• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

איש מקצוע - מה חשוב לכם?

• פותח הנושא פותח הנושא עידו ג
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
ברור שיש פרמטרים מקצועיים שאפשר לבחון (אם כי לא בטוח שהדיוט במקצוע יוכל להשיגם או להבינם), אני לא סומכת על שום מימסד.
ומה עם מבחן התוצאה? הרי אם בעל מקצוע הביא תוצאות טובות יותר מהקולגות שלו זה אומר הרבה.
גם אם לא ברור איך הוא עושה את זה ומה המומחיות שלו.

הרי אם בעל מקצוע הביא תוצאות טובות יותר מהקולגות שלו זה אומר הרבה.
איך אתה יודע אם התוצאות טובות יותר? ואיך אתה יודע שהנסיבות היו שוות ורק מקצועיות האדם שינתה את התמונה?
כמובן שכאשר יש כשלון ברור אז יותר קל להשוות, בגלל זה כתבתי
האם יש דרך להדיוט לדעת אם החשמלאי עשה עבודה מצויינת? טובה? סבירה מינוס? ומה בקשר לרופא השיניים? האם מספיק שאין כאב יותר כדי לדעת אם הטיפול היה מיטבי? ואם עו"ד הקטין לך קנס - איך תדע אם זה טוב או שהיה יכול לבטל בכלל עם קצת יותר תשומת לב לפרטים שנתת לו?

איך אתה יודע אם התוצאות טובות יותר? ואיך אתה יודע שהנסיבות היו שוות ורק מקצועיות האדם שינתה את התמונה?
כמובן שכאשר יש כשלון ברור אז יותר קל להשוות, בגלל זה כתבתי
אם יש מקרה אחד או שתיים את צודקת אני מדבר על הצלחה בהרבה מקרים ובהשוואה לאחרים הרי מנתח מומחה למשל עושה הרבה ניתוחים
הדוגמא שעולה לי בראש זה ניתוח לשיחזור אוזן שישנה מומחית לעניין בלוס אנג'לס שתוצאות הניתוח המוצלחות ולאורך זמן הם אלו שהפכו אותה למומחית עולמית לניתוחים מסוג זה

מה "קונה" אותכם אצל איש מקצוע (לאו דווקא מהתחום שציינתי)?
אצלי הכי חשוב: אומר אמת.
מהירות תגובה. במייל, או בחזרה בטלפון.
סדר וארגון (בהצעת מחיר למשל).
עומד בזמנים שהוא מכתיב.
יודע להגיד מה הוא מסוגל ומה לאו.

בקיצור, 5% מהבעלי מקצוע בארץ.

לא מצאת שום תחום בו המומחיות היא בת יכולת בירור?
איך אפשר לחיות בהרגשה שאין דרך לברר שום דבר ברמה סבירה?
ברור מומחיות זה טריקי.
בכלל בירור איכות של מוצר / שירות היא טריקית.
יש אנשים שמעריכים איכות לפי מחיר - אם זה יקר סימן שזה יותר טוב. כי אין להם כלים או סבלנות לבדוק איכות באופן אחר.
או אנשים שמעריכים איכות של מסעדה לפי התור שיש אליה (וזה ש95% מהתור עומדים שם מאותה סיבה, זה פחות מעניין)
או אלה שקונים דירה רק כי יש ביקוש לדירה ויש כמה 'מתעניינים'.
יש אנשים שהולכים למנתח היקר כי אין להם איך לוודא את מומחיותו באופן אחר.

יש גם טריקים של משווקים - "מחיר מחירון" לרכב - כדי שאחרי ההנחה תרגיש שעשית עסקה טובה. אין לקוח שנכנס לסוכנות רכב והוא לא 'הלקוח הכי נחמד ונעשה רק לך ורק היום הנחה מהמחירון'
או מחיר רגיל ומחיר מועדון.

הקאצ' הוא שגם נותני השירות מודעים לזה.

