• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

האם הפגנות באמת מביאות לשינוי?

• פותח הנושא פותח הנושא Shaz
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
זכותו של כל אדם להפגין במדינה דמוקרטית וכנראה בשקלול חופש התנועה הגיעו למסקנה שהזכות להפגנה חשובה יותר במקרה זה.
זכותו של כל אדם להפגין בצורה *חוקית*. מדובר בהתקהלות לא חוקית שהיא עבירה פלילית. כאן יש גם חסימת כביש שעלולה להיחשב עבירה על סעיף 332(2) לחוק העונשין, התשל"ז-1977 – "סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה", שהעונש המרבי בגינה הוא עשרים שנות מאסר.

זכותו של כל אדם להפגין בצורה *חוקית*. מדובר בהתקהלות לא חוקית שהיא עבירה פלילית. כאן יש גם חסימת כביש שעלולה להיחשב עבירה על סעיף 332(2) לחוק העונשין, התשל"ז-1977 – "סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה", שהעונש המרבי בגינה הוא עשרים שנות מאסר.
החלק אותו ציטטת לא רלוונטי, התקהלות לא חוקית איננה סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, פעם הבאה תצטט את החלק הרלוונטי בחוק הנוגע להתקהלות אסורה לטענתך.
בנוסף מדובר בעונש מקסימום, לא בעונש מינימום.
הלכתי להשתתף בהפגנה ליד הבית שלי. בדקתי את הטענות שלכם ופלא היה תיאום מלא עם המשטרה.
כלומר ההפגנה נגמרה בדיוק בתיאום עם המשטרה וכללה חסימת כביש ומי שחסם את הכביש זאת המשטרה.
האם אתה בטעות שופט, עורך דין או שיש לך תפקיד רלוונטי במשרד התחבורה ועל סמך זה טוען שמדובר במעבר על החוק? הרי אם יש תיאום מלא עם המשטרה על איזה חוק עוברים פה? האם השוטרים עוברים על החוק?
בנוסף ברגע זה מדווחים בטלוויזיה על זה שמישהו החליט לדרוס מפגינים ואחד נפצע קל, האם גם מדובר באנשים אלימים מהשמאל?
אה וכמובן גם יש את התיעוד הזה שמתאר הסתה לדריסת מפגינים - קישור.
האם אתה מוכן לחזור בך ולהודות שטעית ומדובר בהפגנה לא אלימה והאלימות היא מהצד השני?

או שפשוט מדובר באנשים אחרים...
אין קשר ליאיר לפיד, המחאה של העם היא מחאה על מדיניות הממשלה שיש בה לא מעט שרים שהחליטו להרוס את המדינה במקום לדאוג לאזרחיה.
האם אתה טוען שהממשלה דואגת לכלל האזרחים? כרגע אני רואה ששרי הממשלה רק הורסים את המדינה למשל ע"י איום על פקידים כמו על נגיד בנק ישראל וככה מקדמים את הכלכלה, ניסיונות למינויים פוליטיים כמו הניסיון להשתלט פוליטית על חברות ממשלתיות, פגיעה בלשכת עורכי הדין כי הם הפסידו בבחירות, ביטול כל בקרה עליהם למשל ע"י ביטול עילת הסבירות.

נערך לאחרונה ב:
הרי אם יש תיאום מלא עם המשטרה על איזה חוק עוברים פה?
אין תיאום עם המשטרה, זאת הפגנה לא חוקית, המשטרה לא אישרה אותה.
החוק אותו ציטטת לא רלוונטי, התקהלות לא חוקית אינה סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה
זהו שכן, זה מה שקרה לחוסמי כבישים בזמן ההתנתקות

בכתב האישום נגד השניים טענה המדינה שנהגים בכביש נאלצו לרדת לשוליים, וש"הכביש נחסם לתנועה ונגרמו עומסי תנועה קשים". הפרקליטות החליטה ללכת עם הנערים הללו עד הסוף, והגישה נגדם כתב אישום בעבירה של "סיכון חיי אנשים במזיד בנתיב תחבורה", עבירה שעונשה יכול להגיע עד 20 שנות מאסר. לאחד מהם נוסף גם סעיף של התפרעות.

