• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הפסדתי 2000 שקל בווינר

• פותח הנושא פותח הנושא Mars
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
הרבה תודה על כל התגובות אנשים יקרים.
בחשבון ההוינר יש יתרת הפקדות ויתרת זכיות. אני יכול למשוך את הכסף רק מהיתרת זכיות. לכן, כדי שאוכל למשוך את הכסף שהפקדתי מיתרת הפקדות, אני חיב לנסות לזכות בו חזרה. זה מסריח, אבל כנראה חוקי כי זה אתר ממשלתי למהדרין.
זה המצב. אני מניח ש14 ימים ביטול עסקה לא תופס כאן. מה שהורג אותי שההגבלה הזאת עושה לא אחרת ממשלת ישראל, הריי זה בשליטתה האתר הזה אני מניח. כסף כסף כסף. מדינה שמבוססת על קפיטליזם, אי אפשר לצפות לאמות מידה מושלמות. תמיד יהייה לה אינטרס סמוי של רווח. להעשיר את קופת המידנה ועל הדרך את אלו שידם קרובה לצלחת. כך שתמיד יהיו פגמים כמו אתר הטוטו ומפעל הפיס. ועדיין, זה עדיף לנו על מודל סוציאליסטי. ראינו מה הסוציאליזים וה"שוויון לכולם" עשה למדינות כמו ברית המועצות לשעבר ולוונצואלה הנוכחית. אין מושלם ומדינת ישראל סה"כ במצב טוב ביחס לשאר העולם.

שניה לפני המניפסט הקומוניסטי:
משיכה מחשבון הפקדות: משיכה לכרטיס אשראי
משיכה חזרה לכרטיס האשראי (עסקת זכות) סכום שהופקד ממנו.
ניתן למשוך סכום חזרה רק לכרטיס אשראי שממנו הוא הופקד.
לא ניתן להפקיד מכרטיס אחד ולמשוך לכרטיס אחר.
עסקאות זכות אינן אפשריות בכרטיסי חיוב מיידי כמו דיירקט ואלקטרון.
לביצוע משיכה לכרטיס האשראי עליך להתחבר לחשבון בתפריט ה"חשבון שלי" לחץ "משיכה מחשבון הפקדות",
הזן את הסכום שברצונך למשוך ולחץ "אישור".

https://www.winner.co.il/info/deposits-and-withdrawls[/QUOTE]

מדינה שמבוססת על קפיטליזם, אי אפשר לצפות לאמות מידה מושלמות. תמיד יהייה לה אינטרס סמוי של רווח. להעשיר את קופת המידנה ועל הדרך את אלו שידם קרובה לצלחת. כך שתמיד יהיו פגמים כמו אתר הטוטו ומפעל הפיס.
כל זה בכדי לזכות בכספי הירושה של הוריו ולשלם לשוק האפור את חובותיו העצומים עקב הימורים שיצאו מכלל שליטה

למעשה ההסבר הרשמי הוא שאנשים יהיו חלשים ובכל מקרה יהמרו, אז עדיף שיהמרו במסגרת חוקית ומוגבלת ולא במסגרת של הימורי השוק האפור. אני לא בטוח עד כמה אני קונה את זה, לפעמים נדמה לי שמפעל הפיס מנסה למשוך פנימה גם את האנשים הנורמטיבים.

למעשה ההסבר הרשמי הוא שאנשים יהיו חלשים ובכל מקרה יהמרו, אז עדיף שיהמרו במסגרת חוקית ומוגבלת ולא במסגרת של הימורי השוק האפור. אני לא בטוח עד כמה אני קונה את זה, לפעמים נדמה לי שמפעל הפיס מנסה למשוך פנימה גם את האנשים הנורמטיבים.
אכן זה ההסבר וגם אני לא בטוח איך הוא עומד מול השיווק האגרסיבי של מפעלי ההימורים מטעם המדינה. שלא לדבר על מיקוד הניסיונות האלו (למשל, פתיחת תחנות הימורים בפרט במקומות חלשים וכד').
המטרה האמיתית היא כמובן אספקת ג'ובים למקורבים. במפעלי ההימורים אינספור מקושרים פוליטית שגוזרים קופונים שמנים וגם הכסף שמחולק לספורט / תרבות הוא מקור לכוח פוליטי.
אגב, לפי הנימוק הרשמי המדינה גם צריכה למכור סמים קלים לכל דורש.