ברור מומחיות זה טריקי.
בכלל בירור איכות של מוצר / שירות היא טריקית.
יש אנשים שמעריכים איכות לפי מחיר - אם זה יקר סימן שזה יותר טוב. כי אין להם כלים או סבלנות לבדוק איכות באופן אחר.
או אנשים שמעריכים איכות של מסעדה לפי התור שיש אליה (וזה ש95% מהתור עומדים שם מאותה סיבה, זה פחות מעניין)
או אלה שקונים דירה רק כי יש ביקוש לדירה ויש כמה 'מתעניינים'.
יש אנשים שהולכים למנתח היקר כי אין להם איך לוודא את מומחיותו באופן אחר.

יש גם טריקים של משווקים - "מחיר מחירון" לרכב - כדי שאחרי ההנחה תרגיש שעשית עסקה טובה. אין לקוח שנכנס לסוכנות רכב והוא לא 'הלקוח הכי נחמד ונעשה רק לך ורק היום הנחה מהמחירון'
או מחיר רגיל ומחיר מועדון.

הקאצ' הוא שגם נותני השירות מודעים לזה.
לא דיברתי על "מומחיות" מהסוג הזה היא באמת מטעה ולא נותנת שום דבר
דיברתי על דוגמא שבה התוצאות מעידות על המומחיות למשל בניתוחים שאם יש עדויות לאורך פרק זמן ארוך על תוצאות טובות ביחס למנתחים אחרים זה עדות למומחיות בתחום זה
כמובן שיש תחומים שבהם אי אפשר לברר בצורה כזו ואז אני מסכים שקשה לברר מומחיות אבל לא חסרים תחומים בהם מבחן התוצאה הוא אפשרי ואמין

ברור מומחיות זה טריקי.
כל הדוגמאות שציינת מדברות על מניפולציות שיווקיות ומחיר כסממן סטטוס, אבל בהרבה מאוד תחומים אין שום "קאץ'", שום טריקים ושום קושי להבחין במקצועיות.

נכנסתי עם תקלה ברכב. המדד שלי הוא פשוט וחד משמעי. האם הבעיה נפתרה בפועל? כמה זמן הרכב עמד? וכמה זה עלה ביחס למה שסוכם? שום מניפולציה שיווקית לא תעזור למוסכניק אם הרכב נתקע שוב בצומת למחרת. או רופא שיניים, אם הטיפול נעשה במיומנות, במהירות, במינימום כאב והסתימה מחזיקה שנים בלי להציק, זה כל מה שמעניין. חיוך נעים של השיננית, אישיות מלבבת או קליניקה מפוארת לא יפצו על שורש שנדפק.

מצידי שנותן השירות לא ידבר עברית בכלל, שלא יחייך ולא יפתח בשיחת חולין. אם הוא מאבחן במדויק, פותר את הבעיה ביעילות ולא מורח אותי, זה שווה הכל. הלקוח לא צריך להיות מומחה כדי להעריך תוצאה מעולה, והתוצאה הזו היא בדיוק מה שבונה מוניטין חזק מפה לאוזן.

כל הדוגמאות שציינת מדברות על מניפולציות שיווקיות ומחיר כסממן סטטוס, אבל בהרבה מאוד תחומים אין שום "קאץ'", שום טריקים ושום קושי להבחין במקצועיות.

נכנסתי עם תקלה ברכב. המדד שלי הוא פשוט וחד משמעי. האם הבעיה נפתרה בפועל? כמה זמן הרכב עמד? וכמה זה עלה ביחס למה שסוכם? שום מניפולציה שיווקית לא תעזור למוסכניק אם הרכב נתקע שוב בצומת למחרת. או רופא שיניים, אם הטיפול נעשה במיומנות, במהירות, במינימום כאב והסתימה מחזיקה שנים בלי להציק, זה כל מה שמעניין. חיוך נעים של השיננית, אישיות מלבבת או קליניקה מפוארת לא יפצו על שורש שנדפק.

מצידי שנותן השירות לא ידבר עברית בכלל, שלא יחייך ולא יפתח בשיחת חולין. אם הוא מאבחן במדויק, פותר את הבעיה ביעילות ולא מורח אותי, זה שווה הכל. הלקוח לא צריך להיות מומחה כדי להעריך תוצאה מעולה, והתוצאה הזו היא בדיוק מה שבונה מוניטין חזק מפה לאוזן.
הדוגמאות האלה הן חכמת הבדיעבד.

רק בנוגע לרופא שיניים - במקרה של רופא אנטיפת, לא משנה כמה מקצועי הוא - אפשר לצאת עם טראומה

הדוגמאות האלה הן חכמת הבדיעבד.

רק בנוגע לרופא שיניים - במקרה של רופא אנטיפת, לא משנה כמה מקצועי הוא - אפשר לצאת עם טראומה
הם ממש לא חוכמת הבדיעבד הוא מתכוון שאתה יכול ללמוד מהנסיון של אחרים
וכן, מי שחשוב לו יחס אמפתי יותר מתוצאות שיבחר ברופא נעים הליכות

הם ממש לא חוכמת הבדיעבד הוא מתכוון שאתה יכול ללמוד מהנסיון של אחרים
וכן, מי שחשוב לו יחס אמפתי יותר מתוצאות שיבחר ברופא נעים הליכות
תמיד אפשר ללמוד מנסיון של אחרים, רק שזה לא היה הניסוח.
בכל מקרה זה לא סותר. מה שאמרתי בא להוסיף.
לא תמיד ניתן לברר בקלות על מקרים דומים מספיק, לא תמיד יש ללקוח/צרכן איך לוודא שמדובר במקרה דומה.
במצבים כאלו טוב להיות מודעים שהמח שלנו ילך באופן אוטומטי להשוואות שקל לו לבצע. הדברים האלו לא קורים במודע, זו הטייה קוגנטיבית
מה גם שמודעות להטיה לא מנטרלת אותה לחלוטין.

נערך לאחרונה ב:
נכנסתי עם תקלה ברכב. המדד שלי הוא פשוט וחד משמעי. האם הבעיה נפתרה בפועל?
ואם היא חזרה אחרי חודשיים? והמוסכניק אומר שזה בכלל משהו אחר? שזה בגלל משהו בנהיגה שלך?
רופא שיניים, אם הטיפול נעשה במיומנות, במהירות, במינימום כאב והסתימה מחזיקה שנים בלי להציק, זה כל מה שמעניין.
ראשית, מינימום כאב אומר שלרופא אכפת ממך.
שנית, עד שלא יעברו כמה שנים - לא תעז להמליץ עליו? כי עדיין אינך יודע. ואם הסתימה נפלה אחרי שנה והוא אומר לך שזה בגללך?
חייבת לציין שלנו יש את אותו מוסכניק כבר 30 שנה ואת אותו רופא שיניים כבר 15 שנה. להגיד לך שאף פעם הם לא פישלו? אבל לעומת אחרים שניסינו פה ושם, העדפנו אותם בסופו של יום משילוב של כמה דברים - ניסיון, מקצועיות סבירה, זימון מהיר, אנשים נחמדים.

ואם היא חזרה אחרי חודשיים? והמוסכניק אומר שזה בכלל משהו אחר? שזה בגלל משהו בנהיגה שלך?

ראשית, מינימום כאב אומר שלרופא אכפת ממך.
שנית, עד שלא יעברו כמה שנים - לא תעז להמליץ עליו? כי עדיין אינך יודע. ואם הסתימה נפלה אחרי שנה והוא אומר לך שזה בגללך?
חייבת לציין שלנו יש את אותו מוסכניק כבר 30 שנה ואת אותו רופא שיניים כבר 15 שנה. להגיד לך שאף פעם הם לא פישלו? אבל לעומת אחרים שניסינו פה ושם, העדפנו אותם בסופו של יום משילוב של כמה דברים - ניסיון, מקצועיות סבירה, זימון מהיר, אנשים נחמדים.
את שוב חוזרת לניסיון האישי שלך
הטענה שחוזרת פה שוב ושוב היא שישנם תחומים בהם מבחן התוצאה הוא הקובע ואין הכוונה למבחן התוצאה באופן אישי אלא למבחן התוצאה של כמות נכבדה של אנשים ובמשך זמן ארוך ומספק

