אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני התאהבתי מחדש בישראלים. כולל הערבים, החרדים והערסים (לא כולל משיחיים). כולם מתנדבים במשהו, למשהו, למישהו.
ואני מתעבת את רוב הפוליטיקאים. גם את גנץ וחבורתו, גם את לפיד ולהקתו וגם את איימן עודה והמנטרות שלו. יש ח"כים מצוינים בכל המפלגות אבל המנהיגים הם ריקנים ופוחזים ועסוקים רק בעצמם (ובשבט שלהם) ובתדמיתם.
יפה.
ואני סיכמתי את זה במשפט אחד
שהממשלה רעה -והאזרחים ברובם נפלאים
כדי להגיע לפתרון במזה"ת הייתי מנסה תרגיל מעניין. לכפות על ישראל, הפלשתינאים, הלבנונים וכל השאר להפקיד את השלטון בידי נשים למשך 10 שנים
וזה בדיוק מה שמרדכי קידר (שהיה שמאלן,תמך באוסלו ואפילו בהתנתקות)
הבין שהטעות שלו
שהוא חשב -שכולם חושבים כמוהו
וממילא אם הישראלי אוהב כסף קריירה חיי נוחות טיולים חו"ל וכו'
אז גם הערבים מעמידים את זה בסדר העדיפיות שלהם
ומכיוון שהסדר העדיפיות של רבים מהאוכלוסיה שונים משלך(כמו למשל ביחסים של בין גברים לנשים
שהחרדים למשל תופסים את האשה ממקום של "כל כבודה של בת מלך פנימה"
והערבים מאידך -אצלם זה נחשב פריצות מוחלטת
ההצעה שלך אפילו לא מתחילה.
ולראות אם מגיעים לתוצאות טובות יותר מאשר מאבקי טסטוסטרון אין סופים בחסות דתות, כתות ואידיאולוגיות מטופשות.
זה בדיוק העניין
שאת ממשיכה לחשוב שתרבות המערב היא הנכונה
והתרבויות האחרות הם השגויות
כל מפלגה שנמצאת בשלטון מחוייבת להעביר את ראשות הממשלה לידי אישה. מי יכפה? המדינות המערביות החזקות. אמנם התוצאות לא ודאיות (ע"ע גולדה מאיר) אבל שווה לנסות.
בכלל, הייתי מנסה תרגיל כזה לכל מדינות העולם למשך עשור או שניים.
רק יחזק את השנאה כלפי ישראל וכלפי המערב.
ומה שאת אומרת זה להמשיך לחשוב שהחשיבה המערבית היא הנכונה והטובה ביותר
*החשיבה המערבית היא בעייני היפה ביותר לעין החיצונית(ביגוד יוקרה קריירה ,שפה יפה ,מדע וכו')
אבל מי שמסתכל פנימה מגלה שם עוד צדדים פחות חיוביים(בלשון המעטה ,וזה דבר שמי שמתנגד עקרונית לתרבות הזאת
לא יוכל אפילו להתחיל להסכים לזה)