היי.
רציתי להתייעץ איתכם על משהו.
אני כרגע אחרי 2 קורסים בתחום אבטחת המידע ועובד בתחום בחברת הייטק.
לפני כחודשיים ניסיתי להתחיל תואר בפתוחה בגלל שיש די הרבה זמן פנוי עם העבודה שלי כרגע אבל לא הסתדרתי עם המתמטיקה ואני צריך להשלים הרבה חומר וגם אני לא רואה את עצמי עובד בעבודה וכותב קוד כל היום.
מנגד, אני די חובב אלקטרוניקה וחשמל (לא יצא לי לעבוד בזה אלא עובד על דברים קטנים בבית) ולאחרונה אני רואה די הרבה פרסומים של מכללות כמו אורט סינגלובסקי, אפקה, כנרת וכו לגבי לימודי אלקטרוניקה או חשמל עם אופציה להוסיף עוד שנה של לימודים ולהמשיך לתואר בניהול.
חשוב לציין שאני ממשיך ללמוד עצמי נושאים שעוזרים לי בעבודה ובעולם אבטחת המידע (יודמי, יוטיוב והסמכות בין לאומיות).
רציתי לשמוע חוות דעת על המכללות האלה?
האם אפשר למצוא עבודה עם משכורות שלא מביישות את תחום אבטחת המידע (14K+)?
האם כדאי לי ללמוד את העולם של האלקטרוניקה בצורה עצמאית במקום להשקיע במכללה?
אשמח לשמוע אם יש מקומות יותר איכותיים ללמודים כאלה.
תודה רבה!
רציתי להתייעץ איתכם על משהו.
אני כרגע אחרי 2 קורסים בתחום אבטחת המידע ועובד בתחום בחברת הייטק.
לפני כחודשיים ניסיתי להתחיל תואר בפתוחה בגלל שיש די הרבה זמן פנוי עם העבודה שלי כרגע אבל לא הסתדרתי עם המתמטיקה ואני צריך להשלים הרבה חומר וגם אני לא רואה את עצמי עובד בעבודה וכותב קוד כל היום.
מנגד, אני די חובב אלקטרוניקה וחשמל (לא יצא לי לעבוד בזה אלא עובד על דברים קטנים בבית) ולאחרונה אני רואה די הרבה פרסומים של מכללות כמו אורט סינגלובסקי, אפקה, כנרת וכו לגבי לימודי אלקטרוניקה או חשמל עם אופציה להוסיף עוד שנה של לימודים ולהמשיך לתואר בניהול.
חשוב לציין שאני ממשיך ללמוד עצמי נושאים שעוזרים לי בעבודה ובעולם אבטחת המידע (יודמי, יוטיוב והסמכות בין לאומיות).
רציתי לשמוע חוות דעת על המכללות האלה?
האם אפשר למצוא עבודה עם משכורות שלא מביישות את תחום אבטחת המידע (14K+)?
האם כדאי לי ללמוד את העולם של האלקטרוניקה בצורה עצמאית במקום להשקיע במכללה?
אשמח לשמוע אם יש מקומות יותר איכותיים ללמודים כאלה.
תודה רבה!