ואין הכוונה למבחן התוצאה באופן אישי אלא למבחן התוצאה של כמות נכבדה של אנשים ובמשך זמן ארוך ומספק
מאד אשמח לסטטיסטיקות בעניין, אם יש לך לינק לניתוח המקצועיות של כל מומחה.
אם אתה מסתמך על המלצות ב"מידרג, אני מציעה לך להסתכל מה אנשים כותבים בתוכן (אם הם כותבים תוכן ולא סתם מנקדים).
בדרך כלל הם משבחים את ההגינות, המחיר, הזמינות והנחמדות. אם היתה בעיה נקודתית פשוטה כמו סתימה בכיור והיא תוקנה יחד עם המעלות הנוספות שלעיל - אז זה בכלל אושר גדול. אם יש בעיה מורכבת ולוקח זמן (וטעויות, כי גם הם חלק מהאנושיות) לאתר אותה ולהזמין חלקים, ואולי גם לחצוב וללכלך, וזה עולה הרבה כסף (והמקצוען בינתיים עסוק בפניות אחרות עד שהחלק יגיע) - אנשים פחות ימליצו ויותר יתאכזבו.
אפילו המשרדים הממשלתיים לא מעזים/יכולים לדרג בפומבי (או בכלל) רופאים/מורים/שוטרים/עו"ד/רו"ח לפי פרמטרים מקצועיים.
אם תבקש מרופא המשפחה שלך המלצה על רופא מומחה או המלצה על בית חולים שהמחלקה הרלוונטית לך שלו מצטיינת - אתה חושב שהוא יספר לך? או שהוא בכלל יודע?
כל ההמלצות ברשתות הן או ע"י ניסיון אישי (וחוסר הבנה מקצועית) או ע"י אינטרסנטים.
ועוד אנקדוטה אישית, לצערך - היתה לי חברה שנחשבה לרופאה הכי טובה בארץ בתחומה (ולצערי נפטרה). אין לי מושג למה היא נחשבה כך ומה היו הפרמטרים שגרמו לאנשים לחשוב כך. האם הם ידעו על אחוזי ההצלחה שלה? מניחה שלא, מעולם לא נתקלתי בסטטיסטיקה כזאת ובתחום שלה יש לא מעט אחוזי מוות תוך כמה שנים. האם התרשמו מהתפקידים הבכירים אליהם הגיעה? אולי.

מאד אשמח לסטטיסטיקות בעניין, אם יש לך לינק לניתוח המקצועיות של כל מומחה.
אם אתה מסתמך על המלצות ב"מידרג, אני מציעה לך להסתכל מה אנשים כותבים בתוכן (אם הם כותבים תוכן ולא סתם מנקדים).
בדרך כלל הם משבחים את ההגינות, המחיר, הזמינות והנחמדות. אם היתה בעיה נקודתית פשוטה כמו סתימה בכיור והיא תוקנה יחד עם המעלות הנוספות שלעיל - אז זה בכלל אושר גדול. אם יש בעיה מורכבת ולוקח זמן (וטעויות, כי גם הם חלק מהאנושיות) לאתר אותה ולהזמין חלקים, ואולי גם לחצוב וללכלך, וזה עולה הרבה כסף (והמקצוען בינתיים עסוק בפניות אחרות עד שהחלק יגיע) - אנשים פחות ימליצו ויותר יתאכזבו.
אפילו המשרדים הממשלתיים לא מעזים/יכולים לדרג בפומבי (או בכלל) רופאים/מורים/שוטרים/עו"ד/רו"ח לפי פרמטרים מקצועיים.
אם תבקש מרופא המשפחה שלך המלצה על רופא מומחה או המלצה על בית חולים שהמחלקה הרלוונטית לך שלו מצטיינת - אתה חושב שהוא יספר לך? או שהוא בכלל יודע?
כל ההמלצות ברשתות הן או ע"י ניסיון אישי (וחוסר הבנה מקצועית) או ע"י אינטרסנטים.
ועוד אנקדוטה אישית, לצערך - היתה לי חברה שנחשבה לרופאה הכי טובה בארץ בתחומה (ולצערי נפטרה). אין לי מושג למה היא נחשבה כך ומה היו הפרמטרים שגרמו לאנשים לחשוב כך. האם הם ידעו על אחוזי ההצלחה שלה? מניחה שלא, מעולם לא נתקלתי בסטטיסטיקה כזאת ובתחום שלה יש לא מעט אחוזי מוות תוך כמה שנים. האם התרשמו מהתפקידים הבכירים אליהם הגיעה? אולי.
לא התכוונתי להמלצות אונונימיות ברשת גם אני נפלתי בזה במידרג (לא באיכות העבודה אלא במחיר מופרז)
התכוונתי להמלצות של חברים ומכרים אמיתיים שהם בעצמם גם בדקו
לא בכל תחום זה אפשרי אבל כשיש המלצות כאלו זה מספיק אמין כדי להסתמך ע"ז
לדוגמא רופא שיניים משפחתי שמטפל בעשרות מבני המשפחה לאורך שנים

