A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 5/9/25 #1 בחוזה שלי עם היזם כתוב שבמידה ויש איחור אני זכאי ל: 1. דמי שכירות. 2. ריביות על הסכום התשלום המקורי עד למועד מסירת הדירה. האם דמי שכירות שכאלו וריביות כאלו מצריכים דיווח לרשות המיסים? מצריכים תשלום מס? תודה
בחוזה שלי עם היזם כתוב שבמידה ויש איחור אני זכאי ל: 1. דמי שכירות. 2. ריביות על הסכום התשלום המקורי עד למועד מסירת הדירה. האם דמי שכירות שכאלו וריביות כאלו מצריכים דיווח לרשות המיסים? מצריכים תשלום מס? תודה
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,918 דירוג 35,327 5/9/25 #2 נכתב ע"י aiib: בחוזה שלי עם היזם כתוב שבמידה ויש איחור אני זכאי ל: 1. דמי שכירות. 2. ריביות על הסכום התשלום המקורי עד למועד מסירת הדירה. האם דמי שכירות שכאלו וריביות כאלו מצריכים דיווח לרשות המיסים? מצריכים תשלום מס? תודה לחץ כדי להרחיב... עורך דין בתחום אמר לי שלא. אגב כדי שישלם כנראה שתאלץ לתבוע אותו.
נכתב ע"י aiib: בחוזה שלי עם היזם כתוב שבמידה ויש איחור אני זכאי ל: 1. דמי שכירות. 2. ריביות על הסכום התשלום המקורי עד למועד מסירת הדירה. האם דמי שכירות שכאלו וריביות כאלו מצריכים דיווח לרשות המיסים? מצריכים תשלום מס? תודה לחץ כדי להרחיב... עורך דין בתחום אמר לי שלא. אגב כדי שישלם כנראה שתאלץ לתבוע אותו.
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 5/9/25 #3 נכתב ע"י אורי ג.: עורך דין בתחום אמר לי שלא. לחץ כדי להרחיב... גם על הריביות או רק על הדמי שכירות (הריביות הם לא על הדמי שכירות אלא על הסכום של עלות הדירה)?
נכתב ע"י אורי ג.: עורך דין בתחום אמר לי שלא. לחץ כדי להרחיב... גם על הריביות או רק על הדמי שכירות (הריביות הם לא על הדמי שכירות אלא על הסכום של עלות הדירה)?
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,918 דירוג 35,327 5/9/25 #4 נכתב ע"י aiib: גם על הריביות או רק על הדמי שכירות (הריביות הם לא על הדמי שכירות אלא על הסכום של עלות הדירה)? לחץ כדי להרחיב... זה אני לא יודע, יש פיצויים לפי חוק מכר, החלק הזה נמסר לי פטור ממס.
נכתב ע"י aiib: גם על הריביות או רק על הדמי שכירות (הריביות הם לא על הדמי שכירות אלא על הסכום של עלות הדירה)? לחץ כדי להרחיב... זה אני לא יודע, יש פיצויים לפי חוק מכר, החלק הזה נמסר לי פטור ממס.
ד דביר חיות משתמש רשום הצטרף ב 5/1/25 הודעות 15 דירוג 6 6/9/25 #5 כעקרון פטור. אם מס הכנסה יהיה סבור שהפיצויים הם מלאכותיים ולמעשה הם מסווה לחלק מהתשלום על הדירה, אזי ימוסה. אם הנכס מסחרי וההכנסות ממנו אמורות היו להיות ממוסות, גם אז הפיצויים יהיו חייבים במס.
כעקרון פטור. אם מס הכנסה יהיה סבור שהפיצויים הם מלאכותיים ולמעשה הם מסווה לחלק מהתשלום על הדירה, אזי ימוסה. אם הנכס מסחרי וההכנסות ממנו אמורות היו להיות ממוסות, גם אז הפיצויים יהיו חייבים במס.
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 6/9/25 #6 נכתב ע"י דביר חיות: כעקרון פטור. אם מס הכנסה יהיה סבור שהפיצויים הם מלאכותיים ולמעשה הם מסווה לחלק מהתשלום על הדירה, אזי ימוסה. לחץ כדי להרחיב... זה ריביות שהרוכש אמור לקבל לא המוכר. מה כוונתך חלק מתשלום על הדירה?
נכתב ע"י דביר חיות: כעקרון פטור. אם מס הכנסה יהיה סבור שהפיצויים הם מלאכותיים ולמעשה הם מסווה לחלק מהתשלום על הדירה, אזי ימוסה. לחץ כדי להרחיב... זה ריביות שהרוכש אמור לקבל לא המוכר. מה כוונתך חלק מתשלום על הדירה?
ד דביר חיות משתמש רשום הצטרף ב 5/1/25 הודעות 15 דירוג 6 6/9/25 #7 נכתב ע"י aiib: זה ריביות שהרוכש אמור לקבל לא המוכר. מה כוונתך חלק מתשלום על הדירה? לחץ כדי להרחיב... טעות שלי. כנראה השעה.
נכתב ע"י aiib: זה ריביות שהרוכש אמור לקבל לא המוכר. מה כוונתך חלק מתשלום על הדירה? לחץ כדי להרחיב... טעות שלי. כנראה השעה.
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 6/9/25 #8 נכתב ע"י דביר חיות: טעות שלי. כנראה השעה. לחץ כדי להרחיב... עדיין לדעתך פטור?
ד דביר חיות משתמש רשום הצטרף ב 5/1/25 הודעות 15 דירוג 6 7/9/25 #9 נכתב ע"י aiib: עדיין לדעתך פטור? לחץ כדי להרחיב... כן
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
A aiib משתמש רגיל הצטרף ב 8/5/19 הודעות 707 דירוג 52 7/9/25 #10 נכתב ע"י דביר חיות: כן לחץ כדי להרחיב... יכול לשמש כדרך לקבל ריביות על הלוואה ללא מס... איך זה שלא חסמו את זה?..
נכתב ע"י דביר חיות: כן לחץ כדי להרחיב... יכול לשמש כדרך לקבל ריביות על הלוואה ללא מס... איך זה שלא חסמו את זה?..