JBUZZ
משתמש רגיל
- דירוג
- 121
הי!
עברתי על כמה פוסטים לגבי חשבונות בנק בחו״ל - ועדיין נשארתי עם כמה שאלות. אם תוכלו להפנות אותי לתשובות - או לענות בקצרה - תודה!
המטרה העיקרית של פתיחת חשבון בנק בחו״ל והעברה כספית היא הגנה עתידית על הכסף מחוקי המדינה: לאפשר למשוך את הכסף בחו״ל (או בעזרת חשבון הבנק או אשראי) ולאפשר ״לנתק תושבות״ של הכסף עם ישראל. כלומר:
א - לאפשר להוציא אותו שאפשר (עכשיו),
ב - לאפשר למשוך אותו בארץ ו/או בחול,
ג - שיהיה מושקע בנתיים,
ד - אופימיזציה של עלויות ומיסים.
לדעתי, חשבון ברוקר ישראלי עם ניירות ערך בחול - כמו שהציעו פה, לא מספיק טוב: - אם יתחילו הגבלות על תנועת מטבע/ניירות בבנקים בארץ.
שאלות כלליות על IB
* האם חשבון IB יכול להיות מקושר לכמה חשבונות בנק? כלומר להעביר שקלים דרך בנק הפועלים בארץ - אבל לאפשר משיכה בחשבון בנק בחול (שגם על שמי)?
* עוד שאלה על אינטראקטיב - איך אפשר לקשר לו כרטיס אשראי?
שאלות על בנקים פיזים בגמניה
קראתי גם שדויטשה קרדיט בנק (DKB bank) מאפשר פתיחת חשבון עבור אזרחים זרים באופן מקוון ובאמצעות הצגת אימות זהות בלבד. יש לכם ניסיון?
בנקים אירופים וירטואלים
למישהו יש ניסיון עם n26 או Revoult?
אני טס ללונדון בקרוב (ובהמשך לברלין) אז יכול לפתוח פיזית שם - אם צריך
יש לי אזרחות הונגרית (הדרכון שלי פג לפני שנה - לא יודע אם זה משמעותי...)
תודה מראש על העזרה וההפניות....
@חתול לילה @אורי ג. @roneng
עברתי על כמה פוסטים לגבי חשבונות בנק בחו״ל - ועדיין נשארתי עם כמה שאלות. אם תוכלו להפנות אותי לתשובות - או לענות בקצרה - תודה!
המטרה העיקרית של פתיחת חשבון בנק בחו״ל והעברה כספית היא הגנה עתידית על הכסף מחוקי המדינה: לאפשר למשוך את הכסף בחו״ל (או בעזרת חשבון הבנק או אשראי) ולאפשר ״לנתק תושבות״ של הכסף עם ישראל. כלומר:
א - לאפשר להוציא אותו שאפשר (עכשיו),
ב - לאפשר למשוך אותו בארץ ו/או בחול,
ג - שיהיה מושקע בנתיים,
ד - אופימיזציה של עלויות ומיסים.
לדעתי, חשבון ברוקר ישראלי עם ניירות ערך בחול - כמו שהציעו פה, לא מספיק טוב: - אם יתחילו הגבלות על תנועת מטבע/ניירות בבנקים בארץ.
שאלות כלליות על IB
* האם חשבון IB יכול להיות מקושר לכמה חשבונות בנק? כלומר להעביר שקלים דרך בנק הפועלים בארץ - אבל לאפשר משיכה בחשבון בנק בחול (שגם על שמי)?
* עוד שאלה על אינטראקטיב - איך אפשר לקשר לו כרטיס אשראי?
שאלות על בנקים פיזים בגמניה
קראתי גם שדויטשה קרדיט בנק (DKB bank) מאפשר פתיחת חשבון עבור אזרחים זרים באופן מקוון ובאמצעות הצגת אימות זהות בלבד. יש לכם ניסיון?
בנקים אירופים וירטואלים
למישהו יש ניסיון עם n26 או Revoult?
אני טס ללונדון בקרוב (ובהמשך לברלין) אז יכול לפתוח פיזית שם - אם צריך
יש לי אזרחות הונגרית (הדרכון שלי פג לפני שנה - לא יודע אם זה משמעותי...)
תודה מראש על העזרה וההפניות....
@חתול לילה @אורי ג. @roneng