• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

קנית מוצרים לבית בסיטונאות

• פותח הנושא פותח הנושא shwab
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אני אכן קונה למפשחה שלי חומרי ניקוי בסיטונאות. זה הרבה יותר זול ונוח במקרה ויש מקום אחסון בבית
אני מנקה את הבית בקיטור וחוסך את רוב חומרי הניקוי. זה גם מנקה יותר טוב לדעתי.

בעיקרון אתה צודק.

אבל לגבי סטטינים אני חושב שאתה טועה קצת. סטטינים הוכחו שלא רק מורידים כולסטרול אלא מורידים דלקת בגוף באופן כללי. נכון שאכילה נכונה דואגת לזה, אבל כמה אנשים כבר אוכלים נכון בצורה דומה למה שכתבת ?
רוב האנשים אוכלים לא טוב, אבל הם כן יכולים לצרוך אומגה 3 וויטמין E כדי להוריד דלקתיות וכך להפחית את הסיכון למחלות לב וטרשת עורקים. וכן, גם לשפר את התזונה שלהם.

יש מחלוקת האם סטטינים מפחיתים תמותה ממחלות לב, בעוד שאין מחלוקת שהם גורמים לנזקים אחרים בגוף (ניוון שרירים, מחלות כבד, מחלות כליה, מחלות עיניים, כאבי שרירים). אז אולי אולי להינצל ממחלת לב, אבל לחלות במחלה נוראית אחרת? מה עשינו בזה?

אני לא ממליץ כמובן, כל אדם צריך לפעול איך שהוא רואה לנכון.

@bimw בבקשה לא לחטוף את השרשור, זה דיון בנושא קניה בסיטונות.
יש מספר דיונים בנושא אוכל בריא ומתכונים.

טוב אחרי כל התגובות שקראתי יש דעות לכאן ולכאן אבל לדעתי עדיין יש מקומות מסוימים שאפשר לחסוך למשל:
סבון ידיים שקונים שלישייה ב12.90 אפשר לקנות במקס סטוק 3-4 בקבוקים + סבון ידיים 4 ליטר ולחסוך ככה כמה עשרות שקלים.
אז אולי מרכך כביסה, ג'ל כביסה לא, יש מצב שזה זניח.
אבל במוצרים מסויימים זה לא זניח.

אילו מוצרים מצאתם שזה לא זניח?
דאודורנטים, משחת שיניים, מברשות שיניים ודומיהם אני כבר קונה באמזון וזה חסכון באמת משמעותי.

טוב אחרי כל התגובות שקראתי יש דעות לכאן ולכאן אבל לדעתי עדיין יש מקומות מסוימים שאפשר לחסוך למשל:
סבון ידיים שקונים שלישייה ב12.90 אפשר לקנות במקס סטוק 3-4 בקבוקים + סבון ידיים 4 ליטר ולחסוך ככה כמה עשרות שקלים.
אז אולי מרכך כביסה, ג'ל כביסה לא, יש מצב שזה זניח.
אבל במוצרים מסויימים זה לא זניח.

אילו מוצרים מצאתם שזה לא זניח?
דאודורנטים, משחת שיניים, מברשות שיניים ודומיהם אני כבר קונה באמזון וזה חסכון באמת משמעותי.

אפשר לחפש 'חומרי ניקוי בסיטונאות' בגוגל ויש כמה אתרים שמוכרים גם ללקוחות פרטיים. עם כל המבצעים שיש בסופרים, קשה לי להעריך אם הם באמת מגלמים הנחה. בהרגשה שלי, בחלק מהמוצרים כן, בחלק לא. כמובן גם לרוב מקבלים מותגים לא ממותגים. סבון כלים שלא ידוע בדיוק מי החברה שמייצרת. כתוב "לשימוש מוסדי". מצד שני, לפעמים החומרי ניקוי שמקוטלגים לשימוש מוסדי, יותר מרוכזים וחזקים ממוצרי ניקוי שמוכרים לצרכן רגיל.
אבל מה- זה חיסכון של אולי כמה עשרות שקלים, אבל אלו גם ככה מוצרים שקונים פעם בכמה חודשים. אצלנו בקבוק סבון ידיים מחזיק שלושה-ארבעה חודשים...
לא אומרת שלא לקנות, אבל צריך לשים את זה בפרופורציה.

אשמח לדעת אם מישהו מצא כזה אתר אינטרנט והוא מרוצה מהשירות והמוצרים?

בנוסף אם יש למישהו רעיונות בנוגע לעוד מוצרים שאפשר לקנות בסיטונאות אשמח לדעת! :)
מהניסיון שלי

אני די זוכר את רוב המחירים של כל המוצרים היבשים והחומרי ניקוי בעלפ, כל מה שיש לו חיי מדף של מעל שנה
בערך פעם בחודש אני עושה קניה בסופר באינרנט ויושב שעה על האתר ובודק את כל המבצעים
בדרכ תמיד יש מצבעי עומק על חלק מהמוצרים/ חברות
אצל רמי לוי זה יותר מורגש במיוחד לפני ראש השנה/ פסח (כי אז יש את הסקרים של התקשורות והשוואות סלים)
אבל גם בסופרסל און ליין יש לפעמים מצבעים כאלה, לרוב עם קופונים אבל לא רק

שיש מבצע עומק כזה אני יחסית קונה כמות גדולה (מלאי של שנה+), בנתי ארון מזווה מאוד גדול והוא מסודר לי בצורה טובה, גם מסדר אותו בצורת FIFO, בדרכ תמיד יהיה לי 5-10 שמפואים, סבוני גוף, מרכך, גל כביסה, סבון ידיים, סבון כלים, משחות שיניים, נייר טואלט, אקונומיקה, מוצרי מדיח, שמן זית, שמו קנולה, קטניות, יין לקידוש, חומץ וכו

יצא לי כבר לקנות ברמי לוי גל כביסה של 3 ליטר ב4.99 שקל (קולון 101) – קניתי כמובן 5 כאלה

מעבר לזה מצאתי שבאתר "בהצדעה", ארגון המורים וכו יש הרבה פעמים מבצעים ממש שווים על קניה של סט בכמות
לאחרונה קניתי 100 קפסולות קפה ב59 שקל (10 אריזות)
או 5 חבילות של טבליות למדיח ועוד
מעבר לזה את רוב המצבעים האלה אפשר למצוא בחיפוש פשוט באינרנט בכל מיני אתרים
רק צריך לדעת מה מחפשים

הזמנה מחו"ל, לפעמים בעיקר דברים קטנים וחלופיים הרבה יותר זול להזמין כמות מחול
לדוגמא ראשים למברשות שיניים, פילטרים לשואבי אבק וכו

אריזות ענק לי פחות טובות, בעיקר כי זה מסורבל לשימוש, מתפזר לי או מתקלקל לי
להוציא מהמזווה שלנו כל פעם שנגמר זה לי הכי נוח (גם ללא קשר לחיסכון הכספי)

2 דברים שבתכנון אצלי שראיתי מחברים ועוד לא יצא לי לעשות:

1. קנית מוצרים קפואים בסיטונאות כגון פירות חתוכים, ירקות קפואים, גבינה צהובה ומוצרלה קפואה, קמחים וכו
(ככל הנראה יחייב לקנות מקפיא נפרד, חבר שלי עושה את זה, מזמין סיטואני עם משלוח עד הבית בכמה מאות שקלים פעם בחצי שנה, רבע מחיר מכל מקום אחר) מעולה לשקיים, פיצות בטאבון וכו

2. קנית מוצרי הגיינה ומשחות שיניים וכו מiHerb הבנתי שממש חצי מחיר ואיכות ממש טובה

ככל הנראה יחייב לקנות מקפיא נפרד,
מקפיא נפרד זה הדבר הכי חכם שעשינו לפני 10 שנים (תמיד צחקתי על המאמות עם המקפיאים האלה :roll: ).
אנחנו זוג רוב הזמן, מארחים מדי פעם וכמובן שולחים קופסאות לילדים, ויש לנו חתול שאני מבשלת לו בשר.
בקיצור, כדי לחסוך כסף, אנחנו קונים קיטניות יבשות (משרים, מבשלים ללא תוספות, מקפיאים במנות), בשרים במבצעים (מבשלת לחתול ומקפיאה במנות, מכינה מאכלי בשר ומקפיאה בקופסאות), קונים לחם (שפרסנו בחנות) ומקפיאים, מקפיאים שמיר/פטרוזיליה/כוסברה, טוחנים שום טרי ומקפיאים בקופסאות קטנות (אחת תמיד במקרר).
זה כמעט תמיד יותר זול לא לקנות מוצר קפוא מראש.

