• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

תסמונת GBS - ניסיון לעזור למשפחה

• פותח הנושא פותח הנושא עידו ג
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
לאחר שלושה ניתוחים, אבא צפוי לעבור לבית לווינשטיין לשיקום בשבוע הבא.

מעדכן כאן סיכומון של דברים רלוונטיים עבור קוראים עתידיים:
- לאחר 90 יום ניתן להגיש תביעה בפנסיה (תלוי תנאים בקרן הפנסיה גם לאחר 60 ימים). כנ"ל לגבי ביטוח פרטי.
- חשוב מאוד לא לחתום נוכחות במהלך 90 הימים, אחרת מתחילה ספירה מחדש (למשל אבא שלי עובד טלפונית).
- לוועדה הרפואית של קרן הפנסיה ניתן לצרף רופא מטעמנו - מקור
- בבית לווינשטיין יש חדרי אירוח, העלות מאוד יקרה. יש גם חדרים של יד שרה - בערך חצי מחיר (עדיין די יקר). המלאי מאוד מוגבל.

במקרה שלנו ככל הנראה ניסע ברכבות ואוטובוסים הלוך ושוב מנהרייה ובחזרה כל יום, אין לנו את היכולת הכלכלית לשכור במרכז בחדרי האירוח בבית המלון.

אשמח להמלצות לקבוצות או אתרים רלוונטיים, ממש בור בתחום - ורשתות חברתיות אין לי (למעט הפרום - אם זה נחשב) :)
בכלליות פייסבוק טוב למטרה הזו, אפשר לרשום בגוגל " סאבלט ב____ פייסבוק" ודרך קבוצה שיש בה מספיק העלאות תמצא משהו רלוונטי כנראה.

בבית לווינשטיין יש חדרי אירוח, העלות מאוד יקרה. יש גם חדרים של יד שרה - בערך חצי מחיר (עדיין די יקר). המלאי מאוד מוגבל.
באתר של כללית, בדף בית לוינשטיין כתוב
בכל שאלה בעניין דיור, ניתן לפנות אל העובד/ת הסוציאלי/ת במחלקה.
ויכול להיות שהיא גם מחזיקה מידע לגבי השכרות קצרות באזור המוסד. אני הייתי עושה את זה אילו הייתי בתפקידה. תשאל אותה.
לגבי העלות, בדקת עם קופ"ח אפשרות לקבלת החזר חלקי? תמיד שווה לבדוק.
מה המחיר ההגיוני מבחינתך ללילה? כי באיירביאנבי מדובר על 400 ש"ח וצפונה באזור המוסד. בכלל מאד יקר גם דרך בוקינג.
אם אתה עם רכב אז אולי שווה לשכור ברדיוס יותר גדול ולהגיע למחירים שפויים יותר.
אתרים שאתה יכול לבדוק:
איירביאנבי ישראל
בוקינג ישראל
יד2 סאבלט

כמה זמן אמור להיות האשפוז?

@בת העמק תודה על הדאגה הכנה והעזרה, לשמחתי אתמול בזמן שהיינו בבית החולים אמי קיבלה שיחה מיד שרה שהתפנה חדר. מיד הלכה לשם ולקחה מפתח.

העלות ביד שרה משמעותית זולה יותר - כ220 ש"ח ללילה. ימי שישי-שבת ללא עלות.
אין שם שום דבר למעט מיטה, שירותים ומקלחת (אפילו לא שולחן כתיבה או כיסא משרד. אין אינטרנט, אין מיקרו, מקרר וכד'). יש כסא ישיבה די נוח אבל לא בטוח שישרוד את המשקל שלי :)
יש מקרר שיתופי מחוץ לחדר, פלטת שבת וכן נראה שהמקום סך הכל נקי שזה הכי חשוב.
המקום קרוב לבית החולים כך שאת המוניות אני חוסך.
חזרתי היום לנהרייה ומחר אחזור לרעננה, באתי לארוז מחשב ללמידה בשעות הפנויות וכמובן בגדים.

