flower
משתמש רגיל
- דירוג
- 195
שלום לכולם,
אני מעוניין לפתוח דיון חופשי על נושא ההשקעות באל סלבדור, מדינה שמציגה לאחרונה נתונים מפתיעים של צמיחה כלכלית ושיפור ביטחוני.
לנוכח ההתמודדות המרשימה עם בעיות פשיעה והצעדים לקידום הכלכלה — עולה השאלה: האם זו הזדמנות השקעה מעניינת?
מתוך חיפושים ראשוניים, שמתי לב שאין כרגע ETF ייעודי שעוקב אחרי שוק המניות של אל סלבדור, וגם הבורסה המקומית נחשבת קטנה ודלה בנזילות.
יחד עם זאת, נתקלתי בפתרון פוטנציאלי — קרן REIT בשם:
Volcán Capital – El Salvador REIT Fund
הייתי שמח לשמוע מכם:
- האם מישהו מכיר את הקרן הזו או את Volcán Capital? האם מדובר בגוף אמין ורציני?
- האם יש דרכים נוספות, ישירות או עקיפות, להיחשף לשוק הנדל"ן או לכלכלה המתפתחת של אל סלבדור?
- מה לדעתכם הסיכונים והיתרונות של השקעה במדינה הזו, בהשוואה לשווקים מתפתחים אחרים?
כל מחשבה, ניסיון או מידע יתקבלו בברכה. תודה רבה!
אני מעוניין לפתוח דיון חופשי על נושא ההשקעות באל סלבדור, מדינה שמציגה לאחרונה נתונים מפתיעים של צמיחה כלכלית ושיפור ביטחוני.
לנוכח ההתמודדות המרשימה עם בעיות פשיעה והצעדים לקידום הכלכלה — עולה השאלה: האם זו הזדמנות השקעה מעניינת?
מתוך חיפושים ראשוניים, שמתי לב שאין כרגע ETF ייעודי שעוקב אחרי שוק המניות של אל סלבדור, וגם הבורסה המקומית נחשבת קטנה ודלה בנזילות.
יחד עם זאת, נתקלתי בפתרון פוטנציאלי — קרן REIT בשם:
Volcán Capital – El Salvador REIT Fund
הייתי שמח לשמוע מכם:
- האם מישהו מכיר את הקרן הזו או את Volcán Capital? האם מדובר בגוף אמין ורציני?
- האם יש דרכים נוספות, ישירות או עקיפות, להיחשף לשוק הנדל"ן או לכלכלה המתפתחת של אל סלבדור?
- מה לדעתכם הסיכונים והיתרונות של השקעה במדינה הזו, בהשוואה לשווקים מתפתחים אחרים?
כל מחשבה, ניסיון או מידע יתקבלו בברכה. תודה רבה!