אשמח לדעת אם מישהו מצא כזה אתר אינטרנט והוא מרוצה מהשירות והמוצרים?
בנוסף אם יש למישהו רעיונות בנוגע לעוד מוצרים שאפשר לקנות בסיטונאות אשמח לדעת!
מהניסיון שלי
אני די זוכר את רוב המחירים של כל המוצרים היבשים והחומרי ניקוי בעלפ, כל מה שיש לו חיי מדף של מעל שנה
בערך פעם בחודש אני עושה קניה בסופר באינרנט ויושב שעה על האתר ובודק את כל המבצעים
בדרכ תמיד יש מצבעי עומק על חלק מהמוצרים/ חברות
אצל רמי לוי זה יותר מורגש במיוחד לפני ראש השנה/ פסח (כי אז יש את הסקרים של התקשורות והשוואות סלים)
אבל גם בסופרסל און ליין יש לפעמים מצבעים כאלה, לרוב עם קופונים אבל לא רק
שיש מבצע עומק כזה אני יחסית קונה כמות גדולה (מלאי של שנה+), בנתי ארון מזווה מאוד גדול והוא מסודר לי בצורה טובה, גם מסדר אותו בצורת FIFO, בדרכ תמיד יהיה לי 5-10 שמפואים, סבוני גוף, מרכך, גל כביסה, סבון ידיים, סבון כלים, משחות שיניים, נייר טואלט, אקונומיקה, מוצרי מדיח, שמן זית, שמו קנולה, קטניות, יין לקידוש, חומץ וכו
יצא לי כבר לקנות ברמי לוי גל כביסה של 3 ליטר ב4.99 שקל (קולון 101) – קניתי כמובן 5 כאלה
מעבר לזה מצאתי שבאתר "בהצדעה", ארגון המורים וכו יש הרבה פעמים מבצעים ממש שווים על קניה של סט בכמות
לאחרונה קניתי 100 קפסולות קפה ב59 שקל (10 אריזות)
או 5 חבילות של טבליות למדיח ועוד
מעבר לזה את רוב המצבעים האלה אפשר למצוא בחיפוש פשוט באינרנט בכל מיני אתרים
רק צריך לדעת מה מחפשים
הזמנה מחו"ל, לפעמים בעיקר דברים קטנים וחלופיים הרבה יותר זול להזמין כמות מחול
לדוגמא ראשים למברשות שיניים, פילטרים לשואבי אבק וכו
אריזות ענק לי פחות טובות, בעיקר כי זה מסורבל לשימוש, מתפזר לי או מתקלקל לי
להוציא מהמזווה שלנו כל פעם שנגמר זה לי הכי נוח (גם ללא קשר לחיסכון הכספי)
2 דברים שבתכנון אצלי שראיתי מחברים ועוד לא יצא לי לעשות:
1. קנית מוצרים קפואים בסיטונאות כגון פירות חתוכים, ירקות קפואים, גבינה צהובה ומוצרלה קפואה, קמחים וכו
(ככל הנראה יחייב לקנות מקפיא נפרד, חבר שלי עושה את זה, מזמין סיטואני עם משלוח עד הבית בכמה מאות שקלים פעם בחצי שנה, רבע מחיר מכל מקום אחר) מעולה לשקיים, פיצות בטאבון וכו
2. קנית מוצרי הגיינה ומשחות שיניים וכו מiHerb הבנתי שממש חצי מחיר ואיכות ממש טובה