• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

אילו יציאות צרכניסטיות הכי מטריפות אתכם?

afasfasfsa.png

בעיקר הססמא שהמינוס הופך לפלוס, פחות עצם מתן ההלוואה.
https://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3754144,00.html

כן זה מדהים כשראיתי את זה.

היום נקנסו דיסקונט ועוד משהו באיזה מליון וחצי על דברים כאלו
הקמפיין ירד כי העדר לא הבין שאין דבר כזה באמת ממינוס לפלוס וחשב שזה אמיתי ...

השרשור/סרטונים/כתבות שמצורפות כאן לא פחות ממדהימות ועצוב לי משום בקלות זה יכול להיות חבר/בן משפחה של אחד מאיתנו.
עם כמה שאני רב עם בני משפחתי על קניית אייפונים לאחיינים [שהם בגיל צעיר מדי], אף אחד לא רוצה שהילד שלו יהיה ה"מוזר" היחידי בכיתה כי אבא שלו סולידי, שזה הכי שובר את הלב.

לפחות יש את זה שטיפה החזיר לי את הצבע לחיים.

עם כמה שאני רב עם בני משפחתי על קניית אייפונים לאחיינים [שהם בגיל צעיר מדי], אף אחד לא רוצה שהילד שלו יהיה ה"מוזר" היחידי בכיתה כי אבא שלו סולידי, שזה הכי שובר את הלב.
תנסה לשכנע אותם לנסות שיאומי A2 (או שיאומי אחר). עולה 500-600 ש"ח ונותן עבודה כמו אייפון.
גם אני זלזלתי במכשירים האלה עד שניסיתי אותם. אומנם לא היה לי אף פעם אייפון אבל פעם הייתי קונה סמסונג ב-2500 ש"ח.

תנסה לשכנע אותם לנסות שיאומי A2 (או שיאומי אחר). עולה 500-600 ש"ח ונותן עבודה כמו אייפון.
אני פשוט לא חושב שילד בכיתה א' צריך "מכשיר סלולרי חכם", לכל היותר טלפון צביקה פיק למקרה שההורים בחרדות שחייזר יבוא ויחטוף את הילד.

אני פשוט לא חושב שילד בכיתה א' צריך "מכשיר סלולרי חכם", לכל היותר טלפון צביקה פיק למקרה שההורים בחרדות שחייזר יבוא ויחטוף את הילד.
הילדים של היום מנהלים את החיים החברתיים באינסטה. לכן הם זקוקים לסמרטפון כדי לא להיות מנודים חברתית.

השרשור/סרטונים/כתבות שמצורפות כאן לא פחות ממדהימות ועצוב לי משום בקלות זה יכול להיות חבר/בן משפחה של אחד מאיתנו.

לפחות יש את זה שטיפה החזיר לי את הצבע לחיים.
עוד לא שמעתי טיעון אחד נגד טלפונים סלולריים לילדים שאינו לודיזם. תכלס אני רואה רק יתרונות.

פייסבוק, ורשתות חברתיות זה משהו שאולי כדאי להימנע ממנו, או להגביל, עד גיל מסויים... אבל האינטרנט בכלל?

פייסבוק, ורשתות חברתיות זה משהו שאולי כדאי להימנע ממנו, או להגביל, עד גיל מסויים... אבל האינטרנט בכלל?
אם כדאי להימנע בכיתה א' מרשתות חברתיות+פייסבוק, למה ילד בכיתה א' צריך טלפון חכם?
לא שאני מזלזל באחיינית שלי, היא לא נכנסת לויקיפדיה או לסולידית...

דיברתי על לתת טלפון חכם לילד ביסודי/גן חובה שזו תופעה רווחת, לא פחד מחיית הברזל... אל תדאג, כשהיא תבשיל היא תקבל את התקליט של רישומי פחם...

אם כדאי להימנע בכיתה א' מרשתות חברתיות+פייסבוק, למה ילד בכיתה א' צריך טלפון חכם?

דיברתי על לתת טלפון חכם לילד ביסודי/גן חובה שזו תופעה רווחת, לא פחד מחיית הברזל... אל תדאג, כשהיא תבשיל היא תקבל את התקליט של רישומי פחם...
אם זה יעזור לעצב את הזהות של הבן שלך ולהעלות לו את הסטטוס והביטחון חברתי, קח את זה כהשקעה ..
נכון זה מוזר בשבילנו אבל לדור החדש זה בכלל לא, וזה אשכרה ריבוע קטן בעל השפעה מאוד חזקה בשביל ילדים קטנים .
כמו כן, אפשר לפקח על הפלאפון ועל המידע שייחשף עליו די בקלות, במיוחד כשהוא בגיל שהוא לא ידע "לעקוף" את זה.

ממש הזוי לתת נייד לילדים בגיל הזה, לפחות פה, בביה"ס במדריד , לא ראיתי שנותנים לילדים ניידים, הילד שלי בכיתה ד ולאף אחד מהילדים בכיתה אין נייד.

אם זה יעזור לעצב את הזהות של הבן שלך ולהעלות לו את הסטטוס והביטחון חברתי, קח את זה כהשקעה ..
נכון זה מוזר בשבילנו אבל לדור החדש זה בכלל לא, וזה אשכרה ריבוע קטן בעל השפעה מאוד חזקה בשביל ילדים קטנים .
כמו כן, אפשר לפקח על הפלאפון ועל המידע שייחשף עליו די בקלות, במיוחד כשהוא בגיל שהוא לא ידע "לעקוף" את זה.
ממש הזוי לתת נייד לילדים בגיל הזה, לפחות פה, בביה"ס במדריד , לא ראיתי שנותנים לילדים ניידים, הילד שלי בכיתה ד ולאף אחד מהילדים בכיתה אין נייד.
אני יודע התקשורת מוטה אבל אני בהחלט מסכים עם הכתבה הבאה.
בד בבד, אני מסתובב עם הרבה בני נוער/ילדים ולצערי המצב עם כל הכבוד לדור החדש, אנחנו מובילים אותם לעברי פי פחת.
מבלי לפגוע ביכולות הטכניות ה"מדהימות" שהטלפון נותן לילדים בכיתה ג' ומטה , לעניות דעתי ואינני פסיכולוג/סוציולוג או שאר לוגים
זה פוגם ביכולות הבינ-אישיות ומרחיק את הילדים.
יש לי רשימה ארוכה של חסרונות והיא עולה על היתרונות, אני בתחום האירועים [של ילדים בעיקר] וזה מ-ט-ו-ר-ף...

מעניין איך העולם היה יכול להראות עוד כמה עשרות שנים אם במקום להשתמש בטלפון כדי לבזבז את הזמן,להשפיל ילדים אחרים וכסמל סטטוס, הילדים (וגם המבוגרים!) היו משתמשים בו כדי להרחיב אופקים..

מעניין איך העולם היה יכול להראות עוד כמה עשרות שנים אם במקום להשתמש בטלפון כדי לבזבז את הזמן,להשפיל ילדים אחרים וכסמל סטטוס, הילדים (וגם המבוגרים!) היו משתמשים בו כדי להרחיב אופקים..
זה נוגד את הטבע האנושי. ככה זה עם כל טכנולוגיה: אינטרנט, סמארטפונים, טלויזיה וכד'.
רוב האנשים משתמשים באינטרנט כדי לראות פורנו או כדי לקרוא שטויות הרבה יותר מאשר לנסות להרחיב אופקים.
באופן דומה הטלפון משמש ילדים בעיקר כדי להשפיל ילדים אחרים ברשתות החברתיות.

השימוש בטלפון כסמל סטטוס פוחת לאחרונה במקביל לדעיכה של Apple.

• אהבתי
Reactions: Et1
זה נוגד את הטבע האנושי. ככה זה עם כל טכנולוגיה: אינטרנט, סמארטפונים, טלויזיה וכד'.
רוב האנשים משתמשים באינטרנט כדי לראות פורנו או כדי לקרוא שטויות הרבה יותר מאשר לנסות להרחיב אופקים.
באופן דומה הטלפון משמש ילדים בעיקר כדי להשפיל ילדים אחרים ברשתות החברתיות.

השימוש בטלפון כסמל סטטוס פוחת לאחרונה במקביל לדעיכה של Apple.
לצערי זה נראה בדיוק כמו שאתה מתאר..
מה שווה טלפון חכם אם האדם שמחזיק אותו טיפש?

