• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

בעקבות הזמן האבוד

• פותח הנושא פותח הנושא pin2win
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
תשמע, אתה מקור להשראה. לא פחות.

לגבי השנה האחרונה - תודה על המילואים, מצטער אם היו שם מקרים קשים או אבידות. המצב חרא, ובזכותך ובזכות כמוך אנחנו חיים כאן.

לגבי הגרעון הזמני שהיה לכם - תראה, אתה על מסלול להרוויח המון כסף. אין לי ספק שתצליח מאוד (אתה כבר מצליח, אבל בשלב הזה בקריירה שלך זה עדיין לא מתבטא עד הסוף מבחינה כלכלית).
במקומך - לא הייתי חושש בכלל מרמת חיים גבוהה ולהיות קרוב לאיזון 0 חודשי. ואני אומר את זה בתור מי שכבר יותר מ- 15 שנים מקדש חיסכון, צבירה וריבית דריבית. המסלול שלך יוביל אותך, בעבודה הקשה שהשקעת ותשקיע, למצב בו לא יהיה חסר לך כסף בשום צורה.

אני שמח שבחרת לגור בסמוך לבית החולים. שמח ששרדתם והתחזקתם כזוג. חוויות מסוג מעבר עיר, תקופת לחץ ארוכה וכו' יכולות לשבור זוגיות או לחזק. אל תיקח את זה כמובן מאליו, ותראה (תמשיך להראות?) לזוגתך שהיא חשובה לך.

כל הכבוד, ובהצלחה.

תודה רבה לכולם על התגובות

אני תמיד משתדל להגיד לאנשים לא להקשיב להורים כי זה חיבוק דב [ברוב המקרים] וצריך לנסות ללכת עם הלב ואז התעודה שהם רוצים.

תהיתי אם התחום שסיקרן היה האורתופדיה באמת? ?
הייתי אומר שמסלול רפואה היה בדיוק חיבוק דב כפי שאתה מתאר, מצד אמא שלי. ברטרוספקטיבה הייתי הולך למקצוע אחר ככל הנראה.
בכל מקרה בכל התחום הענק של רפואה, אורתופדיה היה התחום היחיד שהתחברתי אליו הן מבחינת העיסוק והן מבחינת המחשבה מאחוריי העיסוק - ברוב המוחלט של הזמן שיפור באיכות החיים של המטופלים ולא הצלת חיים.

האם המחקרים שלך קשורים להתמחות הזאת? ואם לא, תתן רמז לאיזה תחום כן?
כל המחקר בתחום האורתופדיה, יש לי מאמרים שאני עובד עליהם שהם בתת התמחויות בעיקר ספורט וכף רגל, אבל ציפור נפשי נמצאת בתחום המחקר של שימור מפרקים ע"י טיפולים ביולוגיים למיניהם (תאי גזע, PRP ועוד).

מטפלת. לפחות מישהי שתאסוף את הילדים בצהריים.
זה מה שעשינו, פלוס רובוטים של נקיון :lol:

לגבי הגרעון הזמני שהיה לכם - תראה, אתה על מסלול להרוויח המון כסף. אין לי ספק שתצליח מאוד (אתה כבר מצליח, אבל בשלב הזה בקריירה שלך זה עדיין לא מתבטא עד הסוף מבחינה כלכלית).
במקומך - לא הייתי חושש בכלל מרמת חיים גבוהה ולהיות קרוב לאיזון 0 חודשי. ואני אומר את זה בתור מי שכבר יותר מ- 15 שנים מקדש חיסכון, צבירה וריבית דריבית. המסלול שלך יוביל אותך, בעבודה הקשה שהשקעת ותשקיע, למצב בו לא יהיה חסר לך כסף בשום צורה.