סך הכל הבית חולים מאוד הרשים לטובה ביום וחצי שהיינו שם (אבא אושפז שם אתמול בבוקר).
הבדל של שמיים וארץ לחלוטין לעומת בית החולים בנהרייה שכרגע בתנאים של בית חולים שדה-צבאי.
אפילו מקלחת ראשונה אחרי חודש שלם ללא מקלחת הוא קיבל, מצבו הנפשי השתפר פלאים!

מעודד מאוד ומקווה שימשיך כך. מחר יום אימונים ראשונים לאחר שהמטפלים המקסימים היום עשו לו שיחות אישיות כהכנה.
כמה זמן אמור להיות האשפוז?
חודש במקרה המדהים עד שלושה חודשים במקרה הפחות טוב. מניח שכבערך חודשיים.

בקרוב יעברו חודשיים.
אבא כבר כמעט חודש בבית לווינשטיין, עושה שיפור מטאורי (דברים קטנים. מזיז קצת אצבעות, קצת רגליים, ידיים, מצליח אפילו לפתוח בקבוק לבד אתמול לראשונה).
קיבלנו מכתב ביניים אתמול מבית לווינשטיין. יש מכתב סיכום אשפוז מבית חולים נהרייה.

בקרוב הזמן להגיש תביעות:
לביטוח הפרטי (סיעודי - יש ביטוח נוסף שרלוונטי? אני ממש אבוד בתחום הביטוח הפרטי).
לקרן הפנסיה (מגדל - להגיש דרך האפליקצייה? לפגוש סוכן פרונטלית? מה מומלץ?)
ביטוח לאומי (אמא תטפל בזה עקב היכרות עם ביטוח לאומי).

אני מקווה שלא פספסתי משהו, בעיקר חושש מהביטוח הפרטי שאיני מכיר.
בביטוח הפרטי סיעודי, מסתבר שלאבא יש שני ביטוחים. פשוט לתבוע את הביטוח שנותן קצבה גבוהה יותר? יש נתון אחר להסתכל עליו?
האם יש ביטוחים פרטיים אחרים למעט "סיעודי" שעלולים להיות רלוונטים למצבו?

לא מומחה אבל לדעתי אם יש שני ביטוחים זה הזמן להפעיל את שניהם.
יכול להיות שיש גם ביטוח סיעודי דרך קופת החולים?

לא מומחה אבל לדעתי אם יש שני ביטוחים זה הזמן להפעיל את שניהם.
יכול להיות שיש גם ביטוח סיעודי דרך קופת החולים?
אני גם מכיר שאפשר להפעיל את שני הביטוחים. אם למשל הראשון מכסה רק 80%, השני יכסה את היתר.

לביטוח הפרטי (סיעודי - יש ביטוח נוסף שרלוונטי? אני ממש אבוד בתחום הביטוח הפרטי).
כנס ל"הר הביטוח" ותבדוק איזה ביטוחים יש לאבא שלך.
תחפש את הפוליסות בבית, ואם אין - צור קשר עם חברות הביטוח ותבקש שישלחו לך במייל את הפוליסות (לפי דוח הר הביטוח).
תקרא אותן, תבדוק מה אינך מבין ותנסה לשאול כאן וגם את חב' הביטוח עצמן.
אם אתה מרגיש שזה גדול עליך להתעסק בתביעות, בקש הצעות מחיר מעו"ד שמתמחים בתחום וגם מחמ"ל בר גפן. אל תסכים למחיר שכולל אחוזים מהקיצבה/תביעה אלא עבור זמן העבודה שלהם בלבד.
בהצלחה!

תודה, הייתי בטוח שניתן לתבוע רק חברת ביטוח אחת.
אם אתה מרגיש שזה גדול עליך להתעסק בתביעות, בקש הצעות מחיר מעו"ד שמתמחים בתחום וגם מחמ"ל בר גפן
לגמרי. רק החלק של הביטוחים הפרטיים... השאר לא נראה מסובך מדי.

