Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
אם תסתכל בלינק השני שהבאתי (שאני לא מצליח להעתיק ממנו תוכן) תראה שזה לא כזה פשוט.
זה תקף רק אם עברת מדירה בבעלותך לדירה בשכירות בגלל מקום העבודה (וגם זה רק אם מקום העבודה רחוק ממקום המגורים המקורי שלך), ורק ל 5 שנים
דיברתי על מצב שאתה לא עובד מהבית.
הנסיעה לעבודה נעשית נטו לצרכי העבודה, והדלק לשם לכאורה אמור להיות רלוונטי בהוצאות.
כנראה שלא מתאים לרשות המיסים שזה יקוזז.....
המעסיק מממן לך נסיעות.
זה double dipping מה שאתה מציע
חוץ מזה שלא ראיתי בלינק איפה כתוב הוצאות דלק. מה שכתוב זה (הדגשה שלי):
הוצאות אישיות המשמשות לצרכי עבודה – אופייניות לשכירים העובדים מהבית וכוללות בין היתר הוצאות עבור עיתונים, אינטרנט או טלפון, וגם עבור ריביות משכנתא והוצאות תחזוקה כמו ארנונה וחשמל. זאת, עבור החלק היחסי המשמש את השכיר בעבודתו.
זה לא double dipping.
על הכסף שהמעסיק משלם לך נסיעות אתה משלם מס הכנסה מלא כאילו זה חלק מהמשכורת.
להיפך - הדבר ההגיוני היה שיתנו לך לקזז נסיעות ולא לשלם מס על כסף שהמעסיק מחזיר לך.
בכל מקרה, באתר השני רשום במפורש:
הוצאות שמוחזרות לעובדים לא מותרות בניכוי.
הוצאות אחזקת רכב,חניה, כיבודים,לינה,ביגוד,אש"ל ומתנות לא יותרו בניכוי.
נניח ומר סולידי משלם 1000 ש"ח על הדו"ח השנתי. כולל מע"מ זה יוצא 1170 ש"ח.
עכשיו בואו נניח שמדובר במשקיע צעיר שעדיין לא עזב את אינטראקטיב ישראל ולא עבר ל-IB העולמית.
יש לו לכל היותר 100K דולר, כלומר 369K ש"ח.
יוצא שההשקעה השנתית שלו בדיווח למס הכנסה היא 0.317 אחוז מהתיק שלו - ממש כמו לשלם דמי ניהול עבור תיק השקעות בבנק.
ככל שהסכום קטן יותר, עלות הדו"ח השנתי תהיה גדולה יותר באחוזים.
מצד שני, ככל שהסכום גדל, העלות קטנה.
מניח שזה קצת כמו הדיון על הוצאות מסחר בIRA - ככל שעובר הזמן והתיק גדל הן נהיות זניחות יותר ויותר. משהו שאי אפשר לומר על דמי ניהול פרופר.
לא מצליח לשלוח הודעות פרטיות (אולי כי יוזר חדש..) תוכל לשלוח פרטי קשר שלה בפרטי?
אודה מאוד מאוד גם לכל אחד אחר שמשלם עד סדר הגודל של 1000-1200ש"ח- לפרטי קשר לרו"ח שלו, בהנחה שהרו"ח הוכיח את עצמו כמתמצא בהכנת דו"חות שנתיים עם דגש על ברוקרים זרים..תודה!
לא מצליח לשלוח הודעות פרטיות (אולי כי יוזר חדש..) תוכל לשלוח פרטי קשר שלה בפרטי?
אודה מאוד מאוד גם לכל אחד אחר שמשלם עד סדר הגודל של 1000-1200ש"ח- לפרטי קשר לרו"ח שלו, בהנחה שהרו"ח הוכיח את עצמו כמתמצא בהכנת דו"חות שנתיים עם דגש על ברוקרים זרים..תודה!
לגבי ברוקרים זרים- לא היתה לי התנסות איתה בכלל, ואני לא יודע את רמת ידיעותיה.
היא דורשת עבור דוח שנתי 500 שח +מעמ.
מקוה שזה לא נוגד את תקנון הפורום
(אין לי כל אינטרס בנושא- חוץ מלסייע)
קוראים לה גולדי,
המספר שלה- 052-770-7490
זמינה בערבים, החל משעה 20.
הוצאות אישיות המשמשות לצרכי עבודה – אופייניות לשכירים העובדים מהבית וכוללות בין היתר הוצאות עבור עיתונים, אינטרנט או טלפון, וגם עבור ריביות משכנתא והוצאות תחזוקה כמו ארנונה וחשמל. זאת, עבור החלק היחסי המשמש את השכיר בעבודתו.
איך מחשבנים את החלק היחסי? אינטרנט, רביות משכנתא, ארנונה כו'?
היכן רושמים את זה בדו"ח השנתי?
איך מחשבנים את החלק היחסי? אינטרנט, רביות משכנתא, ארנונה כו'?
היכן רושמים את זה בדו"ח השנתי?