מקפיא נפרד זה הדבר הכי חכם שעשינו לפני 10 שנים (תמיד צחקתי על המאמות עם המקפיאים האלה :roll: ).
אנחנו זוג רוב הזמן, מארחים מדי פעם וכמובן שולחים קופסאות לילדים, ויש לנו חתול שאני מבשלת לו בשר.
בקיצור, כדי לחסוך כסף, אנחנו קונים קיטניות יבשות (משרים, מבשלים ללא תוספות, מקפיאים במנות), בשרים במבצעים (מבשלת לחתול ומקפיאה במנות, מכינה מאכלי בשר ומקפיאה בקופסאות), קונים לחם (שפרסנו בחנות) ומקפיאים, מקפיאים שמיר/פטרוזיליה/כוסברה, טוחנים שום טרי ומקפיאים בקופסאות קטנות (אחת תמיד במקרר).
זה כמעט תמיד יותר זול לא לקנות מוצר קפוא מראש.
מעניין, טוב אנחנו עוד לא שם מבחינת הפנויות לבישולים ארוכים (-:
למרות שממה שקראתי הרבה יותר בריא לקנות בשר קפוא מראש (שהוקפא בטמפ מבוקרת מאוד נמוכה ומאוד מהר וגם מאוד טרי)
מול בשר שעבר כמה ימים במקררים והוקפא במקפיא ביתי לאט...

כמה זמן את שומרת כל אוכל קפוא הכי הרבה?
והם השפעה על הטעם?

*מצטער עכשיו שלא תכננתי מקום למקפיא נפרד בבית....

גם אני רכשתי מקפא קטן, 4 מדפים, לפני כ 10 שנים ויושב במרפסת שירות.
עלה כ 800 והחזיר את ההשקעה כבר מזמן על כל מה שהקפאתי לאחר קניות במבצעים.
[אוף טופיק - אל תקפיאו בשרים שרכשתם שהם "מופשרים" כי זה לא בריא, להקפיא רק בשר טרי]

בדרך כלל, בקבוק ליטר וחצי במקום אותו משקה בפחית.
לא נכנס לויכוח עם המשפחות אם זה בריא או לא.

הרבה יותר בריא לקנות בשר קפוא מראש
לפני עשרות שנים זה היה נכון עם העופות הקפואים. תרנגולת היתה מגיעה למפעל ויוצאת ממנו בהקפאה מהירה ובריאה. לעומת זאת, לבקר הקפוא הוסיפו בלי בושה כל מיני הזרקות משונות שקיבלו את אישור מכון התקנים/משרד הבריאות (מעניין למה). מחיר הקפוא היה זול מהטרי, מה שכבר לא נכון להיום לפחות בעוף.
עושה רושם שהישראלים נרתעים מקפוא ומה שיש זה כל מיני מהדרין של גורו כזה או אחר שמייקר את המוצר. בדקתי הרגע באתר השוואת מחירים בעפולה: כרעיים טריים סד"ג של 22 ש"ח, כרעיים קפואים - 33 ש"ח וצפונה.
כמה זמן את שומרת כל אוכל קפוא הכי הרבה?
בשרים שקניתי והקפאתי -צורכת תוך חודש, בשר שבישלתי והקפאתי - גם.
קטניות מבושלות (שעועית לבנה וחומוס בעיקר) - עד 4 חודשים.
שום שכתשנו והקפאנו, מיץ לימונים שסחטנו והקפאנו - אפילו שנה ושנתיים. אנחנו מקפיאים אפילו גרידת לימון :)
שמיר/כוסברה/פרחי ברוקולי/גבעולי מנגולד שקטפנו בגינה, קצצנו והקפאנו - משתדלים תוך שנה לסיים. מתאימים רק לתבשילים ומרקים.
נדמה לי שאתה גר בבית פרטי, לא? מקווה שנטעת עצי פרי (במיוחד לימון) והכנת גינת ירק.