אין תיאום עם המשטרה, זאת הפגנה לא חוקית, המשטרה לא אישרה אותה.
ההפגנה בה הייתי הייתה באישור המשטרה, כנראה אתה מדבר על הפגנה אחרת אולי זאת בקפלן.

זהו שכן, זה מה שקרה לחוסמי כבישים בזמן ההתנתקות
מוזמן לתבוע כל מפגין ומפגין שעובר על החוק ואני האחרון שתומך בלעבור על החוק.
רק אציין שבינתיים אני לא רואה את החרדים רצים ללשכת הגיוס.

החוק אותו ציטטת לא רלוונטי, התקהלות לא חוקית איננה סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, פעם הבאה תצטט את החוק הנוגע להתקהלות אסורה לטענתך.
תיקנתי את ההתייחסות בהודעה הקודמת.

נערך לאחרונה ב:
מה זאת אומרת פייק? זה קרה או לא קרה? זאת אלימות או שזאת לא אלימות?
הראו לך שלפחות אחת הטענות היא פייק. בניגוד לתעמולה השיקרית שריקלין מפיץ אף אחד לא שפך על ריקלין קפה רותח. לא הוכח שבכלל עשו משהו לריקלין אבל במקסימום ירקו על ריקלין קפה. אם אכן ירקו זה מגעיל ולא מנומס אבל זה לא קפה רותח. טמפרטורה שלא גורמת ללוגם לכוויה לא תגרום לריקלין לכוויה. ובכל מקרה יש כאן ניפוח של הגזמות ושקרים- במיוחד כשחוזרים שוב ושוב על המנטרה ״ראיתם״ כשלא הראו דבר.

אז מדוע המפגינים פוגעים בחירות של אחרים וחוסמים את איילון בהפגנה לא חוקית?
בני מחכה עם אביו במיון. קוראים לאבי, קוראים לגבי קוראים לדני וקוראים להדס, ולבני לא קוראים. מתעצבן בני, הופך שולחנות, שובר מחשבים ופוצע את האחות. מי אלים - הרופא, האחות, הפקידה, אבי גבי דני הדס או אולי רק בני?

אבי נוסע לאט בכביש. בני שנוסע אחריו מתעצבן, עוקף אותו, חוסם, עוצר, מוציא מוט ברזל, נגש למכונית של אבי ושובר את החלון (או במקרה אחר מכה את הקשיש עד שאיבד הכרה) - מי האלים אבי או בני ?

אתה יכול להתעצבן על אדם שחוסם לך את הכביש, אבל לעמוד באמצע הכביש זה לא אלימות. גם צעקות זה לא אלימות. אם אתה תתעצבן עליו ותרביץ לו או תדרוס אותו אז מי שאלים זה אתה, ולא הוא. אם הוא מרביץ לך או לשוטרים, זורק חומצה, שובר זכוכיות של מכוניות, פוגע בפח של מכונית, שורף בתים עם (או גם בלי) הדירים בתוכם או יורה במשהו - זה כמובן אלימות. איכשהו הדברים האלימים קורים שוב ושוב בהפגנות של מתנחלים ושל לה פמליה ולא קורים בהפגנות נגד ההפיכה המשטרית.
החרדים הם קבוצה סופר דמוקרטית, במובן שהם מצליחים כמיעוט להתשמש בדמוקרטיה על מנת לשמור על הזכויות והאינטרסים שלהם
לנצל את עקרונות הדמוקרטיה לטובתם הפרטית על חשבון השאר לא הופך את החרדים ל״קבוצה סופר דמוקרטית״. נהפוך הוא.

נערך לאחרונה ב:
זאת אלימות פר אקסלנס.
אם זאת אלימות מבחינתך לא ראית הפגנה אלימה.
כדי להבין מה זו הפגנה באמת אלימה, תסתכל על ההפגנה בצרפת השבוע, זאת אלימות.
לשבת על הכביש עם חולצה ורודה ולצעוק דמוקרטיה זאת אלימות מבחינתך? אין לי בעיה עם ורוד ד״א, אחלה צבע.
אם החוקים יעברו ההנחה שלי שנראה שוטרים ומפגינים בבתי חולים(כמו שעמי אשד אמר שיכל לעשות בשניה לו רק היה רוצה), כרגע אם נסתכל על העובדות, מי שנכנס היום לבית חולים זה מפגין שאיזה ביביסט אנרכיסט דרס אותו.

לחסום עורק תחבורה ראשי, להצית עליו מדורות ולפזר אבנים זה האמאמא של האלימות. בכלל מתחיל ממש להימאס שכל פעם איזה אחד מתפטר/מופטר אלפים רצים ומתחילים לשתק את המדינה. מה שקרה אתמול זה היה פשוט ניסיון פתטי לשחזר את ההפגנה הספונטנית (אז היא באמת הייתה ספונטנית) באיילון לאחר פיטוריו של גלנט.

ומישהו יכול להסביר לי את פשר ההפגנה הסופר מיותרת שהייתה ביום שני בנתב"ג?

אתה יכול להתעצבן על אדם שחוסם לך את הכביש, אבל לעמוד באמצע הכביש זה לא אלימות. גם צעקות זה לא אלימות. אם אתה תתעצבן עליו ותרביץ לו או תדרוס אותו אז מי שאלים זה אתה, ולא הוא. אם הוא מרביץ לך או לשוטרים, זורק חומצה, שובר זכוכיות של מכוניות, פוגע בפח של מכונית, שורף בתים עם (או גם בלי) הדירים בתוכם או יורה במשהו - זה כמובן אלימות. איכשהו הדברים האלימים קורים שוב ושוב בהפגנות של מתנחלים ושל לה פמליה ולא קורים בהפגנות נגד ההפיכה המשטרית.

אה, כן, אני בטוח שהקרשים למדורת ל"ג בעומר שעשו אתמול באיילון נאספו באופן ספונטני בתל אביב על ידי המון תל אביבים חמודים ותמימים מזועזעים מפיטוריו של אשד. בולשיט. הכל היה מתוכנן מראש. בוא, אל תשחק אותה תמים לחסום את הכביש הכי עמוס במדינה הזאת ולתקוע עשרות אלפים בפקק זה אלימות גם אם אתה רק עומד על הכביש עם הידיים בכיסים וסופר כוכבים.

נערך לאחרונה ב:
חסום עורק תחבורה ראשי, להצית עליו מדורות ולפזר אבנים זה האמאמא של האלימות. בכלל מתחיל ממש להימאס שכל פעם איזה אחד מתפטר/מופטר אלפים רצים ומתחילים לשתק את המדינה. מה שקרה אתמול זה היה פשוט ניסיון פתטי לשחזר את ההפגנה הספונטנית (אז היא באמת הייתה ספונטנית) באיילון לאחר פיטוריו של גלנט.

פשוט מאוד.
ממשלת ישראל מחלישה בימים אלו את הדמוקרטיה והופכת אותה לדמוקרטיה לא ליבראלית / דיקטאטורה / שלטון טוטאליטארי.
זהו שינוי משטר ללא הסכמה רחבה שמשנה את מהות המדינה לכיוון מאוד מפחיד.

העם מתקומם בצורה לא אלימה.

מעניין שאף אחד לא מזכיר פה את ההפגנות המאוד אלימות בבר אילן של החרדים, ששם לפני שנה נהרגה אמא חרדית בגלל פח זבל שדורדר.

אה, כן, אני בטוח שהקרשים למדורת ל"ג בעומר שעשו אתמול באיילון נאספו באופן ספונטני בתל אביב על ידי המון תל אביבים חמודים ותמימים מזועזעים מפיטוריו של אשד. בולשיט. הכל היה מתוכנן מראש. בוא, אל תשחק אותה תמים לחסום את הכביש הכי עמוס במדינה הזאת ולתקוע עשרות אלפים בפקק זה אלימות גם אם אתה רק עומד על הכביש עם הידיים בכיסים וסופר כוכבים.
חצי שנה אתם מדברים על התכנונים מראש, עשרות מיליארדים שמפגינים מקבלים (אהוד ברק?)...

