• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

הכנסת כסף לKRAKEN - מה הדרך הטובה ביותר?

• פותח הנושא פותח הנושא eladLez
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

eladLez

משתמש רשום
דירוג
0
שלום לכולם,

פתחתי חשבון בKRAKEN ואני ממתין שיאשרו לי אותו.
בינתיים, אני מנסה לחשוב על הדרך הטובה והזולה ביותר להפקיד שמה כסף.

ממה שראיתי, העברה דרך הבנק תעלה עמלה לא מבוטלת.
לא מתאפשר להעביר דרך WISE.

מישהו ניסה לבצע העברות דרך שרות אחר? NEEMA?
איך מתבצעת העברה - העברה בנקאית לחשבון בנק שלהם?

אני רוצה להעביר סכום ראשוני קטן של בערך 100 דולר על מנת להתחיל לשחק ולהבין מי נגד מי.
----------------------
שאלה נוספת - משיכה של כספים.
איך זה מתבצע בKRAKEN? האם אפשרי למשוך חלק מהסכום - 10/15 דולר לחשבון ישראלי?
שוב, במידה וכן - מה הדרך הנכונה והזולה לבצע זאת.

ביצעתי לא מזמן הפקדה לקראקן דרך בנק הפועלים.
אבל לפני זה דיברתי עם הבנק ושאלתי באיזה בורסות מכיר, וכן בקראקן הוא מכיר.
כדי שלא יהיו לך בעתיד בעיות משיכה חזרה וכדי שלא יקחו לך אוטומטית 25% מס אתה צריך ללכת קודם לפקיד שומה ולבקש פטור מניכוי מס במקור דרך טופס 2513/1.
הטופס: כאן
בנוסף לטופס המלא הוספתי צילום מסך של חשבון הקראקן שלי וצילום הפרטים של קראקן (שתהיה לך אפשרות לראות אותם ברגע שתאושר), בנוסף הבאתי טופס בקשת העברת מט"ח של הבנק (מלא כמובן) - הפקידה תייקה הכל, למרות שאני לא חושב שזה חובה אבל לא רציתי לחזור שוב - קיבלתי אישור במקום תוך 5 דקות ללא תור!
אחרי זה אתה מבצע את העברה דרך הבנק, אני הלכתי לשם פיזית כי לא הסתדרתי עם המילוי המכוון, הוא עזר לי לעשות את זה ולקח גם את האישור "פטור מניכוי מס במקור", בנוסף לשאר הטפסים כמו שהבאתי למס הכנסה.
לא חסכתי בכלום כדי שלא יהווה בעיה בעתיד.
הבנק משתמש בהעברת סוויפט והעמלה שלקח הייתה בשיעור של 0.85 אחוז, הבנק המגשר לקח עוד עמלה טיפה יותר גבוהה מזו וקראקן לקחו לי עוד איזה 3 דולר להפקדה.
אישית חושב שזו הדרך הכי טובה וחסכונית להפקדה שאתה מחפש. באשראי אומנם זה נוח אבל אין מעקב מבחינת הבנק על הכספים האלה ולא למס הכנסה גם, לאחרונה קראתי גם פוסט של מישהי שבנק הפועלים לא מוכן לקבל את הכספים והיא צריכה עכשיו מומחה שיוכיח את כל הפעולות שביצעה.
בקיצור, אין קיצורי דרך. אם אתה רוצה לעשות את זה חוקי וכמו שצריך זו הדרך הטובה ביותר.
ממליץ לך גם להתייעץ עם chatgpt, למדתי איתו הרבה.
ואם אתה צריך עזרה במשהו אני כאן בשמחה.
המון בהצלחה.

ביצעתי לא מזמן הפקדה לקראקן דרך בנק הפועלים.
אבל לפני זה דיברתי עם הבנק ושאלתי באיזה בורסות מכיר, וכן בקראקן הוא מכיר.
כדי שלא יהיו לך בעתיד בעיות משיכה חזרה וכדי שלא יקחו לך אוטומטית 25% מס אתה צריך ללכת קודם לפקיד שומה ולבקש פטור מניכוי מס במקור דרך טופס 2513/1.
הטופס: כאן
בנוסף לטופס המלא הוספתי צילום מסך של חשבון הקראקן שלי וצילום הפרטים של קראקן (שתהיה לך אפשרות לראות אותם ברגע שתאושר), בנוסף הבאתי טופס בקשת העברת מט"ח של הבנק (מלא כמובן) - הפקידה תייקה הכל, למרות שאני לא חושב שזה חובה אבל לא רציתי לחזור שוב - קיבלתי אישור במקום תוך 5 דקות ללא תור!
אחרי זה אתה מבצע את העברה דרך הבנק, אני הלכתי לשם פיזית כי לא הסתדרתי עם המילוי המכוון, הוא עזר לי לעשות את זה ולקח גם את האישור "פטור מניכוי מס במקור", בנוסף לשאר הטפסים כמו שהבאתי למס הכנסה.
לא חסכתי בכלום כדי שלא יהווה בעיה בעתיד.
הבנק משתמש בהעברת סוויפט והעמלה שלקח הייתה בשיעור של 0.85 אחוז, הבנק המגשר לקח עוד עמלה טיפה יותר גבוהה מזו וקראקן לקחו לי עוד איזה 3 דולר להפקדה.
אישית חושב שזו הדרך הכי טובה וחסכונית להפקדה שאתה מחפש. באשראי אומנם זה נוח אבל אין מעקב מבחינת הבנק על הכספים האלה ולא למס הכנסה גם, לאחרונה קראתי גם פוסט של מישהי שבנק הפועלים לא מוכן לקבל את הכספים והיא צריכה עכשיו מומחה שיוכיח את כל הפעולות שביצעה.
בקיצור, אין קיצורי דרך. אם אתה רוצה לעשות את זה חוקי וכמו שצריך זו הדרך הטובה ביותר.
ממליץ לך גם להתייעץ עם chatgpt, למדתי איתו הרבה.
ואם אתה צריך עזרה במשהו אני כאן בשמחה.
המון בהצלחה.
אני ממש אשמח לשאול אותך כי לי היו הרבה מאוד בעיות עם זה(עד שגיליתי שצריך רק לשלוח את 2513 ולא מלא טפסים עברו חודשים).
קיבלתי את כל האישורים אך נאמר לי שיקחו לי על זה מע"מ בבנק הפועלים, בנוסף אמרו לי לבחוק את סיבת העברה כ"תלמוגים פטנטים זכויות" בסגנון.
אתה מכיר את זה?
מה סיבת העברה שצריך לבחור?
מתנצל על כל השאלות, פשוט אני כבר כמה חודשים נסחב עם זה.

