שלום מה מספר תעודת סל על smp500 כאשר יש חלק שווה לכל מניה במדד מקוה שהסברתי את עצמי תודה
ה הנביא יחזקאל משתמש סולידי הצטרף ב 7/9/19 הודעות 100 דירוג 14 31/12/21 #1 שלום מה מספר תעודת סל על smp500 כאשר יש חלק שווה לכל מניה במדד מקוה שהסברתי את עצמי תודה
H half-solid משתמש בכיר הצטרף ב 8/12/20 הודעות 1,423 דירוג 1,504 31/12/21 #2 נכתב ע"י הנביא יחזקאל: שלום מה מספר תעודת סל על smp500 כאשר יש חלק שווה לכל מניה במדד מקוה שהסברתי את עצמי תודה לחץ כדי להרחיב... חלק שווה לכל מניה? נשמע הזוי. למה שתהיה תעודת סל כזאת?
נכתב ע"י הנביא יחזקאל: שלום מה מספר תעודת סל על smp500 כאשר יש חלק שווה לכל מניה במדד מקוה שהסברתי את עצמי תודה לחץ כדי להרחיב... חלק שווה לכל מניה? נשמע הזוי. למה שתהיה תעודת סל כזאת?
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 7,629 דירוג 12,700 31/12/21 #3 נכתב ע"י half-solid: נשמע הזוי. למה שתהיה תעודת סל כזאת? לחץ כדי להרחיב... דווקא יש. גוגל S&P equal weight . יש כאלה שמודאגים ממשקל גדול מדי במדד של החברות המובילות. אישית אני חושב שזה פיצ'ר ולא באג.
נכתב ע"י half-solid: נשמע הזוי. למה שתהיה תעודת סל כזאת? לחץ כדי להרחיב... דווקא יש. גוגל S&P equal weight . יש כאלה שמודאגים ממשקל גדול מדי במדד של החברות המובילות. אישית אני חושב שזה פיצ'ר ולא באג.
H half-solid משתמש בכיר הצטרף ב 8/12/20 הודעות 1,423 דירוג 1,504 31/12/21 #4 נכתב ע"י חתול לילה: יש כאלה שמודאגים ממשקל גדול מדי במדד של החברות המובילות. לחץ כדי להרחיב... כן, אבל משקל שווה? תגיד, שמעת על Rollins (הטיקר ROL)? יופי, גם אני לא. אז לקחת אותה ואת גוגל שווה בשווה? בהצלחה עם זה
נכתב ע"י חתול לילה: יש כאלה שמודאגים ממשקל גדול מדי במדד של החברות המובילות. לחץ כדי להרחיב... כן, אבל משקל שווה? תגיד, שמעת על Rollins (הטיקר ROL)? יופי, גם אני לא. אז לקחת אותה ואת גוגל שווה בשווה? בהצלחה עם זה