שקרים של מכונת רעל

אין שום שקר. כסף זורם והרבה מאוד ממנו. נקודה. מי משלם על כל זה אני לא יודע, אבל מישהו משלם. רק הקמפיין בשלטי חוצות שרץ איזה חודש בכל רחבי הארץ זה כמה מיליונים טובים.

פשוט מאוד.
ממשלת ישראל מחלישה בימים אלו את הדמוקרטיה והופכת אותה לדמוקרטיה לא ליבראלית / דיקטאטורה / שלטון טוטאליטארי.
זהו שינוי משטר ללא הסכמה רחבה שמשנה את מהות המדינה לכיוון מאוד מפחיד.

לדעתך. זה בסדר גמור לחשוב ככה, אבל "אוטוטו הדמוקרטיה קורסת" זה משהו ששומעים בישראל כבר 40 ומשהו שנה.

העם מתקומם בצורה לא אלימה.

מזמן עברו את השלב הלא אלים במחאה. בשבועות האחרונים המחאה אלימה מאוד כנראה שילוב של תסכול מצד המארגנים ונטישה של המפגינים היותר מתונים. כלומר נשארו בעיקר הפאנטים.

מעניין שאף אחד לא מזכיר פה את ההפגנות המאוד אלימות בבר אילן של החרדים, ששם לפני שנה נהרגה אמא חרדית בגלל פח זבל שדורדר.

whataboutism confirmed

מי משלם על כל זה אני לא יודע, אבל מישהו משלם
אני משלם.

כמה מאות שקלים בחודש, תכפיל את זה בעוד עשרות-אלפים כמוני וקיבלת תקציב יפה.
שווה לי לשלם את זה כדי למנוע הלאמה של החסכונות שלי כשהחרדים יקבלו תאבון נוסף.

לגבי ההפגנות, אני באמת לא מבין מה התועלת לחסום כבישים/נמל תעופה. האנרגיות צריכות להיות מופנות כנגד הממשלה ולא כנגד האזרחים.

לחסום עורק תחבורה ראשי, להצית עליו מדורות ולפזר אבנים זה האמאמא של האלימות.
"אני מודה שלא יכולתי לעמוד בציפיות הדרג המיניסטריאלי, שכללו שבירת הכללים, הנהלים, הסדר הארגוני והתערבות בוטה בקבלת החלטות ושיקול הדעת המבצעי. יכולתי בקלות להפעיל כוח לא סביר ולמלא את המיון באיכילוב בסוף כל הפגנה בתל אביב. יכולנו לפנות את איילון תוך דקות ספורות, במחיר נורא של שבירת ראשים וריסוק עצמות, במחיר של ניפוץ האמנה שבין המשטרה לאזרחי המדינה. אני משלם מחיר אישי כבד מנשוא, על הבחירה שלי למנוע מלחמת אחים"
ניצב עמי אשד התפטר ואומר שמדיניות של בן גביר היא "שבירת ראשים וריסוק עצמות, במחיר של ניפוץ האמנה שבין המשטרה לאזרחי המדינה".

''פאשיסטים, צריך לגמור אותם''
פינדרוס אמר לפני יום

"המדינה צריכה למחוק את חווארה"
סמוטריץ

צודק זאת לא אלימות.

בכלל מתחיל ממש להימאס שכל פעם איזה אחד מתפטר/מופטר אלפים רצים ומתחילים לשתק את המדינה. מה שקרה אתמול זה היה פשוט ניסיון פתטי לשחזר את ההפגנה הספונטנית (אז היא באמת הייתה ספונטנית) באיילון לאחר פיטוריו של גלנט.
להרבה מאוד מהעם מתחיל להימאס שיש לא מעט שרים שמעבירים חוקים שאינם לטובת המדינה בלי הסכמה רחבה תוך ניצול רוב זמני שאינו משתקף בסקרים.

מישהו מוכן להסביר לי איך במהלך מבצע צבאי ממשיכים בחקיקה מיותרת שהורסת את המדינה?
להזכיר לך שעל זה מפגינים, שמבוצעת חקיקה שנועדה לפגוע במדינה.