אגב, לפי הנימוק הרשמי המדינה גם צריכה למכור סמים קלים לכל דורש.
לא צריך ללכת רחוק עם הטיעון. אפשר פשוט לשאול למה ההיצע בתחום ההימורים מוגבל ללוטו/טוטו.
הרי יש ביקוש גם לשולחנות פוקר, רולטות וכדומה.
למה מפעל הפיס לא מספק את הביקוש הזה ופותח קזינואים?
האם זה בסדר להשאיר את החלק הזה לארגוני פשע מאורגן?

אבל מישהו זוכה בהגרלות האלה...
מס הכנסה

עריכה: והם גם עומדים לזכות יותר
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3733660,00.html
אושר בכנסת: המיסוי על זכיות מהימורים יגדל ב-2019
ועדת הכספים אישרה שהמיסוי של 35% יחול מזכייה של 30.5 אלף שקל ומעלה, במקום 50 אלף שקל כיום. המהלך צפוי לפגוע בהכנסות הטוטו והלוטו

נערך לאחרונה ב:
או סתם להפוך אותם לחוקיים.
כמובן.
פוליטית יותר קל להעביר הסדר שדורש מנגנון ממשלתי. כך מי שהתעייף מלהיות זכיין טוטו (או שנגמר המכרז) יוכל לעבור להיות זכיין קנאביס, כמה שנים כמשגיח מנופאי בנמל, עוד קצת כמשגיח משגיחי כשרות והופ הגעת לפנסיה.

נכון, ועדיין הסיכוי שלו מראש הוא 0% (שוב, אני מעגל לאחוז השלם הקרוב)

אין בעיה. עדיין, מישהו במדינה זוכה בתדירות שבועית (פלוס מינוס) בסכומים של בין מאות אלפי שקלים לבין מיליוני שקלים בהגרלה שהסיכוי לזכות בה הוא 0% (מעוגל)

אין בעיה. עדיין, מישהו במדינה זוכה בתדירות שבועית (פלוס מינוס) בסכומים של בין מאות אלפי שקלים לבין מיליוני שקלים בהגרלה שהסיכוי לזכות בה הוא 0% (מעוגל)
הסיכוי להיהרג בתאונה בדרך לדוכן הפיס כנראה גדול יותר.

תנסה למשוך את הכסף. אני מהמר בווינר ומה שאתה אומר בכלל לא נשמע הגיוני. זו הטבה שקיבלת? בכל מקרה תנסה למשוך אפילו חלקית

אני לא רוצה לדחוף שוב את הנושא של קריפטו לדיון (כבר העירו לי על זה פה) אבל אתרי ההימורים של היום הם לא הוגנים וקריפטו פותר את הבעיה הזו.
זה לא באמת קשור. כולה מדובר על סוג של פרומושן מקובל בעולם ההימורים שעל הפקדה מסוימת אתה מקבל בונוס (תפקיד 2,000 קבל 1,000 בונוס), כשכספי הבונוס מוגבלים למשיכה רק אחרי שתשחק עליהם. אחרת כולם היו מפקידים 2,000 ומושכים 3,000 והולכים והעסק היה נסגר.
קריפטו הוא אמצעי תשלום. לא פחות ולא יותר.
לפרומושנים תהיה אותה תכלית בכל אמצעי התשלום.
בכל מה שנוגע לקזינו חוזים חכמים של אפס house edge - זה פשוט מנגנון לא רווחי בתוחלת שלא מאפשר מודל עסקי בר קיימא.
אין שום דבר יותר הוגן ב"קזינו קריפטו" מקזינו רגיל רק מעצם קבלת מטבע דיגיטלי כאמצעי תשלום.
לרוב זה אף להיפך - קזינו מפוקח יתחייב לאחוז תשלום חזרה לשחקנים (rtp) גבוה ומסודר, לעומת קזינו קריפטו בלי אבא ואמא ורישוי מסודר במדינה בעלת מנגנון פיקוח יעיל.

