ביולוג ירושלמי
משתמש בכיר
- דירוג
- 4,363
תודה רבה, הסמקתי (אני לא חושב שזה נכון, אבל אקבל ואמשיך הלאה).אין ספק שאתה מביא עומק מטורף, ועברת דבר או שניים בחייך. שזה נדיר לדבר עם אדם שמביא איתו עולם כזה מודע ועשיר, לפחות זה מה מה שהאינטוציה שלי אומרת מתשובותיך. וגם יפה על רשימת הקריאה, קטונתי ממש![]()
אם תרשה לי לבקש שתמשיך לעדכן את יומן המסע שלך למרות הנטייה שלך שכבר לא כי "השגת" את שרצית...
הרבה כתבו לך שם שהם מתעניינים בך (=בסיפור שלך כמו שאתה חווה את המציאות, מתגלח עליה ומספר לנו אותה). אני חושב ששמת לב לזה ואם לא אז הנה עוד הזדמנות לשים לב לזה.
פחות בכספים (הובן שאתה בסף העצמאות הכלכלית ומעליה בהרבה).
יותר לגביך, לגבי הלך הרוח, מצבי הרוח, הציפיות, האכזבות, ההישגים, השקט שברח, השקט שהושג, מפרשים למעלה, כרישים למטה.
אתה מעניין כי הסיפור שלך מעניין גם ובעיקר כי הוא משלב אדם שהשיג עצמאות כלכלית - ומשם מה?
כשכתבת, הצלחת להעביר לנו שם הרבה יותר מזה.
מאחורי השורות יש פה מקרה בוחן מסקרן למהות של גשמיות FIAT (עושר) כמתווה הדרך אל האננדה המיוחלת והבלתי מושגת.
בין השורות גם ניכרות התהיות, השאלות המעמיקות (שזה מה שמסקרן אותי), הניתוח של התוצאות והסקת המסקנות, והעובדה שלמרות שבחרת להתמקד בכספים דווקא הצלחת לספר הרבה יותר מהם (לדעתי גם בלי שהרגשת).
מאוד אשמח שתעדכן שם פעם בפעם כל מתי שיתחשק לך ושתרגיש שבא לך לשתף באנונימיות המזככת.
תודה.