נערך לאחרונה ב:
מישהו מוכן להסביר לי איך במהלך מבצע צבאי ממשיכים בחקיקה מיותרת שהורסת את המדינה?
עזוב, אין צורך לדון בזה באמת. זה לא מעניין. היום מתווכחים על השוואת מקרי אלימות.

לגבי ההפגנות, אני באמת לא מבין מה התועלת לחסום כבישים/נמל תעופה. האנרגיות צריכות להיות מופנות כנגד הממשלה ולא כנגד האזרחים.
מסכים. לטעמי צריך לעשות שביתת משק של שבוע לפחות

להרבה מאוד מהעם מתחיל להימאס שיש לא מעט שרים שמעבירים חוקים שאינם לטובת המדינה בלי הסכמה רחבה תוך ניצול רוב זמני שאינו משתקף בסקרים.
אתם מדברים על רוב זמני אחרי ממששת המנדטים של בנט?
וכשבמהלך תקופת בחירות חותמים על הסכם שמוסרים שטח טריטוראלי של ישראל, זה לא מפריע לך? (וזה היה בניגוד לעמדת היועמשית שאמרה שצריך להגיע לידון בכנסת. אבל למי אכפת, זה אנשים אחרים)
ניצב עמי אשד התפטר ואומר שמדיניות של בן גביר היא "שבירת ראשים וריסוק עצמות, במחיר של ניפוץ האמנה שבין המשטרה לאזרחי המדינה".
אבל לפני שנתיים בבני ברק זה לא הפריע לו להפעיל כוח לשווא. לא, הוא לא שבר ראשים, אבל רימוני הלם כל הלילה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אתם מדברים על רוב זמני אחרי ממששת המנדטים של בנט?
במספרים , איך בנט פגע בעם? בתקופה שלו ישראל השתקמה מכל הבחינות
כשבמהלך תקופת בחירות חותמים על הסכם שמוסרים שטח טריטוראלי של ישראל, זה לא מפריע לך
יתכן ולא היה תקין אבל הדרג הבטחוני תמך וביבי לא ביטל את ההסכם נכון? כנראה שהיתה להם סיבה לעשות את זה עובדה שביבי עצמו עם ממשלת הימין על מלא מלא תומך בזה
אבל לפני שנתיים בבני ברק זה לא הפריע לו להפעיל כוח לשווא. לא, הוא לא שבר ראשים, אבל רימוני הלם כל הלילה.
בעקבות תקיפת שוטרים... אלו היו הפרות סדר אלימות. משגע אותכם שהמחאה לא אלימה

