• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

תוך כמה זמן לפני סיום השכירות נהוג להראות את הדירה?

• פותח הנושא פותח הנושא RSU
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

RSU

משתמש סולידי
דירוג
6
אני בקרוב עוזב דירה שאני שוכר, תוך כמה זמן לפני אני מחויב לתת לבעל הדירה להראות לאחרים ?
המתווך כבר יוצר קשר ונשארו כמעט שלושה חודשים. מה הנהלים סביב זה? לא באלי להגביל את עצמי או שתיהיה פה טיילת מצד אחד, מצד שני כן הייתי שמח לעזור לבעלים.

אני בקרוב עוזב דירה שאני שוכר, תוך כמה זמן לפני אני מחויב לתת לבעל הדירה להראות לאחרים ?
המתווך כבר יוצר קשר ונשארו כמעט שלושה חודשים. מה הנהלים סביב זה? לא באלי להגביל את עצמי או שתיהיה פה טיילת מצד אחד, מצד שני כן הייתי שמח לעזור לבעלים.
בדקת מה רשום בחוזה השכירות שלך?
בדרך כלל רשום "בכל זמן סביר", בלי הגבלה לחודשים מסויימים

אם אתה רוצה לעזור לבעלים, תגיד למתווך שאתה מוכן להראות (לדוגמה) פעם בשבוע. כל שבוע תתאם איתו שעה שכולם יבואו, וזהו.
אם אתה מראה 3 חודשים מראש - זה נראה לי בהחלט הגיוני
אם לא יצליחו למצוא שוכר יותר קרוב למועד - תשקול להגדיל את הקצב

לעבור על החוזה ולמצוא התייחסות זה יהיה הכי מדויק עבורך אם זה מה שרצית לדעת

אם אתה רוצה לעזור לבעלים, תגיד למתווך שאתה מוכן להראות (לדוגמה) פעם בשבוע. כל שבוע תתאם איתו שעה שכולם יבואו, וזהו.
אם אתה מראה 3 חודשים מראש - זה נראה לי בהחלט הגיוני
אם לא יצליחו למצוא שוכר יותר קרוב למועד - תשקול להגדיל את הקצב
השאלה אם זה זה בסדר 3 חודשים לפני, זה מאוד מגביל. האם להגיד שחודשיים לפני נתחיל להראות זה תקין ? מה אומר החוק ?
בפועל יוצא מצב שמבחינתי זאת ירידה באיכות חיים בזמן שאני אכן גר בדירה.

לא נראה לי שיש חוק
למה זה כזה מפריע לך? גם בפעם בשבוע שיגיעו (12 פעמים סה"כ, בתקווה פחות) אתה רק צריך להיות לבוש בצורה סמי-סבירה ולעשות מה שבא לך..

השאלה אם לדרוש פעם אחת בשבוע זה תקין ?

תראה, זה עניין של רצון טוב. אתה יכול לקבוע שעה קבועה, או פשוט לבקש לתאם איתך לפני שהם באים.

