Y yolevt משתמש רשום הצטרף ב 14/4/24 הודעות 1 דירוג 0 14/4/24 #1 אני רוצה לקנות קרן מחקה שנסחרת בחו''ל בדולרים. תמיד יש את האפשרות של המרה דרך אקסלנס, אבל מעניין לדעת אם יש אופציות זולות יותר
אני רוצה לקנות קרן מחקה שנסחרת בחו''ל בדולרים. תמיד יש את האפשרות של המרה דרך אקסלנס, אבל מעניין לדעת אם יש אופציות זולות יותר
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,248 דירוג 22,880 14/4/24 #2 נכתב ע"י yolevt: אני רוצה לקנות קרן מחקה שנסחרת בחו''ל בדולרים. תמיד יש את האפשרות של המרה דרך אקסלנס, אבל מעניין לדעת אם יש אופציות זולות יותר לחץ כדי להרחיב... חפש שרשורים על IB. אם כי לדעתי בהשקעה לטווח ארוך ההפרשים זניחים לחלוטין.
נכתב ע"י yolevt: אני רוצה לקנות קרן מחקה שנסחרת בחו''ל בדולרים. תמיד יש את האפשרות של המרה דרך אקסלנס, אבל מעניין לדעת אם יש אופציות זולות יותר לחץ כדי להרחיב... חפש שרשורים על IB. אם כי לדעתי בהשקעה לטווח ארוך ההפרשים זניחים לחלוטין.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אiהד משתמש רגיל הצטרף ב 10/9/16 הודעות 500 דירוג 399 14/4/24 #3 נכתב ע"י חתול לילה: אם כי לדעתי בהשקעה לטווח ארוך ההפרשים זניחים לחלוטין. לחץ כדי להרחיב... אם מדברים על השקעה מחזורית (ובמיוחד אם יש עמלת מינימום גבוהה)
נכתב ע"י חתול לילה: אם כי לדעתי בהשקעה לטווח ארוך ההפרשים זניחים לחלוטין. לחץ כדי להרחיב... אם מדברים על השקעה מחזורית (ובמיוחד אם יש עמלת מינימום גבוהה)