מסתבר שלעו"ס בבית לווינשטיין יש אפשרות להגיש תביעה לנכות בדרך מזורזת בביטוח הלאומי.
העו"ס הגישה תביעה לביטוח לאומי. אני הגשתי לקרן הפנסיה (מגדל). אמא הגישה לביטוח הפרטי.

לא נעזרנו וכנראה שגם לא נעזר בעו"ד או חברה כלשהי. אני תוהה אם זו טעות?
אני די בטוח שאבא יקבל 100% נכות גם ללא ייצוג. לצערי מצבו לא משהו בכלל.

לבעלי הידע והניסיון - האם יש אפשרות להגיש את התביעות לבד בתור התחלה ורק אם וכאשר, במידת הצורך, להיעזר בעו"ד עבור הערעור?
אין לנו כסף זמין כרגע עבור עו"ד. חבל לי לבזבז כסף שלהורי אין עבור עו"ד. העברתי לאמי סכום לא מבוטל למחייה, צרכיה האישיים ועבור טיפול באבא, אך יש גבול למה שאני מסוגל לעזור בו.

מסתבר שלעו"ס בבית לווינשטיין יש אפשרות להגיש תביעה לנכות בדרך מזורזת בביטוח הלאומי.
העו"ס הגישה תביעה לביטוח לאומי. אני הגשתי לקרן הפנסיה (מגדל). אמא הגישה לביטוח הפרטי.

לא נעזרנו וכנראה שגם לא נעזר בעו"ד או חברה כלשהי. אני תוהה אם זו טעות?
אני די בטוח שאבא יקבל 100% נכות גם ללא ייצוג. לצערי מצבו לא משהו בכלל.

לבעלי הידע והניסיון - האם יש אפשרות להגיש את התביעות לבד בתור התחלה ורק אם וכאשר, במידת הצורך, להיעזר בעו"ד עבור הערעור?
אין לנו כסף זמין כרגע עבור עו"ד. חבל לי לבזבז כסף שלהורי אין עבור עו"ד. העברתי לאמי סכום לא מבוטל למחייה, צרכיה האישיים ועבור טיפול באבא, אך יש גבול למה שאני מסוגל לעזור בו.
אם הפנסיה או הביטוח הפרטי יסרבו אתם יכולים להגיש ערעור בצירוף האישור של ביטוח לאומי (לאחר שיתקבל) זה יחזק את התביעה שלכם.
אין בעיה להגיש ערעור עם או ללא עו״ד.

בשלב א' אפשר להתחיל להגיש תביעה לסיעוד לבד ללא עו"ד. התנאי - למלא את כל המסמכים הנדרשים.
דברו עם העו"ס בבית החולים והיא תדריך אתכם. כל מסמך חשוב החל מהמרשמים, חוות דעת של הרופא המטפל וסיכום ביקור.
מעט מייגע וזה תהליך.
חברת הביטוח אמורה לשלוח לכם טופס מפורט ורשימת מסמכים להמשך התהליך.
רק אם התביעה תידחה אז אולי לפנות לעו"ד.
בהצלחה ובריאות.

תודה לכם. חששתי שאפשר לערב עו"ד רק אם הוא עשה את הפנייה המקורית.
לא מאמין שיהיה צורך בעו"ד.
תודה לכולם ובריאות.

כדאי לשקול לקבל חוות דעת כתובה של רופא מומחה בתחום. מדובר על פי רוב בכמה אלפי שקלים בודדים. חוות דעת כזו יכולה לבסס תביעה עצמאית לביטוחים השונים בצורה שלא תאפשר לחברות הביטוח לנפנף אתכם.

אבא קיבל 100% נכות בביטוח הלאומי מ 28/10/2024 עד 31/07/2025 בוועדה ללא נוכחות - האם אפשר לקבל פטור מתשלום ביטוח לאומי בשכר? לפי מה שמצאתי אי אפשר אלא רק בנכות של מעל שנה, האם אני טועה? אני גם לא בטוח שהבנתי למה הכוונה
"פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי מהקצבה ומהכנסה שלא מעבודה" , בזמן שבשורה הבאה כתוב
"אם הוא עובד כשכיר - מעסיקו חייב לשלם עבורו דמי ביטוח לאומי לענפים נפגעי עבודה, אמהות ופשיטת רגל, וכן חלה חובת תשלום דמי ביטוח בריאות."
בכל אופן כנראה רלוונטי רק לאחר שעוברת שנה. אני מניח שיהיה ניתן לקבל החזר מהביטוח הלאומי?