@Glazgo
מהפוסט לא ברור שאלו הם כספי פרומושן. אם זה אכן כך אז הכל בסדר.

"קזינו הוגן" - זה לא אומר שהסיכויים הם לא לטובת הקזינו, אלא שהכל שקוף ופשוט יותר:
1) הרשמה של אימייל וסיסמא בלבד - כדי לא להפלות את הצעירים.
2) כולם רואים את הקוד של החוזה (פותר את הבעיה של "אחוז תשלום חזרה לשחקנים (rtp) גבוה ומסודר")
3) הכסף שנמצא בחוזה לא בבעלות הקזינו.

בניגוד למה ש- @FIYaacov אמר, זו לא תמיד החלטה של הקזינו אם לתת לך גישה לכסף או לא. אפשר להסתכל על בורסות מבוזרות כמו Etherdelta (בורסה על חוזה חכם) שבהן כדי לעשות withdraw או deposit כל מה שצריך זה חתימה של בעל החשבון (שדורשת מפתח פרטי). כלומר אומנם הכסף נמצא בחוזה, אבל הבורסה לא באמת שולטת בו.

אין שום דבר יותר הוגן ב"קזינו קריפטו" מקזינו רגיל רק מעצם קבלת מטבע דיגיטלי כאמצעי תשלום.
לרוב זה אף להיפך - קזינו מפוקח יתחייב לאחוז תשלום חזרה לשחקנים (rtp) גבוה ומסודר, לעומת קזינו קריפטו בלי אבא ואמא ורישוי מסודר במדינה בעלת מנגנון פיקוח יעיל.
אני דווקא מבחין בתופעה הפוכה. כביכול קריפטו זה "רק אמצעי תשלום" ומכיוון שעסקי קריפטו הם לא מפוקחים אז הם צריכים להיות פחות אמינים. אבל בפועל נוצרים עסקים ברמת אמינות גבוהה ביותר. אולי אפתח פוסט נפרד כדי לדון בנושא הזה.

עריכה:
פתחתי את הדיון
https://www.hasolidit.com/kehila/threads/מדוע-עסקי-קריפטו-בונים-עסקים-טובים-יותר.8462/

נערך לאחרונה ב:
אולי אפתח פוסט נפרד כדי לדון בנושא הזה.
כן, תפתח בבקשה שרשור בנושא כי הזרקת לדיון הזה שוב ושוב את הקריפטו שאין לו בכלל קשר לנושא הדיון.

מהפוסט לא ברור שאלו הם כספי פרומושן. אם זה אכן כך אז הכל בסדר.
אני מודה שזו הנחה מובלעתי שלי - לא סביר שימנעו מאדם למשוך את כספו סתם כך. פות"ש כמובן יכול לשפוך אור בנושא.

