ברוך הבא לפורום.
כול גרעפצ עולה כסף
כמה אני לא יודע.
אם לבנק יש שיתוף פעולה עיסקי עם בית ההשקעות, העמלה קטנה יותר
או אפילו בחינם אם הבנק משמש מסלקת כספים לברוקר (לא בית השקעות) למשל איגוד+טרייד וואן או הבינלאומי+טרייד וואן.
** עריכה **
יכול להיות שהתשובה שלי לא ממוקדת כי אין קשר בין הכותרת לתוכן ההודעה והגבתי בהתאם לשאלתך לא לשם השרשור.
התקשרתי הרגע למיטב טרייד לברר פרטים. אף אחד ממחלקת מכירות לא ענה. השיחה נותבה לחדר מסחר, משם ניסו להחזיר אותי למכירות, ושוב חזרתי למסחר.
פעם ראשונה שאני נתקל באפס מענה *במחלקת מכירות*.
Makes you wonder...
אני נתקלתי ביחס לא פחות ממעולה במיטב דש. מהרגע הראשון שהייתה לי פגישה עם נציג מכירות שלהם היה לי את המספר פלאפון שלו ומאז התקשרתי אליו לפחות איזה 10 פעמים וכל פעם ענה באדיבות והפנה לאן שצריך, וכמובן בגלל שזה פלאפון הוא כמעט תמיד זמין. יכול להיות שיש לי מזל שנפלתי על מישהו נחמד, אבל משהו באווירה במיטב דש בעיניי מאוד נחמד. נ.ב. יש להם גם הרצאות נחמדות בחינם מדי פעם. נ.ב. 2 - אין לי שום קשר אליהם
יש לי רק דרכון ישראלי. אני לא מצליח להבין למה בית עסק ישראלי לא מוכן לקבל מסמך רשמי ישראלי, שכל העולם מוכן לקבל, כולל מחלקת ההגירה של ארה"ב.
ולגבי ת"ז ביומטרית, הדרך היחידה שמשרד הפנים יקבל את טביעת האצבע שלי היא אם הם יתלשו אותה ממני.
יש לי רק דרכון ישראלי. אני לא מצליח להבין למה בית עסק ישראלי לא מוכן לקבל מסמך רשמי ישראלי, שכל העולם מוכן לקבל, כולל מחלקת ההגירה של ארה"ב.
ולגבי ת"ז ביומטרית, הדרך היחידה שמשרד הפנים יקבל את טביעת האצבע שלי היא אם הם יתלשו אותה ממני.
יכול להיות שזה כסת״ח ויכול להיות שבספח יש אינפו נוסף כמו אימות כתובת, ילדים, סטטוס...
אין לי תשובה.
בכול אופן ניתן להוציא תעודה היום במקום, לי לקח 5 דקות בנהריה + שעתיים בתור
יכול להיות שזה כסת״ח ויכול להיות שבספח יש אינפו נוסף כמו אימות כתובת, ילדים, סטטוס...
אין לי תשובה.
בכול אופן ניתן להוציא תעודה היום במקום, לי לקח 5 דקות בנהריה + שעתיים בתור
לא קראתי את הקישורים. ובכל זאת, למה דרכון ישראלי לא מספיק טוב כדי לזהות אותי? הרי זה בדיוק המסמך שידרשו ממני, אם ארצה לפתוח חשבון ב-vanguard. או שיש פה שני סוגים של הגיון, או אני לא מספיק חכם להבין.
ניסית להבין אם זה ככה בכל בתי ההשקעות או שמדובר בהתעקשות מקרית של בית השקעות ספציפי, אז הראתי לך שכנראה מדובר בהנחיה של המדינה, ולכן כנראה שזה כך בכל בתי ההשקעות. עכשיו אתה שואל מה ההיגיון בהנחיה של המדינה, אז אני בטוח שאפשר לחפור גם בנושא הזה ולנסות למצוא את ההיגיון, אבל נראה לי שעדיף שפשוט תלך להוציא ת.ז.