• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

הגשת בקשה להחזר מס (טופס 135) באופן עצמאי בפעם הראשונה

• פותח הנושא פותח הנושא tryingtobesolid
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

tryingtobesolid

משתמש סולידי
דירוג
32
שלום,

החלטתי להגיש בקשה עצמאית להחזר מס, להחכים ולהימנע מתשלום של מאות שקלים לגופים שעושים זאת בשבילך.
לשם כך הבנתי כי עליי להבין בצורה טובה את תלוש השכר, את ההכנסות עליהם אני משלם מס ועל עיקרון התשלום השנתי.

לשם כך פתחתי דף ולקחתי מחשבון ומצאתי כי הגורמים הבאים אמורים להעניק לי החזר מס, כאשר הסיבה העיקרית היא תקופה קצרה במהלך השנה בה לא עבדתי:

1. תשלום מס הכנסה עודף (מדרגות מס) - עקב התקופה בה לא עבדתי יצא שלא "פיזרתי" את ההכנסה לחודשים בהם יכלתי לנצל מדרגות מס נמוכות יותר
2. זיכוי מהפרשות לביטוח פנסיוני - למרות שכשכיר הפרשתי מעל התקרה עבורה ניתן לקבל זיכוי, גם כאן, הזיכוי מוענק חודשית ולכן בתקופה שבה לא עבדתי לא קיבלתי את הזיכוי
3. פנסיה מעל התקרה - יש לשלם מיסים על החלק שהמעסיק מפריש לפנסיה החל מסכום מסוים, עם זאת למיטב הבנתי הסכום אמור להיות מחושב שנתי ולא חודשי, ובגלל חישוב חודשי יצא ששילמתי מס הכנסה עודף
4. נקודות זיכוי - לא נוצלו בתקופה בה לא עבדתי, למיטב ידיעתי הזכאות היא שנתית ולא חודשית
5. הפקדות עצמאיות לקרן פנסיה - בתקופה בה לא עבדתי הפקדתי עצמאית לקרן הפנסיה, לפי מה שאני מצליח להבין מאתר כל זכות, ניתן לקבל זיכוי של 35% (שלמיטב ידיעתי מקבלים רק בהגשת בקשה להחזר מס או דוח שנתי)

אשמח לדעת מהקוראים המתעניינים בנושא או המנוסים, האם ההנחות שלי בנוגע להחזר נכונות, והאם ייתכן שפספסתי מקורות החזר נוספים.
מן הסתם, כל מקרה לגופו אך כמו שרשמתי המקרה שלי הוא די פשוט: תקופה קצרה ללא עבודה בה הפקדתי עצמאית לקרן פנסיה.

הפקדות עצמאיות לקרן פנסיה - בתקופה בה לא עבדתי הפקדתי עצמאית לקרן הפנסיה, לפי מה שאני מצליח להבין מאתר כל זכות, ניתן לקבל זיכוי של 35% (שלמיטב ידיעתי מקבלים רק בהגשת בקשה להחזר מס או דוח שנתי)
יש תקרה לזיכוי הזה והיא תלויה שבכמה שכר לא מבוטח היה לך במהלך השנה (כלומר, שכר שהמעסיק לא הפריש בגינו לפנסיה, למשל נסיעות).

אשמח לדעת מהקוראים המתעניינים בנושא או המנוסים, האם ההנחות שלי בנוגע להחזר נכונות, והאם ייתכן שפספסתי מקורות החזר נוספים.
ההנחות נכונות, אבל זה לא אומר בהכרח שיש זיכוי.
היות וסימולציה לוקחת כמה דקות (אולי שעה בפעם הראשונה עד שמבינים מה למלא איפה), אז זו הדרך לדעת אם מגיע לך החזר.
יכול להיות שכל ההנחות נכונות לגביך, ועדיין לא תהיה זכאי להחזר בגלל שזה תלוי במספרים בפועל.

פנסיה מעל התקרה - יש לשלם מיסים על החלק שהמעסיק מפריש לפנסיה החל מסכום מסוים, עם זאת למיטב הבנתי הסכום אמור להיות מחושב שנתי ולא חודשי, ובגלל חישוב חודשי יצא ששילמתי מס הכנסה עודף
זה נכון אבל תצטרך למלא טופס 134 בשביל לגלות כמה אתה צריך להפחית מההכנסה שלך, אם בכלל.