לגבי נושא הקזינו ההוגן... כמה הערות:
1) הרשמה של אימייל וסיסמא בלבד - כדי לא להפלות את הצעירים.
צריך להבין שבעולם של רגולציה קפדנית, אין לזה סיכוי. אתה לא רק "לא מפלה את הצעירים", אתה פותח פתח להתחזות והימורים ע"י קטינים ככל שאתה לא נוקט אמצעים מינימליים לאימות זהות המשתמש כבר בשלב ההרשמה - וזה לעד יכלול יותר מאשר רק שם וכתובת אימייל. לכן כל רגולציה סבירה מינוס מציבה דרישה לקזינו מקוון לערוך וידוא זהות מינימלי כבר בשלב ההרשמה / ההפקדה הראשונה.
2) כולם רואים את הקוד של החוזה (פותר את הבעיה של "אחוז תשלום חזרה לשחקנים (rtp) גבוה ומסודר")
מסכים. זה קיים בכל קזינו שמוסדר במקום רציני. חוזה ההתקשרות עם השחקן יכיל גם קישורים לתעודות בדיקה ע"י מכון מורשה חיצוני שמאמת את המתמטיקה של המשחקים ואת ה-RTP. מעבר לזה, מדינות רבות דורשות פרסום של אחוזי ה-RTP של המשחק בעמוד המשחק לצד כללי המשחק.
3) הכסף שנמצא בחוזה לא בבעלות הקזינו.
מסכים - וכנ"ל. מדינות בעלות הסדרה רצינית דורשות אחזקה בחשבון נאמנות, במנותק מכספי ההתנהלות של החברה. חלק מהמדינות אף מציבות דרישות מחמירות יותר. כאמור, כל עוד תלך לקזינו עם רשיון ממדינה עם פיקוח יעיל, זה המינימום לצפות לו.

לגבי נושא הקריפטו - אתה מעלה נקודה מעניינת שאינני בקי בה. נוכל לקחת את זה לשרשור הייעודי.

אני גם ״נפלתי״ בווינר,
אני רושם נפלתי במרכאות כי הרווחתי 40K ב-2016, אבל הנפש והמוח מורעלים.

אין לתאר את ההרגשה כשמפסידים 6000 ו-10000 שקל בלילה, אני מסתובב עם הרגשה של לחץ בחזה כמו לפני התקף לב.
בלילות של הימורים (NBA) אני פתאום מתעורר באמצע הלילה כדי לראות את התוצאה בזמן אמת של המשחק (כיאלו שאני יכול להשפיע על התוצאה).

שורה תחתונה - הרווחתי 40K בווינר במהלך 2016, הפסדתי 100K בכתיבת אופציות בבורסה (רכבת הרים של הימורים) ואורי כתב למעלה יפה מאוד - הרווחת לקח.

אני עברתי רכבת הרים שלמה ב-2016, בתקופות מסויימות היה לי כל כך הרבה מזומן מהימורים שגרם לי רק להמר עוד יותר, נסעתי לטיול עם חברים ושעתיים לפני הטיסה חזרתי עם 4000 יורו מסיבוב אחד ברולטה. שנה ארוכה שהרעילה את הנשמה. היה ונגמר.

הרווחתי 40K בווינר במהלך 2016, הפסדתי 100K בכתיבת אופציות בבורסה
אזלבה׳ דרעק - שניהם הימורים וכך אי אפשר לתכנן פרישה בכבוד. השלב הבא זה למכור את הבית במשחק פוקר.

נערך לאחרונה ב:

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
B מחפש 4 אפיקי השקעה של ריבית דריבית להשקעה כוללת של 2000 ₪ בחודש ל-15 שנים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
G העברת 2000$ לחשבון השקעות של אקסלנס: איך להימנע מעמלות מיותרות? שוק ההון 11
A הנפקת קרן סל מחקה ראסל 2000 בתל אביב שוק ההון 8
M האם יש קרן סל שקלית עוקבת RUSSELL 2000? שוק ההון 18
L Nvidia 2023 לעומת intel שנת 2000 שוק ההון 18
ל Russell 2000 etf שוק ההון 1
G מתחם 2000 ראשל"צ נדל"ן 17
Tim_Duncan משקיעי מדדים בשנות ה-2000 שוק ההון 20
D ההורים פתחו לי קופת גמל לחיסכון לפני שנת 2000, אשמח להכוונה/ייעוץ. (בן 25, סטודנט) שוק ההון 5
מ מניות שהרכיבו את מדד sp 500 בשנת 2000 שוק ההון 16
E המרת מט'ח בחשבון מרג'ין IB - מינימום 2000$? שוק ההון 5
א מנייה עם 2000 P/E שוק ההון 2
S מכירים ETF שעוקב אחרי המדד העולמי או המדד העולמי ללא ארצות הברית שקיים עוד לפני המשבר של שנת 2000? שוק ההון 7
ayeletavr מדד תל אביב יתר וראסל 2000 שוק ההון 17
yossik ברכות לסולידית - 2000 חברים אוף טופיק 12
א התייעצות כדאיות: הוספת ממ"ד לדירת השקעה באזור השרון (עלות של כ-205 אלף שקל) נדל"ן 27
ג מה ההסבר לשער האירו שקל? שוק ההון 3
A רציתי לבדוק האם שער הדולר\שקל תואם את האינפלציות שוק ההון 7
hommie יחס שקל דולר שוק ההון 51
$$$ טראמפ $$$ מה עושים עם 100,000 שקל שחייבים להביא תשואה גבוהה?? שוק ההון 63
א חישוב פרישה בגיל 60 עם חיסכון חודשי של 8 אלף שקל פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 13
א מה הדרך הכי סבירה שורט שקל/דולר שוק ההון 25
E לא עושה כלום בעבודה מרוויח 20 ברוטו, תיק השקעות כמעט סביב ה2 מ' שקל. קללה או ברכה? יומני מסע אישיים 36
C השקעה 70 אלף שקל לבן 55 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
י האם יתכן שקל"צ זה המסלול הכי זול? נדל"ן 10
R השפעת המכסים של טראמפ על שער שקל דולר שוק ההון 2
Itaigrin השקעה של מיליון שקל שוק ההון 3
H לקראת סוף שנה: מגן מס דולרי קיזוז עם שקל? מיסים 1
ה 1.5 מיליון שקל שוק ההון 30
C יציאה לפנסיה עם 6 מיליון שקל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 22
A בזה שעות המרה בין שקל לדולר ובחזרה במיטב דש טרייד פפר אינבסט שוק ההון 2
M מטבע Base בחשבון IB - שקל או דולר? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
C האם החלפה בין קרן פיזית לסינטתית שווה באמת מיליון שקל? שוק ההון 10
א היכן להשקיע 300 אלף שקל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
R מה לעשות עם 2 מיליון שקל? נדל"ן 13
I השקעה לטווח רחוק אינפלציה ומיסוי ריאלי שקל/דולר שוק ההון 20
F טווח שער הדולר-שקל ומדדים שבנק ישראל בוחן ? שוק ההון 4
B התלבטות בין S&P500/כספית/העברה מט״ח שקל לדולר - לטווח של כחצי שנה שוק ההון 7
L עמלות מטבע חוץ (שקל יורו) צרכנות פיננסית 0
M הימור על שער שקל/דולר שוק ההון 1
F כתבת התמסכנות חדשה? 4800 שקל לאוכל בחודש? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 44
Plato נתונים היסטוריים שער הדולר/שקל שוק ההון 1
T מיליון שקל לעשר שנים בשוק ההון שוק ההון 3
E אני מתעד בהוצאות כל שקל כבר מעל שנה וחצי וזה מתחיל להתיש קצת. מה לעשות? להמשיך? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 21
I שער הדולר\שקל + לקנות VT (כן... עוד שרשור על זה) שוק ההון 16
ביולוג ירושלמי קרן ADQ של ממשלת אבו דאבי רוכשת את השליטה בהפניקס ב- 2.3 מיליארד שקל. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 93
R גידור דולר/שקל אבל עם טוויסט שוק ההון 4
T המרת שקל דולר בIB - הודעה שוק ההון 0
השקעה לא מזל מה נכון לעשות עם 60 אלף שקל - דיבידנד VS הלוואה צרכנות פיננסית 29
I דולר\שקל שוק ההון 12

נושאים דומים

Back
למעלה