• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מתקשה במציאת זוגיות רצינית עקב מצב כלכלי של הוריי, מה כדאי לעשות ?

• פותח הנושא פותח הנושא רוני123
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
בשולי הדברים פתאום נפל למוח הזקן שלי האסימון, איך כולם "כותבים" הודעות ארוכות כל כך בפורום. הם לא כותבים. הם מקליטים.

אחח, הצעירים של היום.

(בדוגמה, שגיאת זיהוי קולי. לא שגיאת הקלדה)
תודה על המחמאה לגבי הגיל. בוא נגיד שהבן הגדול שלי בן 25.
אכן אני לרוב מכתיב כי אני עונה מהטלפון, ואני חייב לציין שזיהוי הדיבור של גוגל היה טוב יותר בעבר והתדרדר מאד. פעם יכולתי לדבר מהר ובאופן נורמלי ווהיו מעט מאד טעויות. כיום אפילו כשאני מדבר בקול מונוטוני ומפריד מילים עדיין הזיהוי רע מאד, והרבה פעמים גוגל גם ממציאה מילים לא קיימות.
לפעמים אני שם לב ולפעמים לא ולפעמים אני פשוט מתעצל לתקן ומניח שיבינו.
כשאני משקיע אני משתמש בסוייפ אבל גם זה נהיה פחות טוב בזיהוי המילים

לפותשית. לגבי נשאלה אם כדאי לעבור לחול.
אני משוחד כי אני גר כבר 15 שנים בקנדה ובמיוחד לאור מה שקורה בישראל חושב שאין יותר מה לחפש בארץ (חשבתי כך גם לפני 17 שנים והיום זה בסדרי גודל)
לגבי הנושא הספציפי שלך אני יכול לומר לך שכאן למרבית האנשים לא איכפת מהרקע שלך או המעמד הכלכלי. בארץ אכן כל הנושא של קניית דירה\רכב חשמלי חדש\חול\ניתוחים פלסטיים והזרקות שפתיים נהיה אובססיה חולנית.
מצד שני להיות מהגר לבד, ובמיוחד כשיש לו בעיות קשות של דימוי עצמי (אני מנסה להימנע ממילים קשות יותר) זה לא קל בכלל ויכול להחמיר את המצב הנפשי.

יש המון נשים שמקבלות ירושות במפתיע

איזה משפט מחרפן.
As if
לקבל ירושה במפתיע זה דבר טוב.
תאמיני לי, הייתי מחזירה כל שקל ושקל עם ריבית של מאות אחוזים בשביל עוד שיחת טלפון אחת.
איזו רומנטיזציה מטורפת של מוות.

איזה משפט מחרפן.
As if
לקבל ירושה במפתיע זה דבר טוב.
תאמיני לי, הייתי מחזירה כל שקל ושקל עם ריבית של מאות אחוזים בשביל עוד שיחת טלפון אחת.
איזו רומנטיזציה מטורפת של מוות.
תגיד את זה לכל האנשים שלא היו בקשר עם סבתא שלהם ובקושי ביקרו אותם, אבל את הירושה עדיין הם מקבלי
או שמגלים שיש להם איזה דודה ערירית שמשאירה להם סכום נכבד..
ובכל מקרה, כולם בסוף מזדקנית ומתים, אלו החיים, מה שעצוב זה שיש אנשים שמקבלים ירושה דירה ויש אנשים שלא משאירים להם כלום ועובדים בפרך כדי לשרוד
השבע לא יבין את הרעב.

תגיד את זה לכל האנשים שלא היו בקשר עם סבתא שלהם ובקושי ביקרו אותם, אבל את הירושה עדיין הם מקבלי
או שמגלים שיש להם איזה דודה ערירית שמשאירה להם סכום נכבד..
ובכל מקרה, כולם בסוף מזדקנית ומתים, אלו החיים, מה שעצוב זה שיש אנשים שמקבלים ירושה דירה ויש אנשים שלא משאירים להם כלום ועובדים בפרך כדי לשרוד
השבע לא יבין את הרעב.

הניסיון שלך להסיק מי שבע ומי רעב בחיים הוא עצוב ומתמסכן.
את חיה באיזה עולם של ספרי רומנטיקה שבהם הגיבורה מקבלת ירושה מאיזו דודה רחוקה שלא פגשה מעולם בהפתעה ומפה החיים שלה משתנים. או מסבתא שלא ראתה עשרים שנה.