יש לשלם מיסים על החלק שהמעסיק מפריש לפנסיה החל מסכום מסוים, עם זאת למיטב הבנתי הסכום אמור להיות מחושב שנתי ולא חודשי, ובגלל חישוב חודשי יצא ששילמתי מס הכנסה עודף
הסכום הזה מחושב לפי חודשי עבודה עבורם הופרש לפנסיה בפועל.

אני לא סגור כמה הפקדות עצמאיות נחשבות כאן. בכל מקרה כדאי לחשב ולמלא בטופס 134 ולבדוק אם המעסיק החשיב חודשי עבודה חלקיים כמלאים או לא (בעבר כשמלאתי מעסיקים במלמ חישבו בצורה אחת, ומעסיקים בחילן חישבו בצורה אחרת).

אני לא סגור כמה הפקדות עצמאיות נחשבות כאן. בכל מקרה כדאי לחשב ולמלא בטופס 134 ולבדוק אם המעסיק החשיב חודשי עבודה חלקיים כמלאים או לא (בעבר כשמלאתי מעסיקים במלמ חישבו בצורה אחת, ומעסיקים בחילן חישבו בצורה אחרת).
מניח שאתה מתכוון שאחד מהם חישב חודש חלקי לפי "יחידות זיכוי" שהיו לאותו חודש (כפי שהופיע בטופס 106) לחלק ל-25.

אני אישית חושב שלא צריך להגדיל ראש עד כדי כך. הניסוח היבש מדבר על חודשי עבודה שהופרש בגינם בפועל.

מניח שאתה מתכוון שאחד מהם חישב חודש חלקי לפי "יחידות זיכוי" שהיו לאותו חודש (כפי שהופיע בטופס 106) לחלק ל-25.
אני לא זוכר אם זה היה לפי אחוז משרה או לפי יחידות זיכוי. אני זוכר שבשנה שבה יצאתי גם אני לחל"ת אחרי לידה, בדקתי בסוף שנה בטופס 134, וראיתי שהמעסיק שלי והמעסיק של אשתי חישבו בצורה שונה את חצי החודש שבו התחלפנו. אני מניח שלא מדובר בחישוב ידני אלא במשהו שחושב אוטומטית במערכת שכר של מלמ ושל חילן.
אני אישית חושב שלא צריך להגדיל ראש עד כדי כך. הניסוח היבש מדבר על חודשי עבודה שהופרש בגינם בפועל.
גם אני מסכים. לכן הגשתי את טופס 134 עבור המעסיק שחישב אחרת.

נערך לאחרונה ב:
יש תקרה לזיכוי הזה והיא תלויה שבכמה שכר לא מבוטח היה לך במהלך השנה (כלומר, שכר שהמעסיק לא הפריש בגינו לפנסיה, למשל נסיעות).
היו נסיעות, ואוכל לאורך כל השנה (בסכומים שגדולים ביחסם לכמות ההפרשות העצמאיות).

ההנחות נכונות, אבל זה לא אומר בהכרח שיש זיכוי.
היות וסימולציה לוקחת כמה דקות (אולי שעה בפעם הראשונה עד שמבינים מה למלא איפה), אז זו הדרך לדעת אם מגיע לך החזר.
יכול להיות שכל ההנחות נכונות לגביך, ועדיין לא תהיה זכאי להחזר בגלל שזה תלוי במספרים בפועל.
נראה שבאתר של מס הכנסה יש סימולטור להחזר מס (קישור). עם זאת, הוא לא מאפשר לבחור את שנת 2022, למרות שאנחנו עוד רגע בחודש מאי. משהו יודע על זה משהו?
זה נכון אבל תצטרך למלא טופס 134 בשביל לגלות כמה אתה צריך להפחית מההכנסה שלך, אם בכלל.
אמנם נראה טופס לא כיף אבל מאמין שאצליח להבין אותו ולמלא אותו. (אם רק היה שירות של המדינה שתעזור לאנשים למלא את הטפסים האלה *-*)

הסכום הזה מחושב לפי חודשי עבודה עבורם הופרש לפנסיה בפועל.

אתה מתכוון שהמס כאן הוא משולם חודשית ולא שנתית כמו "מס הכנסה" קלאסי? לא בטוח שהבנתי את המשפט הראשון.

אתה מתכוון שהמס כאן הוא משולם חודשית ולא שנתית כמו "מס הכנסה" קלאסי? לא בטוח שהבנתי את המשפט הראשון.
מאוד בפשטות, החישוב הסופי הוא שנתי.
יש לך שכר מבוטח (שדה 244), ושכר כולל(שדה 158).
הפרשה מעל התקרה מחושבת לפי סך כל השכר המבוטח השנתי , ואם היו חודשים שלא עבדת ובשאר החודשים היו הפרשות מעל התקרה, אז כן סביר שיש מקום להחזר.

זיכוי מהפרשות שכיר לגמל ונקודות זיכוי, גם מחושבים בסוף בצורה שנתית.

הפרשות עצמאיות, כאן תקבל זיכוי רק במידה והשכר הכולל עולה על השכר המבוטח.

ובאופן כללי שתי הערות.
1. שבוע הבא כשיפתחו סוף סוף את המערכת, תשתמש בסימולטור מס ותראה כמה מגיע לך אם בכלל.
2. תבדוק טוב את הנתונים ואם אין חובת הגשה, אז אל תמהר להגיש, ניתן להגיש עד 6 שנים מתום שנת המס, ועד ההגשה, ההחזר ממשיך לצבור הצמדה וריבית של 4% לטובתך.

לא איש מקצוע, השימוש בתוכן הרשומה על אחריות הקורא בלבד.

השכר הכולל (בניכוי כמה רכיבים).

השכר המבוטח הוא בסך הכל הסכם בין המעסיק לעובד.
נכון הוא הסכם בינהם, אבל על השכר המבוטח המעסיק מפריש לחסכון הפנסיוני, ומכאן ההבדלים.

בדרך כלל אם מדובר בשכר גלובלי, אז אכן זה בניכוי כמה מרכיבים.
אבל אם מדובר בשכר + שעות נוספות, אז לרוב השעות הנוספות לא מבוטחות.

נכון הוא הסכם בינהם, אבל על השכר המבוטח המעסיק מפריש לחסכון הפנסיוני, ומכאן ההבדלים.

בדרך כלל אם מדובר בשכר גלובלי, אז אכן זה בניכוי כמה מרכיבים.
אבל אם מדובר בשכר + שעות נוספות, אז לרוב השעות הנוספות לא מבוטחות.
הכוונה שלי שהתקרה היא ביחס לשכר הכולל, לא המבוטח.

הכוונה שלי שהתקרה היא ביחס לשכר הכולל, לא המבוטח.
כאן אני חולק עליך.
סעיף 3(ה3)(1) לפקודה
סכומים ששילמו כל מעבידיו של עובד, בעבורו, לקופות גמל לקצבה, על חשבון מרכיב תגמולי המעביד, העולים על השיעור להפקדה כשהוא מוכפל במשכורתו של העובד או בסכום התקרה, לפי הנמוך מביניהם, יראו אותם כהכנסת עבודה של העובד, במועד שבו שולמו לקופות הגמל; סכומים ששולמו כאמור, לקופות הגמל, אשר אינם עולים על שיעור ההפקדה כשהוא מוכפל כאמור, יראו אותם כהכנסת עבודה של העובד, במועד שקיבל אותם.

וההגדרה פסקה (ה3)(2)
”משכורת“ – כמשמעותה לפי סעיף 22 לחוק הפיקוח על קופות גמל, שבשלה שילם המעביד לקופת גמל;

כלומר רק החלק מהמשכורת שבשלה שילם המעביד, נחשב לצורך חישוב התקרה.
והחלק הזה הוא בעצם השכר המבוטח.

מאוד בפשטות, החישוב הסופי הוא שנתי.
יש לך שכר מבוטח (שדה 244), ושכר כולל(שדה 158).
הפרשה מעל התקרה מחושבת לפי סך כל השכר המבוטח השנתי , ואם היו חודשים שלא עבדת ובשאר החודשים היו הפרשות מעל התקרה, אז כן סביר שיש מקום להחזר.