קיבל גם 100% נכון מ28/10/2024 עד 31/01/2025 ממגדל (פנסיה), חייב לתת מילה טובה על מגדל - היו מהירים, יעילים ושירותיים. מפתיע!
כבר הגשתי תביעה נוספת (לטענתם ניתן להגיש עוד לפני שנגמרה התביעה הנוכחית).

בגזרת הביטוח הפרטי תבענו את הביטוח של הסיעודי של הראל, שאמור לזכות את אבא בקצבה כלשהי. אני חושב שפספסנו פוטנציאל בביטוחים הפרטיים, אבל אין לי מושג איך העולם הזה מתנהל למען האמת ולהורים יש לא מעט בלאגן בביטוחים.
הראל אגב, לא יקבלו ציון לטובה. עוד לא בדקו בכלל את המסמכים, כמדומני יותר משבועיים לאחר מכן.

בגזרת מס הכנסה - גם להם מגיע ציון טוב ומילה טובה. הממשק לתיאום מס נהדר, קל ונגיש!
עשיתי תיאום מס לאבא על מנת שלא יקצצו לו 47% מקצבת הנכות בפנסיה.
בכל אופן מאמין שאבא יקבל פטור ממס הכנסה עבור 2025 ואגיש עבורו דוח מס שנתי לבקשה להחזר מס. ככל הנראה לא יקבל עבור 2024, אבל לפחות עבור 2025.

שאלה ליודעי דבר:
לאחר תשלום אגרה לוועדה רפואית של מס הכנסה והביטוח הלאומי לפטור ממס, היכן אמורים לקבל את האישור והעדכון?
באתר הביטוח הלאומי או באזור האישי במס הכנסה?

נערך לאחרונה ב:
היי, מנסה להבין איך תיאום המס עובד עבור אבא שלי.
חשבתי שתיאום המס נעשה פעם אחת והגשתי אותו למגדל אשר המשלמת לו את קצבת הפנסיה.

בפועל בחודש שעבר גבו לו 47% מס. לא נורא, כנראה בכל מקרה אגיש לו החזר מס ב2026.
אך בכל זאת, למקרה ולא יקבל את הפטור, חשוב לי לעשות תיאם מס בהתאם לצורך.

לאחרונה עשיתי תיאום מס נוסף ומשהו בו ממש לא ברור לי.
רשום שם שהחל מסכום של 55,567 ש"ח (מחילה אם טעיתי בסכום המדוייק) - אמור לשלם 47% מס.

האם הסכום הוא בחודש? או מתחילת השנה? כלומר האם בעוד כמה ימים אמורים לנכות לו שוב 47% על כל הסכום (מכיוון ועבר כבר את הסכום מתחילת השנה).
אודה להבהרה

בנוסף, לגבי תשלומי ביטוח לאומי משכר וקצבת נכות בפנסייה... להבנתי פתור מתשלום זה ניתן לקבל כאשר יש נכות לתקופה ארוכה משנה (אבא קיבל 8 חודשי נכות ברמת 100%).

האם ביטוח לאומי ישלמו לו את הסכומים שגבו רטרוארטיבית מתחילת הנכות?

היי, מנסה להבין איך תיאום המס עובד עבור אבא שלי.
חשבתי שתיאום המס נעשה פעם אחת והגשתי אותו למגדל אשר המשלמת לו את קצבת הפנסיה.

בפועל בחודש שעבר גבו לו 47% מס. לא נורא, כנראה בכל מקרה אגיש לו החזר מס ב2026.
אך בכל זאת, למקרה ולא יקבל את הפטור, חשוב לי לעשות תיאם מס בהתאם לצורך.