אני שמח שבחרת לגור בסמוך לבית החולים. שמח ששרדתם והתחזקתם כזוג. חוויות מסוג מעבר עיר, תקופת לחץ ארוכה וכו' יכולות לשבור זוגיות או לחזק. אל תיקח את זה כמובן מאליו, ותראה (תמשיך להראות?) לזוגתך שהיא חשובה לך.
קודם כל תודה רבה על המילים החמות.
מבחינת הגרעון - אין ספק שזו הייתה המחשבה, אבל באמת האמנתי באשתי וביכולת שלה להתחיל קריירה כפי שרצתה. זה היה קשה אבל האמנתי בה לאורך כל הדרך. היא מצאה עבודה מעניינת עם תנאים נהדרים לאחר חיפוש ממושך, עד אז נשכנו שפתיים והחזקנו אצבעות.
מבחינת חסכון - אנחנו לא בדיוק זוג סולידי, אנחנו חיים ברמת החיים שאנחנו מעוניינים בה ומסוגלים לחסוך סכום לא רע (בעיניי) לפחות עד הצאצא הבא. החשיבות מבחינת החסכון היא כדי שבעתיד, במידה ואהיה מסוגל לכך בסוף 6 השנים האלה, אוכל לממן הכשרת על בחו"ל.

אף אחד לא יכול לעצור את הזמן

קרוב לחצי שנה עברה מהפוסט האחרון שלי, וכניסה אחת לרפיח (ללא הרוגים או פצועים קשה הפעם, תודה לאל). כבר לא 'המחזור' הכי צעיר במחלקה, הקטנה כבר הולכת ומדברת :)

* אין ספק שלא להיות הכי צעיר ברפואה, כמו גם בצבא, זאת פריבלגיה אשר נושאת בחובה הרבה 'הטבות'. משימות קצת יותר טובות, קצת פחות שעות עבודה (לראשונה מזה שנה סופ"ש מלא בבית!), ויותר עבודה מקצועית. ההכשרה עדיין לא מספקת בעיניי, כמו בהרבה מקומות אחרים בארץ, אבל לפחות יש זמן ללמוד לבד ולהיות קצת יותר עם המשפחה.

* אקדמית די נתקעתי השנה, עם מאמרים שקפאו למשך פרקי זמן ארוכים בגלל העדר זמן פנוי. עם זאת, עדיין התפרסמו 4 עבודות שלקחתי בהן חלק - שני פרקים לספרים, ושני מאמרים די גדולים. כל העבודות היו ישנות והתחלתי אותן עוד לפניי ההתמחות, אבל גם זו התקדמות. למרות הכל, הצלחתי לקדם מאמר אחד חדש שהתחלתי לעבוד עליו בתחילת ההתמחות לכיוון של הגשה. לצערי, זה הדבר הכניס אותי היישר לתוך סערת פוליטיקה ארגונית שלא הייתי מוכן אליה, ואני לא בטוח שאני יודע או רוצה לדעת איך לנווט את האירוע.

* כלכלית חוסכים מה שאפשר, תמיד קופצות הוצאות פתאומיות (וטרינר למשל), המשך הכשרת הדירה השכורה שלנו לבית מגורים וגם טיסה קטנה לחו"ל (לראשונה זה 3 שנים!). בממוצע מצליחים לחסוך כ20 עד 30 אחוז מהנטו, שזה לא רע.

מקווה שהשנה הקרובה תהיה שקטה ופורה יותר, ואולי יהיו גם חדשות טובות בגזרת הילודה אם כי קצת מוקדם לכתוב על זה ;-)

ציפור נפשי נמצאת בתחום המחקר של שימור מפרקים ע"י טיפולים ביולוגיים למיניהם (תאי גזע, PRP ועוד).
אם תהיה פריצת דרך או תצטרך עכברים אנושיים למחקר, אשמח שתבוא לעדכן כאן. בעלי נכנס לעולם הזה השנה, כמטופל, והתחום הקונבנציונאלי מציע בעיקר ניתוחים והחלפות מפרקים.
פיזיוטרפיסטית חמודה בקופ"ח אמרה לנו ששחיקת מפרקים נפוצה אצל מבוגרים בדיוק כמו קמטים ופשוט צריך ללמוד לחיות עם זה (עם כמה תרגילים לחיזוק). מה אכפת לה שכושר ההתפרנסות שלנו כולל יכולת הליכה בשטח שכולל מדרגות או בכלל בשטח לא בנוי?

עוד יום מתיש נגמר.
הסתכלתי על מגנטים ישנים על המקרר ולא הצלחתי לזהות את האדם שאמור להיות המוכר לי ביותר.
מי זה אותו איש חסר דאגות ואיך הוא קשור אליי, לאיש שסובל מייסורי מצפון בגלל תפקודו כבעל, אב, ורופא.