אתם ממלאים טופס מס שאתם קונים ביטקוין?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
F קרן כספית שקלית - הכנסת כסף בזמנים שונים שוק ההון 7
ל הכנסת סכום כסף גדול לתיק ההשקעות שוק ההון 14
oferM איך תשפיע אי הכנסת עובדים מיו"ש לישראל ? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 0
הדבורה מיה הכנסת סכום משמעותי לשוק ההון בתקופה הנוכחית שוק ההון 6
P הכנסת הפקדה עצמאית של קרן השתלמות בגליון הוצאות/הכנסות משפחתי? צרכנות פיננסית 3
NightStyle בקשה: הכנסת גרסאות האג"ח של מייק, המשקיע המתחיל שוק ההון 1
M צמצום חשיפה לפני הכנסת סכום גדול? שוק ההון 11
T הכנסת REIT לתיק השקעות שוק ההון 5
ב אלימות כלכלית - הצעת חוק חדשה על שולחן הכנסת אוף טופיק 254
S איך להצהיר על הכנסת אשתי הסטודנטית בטפסי מס מיסים 2
N יש הגיון לסגור כסף בקרן כספית לכמה ימים ועד 20 ימים? שוק ההון 12
ת למה משקיעים פרטיים לא יכולים להלוות כסף לבנק ישראל? שוק ההון 5
ת מה הכוונה שריבית בנק ישראל היא אמצע המרווח שבין שיעור הריבית שבו מלווה בנק ישראל כסף לבנקים המסחריים לבין שיעור הריבית שבו בנק ישראל לווה כסף מהבנקים? שוק ההון 6
T ביטוח בריאות לתינוק בן חודש? חשוב לעשות או בזבוז כסף? צרכנות פיננסית 10
ת לקראת הוצאת כסף מבית השקעות- מיסים 2
ori_ להפקיד סכום כסף גדול - ולקבל קצבה חודשית שוק ההון 11
A התייעצות: מה לעשות עם כסף בקופת גמל ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
N משיכת כסף מקופת גמל להשקעה לטובת מסחר עצמאי? שוק ההון 19
G איזה מסלול/י משכנתא מומלץ לסלק בעת קבלת סכום כסף בירושה? נדל"ן 15
A העברת כסף *********** ****** ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
D איזה בנק ישראלי הכי מתירני לקבל כסף שמקורו בקריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 3
M העברת כסף בתשלומים, יש אפליקציה שעושה את זה? צרכנות פיננסית 21
NeonDrift לעביר כסף ל Kraken קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 3
E BTB - צבירת כסף לקופת עמיתים קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 0
C כמה כסף זה מספיק עבורכם? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 99
A דרכים לעשות כסף מהמצב שוק ההון 4
א מה לעשות אם אין כסף להשקיע? ומה עושים כשרוצים לקנות משהו יקר? שוק ההון 13
K החלפת כסף לקראת לימודים בחול שוק ההון 3
JBUZZ ניתוק תושבות עם מדינת ישראל - והיכולת לשמור כסף בחו״ל צרכנות פיננסית 11
Y אמא שרוכשת דירה על שמי, או שמעבירה כסף במתנה לחשבוני ואני זה שרוכש - יש הבדל משמעותי? מיסים 1
הטירונית כסף סולידי *** ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
A העברת כסף לחו"ל צרכנות פיננסית 76
Dim האם כסף ב ib פירושו שהוא הועבר לחו"ל? שוק ההון 4
P אינטל - להתפטר ולקחת כסף? התפתחות אישית 29
G באיזה אופן ניתן להוציא כסף מישראל ועדיין לא לשלם מס בתור פנסיונרים? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
Kipodi העברת כסף מ IB לשני חשבונות בנק שונים במדינות שונות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 6
י איך להשקיע כסף לטווח הקצר מאוד שוק ההון 5
ק השקעת כסף לזמן קצר שוק ההון 2
א העברת כסף מחשבון חברה לחשבון פרטי - שיקולי מס מיסים 3
I איך אני יודע אם להורים יש מספיק כסף לפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
R התלבטות השקעת כסף נזיל לזוג בטיול ארוך ובפרישה מעבודה. שוק ההון 2
E בת 17 שרוצה להשקיע קצת כסף שוק ההון 20
N כסף בעו"ש צרכנות פיננסית 68
קפיטליסט מרושע המלצה: "כסף קטן" - ספרוני חינוך פיננסי לילדים של בנק ישראל התפתחות אישית 0
א דרכים להרוויח יותר כסף מעבודה כשכיר יזמות והגדלת הכנסות 17
ש.ב. סגירת כסף לילדים - חלוקה שווה אוף טופיק 43
A עזרה בהבנת עסקאות וזמינות כסף *** שוק ההון 1
N משיכת כסף מ-IB שלא דרך IBAN - אפשרי? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 14
ג'וני לנד איך למוכר הנעלים יש כסף לקנות עגבניות? אוף טופיק 4
edangz משיכת כסף מחשבון הIB שוק ההון 13

נושאים דומים

Back
למעלה