תרנגולת היתה מגיעה למפעל ויוצאת ממנו בהקפאה מהירה ובריאה.
למה היום זה לא ככה?
הגיוני לי שזה יהיה יותר יקר קפוא
אבל שמתי לב שהתוקף לקפוא הזה היום הוא שנה, שבשבילי זה הרבה יותר נוח מחודש
שום שכתשנו והקפאנו, מיץ לימונים שסחטנו והקפאנו - אפילו שנה ושנתיים. אנחנו מקפיאים אפילו גרידת לימון :)
שמיר/כוסברה/פרחי ברוקולי/גבעולי מנגולד שקטפנו בגינה, קצצנו והקפאנו - משתדלים תוך שנה לסיים. מתאימים רק לתבשילים ומרקים.
ואוו בהחלט ראוי להערכה
נראה לי אבל שזה צורך הרבה זמן (בישול, אריזה, הפשרה, ניקוי אריזה....)
אולי אכניס את זה לתוכנית פרישה (-:

נדמה לי שאתה גר בבית פרטי, לא? מקווה שנטעת עצי פרי (במיוחד לימון) והכנת גינת ירק.
בהחלט יש גינה ענפה, בדיוק עכשיו נבטו לי האפונה הרחנית, והפול...
ויש מעל 20 עצי פרי, והיד עוד נטויה
וכן גם עץ לימון וגם עץ ליים (פירות בתאריכים שונים)
בגלל זה לא רואה את הצורך ממש בהקפאה, יש לנו פטרוזיליה כסברה וכל וצמחי תבלין טרי כל השנה...

בגדול גם פוזל בכלל לגידולים חקלאים
כרגע היעד הבא מלונים (-:

נראה לי אבל שזה צורך הרבה זמן (בישול, אריזה, הפשרה, ניקוי אריזה....)
בוא נראה:
סחיטת מיץ לימון אנחנו עושים פעם-פעמיים בשנה כשיש הצטברות לימונים על העץ ולפני שירקבו ויפלו. מקפיאים בבקבוקים קטנים שאחד מהם עובר למקרר לשימוש יומיומי.
כתישת שום אנחנו לא מקפיאים אלא אם קיבלנו פתאום כמות אסטרונומית. במצב הרגיל מכינים קופסה אחת של 500 ג' ושמים במקרר לשימוש יומיומי.
כל קופסה ובקבוק כזה מחזיקים במקרר לפחות חצי שנה. מדובר במצרכים בשימוש מאד תכוף בבית. אז עבודה של שעה פעם בחצי שנה היא דבר אפשרי גם לאיש הכי עסוק בעולם...
יש לנו פטרוזיליה כסברה וכל וצמחי תבלין טרי כל השנה.
לא יודעת איפה אתה גר, אבל מניסיוני באזור הגליל הגבוה (בעבר) ובעמק יזרעאל כיום - עשבי התיבול האלה לא גדלים כל השנה בגינה.
שמיר, פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום - עשבי חורף בעמק, עשבי אביב בגליל.
בזיליקום, נענע, אורגנו - הם גם עונתיים אבל אותם אני מייבשת לצורך המשך בישול בעונות המתות כי לא עוברים טוב הקפאה.
ייבוש הוא גם פשוט - פיזור ענפים על תבנית תנור וחימום של 40-60 מעלות למשך כמה שעות עד שהעלה מתפורר. גם אנשים עסוקים יכולים :)

• אהבתי
Reactions: A42
כל קופסה ובקבוק כזה מחזיקים במקרר לפחות חצי שנה
באמת? וואו חשבתי רק איזה שבוע שבועיים
באמת שהמיץ לימון או השום לא משתנים טעם?
דבר אפשרי גם לאיש הכי עסוק בעולם...
אני בכלל לא עסוק מאוד, פשוט הזמן שלי בבית הוא לרוב עם הילדים הקטנים תמיד
אבל בהחלט אפשר לשלב אותם בזה
אולי ננסה לסחוט 100 לימונים נהפוך את זה לאתגר (-:

לא יודעת איפה אתה גר, אבל מניסיוני באזור הגליל הגבוה (בעבר) ובעמק יזרעאל כיום - עשבי התיבול האלה לא גדלים כל השנה בגינה.
שמיר, פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום - עשבי חורף בעמק, עשבי אביב בגליל.
בזיליקום, נענע, אורגנו - הם גם עונתיים אבל אותם אני מייבשת לצורך המשך בישול בעונות המתות כי לא עוברים טוב הקפאה.
אניי קצת יותר דרומי ממך (מועצה אזורית מנשה)
אבל מהניסיון שלי אם שותלים כמות גדולה ויש דישון קבוע לגינה
יש תמיד בגינה מה לקטוף
נכון שעכשיו בשיא החוץ החורף הנענע לא ממש פורחת או הפטרוזליה קצת קטנה
אבל בהחלט יש מספיק עלים לשימוש שלנו
נענע לדוגמא שאנחנו צורכים הרבה כל יום, שתלתי 6 שתלים מסוגים שונים (וכם בכמה כיוונים שונים בגינה) ותמיד יש לנו איפה שהו נענע לקטוף סביב כל השנה
מה גם אני איהיה כנה שאנחנו לא ממש עניני טעם בצמחי תבלין
אז קוטפים מה שיש ופורח בכמות (-:

אנחנו לא ממש עניני אניני טעם בצמחי תבלין
גם אנחנו לא, אבל אני אוהבת לשלב בתבשילים גם מחוץ לעונה.
אולי ננסה לסחוט 100 לימונים
זה ימלא לך את המקפיא (שתקנה) ולא יהיה מקום לדברים אחרים. תתחיל בעשרים לימונים ותשים בבקבוק במקרר. חוסך התעסקות מיותרת במסחטת לימון וחילוץ גרעינים מהסלט. לגבי שום - אחרי הכתישה (במעבד מזון בפולסים, אין צורך במכתש ועלי) תוסיף קצת שמן לתערובת. שומר מפני חימצון מוקדם. תתחיל מכמה ראשים כתושים בצנצנת במקרר ותראה כמה זמן לוקח לך.
בכל מקרה, הרעיונות הם לגבי הכנה בכמויות לצורך הוזלת הקניות ויכולת שמירה מירבית בלי קילקול וזריקה.

כחלק מתהליך ההתייעלות בהוצאות שלנו אני מחפש לקנות מוצרים מסויימים בסיטונאות בתקווה לחסוך עוד כמה שקלים.
מוצרים כמו: גל כביסה ומרכך כביסה, מגבות נייר, סבון ידיים, סבון כלים, שקיות אשפה, שמפו, סבון גוף, טבליות למדיח ועוד ועוד...

אני בטוח שקיים אתר אינטרנט סיטונאי שעושה משלוחים עם מחירים טובים יותר אך עדיין לא מצאתי אותו.

בנוסף אם יש למישהו רעיונות בנוגע לעוד מוצרים שאפשר לקנות בסיטונאות אשמח לדעת! :)

תודה מראש
באמזון לפעמים המחירים ממש טובים, קניתי סכיני גילוח במחיר יותר זול מכל מה שמצאתי בארץ

כחלק מתהליך ההתייעלות בהוצאות שלנו אני מחפש לקנות מוצרים מסויימים בסיטונאות בתקווה לחסוך עוד כמה שקלים.
מוצרים כמו: גל כביסה ומרכך כביסה, מגבות נייר, סבון ידיים, סבון כלים, שקיות אשפה, שמפו, סבון גוף, טבליות למדיח ועוד ועוד...

אני בטוח שקיים אתר אינטרנט סיטונאי שעושה משלוחים עם מחירים טובים יותר אך עדיין לא מצאתי אותו.

תודה מראש
לדעתי אין אתר בארץ שמוכר בכמויות סיטונאות ובמחירים בהתאם ללקוח פרטי, לעסקי יש. מחו"ל זה אמזון וגם אלי אקספרס במיותד במבצעים
כמו שכתבו פה על KSP לפעמים מוכר בכמויות גדולות עם הנחות ולפעמיים עם תשווה ב-PRICEZ זה לא בדיוק מבצע.
יש שוק סיטונאי בצריפין לירקות ופירות מזמן לא הייתי שם.