זיכוי מהפרשות שכיר לגמל ונקודות זיכוי, גם מחושבים בסוף בצורה שנתית.

הפרשות עצמאיות, כאן תקבל זיכוי רק במידה והשכר הכולל עולה על השכר המבוטח.

ובאופן כללי שתי הערות.
1. שבוע הבא כשיפתחו סוף סוף את המערכת, תשתמש בסימולטור מס ותראה כמה מגיע לך אם בכלל.
2. תבדוק טוב את הנתונים ואם אין חובת הגשה, אז אל תמהר להגיש, ניתן להגיש עד 6 שנים מתום שנת המס, ועד ההגשה, ההחזר ממשיך לצבור הצמדה וריבית של 4% לטובתך.

לא איש מקצוע, השימוש בתוכן הרשומה על אחריות הקורא בלבד.
אכן הפריע לי שבאתר של מס הכנסה לא ניתן לעשות סימולציה של שנת 2022, אם אתה אומר ששבוע הבא סוף סוף יהיה אפשר להשתמש בסימולציה שם זה מעולה.

אני אכן אבדוק טוב את הנתונים, ואין לי ספק שיש כאן חובת הגשה כי אני רואה המון מקום להחזר ושום מקום לתשלום. 4 אחוז של ריבית והצמדה זה נחמד אבל אני מעדיף שהסכום הזה יהיה בתיק עצמאי על שמי.

כלומר רק החלק מהמשכורת שבשלה שילם המעביד, נחשב לצורך חישוב התקרה.
והחלק הזה הוא בעצם השכר המבוטח.
לא חולק עליך אבל זה לא מסתדר עם החישובים של טופס 134, אלא אם ההגדרות של 134 זהות להגדרה שהבאת כאן (שזה לא ברור בכלל משום שב134 מבקשים להפחית זקיפות שכר לרכב, שזה בשום מקום לא שכר מבוטח).

לא חולק עליך אבל זה לא מסתדר עם החישובים של טופס 134, אלא אם ההגדרות של 134 זהות להגדרה שהבאת כאן (שזה לא ברור בכלל משום שב134 מבקשים להפחית זקיפות שכר לרכב, שזה בשום מקום לא שכר מבוטח).
האמת כשאני קורא את ההערה שם זה בכלל מבלבל, כי הם מתייחסים לתקרה לפי חודשי העבודה בפועל, מה שאומר בכל מקרה בדיון הנוכחי יש מעבר לתקרה...

אז בשעה טובה נפתחה הסימולציה באתר של מס הכנסה לשנת 2022.
הצלחתי למלא את הפרטים הרלוונטים בהצלחה ואני מצליח לראות שם את כל ההחזרים שציינתי בהודעה הראשית, מלבד ההחזר על הפקדות עצמאיות לקרן הפנסיה (שכן נראה שהוא לא חלק מטופס 135).

אמנם זה לא סכום גדול, אבל עברתי על הנושא המתאים באתר כל זכות (הטבות במס הכנסה בגין הפקדות עצמאיות לביטוח פנסיוני) ודברים עדיין לא ברורים ב100%.

1. האם טופס 134 הוא הנספח שיש לצרף?
2. נראה שטופס 134 מתייחס לתשלומים עודפים של מעסיק לקרן השתלמות או קרן פנסיה (כלומר תשלומים מעבר לאחוזים מהשכר שבגינם ניתן להפקיד), בעוד לפי הבנתי, אין זה רלוונטי למקרה שלי. המקרה שלי מדבר על הפקדה לקרן פנסיה ממשכורות גבוהות בחודשים מסוימים, כאשר על החלק של המעסיק חל מס הכנסה באותו חודש - למעשה נראה שטופס 135 בעצמו מטפל בהחזר הזה.
3. אני רואה הרבה התייחסויות לאובדן כושר עבודה, זה נורא מבלבל. לי בסך הכל יש קרן פנסיה רגילה עם רכיב תגמולים, ופיצויים, האם אובדן כושר עבודה כשור לזה או שמדובר על ביטוח אחר לגמרי?

אני אנסה את מזלי בלהתקשר למס הכנסה, אבל אשמח גם להיעזר במנוסים כאן - תודה.

