Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
בדקתי את הנושא לאחרונה בעבור כ.אשראי ישראלים. עדיף להפריד בין הנושא של הנחת עמלת מט"ח לcashback כי יותר פשוט למצוא כרטיס אופטימלי לכל קטגוריה מאשר אחד שעומד בשני הקריטריונים.
בגלל שיש מגבלות על כמות המועדונים וההטבות שאפשר להלביש על כרטיס בודד זה מוביל לריבוי כרטיסים אם רוצים להנות מכל העולמות אבל יש לזה פתרון טכנולוגי בדמות ארנק דיגיטלי ותשלום בNFC דרך הטלפון.
אתייחס רק לcashback
בכלל האופציות שמצאתי לא היה החזר ישירות לחשבון אבל אפשר לקבל החזר של 1% שנתי בbuyme בcal fixback. ממה שהבנתי אפשר לצבור כל השנה עד לרגע שאתה מחליט לפדות את ההחזר ולאחר מכן זה לא תופס. כלומר זה סוג של מקבע אותך לשנה שלמה. על תשלומים ממשלתיים מקבלים 0.5%.
לחלופין יש אפשרות לקבל יתרת supreme שניתן לנצל בשופרסל בכ.אשראי של paybox.
עד 300 שקל ב30 ימי הצריכה הראשונים אם מגיעים ל2000 שקל הוצאות (15%) ועד 100 שקל בכל חודש לאחר מכן (1%) כלומר אתה נדרש ל10000 הוצאה חודשית בשביל למקסם את ההטבה. ההטבה היא לשנה בלבד. סך הכל ניתן לקבל 1400 בשנה.
יש מלא תנאים ומגבלות כמו למשל אם היה לך אשראי של שופרסל ב12 חודשים אחרונים אז אינך זכאי. וכן על מנת לקבל יתרה אתה בעצם ממיר מטבעות supreme ליתרת supreme ביחס של 1:100 שהם יכולים לשנות בכל רגע ויש חסם על הצבירה אם לא המרת בזמן.
יש גם cashback+ של ישראכרט שנותן 1% עד 7500 ו1.35% על כל הסכום אם עוברים 7500. אפשר לנצל רק לרשתות ספציפיות ומבחר קטן יחסית.
לישראכרט יש גם cashback premium של American express שנותן 1% עד 10000 ו1.6% על כל הסכום אם עוברים 10000.
תקף לאותו מבחר מצומצם כמו הכרטיס cashabck+
לmax יש maxback שנותן 1% לשנה ו0.75% משנה שנייה. המבחר של החנויות בהן ניתן לנצל קצת גדול יותר מישראכרט אבל לא מכיל סופרים.
במקרה שלי סיימתי עם האשראי של paybox ואשקול מחדש אם יצוץ משהו שווה יותר.
@GenaTheCrocodile Gena
תודה על הסקירה!
עד כמה שאני מבין, ההטבות בכל הכרטיסים הן שנה אחת בלבד או שנה ואז הטבה פחותה בשנה שניה ואז נגמר.
אתה יודע מה קורה כשנגמר? יש אפשרות להתקשר ולחדש או שזה רק מבצע פיתוי חד פעמי?
לא החזקתי בכרטיס כזה מספיק זמן בשביל לדעת מה קורה בתום התקופה.
תמיד אפשר לבדוק מה יהיו האלטרנטיבות עוד שנה או להתקשר, להתמקח ולנסות להאריך את תוקף ההטבה.
מה הכוונה בתנאים של השנה השניה? האם מדובר בהחזר של 1 אחוז שניתן להאריך?
בcal fixback התנאים משתנים לאחר השנה הראשונה ומתקבעים להחזר של 0.75 אחוז אלא אם כן אני מפספס משהו.
מה הכוונה בתנאים של השנה השניה? האם מדובר בהחזר של 1 אחוז שניתן להאריך?
בcal fixback התנאים משתנים לאחר השנה הראשונה ומתקבעים להחזר של 0.75 אחוז אלא אם כן אני מפספס משהו.
עדיין לא הצלחתי להבין, כי התנאים הטובים הם בשנה הראשונה, משנה שניה זה אותם תנאים…על איזה תנאים אתה מדבר?
אני הצלחתי לקבל ללא דמי כרטיס, נדרש לחדש כל שנה.
עדיין לא הצלחתי להבין, כי התנאים הטובים הם בשנה הראשונה, משנה שניה זה אותם תנאים…על איזה תנאים אתה מדבר?
אני הצלחתי לקבל ללא דמי כרטיס, נדרש לחדש כל שנה.תתקש
אני לא רוצה לחפש עכשיו את הפרטים של התנאים שלי (ואני האמת לא זוכר במדויק את אחוז ההחזר), אבל הקשבאק נחתך בשנה השניה לעמות הראשונה בתנאי ההצטרפות שלי. בהארכה בתום השנה השניה, מה שהיה בשנה השניה, ממשיך לשלישית. אם אתה יודע את התנאים שלך בשנה השניה, מניח שזה מה שימשיך לך לתןך השלישית במידה ותאריך. כשיגיע הזמן להאריך תתקשר לדבר. אם לא תאהב, תבטל. יש כרטיסים אחרים המציעים קאשבק גבוה יותר מזה שכנראה תקבל בשנה השניה עם fixback. אם אתה לא מתעצל, שווה כנראה לעשות רוטציה במקום להאריך.
יש לי דיינרס (פלייקרד). מבחינת הוצאות שלי, בהערכה גסה, 90% על הדיינרס, 10% על כרטיס אחר שנועד לעסקאות במקומות שלא מקבלים אותו. מאמין שזה אישי ויכול להשתנות בין אנשים.