ItayG
משתמש רשום
- דירוג
- 34
כמו הרבה אנשים גם אני עבדתי עם אקסל די הרבה זמן. זה התחיל ממשהו מאד פשוט וגדל עם הזמן עד שהגעתי למסקנה
שבא לי לתת לזה ממשק טוב (אני מהנדס תוכנה במקצועי) ולא להמשיך ולהוסיף עמודות וטאבים באקסל.
מפה לשם, יצא שכבר כתבתי אפליקציה די מתקדמת שתומכת ב:
* הגדרת כל הנכסים - קרן השתלמות, תיק בשוק ההון, גמל, פנסיה, קריפטו וחשבון בנק
* הגדרת נכסי נדלן - למגורים/להשקעה
* הגדרת הלוואות
* הגדרת יעדים - כולל אינדיקציה האם מתקדמים אל עבר היעד בקצב הנכון
* חישוב חסכון חודשי והוצאות חודשיות ע"פ הנתונים שמוזנים (מצב עו"ש, כמה כסף הושקע באותו חודש וכו'...)
* מחשבון הערכה של שווי כולל בעוד X שנים, כולל אפשרות להזין שינוי שכר עתידיים, הכנסות/הוצאות גדולות כל תקופה מסוימת
* אינדיקציה על אחוז הכסף שמושקע מתוך ההון
* אינדיקציה על אחוז המינוף - סך ההלוואות חלקי סך שווי הנכסים הנקי
* גרף השוואות ביצועים אל מוד מדיים מובילים
* עבודה לוקלית ללא צורך לשמור על השרת כלום (יש אפשרות לייצא ולייבא את הכל לקוסץ טקסט)
* שמירה מאובטחת על השרת - הכל מוצפן באמצעות סיסמא, אין אפשרות לפענח את המידע ללא הסיסמא - שלא נשמרת בשום מקום
* דארק/לייט מוד עם פלטות צבעים שונות - הברירת מחדל מנצחת לדעתי
* תמיכה מלאה גם באנגלית
בהמשך מתכנן להוסיף גם:
* אפשרות להזנה ידנית של פירוט הוצאות חודשי + אנליזות על אופי ההוצאות
* מחשבון פרישה/הערכת קצבה
* רשימת מטלות פיננסיות + תזכורות
* יתכן שבהמשך הדרך אוסיף גם אפשרות להזין את הרכב תיק ההשקעות ולתת קצת סטטיסטיקה עליו
ועוד... (פתוח לרעיונות)
האפליקציה (אתר) חינמית, נגישה באופן מלא גם מהטלפון - אם כי לדעתי הזנת נתונים כאלה שמצריכה גם שליפה שלהם מהרבה אתרים אחרים לא נוחה בטלפון בלי קשר לממשק של האתר.
אין חובה להרשם, ניתן לשחק עם המידע לדוגמא - כמו זה שמופיע בתמונה.
סרטון ההסבר מגרסא קודמת אז חסרים בו הסברים מעטים, לא משהו קריטי.
שימו לב - הרבה שאלו למה אחרי שהם הגדירו/שמרו נכסים הם לא ראו כלום במסך הסקירה - יש להזין לפחות רשומה אחת עם נתונים כדי לראות משהו במסך הסקירה.
חשוב לדעת - מכיוון שהמידע מוצפן באמצעות הסיסמא שלכם - אם תשכחו אותה, אין דרך לשחזר את המידע שהזנתם, לכן אני ממליץ לייצא ולשמור את הנתונים בקובץ טקסט אצלכם במחשב.
שבא לי לתת לזה ממשק טוב (אני מהנדס תוכנה במקצועי) ולא להמשיך ולהוסיף עמודות וטאבים באקסל.
מפה לשם, יצא שכבר כתבתי אפליקציה די מתקדמת שתומכת ב:
* הגדרת כל הנכסים - קרן השתלמות, תיק בשוק ההון, גמל, פנסיה, קריפטו וחשבון בנק
* הגדרת נכסי נדלן - למגורים/להשקעה
* הגדרת הלוואות
* הגדרת יעדים - כולל אינדיקציה האם מתקדמים אל עבר היעד בקצב הנכון
* חישוב חסכון חודשי והוצאות חודשיות ע"פ הנתונים שמוזנים (מצב עו"ש, כמה כסף הושקע באותו חודש וכו'...)
* מחשבון הערכה של שווי כולל בעוד X שנים, כולל אפשרות להזין שינוי שכר עתידיים, הכנסות/הוצאות גדולות כל תקופה מסוימת
* אינדיקציה על אחוז הכסף שמושקע מתוך ההון
* אינדיקציה על אחוז המינוף - סך ההלוואות חלקי סך שווי הנכסים הנקי
* גרף השוואות ביצועים אל מוד מדיים מובילים
* עבודה לוקלית ללא צורך לשמור על השרת כלום (יש אפשרות לייצא ולייבא את הכל לקוסץ טקסט)
* שמירה מאובטחת על השרת - הכל מוצפן באמצעות סיסמא, אין אפשרות לפענח את המידע ללא הסיסמא - שלא נשמרת בשום מקום
* דארק/לייט מוד עם פלטות צבעים שונות - הברירת מחדל מנצחת לדעתי
* תמיכה מלאה גם באנגלית
בהמשך מתכנן להוסיף גם:
* אפשרות להזנה ידנית של פירוט הוצאות חודשי + אנליזות על אופי ההוצאות
* מחשבון פרישה/הערכת קצבה
* רשימת מטלות פיננסיות + תזכורות
* יתכן שבהמשך הדרך אוסיף גם אפשרות להזין את הרכב תיק ההשקעות ולתת קצת סטטיסטיקה עליו
ועוד... (פתוח לרעיונות)
האפליקציה (אתר) חינמית, נגישה באופן מלא גם מהטלפון - אם כי לדעתי הזנת נתונים כאלה שמצריכה גם שליפה שלהם מהרבה אתרים אחרים לא נוחה בטלפון בלי קשר לממשק של האתר.
אין חובה להרשם, ניתן לשחק עם המידע לדוגמא - כמו זה שמופיע בתמונה.
סרטון ההסבר מגרסא קודמת אז חסרים בו הסברים מעטים, לא משהו קריטי.
שימו לב - הרבה שאלו למה אחרי שהם הגדירו/שמרו נכסים הם לא ראו כלום במסך הסקירה - יש להזין לפחות רשומה אחת עם נתונים כדי לראות משהו במסך הסקירה.
חשוב לדעת - מכיוון שהמידע מוצפן באמצעות הסיסמא שלכם - אם תשכחו אותה, אין דרך לשחזר את המידע שהזנתם, לכן אני ממליץ לייצא ולשמור את הנתונים בקובץ טקסט אצלכם במחשב.