ח חסכן_צעיר משתמש רשום הצטרף ב 22/8/21 הודעות 15 דירוג 0 31/3/24 #1 שלום לכולם.ן, רציתי לשמוע את חוכמת ההמונים, בדירה חדשה מקבלן שכרגע תיהיה מושכרת. חוץ מכיריים האם אתם רכשתם מוצרי חשמל כמו תנור ומדיח כלים? האם יש לזה ערך בהשכרת הדירה מבחינת מחיר השכירות?
שלום לכולם.ן, רציתי לשמוע את חוכמת ההמונים, בדירה חדשה מקבלן שכרגע תיהיה מושכרת. חוץ מכיריים האם אתם רכשתם מוצרי חשמל כמו תנור ומדיח כלים? האם יש לזה ערך בהשכרת הדירה מבחינת מחיר השכירות?
wa11a משתמש רגיל הצטרף ב 31/1/15 הודעות 870 דירוג 963 1/4/24 #2 לדעתי זה תלוי בקהל היעד. לדוגמא למשפחה סיכוי הרבה יותר גבוה שיהיה תנור מקרר ומוצרי חשמל משלהם, לעומת שותפים שבקושי מיטה ומזרון יש לכל אחד.
לדעתי זה תלוי בקהל היעד. לדוגמא למשפחה סיכוי הרבה יותר גבוה שיהיה תנור מקרר ומוצרי חשמל משלהם, לעומת שותפים שבקושי מיטה ומזרון יש לכל אחד.
דאניל משתמש בכיר הצטרף ב 28/10/18 הודעות 1,326 דירוג 1,703 1/4/24 #3 נכתב ע"י חסכן_צעיר: שלום לכולם.ן, רציתי לשמוע את חוכמת ההמונים, בדירה חדשה מקבלן שכרגע תיהיה מושכרת. חוץ מכיריים האם אתם רכשתם מוצרי חשמל כמו תנור ומדיח כלים? האם יש לזה ערך בהשכרת הדירה מבחינת מחיר השכירות? לחץ כדי להרחיב... כן, גם תנור. קנינו בגלל שהשוכרים ביקשו. השקענו גם בפתרונות אחסון. השוכרים הסכימו לשלם שכירות גבוהה יחסית, בין השאר כנראה בגלל התוספות השונות.
נכתב ע"י חסכן_צעיר: שלום לכולם.ן, רציתי לשמוע את חוכמת ההמונים, בדירה חדשה מקבלן שכרגע תיהיה מושכרת. חוץ מכיריים האם אתם רכשתם מוצרי חשמל כמו תנור ומדיח כלים? האם יש לזה ערך בהשכרת הדירה מבחינת מחיר השכירות? לחץ כדי להרחיב... כן, גם תנור. קנינו בגלל שהשוכרים ביקשו. השקענו גם בפתרונות אחסון. השוכרים הסכימו לשלם שכירות גבוהה יחסית, בין השאר כנראה בגלל התוספות השונות.
יהודה ש. משתמש רגיל הצטרף ב 16/10/20 הודעות 398 דירוג 609 1/4/24 #4 אל תקנה מראש, אתה לא יכול לדעת איזה אקסטרה תעניין את השוכר הספציפי ומה לא רלוונטי עבורו (תוספת מזגן, תנור, סורגים וכו') במהלך הצגת הדירה תקשיב מה חסר להם בדירה, אם זה עלות סבירה תציע שתקנה ואם לא אז תנסה ליצור איתם דיל כלשהו.
אל תקנה מראש, אתה לא יכול לדעת איזה אקסטרה תעניין את השוכר הספציפי ומה לא רלוונטי עבורו (תוספת מזגן, תנור, סורגים וכו') במהלך הצגת הדירה תקשיב מה חסר להם בדירה, אם זה עלות סבירה תציע שתקנה ואם לא אז תנסה ליצור איתם דיל כלשהו.
ח חסכן_צעיר משתמש רשום הצטרף ב 22/8/21 הודעות 15 דירוג 0 1/4/24 #5 נכתב ע"י דאניל: כן, גם תנור. קנינו בגלל שהשוכרים ביקשו. השקענו גם בפתרונות אחסון. השוכרים הסכימו לשלם שכירות גבוהה יחסית, בין השאר כנראה בגלל התוספות השונות. לחץ כדי להרחיב... רעיון טוב, מטבח משודרג כבר יש. התלבטי לגבי מוצרי חשמל... לא רוצה להתעסק עם זה... זה בעצם עוד מקור לתקלות (נכון שבהתחלה יש אחריות)...
נכתב ע"י דאניל: כן, גם תנור. קנינו בגלל שהשוכרים ביקשו. השקענו גם בפתרונות אחסון. השוכרים הסכימו לשלם שכירות גבוהה יחסית, בין השאר כנראה בגלל התוספות השונות. לחץ כדי להרחיב... רעיון טוב, מטבח משודרג כבר יש. התלבטי לגבי מוצרי חשמל... לא רוצה להתעסק עם זה... זה בעצם עוד מקור לתקלות (נכון שבהתחלה יש אחריות)...
chen15 משתמש רגיל הצטרף ב 12/10/15 הודעות 552 דירוג 1,125 1/4/24 #6 כמו שכתבו לפני אם זו דירה למשפחה לא ניראה לי סביר שיבקשו אם לשותפים אולי הייתי מביאה מקרר, תנור ומדיח בכל מקרה כלל בסיסי במשא ומתן הוא לא להציע הצעות שיחייבו אותך שוכר שנראה לך טוב מבקש תמיד אפשר להגיד לו: שומע, אני אחשוב על זה
כמו שכתבו לפני אם זו דירה למשפחה לא ניראה לי סביר שיבקשו אם לשותפים אולי הייתי מביאה מקרר, תנור ומדיח בכל מקרה כלל בסיסי במשא ומתן הוא לא להציע הצעות שיחייבו אותך שוכר שנראה לך טוב מבקש תמיד אפשר להגיד לו: שומע, אני אחשוב על זה