קצת הטריד אותי לגלות שהוא לכאורה משקיע בSP500 אחרי שהוא מטיף כל כך הרבה שצריך פיזור עולמי כמה שיותר רחב וכו' וטוען שעושה כך.
הסנדלר הולך יחף?
האמת שענו לך פה יפה מאוד... תמיר מנדובסקי הוא לא אבא שלנו, ואם הוא סותר את עצמו פה ושם, זה בסדר גמור כי כולנו סותרים את עצמנו פה ושם, ואף אחד הוא לא יופיטר ופטרון האמת הבלתי מעורערת של אש התמיד במקדש האלה וסטה (אני מושפע מגלדיאטור 2).
אני אישית מאוד מעריך את תמיר מנדובסקי ואת כל שאר מיידעי ומלמדי הציבור שמתעקשים להכניס בפשוטי העם ידע פיננסי, אם הם מוכרים ספרים או שלא, אם הם מוכרים קורסים או שלא, אם הם עושים מוניטיזציה לידע שלהם או שלא (הלוואי שהסולידית הייתה עושה מוניטיזציה לידע שלה, הייתי רוכש בשמחה גם את מה שאני כבר יודע).
השינוי העצום בהתנהלות הפיננסית של הרבה מאוד מהציבור מגיע מאנשים כמוהו עם פרופיל חשיפה גבוה, כמו אמסטרדמסקי, כמו רונן מרגוליס, וכמובן המלכה האם הבלתי מעורערת שלנו שהיא מקרה קיצון של מישהי מאוד מוכשרת וחריפה שעושה את זה דרך בלוג בלבד (כמעט), מה שלא מתאים לכולם, ורוב האנשים שאני מכיר בחיים לא מסוגלים לשבת כמוני ולקרוא פוסט אחרי פוסט אחרי פוסט בבלוגים (וגם לא ספרים פיננסיים).
מנדובסקי הוא לא סנדלר שהולך יחף, כי גם סנדלרים לפעמים הולכים על נעליים בלויות ומרוטות או עם כפכפי הוויאנס וזה בסדר גמור. לא כל הסנדלרים נועלים אייר ג'ורדן ב- 900 ש"ח לזוג.
אני מוטרד מה הדבר הבא שאגלה, הבנתי אותו לא נכון שהוא אמר מדד עולמי או שהוא עושה דברים קצת שונה משטוען?
לא הוא לא.
תפיסת המציאות שלך לגביו לקויה או חסרה ונראה לי שאתה מחפש משהו שלא נמצא שם.
אני אישית לא מצאתי בבחור יותר מדי סתירות מעבר למשהו שמרגיש לי "רגיל".
@תמיר כהן הרבה בהצלחה במסע שלך לעצמאות פיננסית, עם תמיר מנדובסקי או שלא