את חיה בישראל? איפה שרוב המשפחות הן מאוד קרובות? אני בטוחה להגיד ש-90% מהאנשים שמקבלים ירושה היו מעדיפים את האדם שנפטר בחיים על פני הכסף.
במקרה הזה, את היא השבעה, עם שני הורים שבחיים.

אני מקווה שאת לא מאחלת לעצמך שהורייך ימותו כדי שתוכלי לקבל חצי מיליון שקל.

נערך לאחרונה ב:
לא רק זה, אלא אותה דודה היא אחות של הורה ואותה סבתא היא האמא של ההורה, כך שלהתייחס כמו אל איזה תיבת אוצר שהתגלתה במפתיע בחצר קצת מוזר לי.
זה חוזר לעובדה שלדעתי לפותש יש בעיות מעבר לכספיות

הם תמיד יבחרו באישה עם סטטוס זהה או גבוה משלהם.
זה נכון מחקרית, לא המצאתי את זה. כמה אנשים שגדלו בהרצליה יתחתנו עם מישהי שבאה מבית שאן?
את גם בטוחה שהיעדר החוויות (אילת, כינרת, חו"ל) זה לא סתם משהו שפיספסת אלא "כתם" קבוע שמגדיר אותך לעד במעמד הנמוך
זה גם נכון, בתור ילדה כשכולם היו חוויות לספר מהחופש הגדול אני נאלצתי לשקר שגם הייתי במלון. או בסופרלנד. אחרת היו צוחקים עליי.
ותגיד את זה לאותם גברים שיוצאים לדייט ושואלים לאן טסת.. הם לא סתם שואלים, בדייט אנשים בודקים את השני לראות אם האדם השני "במעמד" דומה לשלהם.
לא ירצו לצאת אותי כשיש המון נשים בסטטוס והון גבוהים יות
זה גם נכון, לפי מחקרים שהוספתי פה, משפחה ממעמד גבוה לא תרצה להתערבב עם משפחה ממעמד נמוך..
וגם נתתי דוגמה, בהנחה שאתה מקבל הצעות עבודה זהות יחסית בתוכנם, אבל השכר שונה, במה תבחר? בזו שתציע את השכר והתנאים הכי טובה- משמע, תנאים טובים, עזרה כלכלית מההורים, בין אם זה עזרה כספית גם אם לא מיליונים אלא רק 200 אלף,משהו שבדרך כלל משפחה ממוצעת נותנת לילד שלה בחתונה כעזרה, ירושה עתידית, סתם הורים שמחליטים לקנות אוטו חדש ואת הישן לתת לבן שלו, הורה שמשתתף בהוצאות כמו לקנות תנור חדש או משהוכזה, לא יצטרך לקבל עזרה מהילדים שלו בפנסיה כי יש לו פנסיה טובה וכו'. כל התנאים האלה אין לי להציע אותם, ולאחרות יש לפחות חלק מהתנאים.