התכוונתי להמלצות של חברים ומכרים אמיתיים שהם בעצמם גם בדקו
ומה אותם חברים מבינים בעבודה מקצועית שאינה העיסוק שלהם? בסוף מדובר על חוויות אישיות.
אני יוצאת מנקודת הנחה שרוב מוחלט של בעלי המקצוע יודעים את עבודתם במידה כזאת או אחרת. חלקם מחפפים על אף הידע שלהם, חלקם כבר לא סקרנים להתפתח במקצוע ועושים את מה שלמדו פעם, חלקם אדישים ולא מקדישים תשומת לב כי נמאס להם, חלקם יכלו לעשות כנראה עבודה טובה יותר אבל לנו אין כלים לשפוט את זה.
בכל מקרה, אני מסתפקת בדיון שהיה עד כה...מיציתי. שנה טובה ומקצועית לכולנו.

1. אחרי שראה את הבעיה. נתן מחיר סופי, לא מחיר פתוח להתמקחות.
2. שיומיים אחרי שהוא היה ותיקן לא תגלה שמשהו לא סגור עד הסוף, עקום, רופף, לא נעשה לפי תקן או הבעיה חזרה.

נגיש בוואטסאפ. אנשי מקצוע שרוצים שיחת טלפון זה מינוס גדול מבחינתי

נגיש בוואטסאפ. אנשי מקצוע שרוצים שיחת טלפון זה מינוס גדול מבחינתי
אני חושבת על בעלי :)
לכתוב בווטצאפ זה עינוי בשבילו, אז לברר את כל מה שהלקוח צריך ומה קרה ומה המצב עכשיו? לא הגיוני בעליל.
פעם הייתי מתווכחת איתו על זה ואומרת שאני מעדיפה רק טקסטים בעצמי, אבל אחר-כך הבנתי את הטעות שלי.
אני מקשיבה לפעמים לשיחה שלו עם לקוח ( שחשב שהגיוני לבקש הצעת מחיר במייל או בווטצאפ) ומבינה שאי אפשר לעשות זאת בשיחה ראשונית להבנת צרכים. הוא יכול לכתוב לו שידבר איתו, או ליזום בעצמו שיחה חוזרת, ואחר כך לשלוח הצעת מחיר מפורטת ום להתכתב קצרות במהלך הליווי.

אני חושבת על בעלי :)
לכתוב בווטצאפ זה עינוי בשבילו, אז לברר את כל מה שהלקוח צריך ומה קרה ומה המצב עכשיו? לא הגיוני בעליל.
פעם הייתי מתווכחת איתו על זה ואומרת שאני מעדיפה רק טקסטים בעצמי, אבל אחר-כך הבנתי את הטעות שלי.
אני מקשיבה לפעמים לשיחה שלו עם לקוח ( שחשב שהגיוני לבקש הצעת מחיר במייל או בווטצאפ) ומבינה שאי אפשר לעשות זאת בשיחה ראשונית להבנת צרכים. הוא יכול לכתוב לו שידבר איתו, או ליזום בעצמו שיחה חוזרת, ואחר כך לשלוח הצעת מחיר מפורטת ום להתכתב קצרות במהלך הליווי.
לא שולל שיחת טלפון לאורך התהליך אבל בירור ראשוני ותיאום פגישה צריך להיות בוואטסאפ.

