\תגמולים אחרים כבר נקבעו והובטחו עד סוף 2027 - משם הכל פתוח למשא ומתן, שיגיע מתישהו באמצע השנה הבאה.
אישי:
כמה דברים משמעותיים שקרו השנה - הגדול הוא שיצאתי מהבית של אבא שלי ועברתי דירה מהפריפריה לתל אביב.
עוד דבר הוא שקרה הוא שייצבתי מספר מערכות יחסים בעייתיות שהיו בחיי - מה שאפשר שלי זמינות נפשית גם לעצמי וגם למערכת יחסים חדשה. היום אני במצב הפיזי הכי טוב שהיה לי אי פעם, בכושר שיא שלא היה לי גם בימיי כספורטאי תחרותי לפני הצבא. בנוסף, אני במערכת יחסים אוהבת ובריאה מאוד בשלושת החודשים האחרונים - אך ימים יגידו.
כרגע הפער הגדול בחיי האישיים הוא היכולת שלי להתמיד בשעות שמחוץ לעבודה ולייצר לעצמי מקורות הכנסה נוספים. זה משהו שהצלחתי בו בעבר (מוזמנים לקרוא בתחילת השרשור על חנות האיקומרס שהייתה לי), אבל העומס שיש לי עכשיו גם מבחינת העבודה וגם מבחינת האימונים משמש לי כמעין תירוץ לפשוט לא לעשות שום דבר פרודקטיבי בשעות המתות.
עוד דבר שלא מקל על הסיטואציה הוא שירות המילואים, שבשנה האחרונה אני עושה כיומיים בשבוע, בעיקר בסופי השבוע כדי לא לפספס יום במשרד.
בהיבט הפיננסי הקר:
המעבר לתל אביב הגדיל לי משמעותית את ההוצאות וכיום אני מנסה לחסוך כ3000 שח בחודש - משהו שלא ממש הצלחתי לממש בגלל הוצאות נלוות של המעבר, עכשיו כשהכל התייצב, אתמקד בחודשים הקרובים בביסוס של שיעור חיסכון חודשי קבוע יחסית שאוכל להתמיד בו.
כיום עומד על שווי (ללא פנסיה וקרה"ש) של כ230K ש"ח.
היעד עד סוף השנה הוא להגיע ל-260K (חיסכון משכר + בונוסים).
לתיק ההשקעות הנוכחי התייחסו לתמונה המצורפת: (המניה של RGTI היא סתם ניסיון מטופש שדי חיזק לי את זה שאין לי מה לשחק עם מניות בודדות אלא להתמיד עם המדדים - עם זאת אציין שאני BREAK EVEN איתה כי האחזקה הנוכחית היא לאחר קנייה ומכירה ברווח שפחות או יותר זהה להפסד הנוכחי, בכל מקרה איפטר ממנה בקרוב).
תודה למי מכם שקרא ונתראה בעדכון הבא.