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א כמה כסף באמת להשאיר בתיק ההשקעות כמזומן? שוק ההון 9
א עד כמה השקעות באמת ״תורמות״ לנו? שוק ההון 48
A האם באמת כדאי להשקיע במדדים? שוק ההון 15
א מה באמת הדמי ניהול שמוצעים ללקוח התמים שוק ההון 16
א כמה באמת התייקרות סל המזון המשפחתי היא עליית מחירים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 87
ת האם הקמפוס החדש של אוניברסיטת חיפה באמת כמו שמתארים אותו? "חדשני והייטקי" התפתחות אישית 14
flower שאלה על טיפול פלואוריד אצל רופא שיניים – האם באמת נחוץ כל חצי שנה? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 8
I האם מחירי הדירות באמת בירידה מה 9.22? נדל"ן 572
א מסלול עוקב מדדי מניות באלטשולר - כמה אחוז מושקע באמת במניות שוק ההון 1
M עד כמה יש באמת ביקוש ל- 2-3 חד' בשכונות שלא ידועות כמוקד שכירויות לצעירים? נדל"ן 3
שם משתמש בעייתי האם באמת כדאי להעביר חשבון השקעות פרטי מהבית לבית השקעות חיצוני? צרכנות פיננסית 27
K מדד עולמי - זאת באמת ההשקעה האולטימטיבית? שוק ההון 2
D איך אתם יודעים שהחשבון מסחר שלכם באמת קיים? שוק ההון 18
ח התיק של חיפאי (שאינו באמת חיפאי יותר) שוק ההון 0
ד מה באמת ההשלכות המאקרו-כלכליות של דרך החיים המוצעת בבלוג דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 64
C האם החלפה בין קרן פיזית לסינטתית שווה באמת מיליון שקל? שוק ההון 10
ש השקעה במדדים, האם באמת הנכון זה להשקיע באותו מדד כל הזמן או לפתוח אפיקים חדשים? שוק ההון 15
T קרן נאמנות/סל/כספית, האם אלו באמת נחשבים PFIC? מיסים 1
משה גל האם 'וואן זירו' נותנים באמת הלוואות ב-5% ריבית? צרכנות פיננסית 9
T מה באמת קובע עליית מחיר של מנייה שוק ההון 6
V למה העלאה בריבית באמת כל כך משפיעה על קונה דירה ממוצע בישראל פוסטים מאיכות נמוכה 17
O קרן הסל של אינווסקו 1183441- האם באמת מדובר בקרן עם תשואה עודפת על פני היתר? שוק ההון 22
I איך הבנקים באמת עובדים? והאם הם באמת מרוויחים מהעלאת הריבית? שוק ההון 6
A האם יש באמת עליות של 7% בממוצע במדדי המניות: שוק ההון 49
A האם באמת השוק מתמחר את המניות שבו בצורה הנכונה? שוק ההון 3
arvin האם באמת כדאי להכניס כספים חדשים למניות (מדדים) גם עכשיו כשהכל סוער? שוק ההון 1843
Tsachi01 מסתבר שהעולם לא באמת נגדנו אוף טופיק 35
L רכב פרטי, האם זה באמת שווה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 73
A מזגנים עיליים לבית - האם באמת תדיראן הכי אמין? אוף טופיק 29
L באמת יש התאוששות כלכלית? לפעמים נדמה שלא פוסטים מאיכות נמוכה 8
מ האם באמת יותר ריווחי השקעה במדדים לטווח ארוך מאשר מניות דיבידנד? שוק ההון 30
T יש באמת הבדל בין החברות שמציעות חשבונות מסחר ? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
א האם ביטוח מנהלים באמת לא כדאי ומה האינטרס של חברות הביטוח? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 20
י האם באמת יש 100% סיכון בשוק ההון? שוק ההון 6
א מעבר להייטק- מה באמת קורה שם התפתחות אישית 49
Y האם כדאי להשקיע בקרן ברירת מחדל ? האם באמת זולה ? צרכנות פיננסית 5
מ כמה מזומן באמת צריך בעובר ושב שוק ההון 14
Y האם זה באמת זמן טוב להכנס לשוק? שוק ההון 27
ג מה באמת המצב הכלכלי? כזה קשה? אוף טופיק 98
N הריבית על המינוף ב-IB באמת נמוכה או.. שוק ההון 2
א האם באמת אירועי העבר לא מנבאים את העתיד שוק ההון 16
MJJF איזון תיק (rebalancing) ומס רווח הון - באמת כדאי? שוק ההון 4
R האם באמת אפשר להשוות את משבר הקורונה למשברים קודמים? שוק ההון 41
שניפ האם דירה באמת לא יכולה להחליף פנסיה? שוק ההון 14
unrealx האם זמן אכלוס רחוק הוא באמת כלכלי? נדל"ן 3
S יש סיבה באמת לפחד מעליית ריבית? למשקיע טווח ארוך במדדים? שוק ההון 2
L האם באמת יש תקופת המתנה/אכשרה בשדרוג ממכבי כסף לזהב? צרכנות פיננסית 11
T פרקליטו של השטן (או של מנהל הקרן) - האם ביצועי עבר הם באמת לא רלוונטיים? שוק ההון 98
Myrath האם באמת לדעתכם סטרס מוביל לנזק בריאותי ממשי ארוך טווח? אוף טופיק 49
A כפל תואר מכונות מתמטיקה.. האם באמת כדאי? התפתחות אישית 5

נושאים דומים

Back
למעלה