1. האם טופס 134 הוא הנספח שיש לצרף?
2. נראה שטופס 134 מתייחס לתשלומים עודפים של מעסיק לקרן השתלמות או קרן פנסיה (כלומר תשלומים מעבר לאחוזים מהשכר שבגינם ניתן להפקיד), בעוד לפי הבנתי, אין זה רלוונטי למקרה שלי. המקרה שלי מדבר על הפקדה לקרן פנסיה ממשכורות גבוהות בחודשים מסוימים, כאשר על החלק של המעסיק חל מס הכנסה באותו חודש - למעשה נראה שטופס 135 בעצמו מטפל בהחזר הזה.
3. אני רואה הרבה התייחסויות לאובדן כושר עבודה, זה נורא מבלבל. לי בסך הכל יש קרן פנסיה רגילה עם רכיב תגמולים, ופיצויים, האם אובדן כושר עבודה כשור לזה או שמדובר על ביטוח אחר לגמרי?
טופס 134 רלוונטי אם:
1) המעסיק הפקיד לך מעל התקרות הרלוונטיות לתגמולים ופיצויים.
2) רכשת ביטוח אבדן כושר עבודה בצורה עצמאית, שלא דרך קרן פנסיה ולא שהמעסיק הפריש לך מהתלוש.

מה שאתה מחפש זה זה:

1682320519517.png

וזה:
1682320545928.png

תשחק עם המספרים בסימולטור עד שתצא לך תוצאת מס מיטבית.

טופס 134 רלוונטי אם:
1) המעסיק הפקיד לך מעל התקרות הרלוונטיות לתגמולים ופיצויים.
2) רכשת ביטוח אבדן כושר עבודה בצורה עצמאית, שלא דרך קרן פנסיה ולא שהמעסיק הפריש לך מהתלוש.

מה שאתה מחפש זה זה:

צפה בקובץ המצורף 2018

וזה:
צפה בקובץ המצורף 2019

תשחק עם המספרים בסימולטור עד שתצא לך תוצאת מס מיטבית.
מדהים, נראה שעכשיו באמת כל המספרים מסתדרים לי לפי מה שקראתי, הבנתי וחישבתי. (וללא טופס 134).

אעדכן לאחר ההגשה.
המון תודה יעקב - מעריך מאוד את העזרה

עדכון

הגשתי קצת לאחר ההודעה הקודמת, ובערך לאחר חודשיים קיבלתי את הכסף לחשבון כולל אישור מהפקיד שומה.
בסופו של דבר הסכום היה חמש ספרתי, והחיסכון המוערך בלא להשתמש בנותני שירות הוא בסדר גודל של 1500-2000 ש״ח.