אני בקרוב סוגר שנתיים להתמחות ואני מותש, מרוקן מכל טיפת אנרגיה שהייתה לי.
בין משימות קליניקות בכמות מתגברת והולכת, רמת אחריות שגדלה עם הפז"ם, שעות עבודה וחסך שינה מצטברים - איבדתי את עצמי לחלוטין בתוך הוריקן ההתמחות.
לכל אלו נוספו שני אירועים אישיים:
1. אשתי נכנסה לשמירת הריון בשלב מאוד מוקדם של ההיריון, וילדה בקיסרי חירום בשבוע 25
2. זמן קצר לאחר הלידה נאלצנו לעבור דירה

הייתי אומר שאולי הדבר החשוב ביותר שלמדתי מהשנתיים האחרונות זה חשיבות קרן החירום לגיבוי כלכלי לאירועים לא צפויים בחיים.

בזמן שקרו הרבה אירועים חיוביים במהלך השנה הן ברמה המקצועית והן ברמה האישית, אני מרגיש שהרע מאפיל על הטוב ואני מגיע לסוף השנה השניה צל של עצמי, קליפה ריקה.
אשתי חושבת שאולי שווה לי לשקול ללכת לטיפול, גם חלק מחבריי להתמחות חושבים כך, אבל האמת היא שאין לי זמן או רצון לכך.
העוגן האחרון שמקשר אותי למי שהייתי הוא השעה שאני מקדיש למחקר בשעת לילה מאוחרת, ואולי זאת תקווה לייצר משהו חיובי ש100% תלוי בי וביכולת שלי?

נרים כוסית שהשנה הקרובה שבאה עלינו תהיה טובה יותר.

מי זה אותו איש חסר דאגות ואיך הוא קשור אליי, לאיש שסובל מייסורי מצפון בגלל תפקודו כבעל, אב, ורופא.

אני בקרוב סוגר שנתיים להתמחות ואני מותש, מרוקן מכל טיפת אנרגיה שהייתה לי.
אוי :(
אולי תשים על המקרר תמונת מגנט של האיש המותש של היום, ועוד 5 שנים תסתכל ותשאל מי זה האיש העייף הזה?
נרים כוסית שהשנה הקרובה שבאה עלינו תהיה טובה יותר.
אמן ואמן!

לכל אלו נוספו שני אירועים אישיים:
1. אשתי נכנסה לשמירת הריון בשלב מאוד מוקדם של ההיריון, וילדה בקיסרי חירום בשבוע 25
2. זמן קצר לאחר הלידה נאלצנו לעבור דירה
נשמע ממש קשוח. אני מקווה שאישתך והתינוק/ת במצב טוב, ושאתם מקבלים את מלוא התמיכה מהקרובים אליכם - ממש נחוץ.

ייסורי מצפון על מה ? אם זה בסדר לשאול.
יש 24 שעות ביממה, הרוב מוקדש לעבודה (משימות קליניות), השאר מוחלק בין המשפחה, למידה והכנה ליום העבודה הבא..וכשיש קצת זמן גם לעצמי.
התחושה היא שאתה לא מקדיש מספיק זמן לשום דבר, הקרובים שלך מוזנחים, ואתה כושל ברמה המקצועית כי אין לך מספיק זמן ללמוד.
לצערי ככל שההתמחות מתקדמת והבלאי שלי גובר, התחנה האחרונה - לשבת על הספה ולבהות בקיר, תופסת נפח משמעותי יותר ביום שלי.
נשמע ממש קשוח. אני מקווה שאישתך והתינוק/ת במצב טוב, ושאתם מקבלים את מלוא התמיכה מהקרובים אליכם - ממש נחוץ.
לא חושב שהיינו שורדים בלעדיהם.

אשתי חושבת שאולי שווה לי לשקול ללכת לטיפול, גם חלק מחבריי להתמחות חושבים כך, אבל האמת היא שאין לי זמן או רצון לכך.
אני גם חושב ששווה לשקול טיפול.
יש לך להבנתי עוד 4 שנים לסוף ההתמחות, צריך לנסות איכשהו לשנות גישה אחרת זה יהיה מאוד קשה.
בנוסף הייתי שוקל ספורט, במקום לשבת ולבהות בקיר תצא לריצה, לי אישית זה מאוד עזר כשחוויתי קושי משמעותי בתקופת הקורונה.
נ.ב
בתור חסכן (יש שיגידו קמצן :-) ) שעבר טיפול שסייע לו אני ממליץ להתעלם מההיבט הכלכלי, רווחה נפשית זה יותר חשוב מכסף.

