בחישוב פשוט, הסה”כ אמור לצאת 103 פשוט
לא הבנתי את המשפט הזה, עם או בלי קירובים? מה זה
אמור? לפי איזו נוסחא? קראת מה שכתבתי?
גם בשפיצר הסכום בפועל צריך להיות זהה כל חודש(בהנחה והמדד נשאר זהה), רק שהחלק של הקרן והחלק של הריבית מהסכום משתנה.
לא הבנתי איך המשפט הזה קשור למשפט הקודם. (המשפט מתחיל ב'גם', כלומר הוא איכשהו מתקשר למשפט הקודם). אכן בשפיצר הסכום זהה כל חודש (ההבדל באילואן בין החודשים נובעים מההצמדה למדד.)
לפי ההחזרים זה לא קרוב וה”זיוף” שאתה מדבר עליו הוא לא מינורי בעיניי.
לפי ההחזרים שלך או שלי? אם מסתכלים על המספרים שאני ציינתי מגיעים להפרש של כשלושה שקלים על 1000 שח, או בערך 0.3%, ביחס לריבית של 6%. זה לא מינורי, לא אמרתי שזה מינורי, זה קטן, כמו שאמרתי.
אם מסתכלים על המספרים שאתה ציינת ((₪17.13 + 5*₪16.96)) יש הפרש גדול, לא ציינת מאיפה הבאת אותם.
אחרת כל אחוז שהם מפרסמים באתר הוא לא אמיתי
משפט יומרני, כתבתי אמשיך לחפור בחישוב בערב, ברור שזה לא כזה פשוט וצריך להבין את הקירובים שנעשו (לדוגמא משחקים של יום לפה או לשם ומועדי החזר הלוואה). תתאזר בסבלנות או שתחשב בעצמך.
גם לא ברור לי איך משני תשלומים שקיבלו ריבית שונה העמלה ששילמת זהה – זה אמור להיות פונקציה של הריבית.
מאיפה מגיע ה'אמור' הזה, באתר שלהם כתוב:
"אנו גובים עמלה בגובה 0.5% מההחזר החודשי הכולל בלבד"
ההחזר החודשי קבוע (עד כדי הצמדה) אזי מה שהם גובים גם קבוע.
צריך לזכור שהמסך מדבר על החזרים עתידיים לפני מיסים ועמלות.
אין לי מושג, וגם לא ציינת בפוסטים קודמים על איזה מסך מדובר. וממש לא מעניין אותי ההחזרים העתידיים, אתה רוצה לדעת כמה תקסל בעתיד, פתח מחשבון ותחשב (הנוסחא למעלה).
אני מצטער על הבוטות, אבל לא נראה לי שקראת את הפוסט הקודם שלי בעיון, או שעברת על הנוסחאות והחישובים. ציינתי במפורש שכנראה שיש לי טעות ולא נראה לי שחיפשת אותה. אלא לקחת מה שכתבתי כתורה מסיני.
כמו כן, קשה לי מאוד להבין את הכוונות שלך, אנא השתמש בסימני פיסוק, מעברי שורות וכו'. קרא את הפוסטים כמה פעמים בכדי לראות שקל לאחרים להבין את הכוונה.
סליחה שוב על הבוטות