תודה בת העמק 3>
זה באמת שמחמיא לי
אייפון ארבע זה עינוי מפעם שהייתי צריך כטלפון גיבוי ולפחות תעבור לאייפון שש שהרבה יותר מהיר... אולי זה מונע התמכרות אבל
לבינתיים, אתה היחיד שניצח אותי... יישר כח ומקשים!
אני לא הולך, ובעיקר לא שוחה... לביולוגים יש משפט שאומר - "רק פלנקטון נסחף עם הזרם".
אני בעליו הלא גאה במיוחד של עייפון 4 (לא 4S) יד רביעית, משנת מתישהוא כשהגיע לארץ (מניח 2010, אבל אין לי איך לדעת את זה).
היה קודם מספר שנים לא רב אצל אחותי, שרכשה אותו ביד 2 כמכשיר משומש, והעבירה אותו אל ההורים אחרי שמאסה בו והתחדשה באחר (היום ידועה כמחדשת אייפונים סדרתית).
בילה עוד מספר שנים אצל ההורים, שהעבירו אותו אליי אחרי שהם בעצמם התחדשו באחרים.
נאלצתי לעבור אליו במרץ 2017 בחוסר חשק וחוסר רצון עז, לאחר שהסוני אריקסון סליידר המתוק והנאמן שלי סיים את חייו בהטלת סלולרי על הרצפה, מקצוע פארא-אולימפי מוכר שבו אני מתמחה ברגעים של איבוד עצבים קיצוני.
לאחר שלוש שבועות ללא סלולרי בתחילת שנת 2017 הבנתי שבלי סלולרי קצת לא ייתכן, ולאחר בירור קצר הבנתי שמכשיר סוני-אריקסון מקשים נוסף וחדש יעלה לי 700-1,000 ש"ח (לא רציתי לרכוש משומש).
ירשתי את האייפון 4 בלית ברירה, ללא iCloud (לא מוכר את הפרטים שלי בקלות), ואין בו כלום ושום אפליקציה.
משמש אותי לשיחות, SMSים, שעון מעורר, יומן וקצת אינטרנט איטי להחריד עד כאב. נתקעה בו איכשהוא אפליקציית Waze שאיכשהוא נשארה שם אחרי שאימא שלי סיימה איתו ואחרי איפוס (אל תשאלו אותי איך) ובסה"כ היא חביבה לי למרות שיש לי GPS אמיתי של זקנים עם מפות לא מעודכנות.
נכון להיום הוא איתי מאז 03/2017, ועדיין עובד כמו שקיבלתי אותו.
מצלם איתו מעט מאוד וזמן הסוללה לא חשוב לי כי אני בקושי עושה בו שימוש.
מצלמת סלפי מכוסה במדבקה באופן קבוע כי אני קונספירטור פארנואיד
(וגם ככה אני לא עושה סלפים).
כן!!! ניסיתי את ה- Nokia 3100 3G החדש שיצא יחסית לא מזמן!
ח-ר-א של מכשיר מקשים. עלוב העלובים ולא מזכיר את ה- Nokia של פעם כי הוא לא Nokia באמת.
הוא מתוצרת חברה סינית בשם HMD שרכשה את שם המותג Nokia ואין בו שום דבר שהוא Nokia חוץ ההצורה החיצונית שלו והמקשים וזהו.
רכשתי אותו לפני כשנה, כשניסיתי לחזור בחזרה לטלפון מקשים ולפשט עוד יותר את המציאות. הסתובבתי איתו שבועיים כיפים ומהנים, והתרגלתי לחיות שוב ללא ליטוף מסכים
עד ש... נגמר הזיכרון של ההודעות (SMSים) במכשיר, וזה למרות ששמתי בו כרטיס זיכרון של 32GB... מסתבר שזו תופעה ידועה.
להבנתי, הוא שומר את ההודעות בזיכרון הפלאפון, וכשזה מתמלא, הוא דורש ממך למחוק את כל ההודעות הישנות כדי "לפנות מקום".
זה כבר היה יותר מדי בשבילי ועכשיו הוא מונח כטלפון חירום.
מעניין שזה פחות או יותר ממש נכון לגביי
אני לא יודע לתכנת (למרות שקיבלתי 90 בקורס ג'אווה אוניברסיטאי), אבל אני יודע לגדל חיידקים, ווירוסים, תאי צמח, תאי גזע אנושיים ונענע... גם זה משהו...