אני לא צריך להתאים את הלו"ז שלי לזמן שבו בעל המקצוע פנוי לשיחת טלפון כדי לתאם מועד פגישה. בשביל זה יש בוטים לוואטסאפ

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
לא שולל שיחת טלפון לאורך התהליך אבל בירור ראשוני ותיאום פגישה צריך להיות בוואטסאפ.
זה תלוי איזה איש מקצוע דימיינת כשכתבת את זה.
אם מדובר על מישהו שאתה אמור להיפגש איתו ורק אז לדון על הצרכים והמחיר, בוודאי שתיאום הפגישה יכול להיעשות בווטצאפ (ולשלם על הפגישה).
אצלנו, השלב שבו נפגשים עם הלקוח פיזית זה כבר אחרי בירור צרכים, הצעה והסכמה, והפגישה היא כבר העבודה עצמה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M איש מקצוע להשוואה בין ביטוחים פרטיים צרכנות פיננסית 5
ע איזה איש מקצוע צריך להזמין? אוף טופיק 5
F מחפש איש מקצוע עם נסיון במסחר אוף טופיק 0
ygkeeper המלצה על איש מקצוע להחזר מס מיסים 19
T איזה איש מקצוע יתאים? צרכנות פיננסית 4
מ פיתוח אישי בעזרת איש מקצוע? התפתחות אישית 20
L מס ירושה - המלצה על איש מקצוע טוב שוק ההון 2
N האם יש לכם איש קשר בIRA שאותו אתם יכולים לשאול שאלות? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
איש ירח התיק של איש ירח שוק ההון 7
O ניוד פוזיציות מבנק הפועלים ל IB -- פרטי איש קשר בבנק שוק ההון 1
M ביטוח חיים איש קבע - האם כדאי? צרכנות פיננסית 5
N איש קבע לפני השקעה שוק ההון 1
D שעות עבודה של איש תוכנה? התפתחות אישית 28
M לקיחת משכנתא בתור איש קבע נדל"ן 12
waskindalost איש של בוקר - אנטי סולידי אוף טופיק 3
R מנהל התיקים של איש התמלוגים שוק ההון 54
Aranchik איש הרנסאנס - Web Development התפתחות אישית 10
B עזרה בתכנון מסלול, בן 30 ששוקל הסבת מקצוע אוף טופיק 5
Y האם ה-AI מתחיל לפרק את הבסיס של מקצוע עריכת הדין? אוף טופיק 67
R איזה בעל מקצוע יכול לאתר נזקים נסתרים - לפני קנית דירה נדל"ן 27
ה מובטל ורוצה לעשות הסבת מקצוע התפתחות אישית 3
א משהו שמע על מקצוע בודק שכר מוסמך? האם כדאי להשקיע בו? התפתחות אישית 1
E שאלה: בעל מקצוע שמסייע באריזת תכולת הדירה. אוף טופיק 4
M שיפוץ בית חדש: עם אלו בעלי מקצוע לדבר ואיך להתנהל נדל"ן 2
T לאיזה בעל מקצוע אנחנו זקוקים? (דירה בהנחה) נדל"ן 20
ח יעוץ בהסבת מקצוע התפתחות אישית 4
ל פתיחת עוסק פטור- האם לשלם לבעל מקצוע או לעשות הכל לבד? יזמות והגדלת הכנסות 21
M באיזה שלב כדאי לפנות לאנשי מקצוע (עו"ד, שמאי, מעצב פנים, קבלן שיפוצים) נדל"ן 9
B האם לעשות הסבת מקצוע? התפתחות אישית 11
T איך מוצאים מקצוע לחיים התפתחות אישית 19
מ לפתוח עסק? או ללמוד מקצוע ולפתוח עסק? התפתחות אישית 10
ל מחפש בעל מקצוע מתאים אוף טופיק 0
F לאן אפשר לפתח את מקצוע העו"ס כדי שיהיה כלכלי? התפתחות אישית 11
י תביעות קטנות-בעל מקצוע נעלם אוף טופיק 4
E הסבת מקצוע לפיתוח תוכנה בגיל מבוגר התפתחות אישית 49
Tsachi01 מיואש כבר מכמות ההמלצות המזויפות שרצות ברשת על בעלי מקצוע אוף טופיק 21
ל פלטפורמה לבעלי מקצוע שמציעים שירותים שונים מכל העולם אוף טופיק 4
A מקצוע ייחודי לי שאוכל למנף התפתחות אישית 11
חושב בגדול בעל מקצוע חופשי - רכישת משרד? נדל"ן 7
E שוקל להחליף מקצוע מצלם לנדל"ן, אבל ההתלבטות קשה. מה אומרים? אוף טופיק 34