לגברים (בממוצע) הכי חשוב היופי החיצוני, גיל צעיר ואינדיקטורים לבריאות
רשמתי גם את זה, שהדרך היחידה של בחורה שמגיעה ממדינה נחשלת ואין לה עזרה מההורים ולא חוותה חוויות, זה רק אם היופי שלה מאוד מעל הממוצע, סטייל אנה זק שאף גבר לא היה מתנגד לצאת איתה למרות שההורים שלה עבדו בנקיון עד שהיא פרצה בתור דוגמנית.אני לא נראת מעל הממוצע לכן אין לי דרך לפצות בזכות היופי, מבחינת גיל אני 26 שזה לא כלכך צעירה כבר, יש הרבה 22-24 שגם מחפשות זוגיות.
בנוסף בנוגע מה שכתבת שרק לנשים משנה מעמד כלכלי, היום זה לא ככה.זה היה נכון לפעם כשנשים היו מגדלות את הילדים ובדרך כלל עובדות מקסימום חצי משרה, ואז באמת מה שהיא מביאה לקשר לא משנה כי העול הכלכלי הוא אך בעיקר על הגבר. והאישה הייתה נמדדת בזה שתהיה צנועה, בשלנית, בלי רשתות חברתיות שיש היום ובתולה.
היום יש רצון מצד גברים לשוויון מלא, יש חופשת לידה לגברים, יש יותר מודעות לזה שגבר הוא לא רק זה שעובד כל היום והאישה יושבת בבית ומכינה אוכל.אלא מתנהלים בשותפות מלאה.
היום גברים יודעים שהעול הכלכלי לא אמור ליפול עליהם אלא זה חצי חצי(ובצדק) ולכן גם מבקשים חצי חצי בשכירות אם שוכר עם בת זוג, חצי חצי בקניית דירה, מספיק לראות פוסטים בקבוצות פיננסיות שאנשים מתייעצים מה לעשות הלאה מבחינה כלכלית ובנתונים לגבי עצמם שהם מביאים הם מוסיפים "צפויה לנו ירושה עתידית מהמשפחה שלי ושל הבת זוג של כX מיליון" (נתתי דוגמה לפי הרבה פוסטים שראיתי).
המון גברים (במקרה הכי גרוע - לפחות 10% להערכתי) לא מתעניינים בסטטוס ובהון של ההורים שלך,
גם אם במקרה יש גברים כאלה, ואני יודעת שיש, ברגע שזה מגיע להורים שלהם, הם לא יקבלו מישהי שונה מהם.
אני יכולה לצטט את האמא של האקס שלי שאמרה והשוויצה שהיא מפקחת במשרד החינוך ושאלה למה ההורים שלי לא עשו משהו עם עצמם ועובדים בעבודה לא מכבדת.
גם אם יבוא צדיק בסדום שבאמת לא אכפת לו מכסף, ההורים שלו לא יקבלו לבית שלהם מישהי כמוני וכמו ההורים שלי,
גם על מה הם ישוחחו איתם ? הם יספרו על העבודה שלהם הכה מעניינת ותורמת וחשובה, בין אם זה שוטר או מנהל בית ספר או אחות בקופת חולים, ההורים שלי לא צריכים להרגיש לא בנוח כי הם נמצאים אצל זוג מתנשא שבטוח שבגלל שהם למדו או מרוויחים יפה או שהם יספרו על הטיול שלהם בורנה אז הם מוצלחים מהם ואנחנו סתם הגענו מהזבל כי להם אין חוויות לשתף.
גם עצם העובדה שלהורים שלי אין רכב ורישיון, זה חריג, כי לרוב האנשים בגילם יש רכב, ואם ההורים של הבן זוג יגורו במקום שאין תחבורה ציבורית, או שבשבת ירצו לבקר אותם- מה הם יגידו? אנחנו לא יכולים כי אין אוטובוס ? לא יכולים לנסוע איתכם לפיקניק משותף בכנרת או בכל איזה נחל כלשהו בצפון לעשות על האש כי אין לנו אוטו? מתי מגיע קו 12? אנשים שגדלו בעושר יחשבו שזה חריג ויקבלו הלם תרבות.

רוב האנשים מסתכלים על החבילה בשלמותה - משיכה, אינטלגנציה, טוב-לב ומטרות משותפות.
לכל הבנות שלומדות אתי בטכניון ובתאכלס כל בחורה ממוצעת שהיא לא ערסית שמעריצה את אייל גולן יש את כל התכונות האלה, רק שההבדל ביני לביניהן זה שהן היו באילת כשהיו קטנות, חגגו ימי הולדת בקולנוע או ווטאבר ויש להן תמונות מגניבות וחוויות לשתף ויש להן תרבות יותר ממני כי הן חוו מוזיאונים וקולנוע וכל זה, לקחו אותן למקומות מעניינים בארץ, וכמו כן כל מה שאמרתי - ירושה עתידית, תמיכה מההורים והורים מעניינים ומשכילים.
אז יש לגבר מבחר של נשים לבחור מהן,אני לא נדירה, למה שיבחר את האופציה הפחות טובה? זו שאין לה חוויות ילדות ושההורים שלה לא יוכלו לספר על חוויות מטיסות להורים שלו בזמן מפגש משותף כמו ארוחת שישי משותפת עם ההורים שלו או סתם מפגש משפחתי שמדברים על חוויות ותכנונים לעתיד (כבר יצא לי לשבת בבית של חברה לא פעם אחת בארוחה בזמן שההורים שלה סיפרו לחברים שלהם שגם היו בארוחה שהם מתכננים לטוס לאיזה מדינה וללכת לפה ולשם ווטאבר ושיתפו חוויות ממדינות ועל איך הולך בעבודה וכל זה)שיחות חולין..
נסי לפתח growth mindset
אני חושבת שזה שאני לומדת בטכניון, משקיעה את כספי, מרוויחה תשואה נאה, מראה שאני עושה את כל מה שצריך כדי לקנות בית, אז הבעיה לא בי.
אני לא יושבת משחקת במחשב כל היום ובוכה על מר גורלי, ממש לא. אני עשיתי את כל הדרך - למדתי עברית לבד, להורים לא היה כסף למורים פרטיים כמו לכל הבנות ב5 יחידות ובכל זאת אני הצלחתי לבד, וגם פסיכומטרי ניגשתי מספר פעמים עד שקיבלתי 760
לא יודעת איך כולם פה מתייחסים אלי כאילו אני לא בסדר ולא עושה מספיק לשנות את המצב הכלכלי שלי, מה אני יכולה עוד לעשות? לחזור אחורה בזמן להגיד להורים לכו תלמדו מקצוע מכובד?אל תעלו לארץ? לכו תעבדו במפעל שתרוויחו יותר ממינימום ? לכו תקנו לא פה בית אלא ברחוב אחר בעיר כי עוד 15 שנים יהיה שם פינוי בינוי ותקבלו דירת 4 חדרים ?
אגב הנה הוכחה שזה לא רק בראש שלי, זה מאוד מעסיק גברים, מצרפת תמונה מפוסט מעמוד בפייסבוק של גבר שהעלה התייעצות לגבי הבת זוג שלו שבא ממשפחה פשוטה ובילדות לא טסה לחול וזה מאוד מפריע לו

