הם תמיד יבחרו באישה עם סטטוס זהה או גבוה משלהם.
זה נכון מחקרית, לא המצאתי את זה. כמה אנשים שגדלו בהרצליה יתחתנו עם מישהי שבאה מבית שאן?
את גם בטוחה שהיעדר החוויות (אילת, כינרת, חו"ל) זה לא סתם משהו שפיספסת אלא "כתם" קבוע שמגדיר אותך לעד במעמד הנמוך
זה גם נכון, בתור ילדה כשכולם היו חוויות לספר מהחופש הגדול אני נאלצתי לשקר שגם הייתי במלון. או בסופרלנד. אחרת היו צוחקים עליי.
ותגיד את זה לאותם גברים שיוצאים לדייט ושואלים לאן טסת.. הם לא סתם שואלים, בדייט אנשים בודקים את השני לראות אם האדם השני "במעמד" דומה לשלהם.
לא ירצו לצאת אותי כשיש המון נשים בסטטוס והון גבוהים יות
זה גם נכון, לפי מחקרים שהוספתי פה, משפחה ממעמד גבוה לא תרצה להתערבב עם משפחה ממעמד נמוך..
וגם נתתי דוגמה, בהנחה שאתה מקבל הצעות עבודה זהות יחסית בתוכנם, אבל השכר שונה, במה תבחר? בזו שתציע את השכר והתנאים הכי טובה- משמע, תנאים טובים, עזרה כלכלית מההורים, בין אם זה עזרה כספית גם אם לא מיליונים אלא רק 200 אלף,משהו שבדרך כלל משפחה ממוצעת נותנת לילד שלה בחתונה כעזרה, ירושה עתידית, סתם הורים שמחליטים לקנות אוטו חדש ואת הישן לתת לבן שלו, הורה שמשתתף בהוצאות כמו לקנות תנור חדש או משהוכזה, לא יצטרך לקבל עזרה מהילדים שלו בפנסיה כי יש לו פנסיה טובה וכו'. כל התנאים האלה אין לי להציע אותם, ולאחרות יש לפחות חלק מהתנאים.
לגברים (בממוצע) הכי חשוב היופי החיצוני, גיל צעיר ואינדיקטורים לבריאות
רשמתי גם את זה, שהדרך היחידה של בחורה שמגיעה ממדינה נחשלת ואין לה עזרה מההורים ולא חוותה חוויות, זה רק אם היופי שלה מאוד מעל הממוצע, סטייל אנה זק שאף גבר לא היה מתנגד לצאת איתה למרות שההורים שלה עבדו בנקיון עד שהיא פרצה בתור דוגמנית.אני לא נראת מעל הממוצע לכן אין לי דרך לפצות בזכות היופי, מבחינת גיל אני 26 שזה לא כלכך צעירה כבר, יש הרבה 22-24 שגם מחפשות זוגיות.
בנוסף בנוגע מה שכתבת שרק לנשים משנה מעמד כלכלי, היום זה לא ככה.זה היה נכון לפעם כשנשים היו מגדלות את הילדים ובדרך כלל עובדות מקסימום חצי משרה, ואז באמת מה שהיא מביאה לקשר לא משנה כי העול הכלכלי הוא אך בעיקר על הגבר. והאישה הייתה נמדדת בזה שתהיה צנועה, בשלנית, בלי רשתות חברתיות שיש היום ובתולה.
היום יש רצון מצד גברים לשוויון מלא, יש חופשת לידה לגברים, יש יותר מודעות לזה שגבר הוא לא רק זה שעובד כל היום והאישה יושבת בבית ומכינה אוכל.אלא מתנהלים בשותפות מלאה.
היום גברים יודעים שהעול הכלכלי לא אמור ליפול עליהם אלא זה חצי חצי(ובצדק) ולכן גם מבקשים חצי חצי בשכירות אם שוכר עם בת זוג, חצי חצי בקניית דירה, מספיק לראות פוסטים בקבוצות פיננסיות שאנשים מתייעצים מה לעשות הלאה מבחינה כלכלית ובנתונים לגבי עצמם שהם מביאים הם מוסיפים "צפויה לנו ירושה עתידית מהמשפחה שלי ושל הבת זוג של כX מיליון" (נתתי דוגמה לפי הרבה פוסטים שראיתי).
המון גברים (במקרה הכי גרוע - לפחות 10% להערכתי) לא מתעניינים בסטטוס ובהון של ההורים שלך,
גם אם במקרה יש גברים כאלה, ואני יודעת שיש, ברגע שזה מגיע להורים שלהם, הם לא יקבלו מישהי שונה מהם.