מנסיון אישי האתרים שמוכרים בסיטונאות גובים מחירים דומים לחנויות, צריך פשוט לחפש ספקים ייעודיים ולהתקשר אליהם אחד אחד. ספקים גדולים בכלל לא יתייחסו לפרטיים רק קטנים. כטבעוני שרוב המזון שלי יבש הייתי קונה פעם בשנה שקי אורז בורגול אפונה עדשים 2 צבעים סויה פסטה וכולי בחמישים אחוז. בלי משלוח כמובן. עכשיו הספק שלי סגר, זה קורה הרבה עם הקטנים ותיכף כשיתחיל להיגמר אתחיל בחיפושים שוב.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אם יש לך סניף של בום בקרבת מקום, הרווחת. הם מוכרים במחירים הכי זולים ומוצרים יבשים כך שאין בעיה לקנות בכמויות ולאחסן.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
R איזה בעל מקצוע יכול לאתר נזקים נסתרים - לפני קנית דירה נדל"ן 27
N קנית שברי קרן מחקה סנופי- אקלסנס טרייד שוק ההון 1
N שאלה לגבי תצוגה במסך קנית נייר שוק ההון 4
י האם לדחות קנית רכב לשנה הבאה פוסטים מאיכות נמוכה 6
S כדאיות של עיסקת קנית דירה חדשה מקבלן נדל"ן 0
י קנית דירה יד 2 בתקווה לתמ״א יום אחד או קניית דירה חדשה על הנייר נדל"ן 4
A קנית קרן מחקה ל S&P500 ו-Russel2000 שוק ההון 13
C קנית קרן כספית - למה מסווגת כפעולה מחוץ לבורסה? שוק ההון 2
ב קנית דירה ראשונה - איפה שווה? נדל"ן 3
מ קנית קרנות סל ביטקיון באינטראקטיב ברוקר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 16
ג קנית קרן מחקה מדד סנופי + בחירת פלטפורמה שוק ההון 0
N שער קנית מט"ח בספארק (לא תקין) שוק ההון 28
GeraltOfHaifa שלושה בתים ארה"ב אך ללא הון שיקלי, התכוננות נדרשת לקראת קנית נכס בארץ? נדל"ן 16
N קנית דירה ראשונה למגורים - התאבדות כלכלית או החלטה חכמה? נדל"ן 8
י קנית רכב חדש סקודה פאביה או יונדאי אי 20 צרכנות פיננסית 25
C קנית ביטקוין דרך IB קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 9
S עמלות קנית מטח גבוהות צרכנות פיננסית 10
A מה עדיף היום: קנית אג"ח ממשלתי או אג"ח חברות בדרוג גבוה? שוק ההון 9
A קנית קרן על מדדי חו"ל מנוטרלת או לא מנוטרלת: שוק ההון 6
M קנית בית לגור נדל"ן 7
N דירה להשקעה - מחיר למשתכן - לעומת קנית דירה עצמאית נדל"ן 14
MaorRocky קנית qqq אל מול קניה של VGT, VOX, & VCR לטווח ארוך שוק ההון 18
ה קנית נכס נדל"ן 8
Kipodi קנית דולרים ע"י בנק ישראל וקביעת שער דולר יציג צרכנות פיננסית 33
ה קנית אגח פוסטים מאיכות נמוכה 6
ה קנית אגח להגנה מעלית ריבית שוק ההון 1
ה קנית אגח לטווח ארוך שוק ההון 10
בייניש מתי ריאלי לחשוב על קנית דירה למגורים? נדל"ן 4
Y קנית 2 נכסים באותו הזמן נדל"ן 1
B תהיה בנוגע לחוקיות של קנית מניות שוק ההון 4
P קנית נכס שני שוק ההון 4
Sp0 קנית מניות בסכום קטן של מגוון חברות שוק ההון 11
M קנית קרן אירית בשלב הרציף שוק ההון 5
J בהינתן שיש לי מגרש, האם קנית דירה (לא לבנות על המגרש) תחייב במס דירה שניה? נדל"ן 13
A קנית קרן נאמנות שמשקיעה בזהב שוק ההון 22
מ קנית דירה לצורך הטבות מס נדל"ן 6
J קנית דירה במשתכן נדל"ן 28
Y מה דעתכם על קנית קרנות ותעודות סל של הנכס כאשר הוא ממונף? שוק ההון 5
ע יש לך פנסיה של הפניקס? קנית משכנתאות בסיכון מבנק טפחות צרכנות פיננסית 9
S איפה מומלץ לקנות מוצרים ללא גלוטן? אוף טופיק 2
algo.il חלוקה נכונה של השקעות בשוק ההון במספר מוצרים פיננסיים שונים לתא משפחתי שוק ההון 10
D מוצרים פיננסיים שמופיעים תחת הפוסט "איך להשקיע כמעט מבלי לנקוף אצבע" דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 15
לואי וו שילוח מוצרים מעסק קטן ביתי ללקוחות יזמות והגדלת הכנסות 4
I מעבר לדירה - קניית מוצרים בזול צרכנות פיננסית 6
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ס מיסוי על מכירות של מוצרים דיגטיליים באינטרנט מיסים 1
ס מיסוי על מכירות של מוצרים דיגטיליים באינטרנט מיסים 0
A תשלום מראש על שירותים/מוצרים כגידור מאינפלציה פוסטים מאיכות נמוכה 11
P ביטוח מוצרים בבית - כדאי כִּכְלָל או סתם חבל? צרכנות פיננסית 11
P האם יש מוצרים ישנים בהם המס הוא 25% ריאלי? מיסים 4

נושאים דומים

Back
למעלה