נערך לאחרונה ב:
אני גם חושב ששווה לשקול טיפול.
יש לך להבנתי עוד 4 שנים לסוף ההתמחות, צריך לנסות איכשהו לשנות גישה אחרת זה יהיה מאוד קשה.
בנוסף הייתי שוקל ספורט, במקום לשבת ולבהות בקיר תצא לריצה, לי אישית זה מאוד עזר כשחוויתי קושי משמעותי בתקופת הקורונה.
נ.ב
בתור חסכן (יש שיגידו קמצן :-) ) שעבר טיפול שסייע לו אני ממליץ להתעלם מההיבט הכלכלי, רווחה נפשית זה יותר חשוב מכסף.
אני מקפיד על אימונים, מנסה לפחות
אבל בתקופה האחרונה לא עולה בידי, הרבה עומס עבודה...
מקווה מאוד שזה קצת ירד בחודש חודשיים הקרובים

יש 24 שעות ביממה, הרוב מוקדש לעבודה (משימות קליניות), השאר מוחלק בין המשפחה, למידה והכנה ליום העבודה הבא..וכשיש קצת זמן גם לעצמי.
התחושה היא שאתה לא מקדיש מספיק זמן לשום דבר, הקרובים שלך מוזנחים, ואתה כושל ברמה המקצועית כי אין לך מספיק זמן ללמוד.
לצערי ככל שההתמחות מתקדמת והבלאי שלי גובר, התחנה האחרונה - לשבת על הספה ולבהות בקיר, תופסת נפח משמעותי יותר ביום שלי.

לא חושב שהיינו שורדים בלעדיהם.
תעשה מה שאפשר כדי לצאת מהמצב . ספורט ,ים ,זמן עם הילדים אפילו פעם בשבוע .
צא לשמש מתי שרק אפשר.

אני מקפיד על אימונים, מנסה לפחות
אבל בתקופה האחרונה לא עולה בידי, הרבה עומס עבודה...
מקווה מאוד שזה קצת ירד בחודש חודשיים הקרובים
כושר זה אחד הדברים שהכי משחררים את הגוף והנפש לך על זה
המסע שלך זה אחד המרתקים שנכתבו!

אולי תנסה להבין ממה נובעת התשישות?
מניסיון ממליץ לך להילחם בכל הכח על איזון של שעות שינה (לפחות בסופ”ש) אפשר להתגמש לפעמים אבל כאחד שכמה שנים מחסיר המון שעות שינה, במבט לאחור יכול להיות שהייתי צריך לתת לגוף קצת יותר שינה, מתמלא אנרגיה בהליכות ובסטרס של עבודה במקום בשינה.

בקשר לזוגיות ולילדים החיים עמוסים אבל אם יודעים להקדיש זמן איכות למשפחה זה נותן המון גם לך וגם להם, משתדל כמה שיותר להתנתק מתקשורת, צורך כמעט רק תקשורת כלכלית ולא לפתוח פלא’ ומחשב על חשבון זמן משפחה
והעיקר בחרת תחום שהוא סופר סופר חשוב ומועיל הלוואי שתצליח!

מביט פה מהצד, במהלך לימודי רפואה כשאני נושק ל40
וקצת מקנא דווקא :)

עוד שנה חלפה לה.
שלוש שנים עברו..נשארו עוד..שלוש.
אני הרבה דברים, בעיקר עייף, שחוק, מותש.
אני מעשן יותר, מתאמן פחות, אוכל פחות בריא, מנסה לשרוד..שבוע שבוע, עד שהשבועות נערמים לחודש, ואז עוד חודש..
אני לא יודע אם זה שעות השינה, כמות המטופלים שאני רואה, הסבל האנושי שאני נחשף אליו בתורנויות, עומס ההחלטות שצריך לקבל, שני ילדים קטנים, אינסוף דרישות, מסלול אקדמי קשה...
אני כבר לא מדבר על זה שהתנתקתי כמעט לחלוטין מהמשפחה ב3 השנים שחלפו.
אני לא רואה את הסוף, ולא מצליח לראות איך אני מגיע אליו בחתיכה אחת. המחשבה על התפטרות בוערת לי בעצמות, אבל אני לא באמת יכול. אני רוצה להגר וזאת בערך האופציה היחידה שלי, מה גם שלמצוא מקום אחר להתמחות זה..קשה.

