• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

חופשות בחו"ל 2025

• פותח הנושא פותח הנושא בת העמק
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אני לא נסעתי כמה שנים, אך מנסיון הסובבים אותי כל עוד המלחמה נמשכת כדאי לטוס עם חברת תעופה ישראלית.

*בחרתי פורום לא מתאים כי אוף טופיק נגנב כולו לענייני פוליטיקה, עמכם הסליחה*

תקשורת המיינסטרים אוהבת להפחיד אותנו, אז באתי לשאול כאן:
איפה הרגשתם בנוח לנפוש ולטייל במהלך השנה האחרונה?
איפה, אם בכלל, נתקלתם באי נעימות כתוצאה מהיותכם ישראלים?
יש לכם טיפים איך להימנע מביטויי שנאה/כעס/חרם כלפינו? מה כדאי לקחת בחשבון?
אנחנו חושבים לנסוע לאירופה בספטמבר, הפעם האחרונה היתה לפני הטבח באוקטובר, ואני מוצאת את עצמי בודקת בחדשות מה המצב ונלחצת.
איך יוון אהובתי (וספציפית בצפון הרחוק) בימים אלה? איך איטליה (וספציפית הדולומיטים)? עלולים להחרים במסעדות ודירות איירביאנבי? להציק בשדה התעופה?
אני ואשתי לפני שבוע היינו בכריתים. לקחנו את הרכב ונסעו למערב כריתים (אם תרצי אשמח להמליץ בפרטי). כל יום נסענו מערבה קצת יותר ובילנו כל פעם בעיר אחרת. לא נתקלנו בשום גזענות וכאשר שאלו מאיפה אנחנו קצת התלבטנו אבל ענינו ישראל ולא היה שום הרגשה של סלידה.

הדבר היחיד שהיה בחאניה בעיר העתיקה דפים על לוח מודעות שבהם רואים את ביבי עם הכיתוב של רצח עם. חוץ מזה הכל עבר חלק במשך 5 לילות היינו בכריתים.

ביקרתי בפרנקפורט לפניי כחודשיים, והיה מאוד לא נעים במרכז העיר - לא מעט שלטים, דגלים ומדבקות על העמודים, והמוני אנשים בעלי חזות ערבית מוסלמית בכל מקום. כשהתרחקנו לעיירות באיזור (מינץ', קובלנץ, טירת אלץ') הייתה אווירה הרבה יותר נעימה. באופן אישי, הרגשתי מאוימת ונמנעתי מלדבר בעברית או אפילו לקרוא בעברית בתחבורה הציבורית. בעלי הוא אמריקאי עם חזות בהתאם אז הרגשתי מוגנת יותר כשהוא היה לצידי.

חברים שביקרו בהולנד לפני שבוע נקלעו להפגנה באמסטרדם עם 2 ילדות קטנות. למרות שהיתה שם הרבה משטרה בהפגנה הם הרגישו מאוד מאוימים, בפרט שהשנייה שלהן עוד קטנה מדיי ומדברת בעברית בקולי קולות. הם העדיפו לחזור להארלם שם הרגישו יותר בטוחים וחופשיים להסתובב.

אז בינתיים אני מבינה שאף אחד מהמגיבים לא חווה על בשרו, מאד מעודד!
יכול להיות שערי הבירה הן "קפלניסטיות" ויש בהן לא מעט מהגרים וצדקנים (הפיד שלי בפייסבוק מלא בצדקניות מהמרכז והן מאד אגרסיביות בחודשים האחרונים).

יכול להיות שערי הבירה הן "קפלניסטיות" ויש בהן לא מעט מהגרים וצדקנים (הפיד שלי בפייסבוק מלא בצדקניות מהמרכז והן מאד אגרסיביות בחודשים האחרונים).
ביקשת בלי פוליטיקה. אם תרצי להכניס, אז יש הרבה מה להגיד על כך שאנחנו עושים הרבה כדי להרוויח את היחס אותו אנחנו לעיתים מקבלים. והנושא של חרם הוא מאוד מורכב ולא פשוט לכאן או לכאן. אבל כאמור, לדעתי זה לא מה שכיוונת אליו.

אתה צודק, רק ניסיתי להבין למה התחושה בערים הגדולות שונה מאשר באזורים הכפריים.
בערים הגדולות יש הרבה יותר מהגרים, הרבה יותר סטודנטים ואנשים עם זמן פנוי, והרבה יותר "מרחב השפעה רעיוני".

מישהו היה בזמן האחרון בניו יורק?
מישהי אמרה לי שחברים שלה חוו מקרים בהם הרימו להם את הקסקט כדי לראות אם מתחתיו מסתתרת כיפה :₪/
סיפורי אימה או הרגעה יתקבלו בברכה

חזרתי מלונדון עכשיו, מזדהה מאד עם מה ששלומי כתב. בעקרון יש מדבקות וכרזות ומדי פעם תראי גם פעילים בדרך להפגנה. אבל כל עוד נמנעים מכיכר טרפלגר בסופשבוע זה לא באמת מורגש. כל מי ששמע שאני מישראל הגיב ב"אני דווקא תומך בכם!" להרגשתי יש הרבה יותר שיח אנטי ישראלי בתקשורת מאשר ברחוב. ושומעים שם כל כך הרבה שפות זרות ברחוב, אף אחד לא יזהה שאת מדברת עברית דווקא.

בערים הגדולות יש הרבה יותר מהגרים, הרבה יותר סטודנטים ואנשים עם זמן פנוי, והרבה יותר "מרחב השפעה רעיוני".
זה מוזר.
מהמוני ספרים שקראתי מאז ילדותי, התקבעה אצלי המחשבה שהערים הגדולות הן יותר פתוחות וסובלניות לאחרים מאשר הכפריים בפריפריה שהם יותר דתיים ושמרנים.
לכאורה, הייתי אמורה להרגיש יותר מוגנת כזרה מתיירת דווקא בעיר הגדולה, לא?
אבל זה מרגיע אותי לדעת שאוכל לטייל בביטחה באזורים כפריים באירופה. בעלי אמר לי היום שגם ככה אנחנו תמיד שוכרים רכב בשדה התעופה ובכלל לא נכנסים לעיר.

בעלי אמר לי היום שגם ככה אנחנו תמיד שוכרים רכב בשדה התעופה ובכלל לא נכנסים לעיר.
הוא צודק!

טיילנו יחסית הרבה בשנה האחרונה עם ילדים קטנים (צכיה, גרמניה, שוויץ, אוסטריה, רומניה, גרמניה שוב, צרפת , קורפו יוון)

רוב הזמן היינו עם רכב ולא בערים הגדולות
לא היה אף פעם שנתקלנו במשהו בעייתי ממש

כן היה לפעמים חששות שלנו או מניעה מלדבר עברית בצורה חזקה אבל בעיקר זה היה פנימי שלנו.

היו לנו רק 2 אירועים זכורים מגרמניה איזור היער השחור.

1. במסלול מגלשות הרים עמדנו בתור לסיבוב חוזר והמנהל החליט להוציא אותנו מהתור.
התעקש שהבן שלי נמוך מידי לעשות לבד (למרות שכבר עשה והוא גם במד גובה שלהם עבר באיזה 10 סנטימטרים את הרף) הוא צעק והתעצבן בגרמנית וגם לא דיבר מילה באנגלית.
הלכתי לקופות שהיו צמודות אמרתי לה דיברה איתו בקשר בגרמנית ואמרה לי שהיא מצטער אבל הוא לא מסכים והיא לא יודעת למה.
ביקשתי החזר על הכרטיסים והיא החזירה הכל על כולנו.
לא יודע אם זה רק בגלל שאנחנו ישראלים לא היינו היחידים שם לדעתי זה היה בפסח האחרון.

2. בשדה התעופה באדן באדן אכלנו במסעדה המלצר שהוא גם המארח והיחידי תכלס במסעדה היה ערבי. די נחמד. אבל מאוד התעניין מאיפה אנחנו ואמרנו ישראל אז קצת שתק ובסוף אמר אהה יש לכם אוכל טוב. זה עדין גרם לנו קצת להתכווץ ולחשוב אולי ירק לאוכל או הכניס לו משהו.

אותנו זה לא עוצר מלטייל וגם הילדים מדברים עברית. אבל רק להיות מודעים.
להסתובב ביפו/ עכו היום עדין כנראה ירגיש לי פחות נוח מלהסתובב באיזה עיר ארופאית
(הרגשה שלי אישית)

הכי הרגיש לנו משוחרר
אוסטריה וצכיה

קיצר תהנו

להסתובב ביפו/ עכו היום עדין כנראה ירגיש לי פחות נוח מלהסתובב באיזה עיר ארופאית
יש לנו חברים ערבים בעכו, וגם הרופא שיניים שלנו נמצא ממש בתוך הסימטאות. אני אוהבת את עכו ואוהבת ערבים, רק שיהיה ברור. מרגישה לגמרי נוח שם.
אבל הסיפור של אירופה הוא הזוי. אף פעם לא פחדתי לנסוע לשם (חוץ מהתקופה שפחדתי לראות גופות מהגרים סורים צפות ביוון לפני עשור). כל-כך משונה לי לחוות חששות כאלו.

זה מוזר.
מהמוני ספרים שקראתי מאז ילדותי, התקבעה אצלי המחשבה שהערים הגדולות הן יותר פתוחות וסובלניות לאחרים מאשר הכפריים בפריפריה שהם יותר דתיים ושמרנים.
אבל זה מרגיע אותי לדעת שאוכל לטייל בביטחה באזורים כפריים באירופה. בעלי אמר לי היום שגם ככה אנחנו תמיד שוכרים רכב בשדה התעופה ובכלל לא נכנסים לעיר.
סובלניים רק תלוי כלפי מי, כשיש לך שרים בממשלה שקוראים להנחתת פצצות אטום על עזה, הרעבת אזרחים, מחיקת עזה ועוד שלל פתרונות נהדרים, איך הם אמורים להרגיש כלפיך. הם לא יכולים להבין שהשרים הם שרי פח או ימין כהניסטי ש(אולי) לא מייצגים אותך וקיבלו את התפקיד רק כדי לשמור על הקואליציה כדי שראש הממשלה לא יצטרך להקים ועדת חקירה ויתחמק ממשפט. מבחינתם שר הוא אדם מכובד שמייצג את המדינה שלך.

את לא יכולה להאשים אותם בלי להסתכל גם על עצמך והממשלה שלך (כחלק ממדינה), וכן, זה כולל גם פוליטיקה.

אני כמובן לא מדבר על המהגרים המוסלמים ששונאים אותנו לא משנה מה ולרוב גם שונאים את האירופים לא פחות, רק לגבי "קפלניסטים".

נערך לאחרונה ב:
זה מוזר.
האמת שאני מסכימה עם התפיסה הזאת, אבל נראה לי שזה לא עניין של דתיות או שמרנות "קלאסית", אלא יותר קשור לגודל הקהילה בפריפריה ומידת ההכלה לשונות. קהילות קטנות ו"כפריות" יכולות לגלות רתיעה מרעיונות שלא תואמים את רוח המקום גם במקומות לא דתיים בכלל, דוגמת קיבוצים או פרדס חנה.

דווקא בעיר הגדולה יש יותר במה לרעיונות רדיקליים ולהתנהגויות פומביות שבערים קטנות לא היו עוברות חלק בגרון, כמו מצעדים, הפגנות והתנהגות פרובוקטיבית (רמיסת דגלים או השחתה של סמלים ציבוריים).

באופן אישי, רמת הביטחון שלי ירודה כשאני נמצאת בסביבה כזאת *אפילו* כשזה לא מכוון אליי כישראלית לשעבר/יהודיה/ווטאבר (הפגנה למען כוסות תה בצבע סגול עם נק' צהובות) - קריאות לאלימות, נשיאת נשק, כיסוי פנים מלא כדיי להסתיר את הזהות והשחתת המרחב הציבורי לא באים לי בטוב.

נערך לאחרונה ב:
איך הם אמורים להרגיש כלפיך.
הציפייה היא שכלום. כמו שאמורים להרגיש ברמה האישית כלפי בן אנוש שאיתרע מזלו להיוולד ברוסיה ולדבר את שפתה, ולא קשור לשלטון שם ושגיונותיו.

כך או אחרת, השאלה של פותש שתחי' היא מאוד טכנית, נעים כיום כישראלי/יהודי להסתובב באירופה ואם כן איפה. תהייה הסיבה לזה אשר תהיה.

מחוויה אישית ומסיפורים של חברים, הנייטיבס בפריפריה בגדול לא ממש אכפת להם.

במזרח אירופה בכלל המצב סבבה, גם בערים הגדולות האירוע לא קיים (שמעת על הפגנה נגד ישראל בוורשה? בוילנה? טאלין? בוקרשט? בודפשט? נראה לי שואף לאפס מתחילת המלחמה בכולם) מרגיש שזה מוציא מהם אמוציות בערך כמו האמוציות שלנו על המלחמה בין תאילנד לקמבודיה.

הבעיות זה בעיקר בערים מערב אירופיות עם שילוב של כמות מהגרים משמעותית ופרוגרסיביים מקומיים, וגם שם אפשר פשוט להסתכל לצד השני ולדבר אנגלית. אם כי אישית לא מוצא טעם ללכת למקום שאני לא בנוח בו, והתמונות מאמסטרדם לא יוצאות לי מהראש.

כך או אחרת גם בלי להיות ישראלי לא נראה לי הייתי הולך לטייל בערים האלה, זה פשוט נהיה מקומות פח ולא נעימים. בעיה שלהם.

הציפייה היא שכלום. כמו שאמורים להרגיש ברמה האישית כלפי בן אנוש שאיתרע מזלו להיוולד ברוסיה ולדבר את שפתה, ולא קשור לשלטון שם ושגיונותיו.
בתור אדם שמקושר חזק לעדה אני יכול לספר לך שלרוסים יש היום בעיה גדולה בעולם להזדהות כרוסים ולהם לפחות יש את התירוץ שהם חיים בדיקטטרוה, אבל אל חשש, גם אצלנו עובדים על זה.
כך או אחרת, השאלה של פותש שתחי' היא מאוד טכנית, נעים כיום כישראלי/יהודי להסתובב באירופה ואם כן איפה. תהייה הסיבה לזה אשר תהיה
היא התחילה כשאלה טכנית ואז שוואלת השאלה פנתה להתלונן על "קפלניסטים" באירופה ופוסט אחריו התלוננה איך בערים הגדולות אין מספיק פתיחות וסבלנות כלפיה(נו), כי הרי ידוע שהיא דוגמה ומופת לאחווה והכלה (יש לה קצת בעיות להכיל צדקניות מהמרכז, אבל זה בקטנה כזה, עזוב) ושבכלל "כמה מהחברים הכי טובים שלה הם ערבים".
If it looks like a duck, walks like a duck and quacks like a duck, then it just may be a duck

אין לי גם תלונות כלפיה והמעבר לתחום הפוליטי, כל הנסיון לפתוח פוסט כזה ולדרוש לא לדבר פוליטיקה דומה בלפתוח פוסט על אוננות אבל רק בשיטת הטנטרה סקס.

נערך לאחרונה ב:
ביקרתי בפרנקפורט לפניי כחודשיים, והיה מאוד לא נעים במרכז העיר - לא מעט שלטים, דגלים ומדבקות על העמודים, והמוני אנשים בעלי חזות ערבית מוסלמית בכל מקום. כשהתרחקנו לעיירות באיזור (מינץ', קובלנץ, טירת אלץ') הייתה אווירה הרבה יותר נעימה. באופן אישי, הרגשתי מאוימת ונמנעתי מלדבר בעברית או אפילו לקרוא בעברית בתחבורה הציבורית. בעלי הוא אמריקאי עם חזות בהתאם אז הרגשתי מוגנת יותר כשהוא היה לצידי.

חברים שביקרו בהולנד לפני שבוע נקלעו להפגנה באמסטרדם עם 2 ילדות קטנות. למרות שהיתה שם הרבה משטרה בהפגנה הם הרגישו מאוד מאוימים, בפרט שהשנייה שלהן עוד קטנה מדיי ומדברת בעברית בקולי קולות. הם העדיפו לחזור להארלם שם הרגישו יותר בטוחים וחופשיים להסתובב.
מזדהה. הייתי בגרמניה לפני חצי שנה והיה לי מאוד לא נעים. לא נתקלתי בשום הפגנה או חינם פלסטין, אבל לתת את הדרכון הישראלי בקבלה כשתג השם של הבחור הוא עבדאללה גרם לי לחשש.
ברמת הביטחון האישי היה לי מאוד לא נעים, ללכת ברחוב כשכל 30 מטר אתה מזהה שלשה או רביעיה של ערבים מסתובבות ברחוב הפחיד אותי. הייתי לבד בנסיעת עבודה, לא הייתי נוסע לשם עם אישתי ושני ילדים קטנים.

בתור אדם שמקושר חזק לעדה אני יכול לספר לך שלרוסים יש היום בעיה גדולה בעולם להזדהות כרוסים
אני יכול להעיד שבבנגקוק, פוקט, וייטנאם, סין רוסים נכנסים חופשי ועושים חיים. הייתי בנסיעה לסין לפני חודש ובמלון מרוב שהיו רוסים הגישו דג מלוח בבופה בארוחת בוקר.
בנסיעות עבודה למזרח אין לי שום חשש כישראלי.

אני לא נסעתי כמה שנים, אך מנסיון הסובבים אותי כל עוד המלחמה נמשכת כדאי לטוס עם חברת תעופה ישראלית.
מניסיוני לא בטוח.תלוי מה אתה רוצה. אם אתה מחפש חברה שתטוס בכל מקרה, אתה צודק. רק אלעל. אם אתה מחפש חברה שתחזיר לך את הכסף אם הטיסה התבטלה, אז לא אלעל...אני מבין שהם לא קובעים עיתוי של מלחמות, אבל שירות הלקוחות שלהם ברמה של ksp והמחיר בשמיים.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
2. בשדה התעופה באדן באדן אכלנו במסעדה המלצר שהוא גם המארח והיחידי תכלס במסעדה היה ערבי. די נחמד. אבל מאוד התעניין מאיפה אנחנו ואמרנו ישראל אז קצת שתק ובסוף אמר אהה יש לכם אוכל טוב. זה עדין גרם לנו קצת להתכווץ ולחשוב אולי ירק לאוכל או הכניס לו משהו.

הבעיה אינה עם אלה שמביעים עוינות, הבעיה עם אלה באירבנב או במלון שמחייכים ואח"כ מודיעים לחברים שלהם לחכות שתעזבו את החדר בשביל שיוכלו להכנס במהירות ולצאת (ולא בשביל לגנוב)

דרכון זר לא יעזור כי חיפוש קצר בגוגל יגלה היכן עיר הלידה או מאיזה מוצא השם

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
C סקרן לדעת את הלוגיסטיקה של חופשות בחו"ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 28
M כמה נפשות אתם, וכמה כסף בממוצע אתם מוציאים בשנה על חופשות בארץ ובחו"ל? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 43
S הלוואה לקניית נכס בחו"ל נדל"ן 4
N אפשרויות מגורים בחו"ל לאחר פרישה אוף טופיק 85
ב מתנה כספית ממשפחה בחו"ל לטובת קניית דירה נדל"ן 10
מ דוח שנתי 1301 וקיזוז הפסד הון במניות המעסיק בחו"ל (ESPP) מיסים 13
Henchman34 צריך המלצה על רואה חשבון שיודע לעבוד עם ברוקרים בחו"ל מיסים 2
R מס על רווח ממניות בחו''ל והפסד בשער חליפין מיסים 13
S קיזוז הפסד ממכירת נדל"ן בחו"ל מיסים 0
A התלבטות בבחירת דרך למעבר מברוקר ישראלי לברוקר בחו"ל שוק ההון 2
H [בחו״ל] מתה לפרוש תוך כ-7 שנים, עם מניות גאמפ״א יומני מסע אישיים 25
מ למה במסחר המוקדם בחו"ל לא רואים בהיצע וביקוש את כל ההוראות שוק ההון 0
GeraltOfHaifa משכון נכס בחו"ל לצורך הלוואה - מי עושה את זה בארץ? צרכנות פיננסית 1
א כרטיס ב-Wise לצורך קניות בחו"ל ? צרכנות פיננסית 4
Barbarossa מיסוי פיקדון מתחדש בחו״ל מיסים 1
א קניות בחופשה בחו״ל צרכנות פיננסית 6
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
Y שאלה לגבי מיסוי קרן נדל"ן בחו"ל - מסלול הלוואה מיסים 1
M מישהו עשה airbnb בחו"ל ויכול לשתף? נדל"ן 14
D ביטוח בריאות דרך קוקלטיב ופרוצדרות בחו"ל צרכנות פיננסית 7
W קיזוז הפסד הון בארץ מול רווח דיבידנד בחו"ל מיסים 25
א נדל"ן בחו"ל איפה לומדים נדל"ן 10
R הטבת יישוב ספר ושהיה בחו"ל מיסים 20
Lamur האם קיימת מקבילה ל״הר הכסף״ בחו״ל למציאת חשבונות רדומים? צרכנות פיננסית 2
צ איתור חברה בחו"ל אוף טופיק 4
D לקראת פתיחת תיק בחו"ל, עד כמה משנה עניין המיסוי? שוק ההון 2
H מיסוי תכנית חסכון+ ביטוח חיים בחו"ל לעולה "ישן" מיסים 3
מ איזה רכב מהאופציות לשכור בחו"ל? אוף טופיק 7
D כשאני קונה קרנות איריות דרך ברוקר ישראלי, הכסף שלי יושב בארץ או בחו"ל? שוק ההון 12
S קבלת שכר מחברה בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 25
O האם יש מקבילה לקרן כספית בחו"ל? שוק ההון 2
S קיזוז רווחי הון ב-RSU מול הפסד הון בחו"ל מיסים 4
algo.il החזר מס ערך מוסף כשחוזרים מחופשות בחו"ל - טיפים ודגשים מיסים 0
S קיזוז רווחי נדל"ן עם הפסדי הון מני"ע בחו"ל מיסים 5
D טיולים בחו'ל התנהלות כלכלית נכונה. צרכנות פיננסית 10
עידו ג חופשה בחו"ל - חופשה סולידית צרכנות פיננסית 30
K נדל"ן בחו"ל - קנייה דרך חברה בע"מ לעומת פרטי נדל"ן 17
YizhakF חשבון בנק בחו"ל נגיש וזול לקבלת כספים - ומס מחו"ל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
B כמה אמור לעלות הגשת דו"ח שנתי עבור הכנסות בחו"ל? מיסים 3
JBUZZ ניתוק תושבות עם מדינת ישראל - והיכולת לשמור כסף בחו״ל צרכנות פיננסית 11
4 הכרה בהוצאות אש"ל עבור כנס בחו"ל ללא קבלות מיסים 2
D נקודות תורפה אפשריות בהשקעה בנדל"ן בחו"ל נדל"ן 4
ל פתרון לתשלום בעת טיול בחו''ל צרכנות פיננסית 10
ס תאור תהליך העברת ני״ע מבנק הפועלים ל- IBKR, כולל המרת נייר דואלי לבורסה בחו״ל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 13
M בחירת עורך דין לעסקת נדל"ן בחו"ל נדל"ן 5
S עמלות ומיסים בחו״ל צרכנות פיננסית 0
V מעוניין לפתוח להורים שלי תיק השקעות *מנוהל* בחו״ל (דולרים), מאיפה להתחיל? שוק ההון 3
E בית השקעות שנותן שירות לשוהים בחו׳׳ל? שוק ההון 2
K מרכיב שקלי בתיק דולרי בחו"ל שוק ההון 23
B קניית מחקה מדד\קרן S&P בארץ או בחו"ל הסוחרת ב GBP שוק ההון 2

נושאים דומים

Back
למעלה