נערך לאחרונה ב:
לא רק זה, אלא אותה דודה היא אחות של הורה ואותה סבתא היא האמא של ההורה, כך שלהתייחס כמו אל איזה תיבת אוצר שהתגלתה במפתיע בחצר קצת מוזר לי.
זה חוזר לעובדה שלדעתי לפותש יש בעיות מעבר לכספיות
אני כתבתי את זה כי מישהו פרסם בקבוצה של עצות כלכליות בפייסבוק שקיבל במפתיע ירושה מדודה שהוא לא הכיר, ומדובר על סכום מאוד גבוה. וכמוהו יש לא מעט.
אני בטוחה להגיד ש-90% מהאנשים שמקבלים ירושה היו מעדיפים את האדם שנפטר בחיים על פני הכסף.
במקרה הזה, את היא השבעה, עם שני הורים שבחיים. ואני הרעבה.
ומה אמרתי פה? שאני מעדיפה שההורים שלי ימותו? איפה כתבתי את זה?? אמרתי שכולם בסוף מתים רק שלא כולם משאירים אותו דבר, ושיש אנשים חסרי מזל שלמרות שעובדים קשה לא יצליחו לצמצם את הפערים מול אחרים בגלל העניין של ירושה. יש בטלנים שיושבים כל היום אבל קיבלו דירות מסבתא שמכניסות להם שכירות. וזה מה שלא בסדר בעיניי, ממש לא התייחסתי פה לעניין של מוות או געגוע.

לא יודעת איך כולם פה מתייחסים אלי כאילו אני לא בסדר ולא עושה מספיק לשנות את המצב הכלכלי שלי

מה שצריך להשתנות זה המצב הנפשי שלך והתפיסה העצמית שלך את עצמך ואת המצב שלך.

האובססיה שלך למסכנות היא הבעיה האמיתית שלך. אף אחד לא ירצה לצאת עם מישהו שחושב על עצמו ורואה את עצמו כמסכן, כנחות, כשונה. יש אנשים בלי ידיים ובלי רגליים שמוצאים זוגיות. ואת חושבת שהבעיה שלך היא שלא היית בסופרלנד או שההורים שלך לא מקבלים תלוש לחג...
הבעיה שלך היא בזה שאת חושבת שזו הבעיה שלך.

את חיה בישראל? איפה שרוב המשפחות הן מאוד קרובות?
ובנוסף לזה, יש לי חברות שזרקו את הסבתא שלהם לבדידות ובאות לבקר רק כשצריכות משהו, וזה תופעה רוחבית שזקנים מתלוננים על בדידות אבל ירושה נותנים.
ברמה שאני זוכרת שהלכתי פעם אחת עם חברה שלי לבקר את סבתא שלה, והחברה רק דיברה בחוצפה רק רצתה כסף מסבתא , והסבתא מסכנה לא ראתה אותה חודש והתחננה שתשאר איתה לקצת לאכול איתה לדבר איתה אבל היא אמרה שהיא ממהרת לקחה את הכסף והלכנו.
כשהסבתא מתה, החברה קיבלה חצי דירה. אני לעומת זאת חייתי עם סבתא שלי באותו בית עד היום האחרון שלה, ולא קיבלתי ולא דרשתי מעולם כלום. אז זה ממש חוצפה בעיניי לבקר אותי ככה. מי שמך ?

ובנוסף לזה, יש לי חברות שזרקו את הסבתא שלהם לבדידות ובאות לבקר רק כשצריכות משהו, וזה תופעה רוחבית שזקנים מתלוננים על בדידות אבל ירושה נותנים.
ברמה שאני זוכרת שהלכתי פעם אחת עם חברה שלי לבקר את סבתא שלה, והחברה רק דיברה בחוצפה רק רצתה כסף מסבתא , והסבתא מסכנה לא ראתה אותה חודש והתחננה שתשאר איתה לקצת לאכול איתה לדבר איתה אבל היא אמרה שהיא ממהרת לקחה את הכסף והלכנו.
כשהסבתא מתה, החברה קיבלה חצי דירה. אני לעומת זאת חייתי עם סבתא שלי באותו בית עד היום האחרון שלה, ולא קיבלתי ולא דרשתי מעולם כלום. אז זה ממש חוצפה בעיניי לבקר אותי ככה. מי שמך ?

נשמע בעיקר שאת מקיפה את עצמך באנשים הזויים ולא מוצלחים. גם גברים וגם "חברות".

מעטים מאוד האנשים שמקבלים ירושה מפתיעה ללא כאב. זה הכל.
להתייחס למצב שבו אישה בת 25 מקבלת ירושה כמשהו שצריך לקנא בו או לייחל אליו זה הסתכלות מעוותת וקנאית ולא תקינה על העולם שרק תזיק לך בחיים. וכבר מזיקה לך בחיים.

ואגב זה גם ממש לא משהו שקורה לעיתים קרובות. לא ירושה מסבתא ולא ירושה מדודה. לרוב לדודה יש ילדים משלה ולרוב הסבתא מורידה לילדים שלה ולא לנכדים.

אני חושבת שזה שאני לומדת בטכניון, משקיעה את כספי, מרוויחה תשואה נאה, מראה שאני עושה את כל מה שצריך כדי לקנות בית, אז הבעיה לא בי.
את עושה מה שצריך כדי לקנות בית ,לא כדי למצוא זוגיות.
יש לך איזו תפיסה דפוקה שהדברים קשורים, הם לא, ואנשים פה מנסים שוב ושוב להגיד לך את זה ואת בוחרת להתעלם.
הסטודנט שיושב לידך, רוצה לצאת לסרט ולשבת איתך לבירה, ללכת איתך אח״כ הביתה ושיהיה לו כייף לבלות איתך. הוא לא רוצה לדבר על רכישת נכסים או על הבר מצווה.
רוב הזוגות רוכשים נכס עם משכנתא, הם לא באים עם נכסים מהבית בניגוד לפנטזיה שלך ומגיעים להתקיל את זה שנים לתוך הקשר.
יש להן תרבות יותר ממני כי הן חוו מוזיאונים וקולנוע וכל זה, לקחו אותן למקומות מעניינים בארץ
את בת 26, את חופשיה לצרוך תרבות. מה שעוצר אותך זה אכן החוסר התרבותי, מי ירצה מישהי שרק סופרת כסף ונכסים?
לא יודעת איך כולם פה מתייחסים אלי כאילו אני לא בסדר ולא עושה מספיק לשנות את המצב הכלכלי שלי, מה אני יכולה עוד לעשות?
אף אחד פה לא אומר שאת צריכה לשנות את המצב הכלכלי, את ביקשת עצות למצוא זוגיות. הבעיה שלך לא כלכלית והרבה רשמו שאת צריכה טיפול כי תפיסת המציאות שלך מעוותת. גם אם מחר תקני חמש דירות את תתקשי למצוא זיווג נורמלי לפי המניפסט שפירטת פה.

נשמע בעיקר שאת מקיפה את עצמך באנשים הזויים ולא מוצלחים. גם גברים וגם "חברות".

מעטים מאוד האנשים שמקבלים ירושה מפתיעה ללא כאב. זה הכל.
להתייחס למצב שבו אישה בת 25 מקבלת ירושה כמשהו שצריך לקנא בו או לייחל אליו זה הסתכלות מעוותת וקנאית ולא תקינה על העולם שרק תזיק לך בחיים. וכבר מזיקה לך בחיים.
זה ממש לא רק האנשים סביבי, הנה, כתבה על קשישים שמרגישים בודדים, זאת מגפה. הנכדים לא מעניין אותם סבא וסבתא, אבל את הירושה מקבלים.
ואני לא מבינה מה הסתכלות מעוותת, זכותי לרצות להרגיש כמו כולן, לא אמרתי שאני רוצה להיות נועה קירל או שרי אריסון. אני לא ממציאה פה סיפורי פוגי, הישראלי הממוצע יקבל ירושה טובה.
זה כמו שאת תגידי לאדם שמרוויח 6 אלף למה אתה מסתכל על מישהו שמרוויח 30, זכותו לרצות להיות כמוהו.. מה רע בזה? אני גם הלכתי לטכניון כדי להרוויח שכר יפה, אני לא אמורה להסתפק במועט. כל אדם שהצליח בחיים היה לו משהו לשאוף אליו.אחרת מה הטעם בחיים?

הסטודנט שיושב לידך, רוצה לצאת לסרט ולשבת איתך לבירה, ללכת איתך אח״כ הביתה ושיהיה לו כייף לבלות איתך. הוא לא רוצה לדבר על רכישת נכסים או על הבר מצווה.
בדייט ראשון, שני , שלישי,רביעי, נכון.
אחרי זה כשזה הופך לרציני,כשעוברים תקופה יחד, פתאום חושבים על עתיד משותף,להכיר להורים, יש משמעות גדולה לפערי מעמדות.
אני אתן לך דוגמא, אמא שהבן שלה מאורס, נותנת לבן שלה 400 אלף מתנה להתחלה של חיים זוגיים ועזרה ברכישת דירה, אבל הצד השני ההורים לא מביאים שקל. כמה אנשים יקבלו את זה בעין יפה? היה פה מישהו שהגיב שהוא היה בסיטואציה הזו וההורים שלו לא קיבלו את זה יפה. וגם בנוסף לזה הפערים הכלכלים גם מביאים פערים תרבותיים, על מה להורים שלי יהיה לדבר עם ההורים שלו אם לא חוו כלום?

זה ממש לא רק האנשים סביבי, הנה, כתבה על קשישים שמרגישים בודדים, זאת מגפה. הנכדים לא מעניין אותם סבא וסבתא, אבל את הירושה מקבלים.
ואני לא מבינה מה הסתכלות מעוותת, זכותי לרצות להרגיש כמו כולן, לא אמרתי שאני רוצה להיות נועה קירל או שרי אריסון. אני לא ממציאה פה סיפורי פוגי, הישראלי הממוצע יקבל ירושה טובה.
זה כמו שאת תגידי לאדם שמרוויח 6 אלף למה אתה מסתכל על מישהו שמרוויח 30, זכותו לרצות להיות כמוהו.. מה רע בזה? אני גם הלכתי לטכניון כדי להרוויח שכר יפה, אני לא אמורה להסתפק במועט. כל אדם שהצליח בחיים היה לו משהו לשאוף אליו.אחרת מה הטעם בחיים?

100% טרול ai.
ביולוג ירושלמי צדק.

זה ממש לא כמו להגיד לאדם שמרוויח 6 אלף למה הוא רוצה להרוויח 30. כי במקרה הזה, האדם הזה תלוי רק בעצמו. הוא יכול להרוויח 30.
את לעומת זאת, מקנאה באנשים שקרובי משפחה שלהם, סביר להניח מדרגה ראשונה, מתו. בגיל צעיר.

בהצלחה בהמשך החיים, מקווה שאם את אדם ולא בוט, תלמדי להעריך מה שיש לך, את מי שאת. תלמדי להסתכל על החיים שלך באור בריא ולא בבוז. רוב של "הישראלי הממוצע" לא רוצה לקבל שום ירושה.

אמרתי לאמא שלי שהייתי רוצה שלא תשאיר לי שקל, אלא שתהנה מהחיים שלה ותחיה ברווחה ושמחה. תמצאי גבר שחושב ככה, לא גבר שחושב כמה יצא לו מההורים המתים שלך או שלו.

100% טרול ai.
ביולוג ירושלמי צדק.

זה ממש לא כמו להגיד לאדם שמרוויח 6 אלף למה הוא רוצה להרוויח 30. כי במקרה הזה, האדם הזה תלוי רק בעצמו. הוא יכול להרוויח 30.
את לעומת זאת, מקנאה באנשים שקרובי משפחה שלהם, סביר להניח מדרגה ראשונה, מתו. בגיל צעיר.

בהצלחה בהמשך החיים, מקווה שאם את אדם ולא בוט, תלמדי להעריך מה שיש לך, את מי שאת. תלמדי להסתכל על החיים שלך באור בריא ולא בבוז. רוב של "הישראלי הממוצע" לא רוצה לקבל שום ירושה.

אמרתי לאמא שלי שהייתי רוצה שלא תשאיר לי שקל, אלא שתהנה מהחיים שלה ותחיה ברווחה ושמחה. תמצאי גבר שחושב ככה, לא גבר שחושב כמה יצא לו מההורים המתים שלך או שלו.
ממש לא אמרתי שאני מקנאה שאנשים מתים, זה ניסיון לעוות את מה שאני כתבתי.אמרתי שבסוף כולם ימותו, גם בגיל 100, לא ברור לי באיזו אידיאליה את חיה שאנשים חיים לנצח. את יכולה להגיד שאני טרול עד מחר. אבל זו המציאות.אני איבדתי את סבתא שלי שגידלה אותי מגיל 0 עד גיל 13 ומה חשבת שאני שמחתי מזה? לא מבינה מאיפה החשיבה המעוותת הזו.
הפורום מלא בפוסטים על אנשים ששואלים איך לחסוך כדי לתת לילדים ולעזור להם ברכישת דירה, בין אם זה לפתוח להם חיסכון מלידה ועוד, ולא איך לחיות בשמחה ורווחה ולפזר את הכסף, שדרך אגב מי שצבר יש לו אופציה לעשות את שניהם.אולי את לא בפורום הנכון שבאתי להתייעץ בו.
מוזמנת לא להגיב יותר

100% טרול ai.
לא מבינה למה את ממשיכה להגיב לי כדי לרמוס אותי ולהגיד שאני טרול ומסכנה וקורבני וכו', למה אז את קוראת את כל ההודעות פה אם אני טרול למה את מבזבזת את זמנך רק כדי לכתוש אותי פה ולקרוא לי בשמות? לא נאה לך אל תקראי תחסכי ממני את הביקורת המגעילה שלך כלפיי.

מעייף, 9 עמודים של תגובות, יכולנו לעצור בעמוד הראשון, הכל חוזר על עצמו...
@רוני123 את צריכה טיפול, הבעיה היא לא הגברים שנפגשת איתם/חברות/ידידים/ או אנשים אנונימיים בפייסבוק, אלא מה ואיך שאת מדברת איתם.
אני גם לא הייתי נפגש עם מישי אובססיבית לדייסון ותן ביס.
לכי לפסיכולוג שיעזור לך לצאת מהפוסט טראומה של הילדות שלך.

@רוני123
מסקרנות, יש לך מציאות מסוימת, אני אפילו לא אנסה לשכנע אותך שאולי היא לא נכונה כי הבנתי שהיא כנראה נכונה לגבייך, בסוף אין אמת אובייקטיבית, האמת בעיני המתבונן.
את בעצם אומרת את ו/או ההורים שלך ממעמד מסוים ובני זוג פוטנציאלים לא מעוניינים בך בתור בת זוג כי את/אתם במעמד היחסית נמוך הזה ואת לא דוגמנית שיכולה לפצות על זה. הבנתי נכון?
מה בדיוק את רוצה מבאי הפורום פה? הרי לדברייך אין באמת פתרון לבעיה שלך, נכון?

אם זה המצב כנראה שאין לך ברירה אלא לצאת רק עם אנשים מהמעמד שלך ומטה. גם פתרון טוב, יש לא מעט כאלה, בטח ובטח בפריפריה אבל לא רק.
אני אישית מכיר הרבה אגב.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
ולא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שכסף זה משהו שכולם מסתכלים עליו, ושבהנתן אופציות לבחירה אדם תמיד יבחר את ההצעה הטובה ביותר (אם יש 2 נשים שנלחמות על זוגיות אחת באה עם עזרה מההורים ואחת למי יהיה קל יותר למצוא זוגיות ?במי יבחרו קודם?)
את זו שמקשיבה למה שאומרים לה, עונה לעניין, ולא בזו שמתבצרת בדעותיה ויהי מה.
כי שאלו אותי שוב ושוב אותם שאלות והסברתי שוב ושוב כמה שניתן, כל פעם ביטלו את החוויות שלי ואמרו לי שאין סיכוי שמה שאני מספרת נכון, או לא הבינו למה אני מתכוונת
לא ביטלו את החוויות שלך, ולא טענו שמה שאת מספרת אינו נכון (לפחות לא רוב המגיבים), אלא מנסים להסביר לך שהבחורים עליהם דיברת אינם מייצגים את כלל האוכלסייה, בוודאי לא את זו מתוכה את רוצה למצוא בן זוג.