לאחרונה עשיתי תיאום מס נוסף ומשהו בו ממש לא ברור לי.
רשום שם שהחל מסכום של 55,567 ש"ח (מחילה אם טעיתי בסכום המדוייק) - אמור לשלם 47% מס.

האם הסכום הוא בחודש? או מתחילת השנה? כלומר האם בעוד כמה ימים אמורים לנכות לו שוב 47% על כל הסכום (מכיוון ועבר כבר את הסכום מתחילת השנה).
אודה להבהרה

בנוסף, לגבי תשלומי ביטוח לאומי משכר וקצבת נכות בפנסייה... להבנתי פתור מתשלום זה ניתן לקבל כאשר יש נכות לתקופה ארוכה משנה (אבא קיבל 8 חודשי נכות ברמת 100%).

האם ביטוח לאומי ישלמו לו את הסכומים שגבו רטרוארטיבית מתחילת הנכות?
לגבי מס הכנסה:

תיאום מס צריך לעשות כל שנה.
עד שכר פברואר/מרץ, מס הכנסה מתבסס על התיאום של שנה שעברה. וממרץ/אפריל, מתחיל להתבסס על התיאום החדש. אז אם לא עשיתם עבור 2025, יקחו לכם מס מקסימלי (לכן בכל סוף שנה / תחילת שנה מומלץ לעשות תיאום מס עבור השנה הבאה, כדי שמראש ישולם סכום נכון).

קיבלתי סמס ממגדל שהפקידו לאבא זיכוי על פי תיאום המס החדש. את האמת? הופתעתי.
חשבתי שזה יגרום לכך שינכו פחות מס עתידית (מה שעלול להיות בעייתי אם לא תוארך לו הנכות).
חייב לציין לטובה את מגדל. הדברים קורים במהירות וללא עודף בירוקרטיה.
לעומת חברת הביטוח הפרטית... הבדל של שמיים וארץ.

התייעצות בנושא אחר, במקה ויש מישהו שיודע ויכול להאיר לי את הנושא אשמח...

דמי ביטוח לאומי: כפי שכבר הוזכר, יש פטור מדמי ביטוח לאומי שניתן לקבל בנכות של מעל שנה.
במידה ויאריכו לאבי את תקופת הנכות, האם ניתן לבקש החזר עבור כספים שנוכו מתחילת הנכות באופן רטרואקטיבי?

ברור לי שמס הכנסה ניתן באמצעות דוח שנתי.
כיצד מקבלים דמי ביטוח לאומי שנוכו משכר/ קצבת אכ"ע?

פונים למעסיק? למגדל? ישירות לביטוח הלאומי?
אני מניח שהכתובת תהיה הביטוח הלאומי, אך אינני בטוח אם זה בכלל יהיה אפשרי.

לאחרונה אבי התפטרפוטר מעבודתו עקב הנכות.
כעת הגשתי תביעה נוספת לאובדן כושר עבודה. האם זה שהוא כבר לא עובד עלול להשפיע עליו ועל קבלת קבצת הנכות (א.כ.ע) לרעה?
או שזה דבר טבעי ואפשר לקבל קצבת אובדן כושר עבודה תוך כדי היותו מובטל?