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
I אילו ביטוחים כדאי שיהיה להורים פנסיונרים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S איך לבדוק אילו תביעות וביטוחים של אבא ז"ל עוד לא מוצהו או כספים שלא נמשכו פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
flower אל סלבדור — אילו אפשרויות השקעה פתוחות למשקיעים זרים? שוק ההון 10
J אילו דוחות להוציא מ-IBKR לטובת דוח מס שנתי? מיסים 3
algo.il אילו הטבות\תנאים\הוזלות אפשר לקבל כעובד עיריית ת"א? צרכנות פיננסית 1
G אילו מסמכים כדי להוריד לפני סגירת חשבון? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
X אילו מניות כדאי למכור? האם כדאי למכור מניות שהערך שלהן עלה לאחרונה, או דווקא מניות שנמצאות בירידה? שוק ההון 24
esho אילו ברוקרים פרט ל IBKR משרתים לקוחות ישראלים ? (גם ברוקרים אירופאים אפשרי) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 26
Nons Ense מצאתי דירה שאני רוצה לרכוש, אילו שאלות חשוב לשאול את בעל הדירה? נדל"ן 6
E אילו יריחונים/מגזינים אתם קוראים? פוסטים מאיכות נמוכה 4
ט מתכנת - עוסק פטור או זעיר? אילו הוצאות מוכרות? מיסים 10
א אילו קרנות כספיות כרגע לא "חסומות"? שוק ההון 5
C אילו נותני שירותים אתם מחזיקים שרצים אתכם במסע לחופש פיננסי ולאחר מכן? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
D אילו מגזינים או עיתונות זרה שווה את כספכם? אוף טופיק 14
S אילו מרכיבים נכללים בחישוב מדרגת המס לשכיר? צרכנות פיננסית 1
YoniLevy אילו המלצות יש לכם לבן 19? פוסטים מאיכות נמוכה 9
T על אילו עמלות אני יכול לקבל פטור/הנחות בהעברות מט"ח לחו"ל? שוק ההון 7
ט אילו בטוחות אתם מבקשים מהשוכרים? נדל"ן 36
א אילו סקטורים ונכסים כדאי לקנות אם אני מאמין שהאינפלציה היא לא זמנית ? שוק ההון 33
E אילו אפיקי השקעה אטרקטיביים יש כרגע? פוסטים מאיכות נמוכה 7
ש אילו פלטפורומות מסחר מומלצות בארה''ב? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
שיר הלל לטבע מתלבט על אילו נכסים לבסס את התיק שוק ההון 17
ד מה הייתם עושים אילו הייתם אני? שוק ההון 9
S קרנות הנסחרות בדולרים מול אילו בשקלים שוק ההון 17
R אילו עלויות אני צריך לקחת בחשבון בניהול תיק השקעות? שוק ההון 0
L יזמים או בעלי עסקים, אילו תכונות וכישורים צריך וכדאי לשפר? התפתחות אישית 34
A מה הייתם עושים אחרת אילו הייתם צעירים ב20 שנה? התפתחות אישית 146
unrealx אילו יתרונות יש להשקעה בקרנות אג"ח ממשלתי על אג"ח בודדת? שוק ההון 15
unrealx אילו סיבות יש לפתוח חשבון באינטרקטיב ישראל ולא ישירות מול אינטרקטיב ברוקרס? שוק ההון 2
unrealx אילו זכויות מתבטלות כשעוברים ל- IRA? שוק ההון 6
S אילו דברים יקרים קניתם ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
Y אילו מניות אפשר לקנות בקופת גמל בניהול אישי? שוק ההון 7
ר אילו אפיקי השקעה צפויים לעלות כשהריבית עולה? שוק ההון 44
? אני רוצה לתזמן את השוק בזמן הכניסה אילו. לקנות סל מניות עכשיו? שוק ההון 57
ע מול אילו עמלות מתקזזים דמי הטיפול החודשיים בבית ההשקעות? שוק ההון 3
D קרנות פנסיה - אילו אמצעים יש לי כדי להשוות? צרכנות פיננסית 12
איש ירח אלו יציאות השקעה מטריפות אתכם שוק ההון 41
גיא_87 יציאות ובילויים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 19

נושאים דומים

Back
למעלה