nicepo1
משתמש בכיר
- דירוג
- 4,140
למי שלא מכיר בארץ כשקונים מכשירי חשמל "לבנים" בעיקר מכונות כביסה ומדיחי כלים יש חובה להזמין מתקין מתאם היבואן.
במקרה שלא תזמינו את המתקין וקיבלתם מוצר פגום או שהמוצר התקלקל בזמן האחריות היבואן יתנער מאחריות.
הנסיון שלי(ועוד מקרים ששמעתי אליהם)איתם רע מאוד.
הם ינסו למכור מוצרים נוספים במחירים מופקעים מאוד שיכולים להגיע למחיר המוצר עצמו ויותר,ובנוסף לא יבצעו את ההתקנה עצמה כנדרש.
ממש מרתיח!
דוגמאות מהזמן האחרון:
קרובת משפחה מבוגרת קנתה מכונת כביסה,לצערי היא הייתה לבד כשהמתקין הגיע
דחף לה:
עגלה שאין בה שום צורך(המכונה במקום קבוע ואין שום צורך להזיז אותה) במחיר מופקע.
מגן ברקים במחיר פי 5 מעלותו בחנויות החשמל
מסנן אבנית גם במחיר גבוה מאוד
אחריות מורחבת לכול מוצרי החשמל בבית במחיר אסטרונומי
בנוסף לא טרח אפילו לבדוק שהמכונה מפולסת ולא רועדת בסחיטה,אפילו את המינימום ללקוח שהוא דחף לא את כול מה שאפשר לא ביצע.
אני אישית קניתי גם מכונה לא מזמן והמתקין ניסה לדחוף את המוצרים האלה בכול כוחו,כשהבין שאני לא יקנה כלום פשוט חיפף.
חיבר את המכונה הפעיל לשניה ואמר:"אתה רואה זה עובד. יום טוב." והלך.
הוא לא פילס את המכונה(והיא ממש "התנדנה" כשנגעתי בה אחרי שהלך),צינור המים לא היה סגור מספיק חזק ולא טרח להלביש את הפלסטיקים (שמגיעים עם המכונה)בחורים שבהם היו הברגים שמחזיקים את התוף להובלה.
המלצה שלי שימו לב לא ליפול בקניה מהם.
קראו את ההוראות ובמקרה הצורך ראו סרטון ובדקו שהמוצר הותקן כראוי.
על תתנו לקרובי משפחה\חברים מבוגרים להיות לבד כשהמתקין מגיע.
במקרה שלא תזמינו את המתקין וקיבלתם מוצר פגום או שהמוצר התקלקל בזמן האחריות היבואן יתנער מאחריות.
הנסיון שלי(ועוד מקרים ששמעתי אליהם)איתם רע מאוד.
הם ינסו למכור מוצרים נוספים במחירים מופקעים מאוד שיכולים להגיע למחיר המוצר עצמו ויותר,ובנוסף לא יבצעו את ההתקנה עצמה כנדרש.
ממש מרתיח!
דוגמאות מהזמן האחרון:
קרובת משפחה מבוגרת קנתה מכונת כביסה,לצערי היא הייתה לבד כשהמתקין הגיע
דחף לה:
עגלה שאין בה שום צורך(המכונה במקום קבוע ואין שום צורך להזיז אותה) במחיר מופקע.
מגן ברקים במחיר פי 5 מעלותו בחנויות החשמל
מסנן אבנית גם במחיר גבוה מאוד
אחריות מורחבת לכול מוצרי החשמל בבית במחיר אסטרונומי
בנוסף לא טרח אפילו לבדוק שהמכונה מפולסת ולא רועדת בסחיטה,אפילו את המינימום ללקוח שהוא דחף לא את כול מה שאפשר לא ביצע.
אני אישית קניתי גם מכונה לא מזמן והמתקין ניסה לדחוף את המוצרים האלה בכול כוחו,כשהבין שאני לא יקנה כלום פשוט חיפף.
חיבר את המכונה הפעיל לשניה ואמר:"אתה רואה זה עובד. יום טוב." והלך.
הוא לא פילס את המכונה(והיא ממש "התנדנה" כשנגעתי בה אחרי שהלך),צינור המים לא היה סגור מספיק חזק ולא טרח להלביש את הפלסטיקים (שמגיעים עם המכונה)בחורים שבהם היו הברגים שמחזיקים את התוף להובלה.
המלצה שלי שימו לב לא ליפול בקניה מהם.
קראו את ההוראות ובמקרה הצורך ראו סרטון ובדקו שהמוצר הותקן כראוי.
על תתנו לקרובי משפחה\חברים מבוגרים להיות לבד כשהמתקין מגיע.
נערך לאחרונה ב: