השואף להצלחה
משתמש רגיל
- דירוג
- 25
אהלן חברים , אז המון זמן שלא הייתי פה 
רוצה לעדכן למי שזוכר , אז טיפה תקציר על הפרקים הקודמים
:
הייתי חי ממשכורת למשכורת , ללא מחשבה על חסכונות כלל , מגהץ חופשי באשראי ללא מחשבה והיו לי כמה וכמה הלוואות ,
אני רוצה להכריז שאני כבר ערך שנתיים ללא הלוואות כלל , עברתי בנק וכיום אני בבנק דיסקונט במסלול דיגיטלי בלבד ללא עמלות כלל (מלבד מינוס כמובן).
יש לי אשראי של הייטק זון שהקצאתי כעובד בחברה טכנולוגית ועוד כרטיס אמקס שהוצאתי בשביל הכיף כי יש לי חברות במועדון הוט.
הכנסות:
רק מעבודה כשכשיר 7-8K נקי.
השקעות/חסכונות:
פנסיה- 123K
ביטוח חיים אינדקס בהראל - מתקרב ל 50 , בזמן כתיבת שורות אלו עומד על 43K
שאיפות מקצועיות לעתיד:
כרגע לומד טיפה בבית HTML/CSS/JS
ורוצה לעשות קורס פיזי/בוטקאמפ ולהגיע עם טיפה ידע והמטרה בסופו של דבר זה להיכנס להייטק כמתכנת.
מטרות כספיות :
שואף ללמוד יותר על סוגי השקעות , ידע יותר כללי על כסף וכ'ו
אני מסתכל כאן על יומנים וגם אני רוצה לפזר את הכסף שלי בכמה סלים כמו קופגל''ה , מסחר במניות/אג''ח ועוד' ואשמח ללמוד ולדעת יותר
תודה רבה ושנה אזרחית טובה לכולם

רוצה לעדכן למי שזוכר , אז טיפה תקציר על הפרקים הקודמים

הייתי חי ממשכורת למשכורת , ללא מחשבה על חסכונות כלל , מגהץ חופשי באשראי ללא מחשבה והיו לי כמה וכמה הלוואות ,
אני רוצה להכריז שאני כבר ערך שנתיים ללא הלוואות כלל , עברתי בנק וכיום אני בבנק דיסקונט במסלול דיגיטלי בלבד ללא עמלות כלל (מלבד מינוס כמובן).
יש לי אשראי של הייטק זון שהקצאתי כעובד בחברה טכנולוגית ועוד כרטיס אמקס שהוצאתי בשביל הכיף כי יש לי חברות במועדון הוט.
הכנסות:
רק מעבודה כשכשיר 7-8K נקי.
השקעות/חסכונות:
פנסיה- 123K
ביטוח חיים אינדקס בהראל - מתקרב ל 50 , בזמן כתיבת שורות אלו עומד על 43K
שאיפות מקצועיות לעתיד:
כרגע לומד טיפה בבית HTML/CSS/JS
ורוצה לעשות קורס פיזי/בוטקאמפ ולהגיע עם טיפה ידע והמטרה בסופו של דבר זה להיכנס להייטק כמתכנת.
מטרות כספיות :
שואף ללמוד יותר על סוגי השקעות , ידע יותר כללי על כסף וכ'ו
אני מסתכל כאן על יומנים וגם אני רוצה לפזר את הכסף שלי בכמה סלים כמו קופגל''ה , מסחר במניות/אג''ח ועוד' ואשמח ללמוד ולדעת יותר
תודה רבה ושנה אזרחית טובה לכולם