אני מקוה שלא "עבדו" עליך עם הרעיון של ביטקוין קאש, מדובר בחיקוי זול של הביטקוין.
כנ"ל כל שאר האלטים, 90% אם לא 100% מהם יימחצו ל-0 בסופו של דבר
חקרתי את העיניין עצמאית והגעתי למסקנה שלא רק שלמטבע הזה יש זכות קיום, אלא אולי אפילו יש לו יותר זכות קיום מהביטקוין BTC.
אם אתה רוצה, אני יכול להשקיע זמן כדי לכתוב תגובה מפורטת.
אני מגדיר את עצמי כאדם עם חשיבה מאוד ביקורתית (ולא כזה מושפע מלחץ חברתי).
הייתי ביקורתי גם ביחס לביטקוין עצמו וחשבתי שזה שטויות כשקראתי על הרעיון ב-2012 במוסף מחשבים בעיתון וגם כשקראתי את הפוסט של הסולידית מ-2013:
https://www.hasolidit.com/ביטקוין-האם-הארי-בראון-טעה.
התחלתי לחקור את העיניין ממש לעומק רק כאשר הוא חצה את ה-3000 דולר, והבנתי שאנשים אחרים (ועסקים) לוקחים את המטבע ברצינות.
באותו אופן, הייתי ביקורתי כלפי BCH עד שהעמלות של BTC עלו לעשרות דולרים וזה גרם לי לחקור את הנושא לעומק.
כיום, להאמין בלגיטימיות של ביטקוין קאש כאשר אתה מסתובב בסביבת אנשי BTC, זה קשה באותה מידה כמו להיות סולידי בחברה הישראלית.
בכל מקרה, אני מחזיק את שני המטבעות (ביחס של 2 ל-1 לטובת ביטקוין קאש) ומאמין שהשוק החופשי ייקבע את המטבע המנצח.
נכנסתי לעניין בדיוק כמה חודשים לפני הפיצוץ והייתי ברווח של אלפי שקלים, וכמשקיע צעיר לא הבנתי כמה שאני בר מזל, לא מכרתי כלום וכעת בהפסד של יותר מעשרת אלפים, הרוב מושקע בקאש.
אם זה רק 10K, אז אתה במצב מעולה וטוב שלא מכרת בפאניקה.
גם אני נכנסתי ל-BTC לראשונה באיזור של 3000-4000 דולר (אבל בהמשך קניתי במחירים גבוהים יותר). אני מאמין שהשוק השוורי יחזור לקראת סוף 2019.
מתוך סקרנות, באיזה יחס אתה מחזיק את BTC מול BCH ?