זה המינימום, במסמך המפורט כתוב 0.5% מסכום ההמרה (לעומת 0.002% בחשבון שנפתח ישירות ב-IB). אז אם המרת יותר מ-15,000 ש"ח או $2,000 העמלה תהיה בהתאם.. בזיון.
מקבלים ישראלים כלקוחות ושקלים לחשבון ב סיטיבנק.
מבחינה משפטית החשבון נפתח מול ib uk .
כנראה תחת פיקוח של רשות הפיננסיים הגרמנית.
המרת שקלים לדולר/ יורו - 10 שקל מינימום.
עמלות מסחר באירופה כמו של ib ישירות. 0.1% מינימום 4 יורו (פרנקפורט/ אמסטרדם).
זה המינימום, במסמך המפורט כתוב 0.5% מסכום ההמרה (לעומת 0.002% בחשבון שנפתח ישירות ב-IB). אז אם המרת יותר מ-15,000 ש"ח או $2,000 העמלה תהיה בהתאם.. בזיון.
אכן. רלבנטי ללקוחות חדשים (מ-2017)
השאלה היא מה העמלות המדויקות של לקוחות קיימים. בפתיחת התיק התעקשו איתי לא לתת לי פירוט כתוב של הנ"ל. עכשיו אני מתחיל להבין יותר למה.
השאלה היא מה העמלות המדויקות של לקוחות קיימים. בפתיחת התיק התעקשו איתי לא לתת לי פירוט כתוב של הנ"ל. עכשיו אני מתחיל להבין יותר למה.
אפשר להעביר את התיק לIB ישירות. למי שיש ילדים בגילאים 18-25 (או שהוא עצמו צעיר מספיק) יכול לשלם עמלה חודשית מתקזזת של 3$ במקום 10$ וכמובן לקבל פטור מעל 100k.
שאלה מעולה ואכן יש פזילות לכיוון הטופס שמעביר אותי ל-IB אך עם זאת, בטח יש איזה מורכבות עתידית כלשהי שתפתר בשיחת טלפון אחת בעברית.
חוצמזה, העמלות העדכניות לא נוגעות אלי (רק הריביות החצופות והבלתי אפשריות של ה-MARGIN).
שאלה למי שמכיר.
מה קורה אם יש מעל 100K$, אבל פתאום השוק קורס ואני מתחת ל-100K$, האם אני אתחיל לשלם דמי ניהול?
לדוגמא אם יש לי 120K$ בחשבון והשוק קורס ב-20% ויש לי 96K$.
שאלה למי שמכיר.
מה קורה אם יש מעל 100K$, אבל פתאום השוק קורס ואני מתחת ל-100K$, האם אני אתחיל לשלם דמי ניהול?
לדוגמא אם יש לי 120K$ בחשבון והשוק קורס ב-20% ויש לי 96K$.