אני לא בטוח שיש אפשרות כזאת, אבל יתכן שאפשר לבקש מאינטר-ישראל לבצע פעולה כזאת באופן חודשי
לעשות "הוראת קבע" חודשית זאת לא בעיה ברוב הבנקים אז רק נותר שמישהו יעשה המרה ורכישה קבועה
באמת טריוויאלי אבל ציינתי ליתר ביטחון.
משקיע אובססיבי בנוגע לאיזון המדוייק בין VTI ל-VXUS עלול אולי לרכוש את VTI ואת VXUS יחדיו באותה קניה ולשלם כפול.
למשל: פתחתי חשבון השקעות חדש. חסכתי החודש 2000 ש"ח. אני יכול לבצע 2 רכישות נפרדות כבר עכשיו: אחת של VTI ואחת של VXUS, לפי יחס השוק שלהם (53.5% ל-VTI ו-46.5% ל-VXUS) ולשלם 2 דולר (פעמיים עמלת קניה ב-IB) על כך.
לחילופין, אני יכול להימנע מבזבוז מיותר של עמלות קניה ולהירגע עם האובססיה ולבצע קניה של ני"ע יחיד ב-2000 ש"ח. החודש אקנה רק VTI ואשלם על כך 1 דולר. חודש הבא אקנה בערך באותו סכום VXUS ואשלם על כך 1 דולר, חודש אחר כך VTI וכן הלאה.
האיזון בין VTI ל-VXUS לא יהיה מושלם בהתחלה, אך ככל שאצבור כסף בתיק יהיה קל יותר להתקרב על ידי רכישה של ני"ע יחיד ליחס שלהם בשוק.
רציתי לבצע העברה בנקאית מהבנק שלי לסיטי בנק לIB, ונתקלתי בבעיה במילוי שם המוטב:
יש לי מגבלה של 16 תווים והשם המלא חורג מכך הרבה Interactive Brokers LLC
הניסוי התחיל:
16:11 - יצירת נוטיפיקציה אצל אינטראקטיב
16:19 - העברת 100 ש"ח מהחשבון שלי בהבינלאומי בהעברה רגילה כאשר ההערות למוטב היו מספר החשבון ושם המשפחה
הניסוי התחיל:
16:11 - יצירת נוטיפיקציה אצל אינטראקטיב
16:19 - העברת 100 ש"ח מהחשבון שלי בהבינלאומי בהעברה רגילה כאשר ההערות למוטב היו מספר החשבון ושם המשפחה