Y YossiN משתמש רגיל הצטרף ב 25/1/15 הודעות 173 דירוג 157 16/10/24 #1 שאלה/ מחשבה אם אני מפקיד בקופת גמל להשקעה שגובה את העמלה הנמוכה ביותר על ההפקדות ואחרי יום מנייד את הכסף לקופה אשר גובה את דמי הניהול הנמוכים ביותר על הצבירה זה יעבוד? יחסוך לי בעמלה על ההפקדה? תודה
שאלה/ מחשבה אם אני מפקיד בקופת גמל להשקעה שגובה את העמלה הנמוכה ביותר על ההפקדות ואחרי יום מנייד את הכסף לקופה אשר גובה את דמי הניהול הנמוכים ביותר על הצבירה זה יעבוד? יחסוך לי בעמלה על ההפקדה? תודה
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,284 דירוג 4,674 16/10/24 #2 נכתב ע"י YossiN: אם אני מפקיד בקופת גמל להשקעה שגובה את העמלה הנמוכה ביותר על ההפקדות ואחרי יום מנייד את הכסף לקופה אשר גובה את דמי הניהול הנמוכים ביותר על הצבירה זה יעבוד? יחסוך לי בעמלה על ההפקדה? לחץ כדי להרחיב... כן יעזור לך, אבל היכן ראית קופת גמל להשקעה שלא גובה 0% על הפקדה?
נכתב ע"י YossiN: אם אני מפקיד בקופת גמל להשקעה שגובה את העמלה הנמוכה ביותר על ההפקדות ואחרי יום מנייד את הכסף לקופה אשר גובה את דמי הניהול הנמוכים ביותר על הצבירה זה יעבוד? יחסוך לי בעמלה על ההפקדה? לחץ כדי להרחיב... כן יעזור לך, אבל היכן ראית קופת גמל להשקעה שלא גובה 0% על הפקדה?