תוך כמה זמן לפני אני מחויב לתת לבעל הדירה להראות לאחרים ?
אני לא יודעת תוך כמה זמן, אבל יש קשר בין זמן מציאת שוכר חדש לרמת הביקוש לדירה. אם אתה גר במרכז ת"א, כנראה אפשר למצוא תוך שבוע שוכר חדש (ולרוב מי שמחפש את השוכר החדש זה השוכר הקיים), ואם אתה גר בנהריה זה יכול לקחת כמה חודשים. גם תלוי לאיזה שוק פונה הדירה - סטודנטים מתחילים שכירות מאוגוסט עד אוקטובר, ומשפחות ביוני- יולי.
המתווך כבר יוצר קשר ונשארו כמעט שלושה חודשים
זה מתווך ששכר בעל הדירה באופן בלעדי? או שיהיו הרבה מתווכים כי בעל הבית פירסם באינטרנט?
רלוונטי יותר למקומות מבוקשים.
בפועל יוצא מצב שמבחינתי זאת ירידה באיכות חיים בזמן שאני אכן גר בדירה.
תסתכל חיובי - זה יכריח אותך לשמור על סדר וניקיון מינימלים (לא להשאיר עיקבות באסלות למשל) :)
תראה, זה עניין של רצון טוב. אתה יכול לקבוע שעה קבועה, או פשוט לבקש לתאם איתך לפני שהם באים.
בגדול אני מסכימה עם זה, אבל היה לי ניסיון כזה ונחלתי תבוסה. בעלת הבית רצתה למכור דחוף את הדירה בלי מתווך בלעדי (ודרשה סכום לא הגיוני למכירה) ולא הפריע לה שכל יום דפקו לי בדלת כמה מתווכים עם לקוחות פוטנציאלים. התחננתי שיתאמו איתי מראש, איימתי לא לפתוח את הדלת - אבל ידעתי כמה קריטי לבעלת הבית למכור (בעלה חלה בסרטן אלים והיא רצתה לקחת אותו לניתוח יקר באירופה) ולכן השתדלתי לעזור. וכל זה היה במשך כל השנה האחרונה למגורים שלנו שם.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M שינוי מסלול השקעה בפנסיה - תוך כמה זמן? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
Y תוך כמה זמן הכסף מופקד בתוך חשבון IB? שוק ההון 3
stamEhad מחיר למשתכן - תוך כמה זמן אני צריך לארגן את הכסף? נדל"ן 4
H תוך כמה זמן בעל דירה אמור לתקן מזגן? אוף טופיק 20
א ניוד קרן פנסיה פעם נוספת תוך זמן קצר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
F עצמאות כלכלית - תוך כמה זמן? יומני מסע אישיים 24
R תוך כמה זמן נייר נמכר? שוק ההון 2
D תוך כמה זמן נכנסות הפרשות ל-IRA? צרכנות פיננסית 5
A עבודה זמנית כלשהי תוך כדי התכוננות לראיונות עבודה בהייטק אוף טופיק 1
א קניתי דירה והרווחתי עליית ערך מטורפת תוך מספר שנים ,האמנם ? נדל"ן 90
M ביטול עסקה תוך 14 יום של מוצר שהוזמן באתר ונאסף בסניף צרכנות פיננסית 3
נ אופציה להעברת בעלות חלקית על נכס תוך שימור משכנתא קיימת - אפשרי? נדל"ן 5
LtWorf עזרה לילדים במימון דירה תוך מזעור סיכונים נדל"ן 36
ח מכירת דירה תוך כדי תהליך רישום בית משותף - בעיה? נדל"ן 6
ד משכנתא במטרה לפרוע תוך שנה נדל"ן 13
ה משכנתא לפרעון תוך 10 שנים נדל"ן 14
S עבודה כעצמאי ושכיר חדש תוך כדי מילואים אוף טופיק 1
Y השקעת נדל"ן תוך לקיחת מינוף נדל"ן 12
איל1 הפרת הסכם קבוצת רכישה 8200 על ידי הפניקס וגלובלנט, והבעיה הכללית של שינויי בעלות בשוק הקרנות תוך הפרת הסכמים עם הלקוחות. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
קרמיט מאפס למיליון תוך חצי שנה יומני מסע אישיים 31
ש העברת כספים מבנק לבנק תוך שימוש בכרטיס אשראי צרכנות פיננסית 2
T סגירת מסלול בקרן פנסיה או שינוי מדיניות השקעה תוך גרימה לקיבוע הפסדים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
P קבלת הלוואה קצרה תוך כמה שעות? פוסטים מאיכות נמוכה 25
E פיזור תוך נכסי - כללים מנחים שוק ההון 12
יבגני_ל שאלת היתכנות מימון משכנתא אגרסיבי תוך העמדת תיק ההשקעות בשוק ההון כביטחונות נדל"ן 6
U נאותות תוכנית השקעה במרג'ין על vnq ב IB תוך כדי שוק קורס שוק ההון 10
O חידוש תיק השקעות תוך כדי שינוי ברוקר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
זריקת תבונה מסע יציאה מבור כלכלי - חיסול הלוואות בגובה 90 אש"ח תוך שנה וקצת יומני מסע אישיים 90
ב אימונים תוך כדי תואר אוף טופיק 16
M להתחיל למשוך קצבת פנסיה תוך כדי עבודה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 20
Y חוות דעת - תיק השקעות 2 מיליון שקל תוך 10 שנים שוק ההון 23
ק בנית תיק השקעות תוך התחשבות במיסים שוק ההון 1
A שאלה תוך כדי מעבר לאינטראקטיבי ישראל שוק ההון 3
ש מעבר לאירופה תוך כדי עבודה חלקית מהבית בחברה ישראלית פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 0
ה לקיחת משכנתא ומיחזור תוך שנה נדל"ן 43
S איפה כתוב את התשואה הכוללת ב-portfoliovisualizer תוך זה שלוקחים בחשבון גם הפקדות תוך כדי? שוק ההון 11
Ben Dover אסטרטגית קניה תוך יומית שוק ההון 22
A מקסום סך סכום דמי אבטלה תוך התחשבות במיסוי פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 5
ה פרישה מוקדמת תוך הסתמכות על דירה במקום תיק השקעות נדל"ן 19
ל מכפיל רווח של מדד התרסק תוך יום? שוק ההון 4
מיקי לחסוך תוך כדי סגירת חובות או קדם לסגור חובות ומהר? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 24
ז מה לעשות עם קרן השתלמות שצריך בטווח זמן בינוני שוק ההון 10
T זמן משיכת ira פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
D הערכות להוצאה משמעותית בטווח זמן בינוני שוק ההון 10
D עכשיו יש לי זמן, אבל זה מבלבל יזמות והגדלת הכנסות 12
P זמן בפועל לקבלת שומת מיסוי מקרקעין? נדל"ן 0
D קושי בניהול אלוקציה ואיזון תיק לאורך זמן שוק ההון 4
ה הרבה זמן שלא הייתי פעיל פה - מחדש את היומן מסך (31 ששואף להיות מתכנת) יומני מסע אישיים 10
ה משיכת כספי פיצויים לאחר זמן פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
M קורלציה בין ריביות ממוצעות במסלולי משכנתא שונים לאורך זמן נדל"ן 0

נושאים דומים

Back
למעלה