קרו כמה דברים השנה
1. בחורף התחלתי לעבוד במשרה נוספת במקביל להתמחות - במוקד לרפואה דחופה של אחת מקופות החולים. בערך במשך שנתיים וחצי, לאור הוצאות גבוהות על שכירות, גנים, אובדן זמן עבודה של אישתי (הריון בסיכון, שמירת הריון וכו'), היינו ממש על הקשקש כלכלית. בקצרה, אומנם זה הוסיף עומס (עוד כ 20~ שעות עבודה בחודש), אבל זה בערך הכפיל את השכר שלי, וההפרש הזה כמעט כולו הולך ישירות לחסכון או סתם מאפשר לנו לקחת בייביסיטר יותר בחופשיות ולצאת לאנשהו עם אישתי.
2. אקדמית הרבה מאוד כשלונות השנה, מאמרים שנדחו ועוד. אבל בסוף המצנח נפתח, טסתי לכמה כנסים בינלאומיים כאשר באחד מהם זכיתי בפרס, ולקינוח פרסום בעיתון הגדול ביותר בתחום שחיקת הסחוס!..שעל הדרך המווה גם את הפרסום בעיתון היוקרתי ביותר שהיה אי פעם במחלקה. בנוסף חברת ביוטק אחת הראתה עניין רב במחקר שלי ואפילו היה לי ראיון קטן איתם...מעניין לאן זה יילך.
3. מקצועית אני רואה גדילה, לא מבחינת יכולות לנתח, אלא לקבל החלטות..קשה להסביר, אבל יש הרבה ערך לנסיון במיוחד בניהול מקרים מורכבים. הרבה פידבק טוב, כמובן תמיד יש הערות, אבל בסה"כ הכיוון לא רע.

אני לא מתרגש מהשנה הקרובה...אבל אני מניח שזה עוד משהו שצריך לעבור..וגם להתחיל לתכנן את תת התמחות בחו"ל...צפויים המון קשיים...

הסבל האנושי שאני נחשף אליו בתורנויות

כשהייתי בתפקיד טיפולי הסבל האנושי היה הדבר שהיה לי הכי קשה לשאת. מאוד קשה להתנתק. בגלל זה לא המשכתי ללימודי רפואה/סיעוד כמו שתכננתי.
אני חושבת ששווה ללכת לטיפול להבין איך להתמודד עם זה, אפילו כמה פגישות בודדות יכולות לעזור לקבל כלים.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
כשהייתי בתפקיד טיפולי הסבל האנושי היה הדבר שהיה לי הכי קשה לשאת. מאוד קשה להתנתק. בגלל זה לא המשכתי ללימודי רפואה/סיעוד כמו שתכננתי.
אני חושבת ששווה ללכת לטיפול להבין איך להתמודד עם זה, אפילו כמה פגישות בודדות יכולות לעזור לקבל כלים.
אשתי חושב ככה גם
לא אפשרי מבחינת זמן ופניות לעניין, אולי בעתיד

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
T דחיית משכנתא בעקבות צפי להורדת ריבית נדל"ן 18
א שלוש שאלות בעקבות דוח רבעוני בפנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 33
guesto ירידת מחיר בעקבות חלוקת דיבידנד שוק ההון 85
ז יציאה לפנסיה מוקדמת בעקבות אילוצים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
נת"י האם זה נכון לעשות ביטוח שארים בפנסיה? מתלבט בעקבות פידבק שקיבלתי מסוכן פנסיוני. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 26
Echelon שאלות לגבי זכיה בהגרלת המשך של "דירה בהנחה" בעקבות ביטול של זוכה אחר נדל"ן 11
A מס על תשלום בעקבות איחור במסירת דירה מיסים 9
S התנהלות חכמה במט"ח בעקבות היחלשות הדולר שוק ההון 59
F דמדומי ה-IRA בקופות גמל פנסיוניות - דיון בעקבות תקנות מוצעות יוני 2025 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
E לבטים בעקבות פגישת ייעוץ עם עו"ד אוף טופיק 0
נ בעקבות הטלת המכסים שוק ההון 34
R הכנסת כסף חדש - בעקבות הירידות שוק ההון 10
L החזרי ביטוח לאומי בעקבות מכירת מניות RSU מיסים 5
א בעקבות הפוסט "למה הפסקתי את הביטוח הסיעודי שלי" דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 8
N שינויי מיסוי - בעקבות מלחמת חרבות ברזל - האם פגיעה רטרואקטיבית אפשרית אוף טופיק 15
L מעבר דירה בעקבות ריב שכנים נדל"ן 2
א מה עשיתם בעקבות המצב בארץ? (בעיקר מבחינת מט"ח) שוק ההון 46
G משיכת קרן פנסיה בעקבות מעבר לחו״ל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
V פרשת דרכים כלכלית בעקבות זוגיות והקמת משפחה (אשמח להתייחסויות) יומני מסע אישיים 41
S מיטב מסלול פסיבי מחקה מדדי מניות - האם יש עדכון לגבי החשיפה החדשה של המסלול בעקבות הרפורמה של רשות שוק ההון? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
M איך לצמצם את הנזק בעקבות עליית מע״מ? נדל"ן 5
S תביעה עצמאית של הביטוח בעקבות תאונת דרכים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 11
C הייטקיסטים - איך אתם מתמודדים עם תיק השקעות ריכוזי בעקבות RSU? שוק ההון 12
M משיכת כספי פנסיה בעקבות נכות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
ס השקעה ב-SCHG בעקבות הפוסט על השקעות לילד דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 11
א חיסכון לילדים בib (בעקבות הפוסט האחרון בבלוג) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 50
מ מכירת קרן כספית ביום האחרון בשנת המס בעקבות מעבר לתושבות מס אמריקאית מיסים 4
A החזר שכירות בעקבות איחור נדל"ן 11
R החזר מס רווח הון ששולם בעקבות הפסד הון בשלב מאוחר יותר מיסים 1
ב אגח מומלץ בעקבות נתוני אינפלציה/ריבית שוק ההון 1
deussex שאלה על טיפול בקרנות גמל (ולא רק) בעקבות רלוקיישן לארה"ב פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
A מחשבות על קניה חודשית IRA בעקבות המלחמה שוק ההון 31
E שאלה בעקבות קבלת הודעה ממס הכנסה לגבי שנת המס 2018 מיסים 11
Y ייעוץ פיננסי בעקבות כספי ירושה נדל"ן 15
N שינוי מיסוי בעקבות החקיקה אוף טופיק 46
deussex וותק קרן פנסיה משלימה - בעקבות העברת ביטוח מנהלים לקרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
R הרהורים על תיאוריית השוק היעיל, בעקבות הרפורמה המשפטית. פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 45
A שאלה לגבי מיסוי בעקבות מכירת RSU מיסים 2
de dud מחשבות על הגירה בעקבות המצב פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 1208
K מחיר למשתכן - סיכון בעקבות אג"ח של הקבלן נדל"ן 4
N פיצוי בעקבות דחיה של נותן שירות צרכנות פיננסית 5
ק שער הדולר בעקבות העלאת הריבית בארה"ב שוק ההון 4
Y שינויים בלוח הסילוקין בעקבות עליית הריבית צרכנות פיננסית 7
S מחפש סלולרי חדש - בעקבות השרשור על הפלאפון שהלך לי.. אוף טופיק 10
deussex האם אתם עושים משהו ספציפי בעקבות האינפלציה, והמצב בשווקים ? פוסטים מאיכות נמוכה 39
א תהיות בעקבות הסכסוך הרוסי - אוקראיני שוק ההון 7
deussex האם אתם עושים פעילויות מנע בעקבות המלמחמה באוקראינה בתיק/קופות גמל ? שוק ההון 25
R שאלה על נעילת הפסדים ורווחים בעקבות הפוסט "מכפילי כוח" דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 5
deussex פלונטר עם א.כ.ע מהעבודה, בעקבות מעבר של ביטוח מנהלים לקרן פנסיה משלימה, ממגדל למיטב דש פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
Tsachi01 בעקבות המקרה של חברת ״אמוזה״ - איך אנשים נופלים בהשקעות האלה? פוסטים מאיכות נמוכה 103

נושאים דומים

Back
למעלה