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
S בן 23, תקוע תעסוקתית, מתקשה עם מסגרות לימודיות יומני מסע אישיים 29
I מתקשה לעשות סדר וליישם - צריך עזרה דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 38
י מתקשה לעשות את הצעד - דירה להשקעה נדל"ן 16
S מתקשה לקפוץ למים (יש הון נזיל) שוק ההון 24
G MSCI World מול NASDAQ - מתקשה להשתכנע שוק ההון 100
C 340K בעו"ש מתקשה לגבש החלטה שוק ההון 21
T פתחתי תיק השקעות אך מתקשה בבחירת קרנות הסל שוק ההון 10
deussex מסתבר שעדיין מתקשה להגדיר אחוז סולידי בחלק הנזיל, מלבד נדל"ן שוק ההון 29
deussex מתקשה ללמוד לראיונות בתוכנה אוף טופיק 23
M מסודר כלכלית ואלהורי - מתקשה למצוא משמעות בחיים התפתחות אישית 86
I מתקשה לאתר תב״ע לפרויקט נדל"ן 4
ה מתקשה להחליט מה ללמוד התפתחות אישית 7
C מתקשה להיסגר על נתיב מסוים נדל"ן 10
E VT או בלאקרוק - מתקשה להחליט שוק ההון 111
sharon מתקשה לשמר זוגיות עם המינימליזם שלי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 199
P מתקשה לבחור מטרה מוגדרת להשקעה שוק ההון 7
liranviper מתקשה בהגדרת התיק שוק ההון 8
ת עזרה במציאת תרשים ביצועי עבר של חברות השקעות שוק ההון 2
T בעיה במציאת עבודה - הנדסת חשמל התפתחות אישית 13
R עזרה במציאת קרנות מתאימות המחקות תא 125 שוק ההון 3
R עזרה במציאת קרנות מתאימות המחקות SP500 ונסדאק שוק ההון 10
H עזרה במציאת קרן השתלמות פאסיבית מדדי חו"ל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
E עזרה במציאת תבע באלפי מנשה נדל"ן 4
F רואה חשבון עצמאי - קושי במציאת לקוחות אוף טופיק 15
ה עזרה במציאת תעודת סל פוסטים מאיכות נמוכה 3
ל עזרה במציאת ברוקר לקניית IPO ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
Oracle קושי במציאת שוכרים לנדל"ן מסחרי נדל"ן 5
א עזרה במציאת קרנות איריות (להשקעה בדולרים) דרך פסגות טרייד שוק ההון 8
ד עזרה במציאת etf מתאים שוק ההון 12
G קושי רב במציאת עבודה אוף טופיק 17
R קושי במציאת עבודה? השוק משתנה? התפתחות אישית 22
נ עזרה במציאת נתונים הסטוריים של מדד מסוים שוק ההון 11
מ עזרה במציאת נתונים פיננסים על מדדי חו''ל שוק ההון 7
א עזרה במציאת תעודה / קרן מחקה ישראלית אג"ח ממשלתי ארה"ב שוק ההון 7
ש עזרה במציאת קורס לניהול תיקי השקעות אוף טופיק 7
S סיוע במציאת עבודה לאמי הקשישה אוף טופיק 12
Y אשמח לעזרתכם במציאת עבודה אוף טופיק 3
ImaShelFibon זוגיות, נישואין והקמת משפחה התפתחות אישית 31
V פרשת דרכים כלכלית בעקבות זוגיות והקמת משפחה (אשמח להתייחסויות) יומני מסע אישיים 41
P איך אתם מכירים או הכרתם למטרת זוגיות ? פוסטים מאיכות נמוכה 163
unrealx דילמה בנושא זוגיות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 59
I זוגיות עם פרטנר לא סולידי אוף טופיק 41
S פרישה מוקדמת Vs. זוגיות פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 54
Cleo מה לדעתכם הכי חשוב בבחירת זוגיות? אוף טופיק 34
אנא-אל השפעת פ"מ על זוגיות פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 25
לא חשוב שמות דיון| רווקות, זוגיות, אלהורות, ולגור אצל ההורים. התפתחות אישית 152
amidar משפחה חדשה \ תעודת זוגיות אוף טופיק 9

נושאים דומים

Back
למעלה