מסקנות:
- אין ספק שללמוד איך להגיש לבד בקשה להחזר מס זה בין ההשקעות הטובות ביותר שאפשר לעשות. בפעם הבאה זה יקח לי מספר דקות.
- ההגשה בסוף כללה מילוי של בסך הכול 7 מספרים בתאים בטופס אינטרנטי פשוט, וצירוף של כמה מסמכים.
- למי שנתקל במקרה דומה לשלי (אי עבודה של X זמן במהלך שנה), אז התאים שהיו רלוונטי אליי היו: 194, 158, 135, 244, 248, 045, 042.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
S הגשת בקשה להחזר מס הכנסה דרך finupp - בדיקה בסימולטור לאחר הגשה הראה חוב ולא זיכוי - הצילו! מיסים 21
Cleo החזרת משלוח יקר לחו"ל על חשבוני + הגשת בקשה להחזר מכס - טיפים? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
ה הגשת בקשה להחזר מס- זוג נשוי מיסים 26
deussex הגשת בקשה להחזר מס מקוונת, שנתקע באמצע באתר מיסים 3
מ הגשת טופס 1322 - רווחי הון ללא ניכוי מס במקור מיסים 22
I הגשת דוח שנתי מיסים 5
א הגשת דוח שנתי עוסק זעיר מיסים 10
B כמה אמור לעלות הגשת דו"ח שנתי עבור הכנסות בחו"ל? מיסים 3
A חייב לציין לטובה את המהירות בקבלת שומה שנתית מרשות המיסים לאחר הגשת הדו"ח מיסים 11
E הגשת דוח שנתי מיסים 40
S חובת הגשת דווח שנתי למס הכנסה 2023 מיסים 18
Namy גלגול סעיף 46 לשנים עוקבות ללא הגשת טופס מיסים 9
N הגשת דו''ח ראשון על דיווידנדים אצל ברוקר זר לאזרח ארה''ב תושב ישראל מיסים 6
ח הגשת תביעה נגד מעסיק בבית הדין לעבודה אוף טופיק 2
Y הגשת דוח שנתי באיחור שוק ההון 39
F תשלום חוב למס הכנסה לאחר הגשת דו''ח מיסים 3
ישראלי מצוי הגשת קורות חיים -בעל מגבלות רפואית התפתחות אישית 0
Y הגשת דו״ח מס עבור הפקדות של יותר מ500 אלף מיסים 0
Z ממתי סופרים שנות התישנות מתאריך הגשת הדו״ח או מתאריך עידכון שומה? מיסים 3
ז קבלה סעיף 46 אחרי הגשת דו"ח מיסים 0
I כפל ביטוחים ,החזרי ביטוח ותקוף הגשת תביעה. צרכנות פיננסית 0
avi.perez הגשת דוח שנתי + נספח הון (מכירת דירה) מיסים 3
ח הגשת דוחות מס רטרואקטיבית לתושב חוץ מיסים 9
A מישהו מכיר רו״ח שיתאים לאזרח אמריקאי, תושב חוזר, עם הגשת מסים של סוחר תחת MTM election? מיסים 10
H הגשת טופס 1301 לשנת 22 מיסים 17
S הגשת דו״ח שנתי למס הכנסה על מסחר באופציות ב IB מיסים 1
S הגשת דוח שנתי 1301 כשישנו הסכם ממון ברקע מיסים 1
A שאלה לגבי הגשת דוחות ובקשה להמלצה מיסים 23
מ הגשת דוח שנתי - עוסק פטור ובעלי תיק השקעות מיסים 6
I הגשת דוח שנתי לקיזוז הפסד רווחי הון מיסים 1
Shnizelia הגשת תביעה נגד מקום עבודה לשעבר אחרי תביעה ייצוגית אוף טופיק 20
T סכום אינפלציוני - טופס 1399 (הגשת דוח שנתי) מיסים 0
R דחיית הגשת דוח שנתי על רווחי הון לצורך התקזזות על הפסדים מיסים 7
כ הגשת דו"ח שנתי למס לחשבון IB מיסים 5
O הגשת דו״ח שנתי - חלוקת דיבידנד אצל ברוקר זר מיסים 14
S טיפים ותובנות - הגשת דו"ח שנתי 1301 למס הכנסה (כולל רווח הון בחו"ל) מיסים 19
A הגשת דוח מס הכנסה לקבלת החזר מיסים 21
S עזרה בנושא הגשת טופס 1301 מיסים 13
Z הגשת דו"ח על רווחים מנירות ערך באיחור מיסים 0
א תאריך הגשת דוח שנתי לעצמאים מיסים 2
ג הגשת דו״ח מקוצר - אזרח אמריקאי עם דיבידנדים ב IB מיסים 10
G האם ניתן לדחות הגשת דוח מס על הפסדי הון עבור מסחר בברוקר זר? שוק ההון 0
G האם ניתן לדחות הגשת דוח מס על הפסדי הון עבור מסחר בברוקר זר? מיסים 0
XpH הגשת דוח מס הכנסה במסחר ב IB מיסים 2
tomchoook הגשת דו״ח למס יסף בתור שכיר מיסים 18
G הבדלים בין מגן מס בברוקר ישראלי לבין הגשת דוח שנתי בברוקר זר מיסים 9
I הגשת דו"ח מס על החשבון *********** ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
מ סטטוס הגשת דוח מס הכנסה מיסים 1
ת הגשת דוח שנתי - רווחי הון אצל ברוקר זר - IB מיסים 36
M הגשת דוח על ********** ******, עוסק פטור, קיזוז הפסדים וריבית מניירות ערך מיסים 9

נושאים דומים

Back
למעלה