שלום, בהמשך למכתב ששלחנו אליך, בקרוב נשיק אפליקציה משודרגת של Pepper שתאפשר לך ליהנות ממגוון רחב יותר של מוצרים ושירותים. במסגרת המהלך אנו נשיק גם אפליקציית מסחר חדשה, Trade, אשר תחליף את אפליקציית Pepper Invest. חשוב לנו לעדכן שפרסמנו עדכון על שינוי תאריכי השדרוג. העדכון מופיע באפליקציה. אנו ממליצים להיכנס ולהתעדכן. תמיד לשירותך, PEPPER
אם הבנתי נכון הם פשוט מעבירים את מה שקיים בפפר לאפליקציה החדשה (לא ידוע לי עדיין על דמי ניהול וכדומה)
אבל מי שיש לו שברי מנייה בפפר לא יוכל להעביר לחדשה.
הרבה זמן לא עדכנתי, מבחינה מספרית סך ההון שלי כולל הכל כרגע עומד על ₪305k +-, צמיחה די איטית לאור העבודה שאני טס אחת ל3/4 חודשים אבל אני מרגיש שהחוויות שוות את זה ושבגדול כן הגעתי לאיזשהיא תובנה שבסופו של יום אני לא בזבזן גדול, משכורת נכנסת, הפקדות לפנסיה&השתלמות רצות והרבה עניין של זמן עד שההון באמת יגדל,
מבחינת לימודים עדיין בהולד
אבל בעבודה קיבלתי העלאה נחמדה ושיפור בתנאים
כרגע על הפרק בדיקה של עבודה אחרת מחכה לשמוע פרטים
בבנק (כולל קרן ״חירום״) - 37k
קריפטו - 3k
פנסיה - 54k
קרן השתלמות - 24k
פיקדון צבאי - 28k
חשבון השקעות - 200k
סך הכל 346k
——
את הטיול האחרון שלי עשיתי לאוסטריה, בעיקר באזור חבל טירול כאשר הלינה הייתה באינסבורק
נופים שחבל על הזמן ובכללי כל רצועת האלפים מהממת די הקפתי אותה מכל הצדדים(כלומר בטיולים אחרים שלי) חסר לדעתי רק צרפת, מה שכן הטיולים לאירופה יוצאים לי מאוד יקרים בדרך כלל בעקבות השכרת רכב בשביל להספיק כמה שיותר אבל לא נורא אני נהנה מזה מקסימום
לפניי עוד 2 טיסות השנה… תודה למי שקרא שבת שלום ובשורות טובות.