אני יכולה לצטט את האמא של האקס שלי שאמרה והשוויצה שהיא מפקחת במשרד החינוך ושאלה למה ההורים שלי לא עשו משהו עם עצמם ועובדים בעבודה לא מכבדת.
גם אם יבוא צדיק בסדום שבאמת לא אכפת לו מכסף, ההורים שלו לא יקבלו לבית שלהם מישהי כמוני וכמו ההורים שלי,
גם על מה הם ישוחחו איתם ? הם יספרו על העבודה שלהם הכה מעניינת ותורמת וחשובה, בין אם זה שוטר או מנהל בית ספר או אחות בקופת חולים, ההורים שלי לא צריכים להרגיש לא בנוח כי הם נמצאים אצל זוג מתנשא שבטוח שבגלל שהם למדו או מרוויחים יפה או שהם יספרו על הטיול שלהם בורנה אז הם מוצלחים מהם ואנחנו סתם הגענו מהזבל כי להם אין חוויות לשתף.
גם עצם העובדה שלהורים שלי אין רכב ורישיון, זה חריג, כי לרוב האנשים בגילם יש רכב, ואם ההורים של הבן זוג יגורו במקום שאין תחבורה ציבורית, או שבשבת ירצו לבקר אותם- מה הם יגידו? אנחנו לא יכולים כי אין אוטובוס ? לא יכולים לנסוע איתכם לפיקניק משותף בכנרת או בכל איזה נחל כלשהו בצפון לעשות על האש כי אין לנו אוטו? מתי מגיע קו 12? אנשים שגדלו בעושר יחשבו שזה חריג ויקבלו הלם תרבות.
רוב האנשים מסתכלים על החבילה בשלמותה - משיכה, אינטלגנציה, טוב-לב ומטרות משותפות.
לכל הבנות שלומדות אתי בטכניון ובתאכלס כל בחורה ממוצעת שהיא לא ערסית שמעריצה את אייל גולן יש את כל התכונות האלה, רק שההבדל ביני לביניהן זה שהן היו באילת כשהיו קטנות, חגגו ימי הולדת בקולנוע או ווטאבר ויש להן תמונות מגניבות וחוויות לשתף ויש להן תרבות יותר ממני כי הן חוו מוזיאונים וקולנוע וכל זה, לקחו אותן למקומות מעניינים בארץ, וכמו כן כל מה שאמרתי - ירושה עתידית, תמיכה מההורים והורים מעניינים ומשכילים.
אז יש לגבר מבחר של נשים לבחור מהן,אני לא נדירה, למה שיבחר את האופציה הפחות טובה? זו שאין לה חוויות ילדות ושההורים שלה לא יוכלו לספר על חוויות מטיסות להורים שלו בזמן מפגש משותף כמו ארוחת שישי משותפת עם ההורים שלו או סתם מפגש משפחתי שמדברים על חוויות ותכנונים לעתיד (כבר יצא לי לשבת בבית של חברה לא פעם אחת בארוחה בזמן שההורים שלה סיפרו לחברים שלהם שגם היו בארוחה שהם מתכננים לטוס לאיזה מדינה וללכת לפה ולשם ווטאבר ושיתפו חוויות ממדינות ועל איך הולך בעבודה וכל זה)שיחות חולין..
אני חושבת שזה שאני לומדת בטכניון, משקיעה את כספי, מרוויחה תשואה נאה, מראה שאני עושה את כל מה שצריך כדי לקנות בית, אז הבעיה לא בי.
אני לא יושבת משחקת במחשב כל היום ובוכה על מר גורלי, ממש לא. אני עשיתי את כל הדרך - למדתי עברית לבד, להורים לא היה כסף למורים פרטיים כמו לכל הבנות ב5 יחידות ובכל זאת אני הצלחתי לבד, וגם פסיכומטרי ניגשתי מספר פעמים עד שקיבלתי 760
לא יודעת איך כולם פה מתייחסים אלי כאילו אני לא בסדר ולא עושה מספיק לשנות את המצב הכלכלי שלי, מה אני יכולה עוד לעשות? לחזור אחורה בזמן להגיד להורים לכו תלמדו מקצוע מכובד?אל תעלו לארץ? לכו תעבדו במפעל שתרוויחו יותר ממינימום ? לכו תקנו לא פה בית אלא ברחוב אחר בעיר כי עוד 15 שנים יהיה שם פינוי בינוי ותקבלו דירת 4 חדרים ?
אגב הנה הוכחה שזה לא רק בראש שלי, זה מאוד מעסיק גברים, מצרפת תמונה מפוסט מעמוד בפייסבוק של גבר שהעלה התייעצות לגבי הבת זוג שלו שבא ממשפחה פשוטה ובילדות לא טסה לחול וזה מאוד מפריע לו
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
imgur.com