להבנתי מקריאה זו אינה בעיה, אמי מודאגת. אשמח להבהרה

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הנכות התחילה כשהוא עבד והיה מבוטח נכון?
זה מה שמשנה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
T הפיכת ניסיון וידע לעיסוק מקצועי התפתחות אישית 0
flower להזמין מארצות הברית דרך שילוח צד שלישי – ניסיון והמלצות אוף טופיק 8
A מה אפשר לעשות עם תואר במדעי המחשב שלא מצריך ניסיון ? התפתחות אישית 20
מ ניסיון בפועל עם Wecheck להשכיר דירה נדל"ן 0
I מפתח תוכנה: איך להתכונן לראיון עבודה עם 4 שנות ניסיון התפתחות אישית 9
H האם יש משקל רב כל כך לתואר מדמח כשיש כבר ניסיון, או שעדיף להשקיע בכיוונים אחרים? התפתחות אישית 26
א ציפיות שכר ב - Embedded עם שנתיים ניסיון. התפתחות אישית 9
I איך להשתפר כמפתח תוכנה עם ניסיון של כשנתיים התפתחות אישית 8
S משיכת דולרים מקראקן, למישהו יש ניסיון? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
B משרת סטודנט מדעי המחשב למישהו עם ניסיון התפתחות אישית 9
M שכר מקובל למשרות פיתוח תוכנה עם 2-3 שנות ניסיון התפתחות אישית 83
B ניסיון עוקץ מוזר - מישהו מבין מה מטרתו? אוף טופיק 41
א הטבות הבנקים לפותחי חשבון עו"ש - האם למישהו יש ניסיון בהשגתן בחשבון קיים? צרכנות פיננסית 18
H מלווה / יועץ - כמה חשוב לבעל ניסיון שמחפש סקליבליות? נדל"ן 23
Tim_Duncan ראיון (פרקטי?) למשרה מלאה כג'וניור בפיתוח ללא ניסיון - רשימת נושאים התפתחות אישית 32
Emilia צומת דרכים - בודקת תוכנה עם ניסיון יומני מסע אישיים 69
Y עבודה בהייטק אחרי תואר בפיזיקה עם ניסיון התפתחות אישית 20
S חיפוש משרה ראשונה בפיתוח תוכנה כאשר אין ניסיון רלוונטי התפתחות אישית 11
ז התלבטות מקצועית לגבי ניסיון התפתחות אישית 1
W האם ניסיון במנכ"לות בארה"ב יספיק בכדי לפתח קריירה דומה בישראל? התפתחות אישית 9
W האם רק ניסיון במנכ"לות בארה"ב יקנה לי קריירה בארץ? התפתחות אישית 2
1337justme הלוואת גישור כנגד פק"מ שקלי - ניסיון לחמוק מסיכון אינפלציה שוק ההון 4
painblanc ניסיון אישי במכירת דולרים בבנק שוק ההון 6
Oracle ניסיון מיקוח לא מוצלח מול הלמן והצעה עדכנית ממיטב שוק ההון 0
מ חסר ניסיון בהשקעות,מעוניין להתחיל.. שוק ההון 9
NightStyle הקצאת נכסים, ניסיון הכאת השוק? חלק 2 שוק ההון 2
O שאלה פרקטית של מתחילים בעת ניסיון קניה של קרן סל במערכת + שאלת הבנה על מוצרי ISHARES הנסחרים בארץ שוק ההון 3
D זיכיון לייבא מוצר לחסר ניסיון בתחום אוף טופיק 15
S ניסיון לתיק ראשון שוק ההון 7
I ניסיון של אלטשולר לשנות את דעתי להעברת הכספים למסלול עוקב מדד בהלמן צרכנות פיננסית 27
ח אנחנו ממש חכמים אבל בלי ניסיון :) נדל"ן 23
M ניסיון מינוף שוק ההון 10
doc29 ביטוח דירה- ניסיון לסכם את כל המידע ושאלות צרכנות פיננסית 93
NightStyle הקצאת נכסים, ניסיון הכאת השוק? שוק ההון 33
R ניסיון להבין את תוצאות המסלקה שלי פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 2
משה למישהו יש ניסיון בהעברת שיעורים פרטים? אוף טופיק 17
amidar מחפש אנשים עם ניסיון ב"עידן פלוס". אוף טופיק 11
דימה למישהו יש ניסיון במענקי מילואים ומכתבים למוסד לביטוח הלאומי? צרכנות פיננסית 6
ג האם למישהו יש ניסיון עם השירות של רמי לוי תקשורת(סלולר)? צרכנות פיננסית 3
doc29 ניסיון לעשות קצת סדר בנושא האג"ח שוק ההון 65
מוריה ביטוח סיעודי? בית אבות סיעודי? למישהו ניסיון? אוף טופיק 12

נושאים דומים

Back
למעלה