גרהם
משתמש בכיר
- דירוג
- 29,428
מאחר שמדובר ב"מכון מחקר" שנוהג למחוק ניירות עמדה שלו שלא מתאימים לעמדות הנוכחיות שלו, די מיותר לבחון את עמדתו הרשמית , כי היא ממילא תשתנה בקרוב, אז כל שניתן הוא ללמוד ממקורות עקיפים על העמדות שהיום פחות נוח להבליט בעקבות הקטילה שחטף הבסיס הרעיוני למהפיכה ממומחים למשפט מכל רחבי העולם (כולל יריב לוין שכמובן אינו מומחה, אבל אפילו הוא מסוגל להבין שמדובר בהפיכה לשיטת משטר שאינה דמוקרטיה).אני אשמח לראות איפה זה מופיע. אני לא מניח שאתה מכיר את פורום קוהלת ואת העובדה שהוא עוסק בעיקר בקידום נושאים הקשורים לחופש הפרט והשוק החופשי. אני מציע לך לקרוא קצת, תוכל להתחיל במאמר הבא:
נישמע מוכר?
![]()
התופעה שהכרנו בסרט ״הנחשול״ מקיפה אותנו היום - פורום קהלת
הדמוניזציה שפורום קהלת עובר, מוכיחה שאפשר בקלות לגרום לאנשים להאמין בצורה עיוורת לשקרים, עד כדי כך שהם יהיו מוכנים להצטרף לכת-שנאהkohelet.org.il
אתה מוזמן לקרוא כאן על השקפת בכירי קוהלת כפי שבאה לידי ביטוי בספרי הלימוד שהם כתבו / ערכו.
אתה מוזמן גם לקרוא את דברי ההסבר לחוקי המהפיכה המשטרית. אני כבר לא מדבר על הרמה המשפטית המביכה, אלא שאין שם שום התייחסות לשיטה בכללותה שהיתה אמורה להיות כאן לו חלילה החוקים היו עוברים. מה שכן יש זו הטענה השקרית שהמהפיכה מחזירה אותנו למצב של לפני 1992. מה שאין זו השוואה לדמוקרטיה כלשהי שבה המצב דומה.
בכל מקרה, זה ממש לא העיקר במה שכתבתי.
טענת קוהלת ואחרים התומכים במהפיכה שיש דבר כזה "דמוקרטיה לא ליברלית" ושאין שום בעיה שהממשלה תשלוט בכנסת ותמנה לבדה את השופטים, מנוגדת לערכים שלי ושל אחרים במדינה, בדיוק כפי שהמחנה שלך לא מוכן לשמוע על אבולוציה (ואני עושה לכם הנחה כי משווה בין השקפת עולם להכחשת מדע מבוסס ראיות). ואם הפערים כל כך גדולים, שכל אחד ילמד בבית ספר שמלמד לפי ערכיו.
נערך לאחרונה ב: