• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

אילו יציאות צרכניסטיות הכי מטריפות אתכם?

חתונות שופוני ב400 אלף
במקום בחלק מהכסף ללכת לטיול או להשקיע מעדיפים לשרוף אותו על לילה אחד שגם ככה שבוע אחרי אנשים לא יזכרו

אמרתי שזה החינוך שהיה, ואת (ו"רובן") זו הדוגמא החיה.
רוב החברות שלי צובעות שיער (רק אחת הצטרפה אלי לשיער לבן לפני שנים ספורות), חלקן משתמשות בבוטוקס וחלקן כנראה עברו ניתוחים. זה לא נושא לשיחה בינינו אז אני לא ממש יודעת מה כל אחת עושה, אבל בוודאות אני ציפור מוזרה גם בין הקיבוצניקיות והמושבניקיות.
היות ואני לא נמצאת באינסטגרם וגם לא בריאליטי ובטלוויזיה בכלל, אין לי נירמול של גבות, שפתיים, חזה וישבן שנראים כאילו יצאו מדמות מצויירת גרועה. אם יוצא לי לראות פעם בעשור מישהי כזאת בעפולה בתור לרופא - נשמטת לי הלסת :>

מה דעתכם על חינוך פרטי לילדים? צרכני או לא?
בהנחה ואין לילד בעיות ואפשר לתת חינוך ממלכתי חינם (טוב כמעט חינם).
לא צרכני לדעתי. הילדים שלי בבית ספר פרטי, אני חושב שזה משתלם, אבל ההוצאה גבוהה. ילדים של חברים שלי לעומת זאת בבית ספר ממלכתי והם מסתדרים בסדר גמור. אני מסכים שהמצב אמנם שונה מעיר לעיר ומשכונה לשכונה, אין דין בית ספר ממלכתי בצפת כמו בית ספר ממלכתי ברמת השרון.

רוב החברות שלי צובעות שיער (רק אחת הצטרפה אלי לשיער לבן לפני שנים ספורות), חלקן משתמשות בבוטוקס וחלקן כנראה עברו ניתוחים. זה לא נושא לשיחה בינינו אז אני לא ממש יודעת מה כל אחת עושה, אבל בוודאות אני ציפור מוזרה גם בין הקיבוצניקיות והמושבניקיות.
היות ואני לא נמצאת באינסטגרם וגם לא בריאליטי ובטלוויזיה בכלל, אין לי נירמול של גבות, שפתיים, חזה וישבן שנראים כאילו יצאו מדמות מצויירת גרועה. אם יוצא לי לראות פעם בעשור מישהי כזאת בעפולה בתור לרופא - נשמטת לי הלסת :>
ברור שכשיותר עולים בגיל יש יותר מה "לתחזק", אבל זה שיש בנות 20 וקצת(!) עם שפתי דונאלד דאק, ועוד חושבות שזה יפה וסקסי - נפלא מבינתי

מה יש לתחזק חוץ מבריאות וניקיון?
ציפיות החברה. אתה "לא אמור" שיהיה לך שיער במקומות מסויימים, אתה "לא אמור" להיות זקן עם שיער לבן, וכו'. הרוב זה שטויות, אבל זה מה שאנשים חושבים שהחברה דורשת

ברור שכשיותר עולים בגיל יש יותר מה "לתחזק", אבל זה שיש בנות 20 וקצת(!) עם שפתי דונאלד דאק, ועוד חושבות שזה יפה וסקסי - נפלא מבינתי
מאותה מחלקת חשיבה שמנפיקה העדפה לשוקולד תעשייתי על אפרסק פרי הטבע. סטייה מוזרה

אבל זה שיש בנות 20 וקצת(!) עם שפתי דונאלד דאק, ועוד חושבות שזה יפה וסקסי - נפלא מבינתי
דעתי האישית היא שזה מכוער להפליא ולמעשה מהווה turn off מיידי. זה משיג את האפקט ההפוך ממה שהוא אמור להשיג. לא שופט אף אחד אבל אני אישית לא נמשך לפלסטיק.

אפרסק זה זן מתורבת...
חחחח
בדיוק היום כתבתי בהקשר אחר על הבננה והגזר שהם לא פרי תכנונו של אלוהים אבל לא דייקתי כאן בהקשר אחר שכנראה גם חותר תחת הקשקוש שלי בהודעה הקודמת:)

דעתי האישית היא שזה מכוער להפליא ולמעשה מהווה turn off מיידי. זה משיג את האפקט ההפוך ממה שהוא אמור להשיג. לא שופט אף אחד אבל אני אישית לא נמשך לפלסטיק.
רוב הגברים נדחים מזה, אין פה איזו דעה לא פופולארית. זה יפה כשזה במינון, AKA "טבעי" AKA "לא רואים". כמו כל דבר בעולם הזה
יש סאבסט מסויים של גברים שחי בתוך חברה כזאת כל חייו (תחשוב מישהו שכבר אמא שלו מאז ילדותו מנפחת), אז הם רגילים לזה ואולי מחפשים את זה. אולי גם נישה מסויימת.
לא טבעי להמשך למשהו לא טבעי מטבעו

נערך לאחרונה ב:
רוב הגברים נדחים מזה, אין פה איזו דעה לא פופולארית
גם לגברים יש חלק בטירוף הנשי הזה. גברים שגדלו על פורנו ורוצים גוף לא הגיוני (רזה עם חזה ענק, ללא שיער במקומות אינטימים וכן הלאה).
גם לתקשורת יש חלק בזה, מנרמלת ומעודדת.
אנשים מסכימים בשביל זה להיחתך, לחתוך איברים פנימיים, למלא איברים, לקחת זריקות יומיומיות, לשרוף את השיער בחומרים חזקים, גם את העור, להקיא, לרעוב...

גם לגברים יש חלק בטירוף הנשי הזה. גברים שגדלו על פורנו ורוצים גוף לא הגיוני
מה שאני רואה זה שנשים נדחפות לכל מיני אופנות, לא משנה אם בתחום הביגוד, הקוסמטיקה, או מודיפיקציות גופניות, בעיקר על ידי נשים אחרות

גם לגברים יש חלק בטירוף הנשי הזה. גברים שגדלו על פורנו ורוצים גוף לא הגיוני (רזה עם חזה ענק, ללא שיער במקומות אינטימים וכן הלאה).
גם לתקשורת יש חלק בזה, מנרמלת ומעודדת.
אנשים מסכימים בשביל זה להיחתך, לחתוך איברים פנימיים, למלא איברים, לקחת זריקות יומיומיות, לשרוף את השיער בחומרים חזקים, גם את העור, להקיא, לרעוב...
בוודאי שיש חלק. אני רק אומר שיצא שכרו בהפסדו, אתה רוצה להפוך ליפה יותר, ואתה רק הופך מכוער יותר, במקום לקבל "כל המרבה הרי זה משובח" יוצא "כל המוסיף גורע".

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הגברים: "זה הנשים..."
הנשים: "זה הגברים..."

זה לא התקשורת ולא חינוך, זה טבעי, היה, יהיה ובעיקר שלא יצא משליטה (אם בכלל), בכל מקרה תחרות דרווין לא נגמר אבל יש מובילים. :)

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
I אילו ביטוחים כדאי שיהיה להורים פנסיונרים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S איך לבדוק אילו תביעות וביטוחים של אבא ז"ל עוד לא מוצהו או כספים שלא נמשכו פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
flower אל סלבדור — אילו אפשרויות השקעה פתוחות למשקיעים זרים? שוק ההון 10
J אילו דוחות להוציא מ-IBKR לטובת דוח מס שנתי? מיסים 3
algo.il אילו הטבות\תנאים\הוזלות אפשר לקבל כעובד עיריית ת"א? צרכנות פיננסית 1
G אילו מסמכים כדי להוריד לפני סגירת חשבון? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
X אילו מניות כדאי למכור? האם כדאי למכור מניות שהערך שלהן עלה לאחרונה, או דווקא מניות שנמצאות בירידה? שוק ההון 24
esho אילו ברוקרים פרט ל IBKR משרתים לקוחות ישראלים ? (גם ברוקרים אירופאים אפשרי) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 26
Nons Ense מצאתי דירה שאני רוצה לרכוש, אילו שאלות חשוב לשאול את בעל הדירה? נדל"ן 6
E אילו יריחונים/מגזינים אתם קוראים? פוסטים מאיכות נמוכה 4
ט מתכנת - עוסק פטור או זעיר? אילו הוצאות מוכרות? מיסים 10
א אילו קרנות כספיות כרגע לא "חסומות"? שוק ההון 5
C אילו נותני שירותים אתם מחזיקים שרצים אתכם במסע לחופש פיננסי ולאחר מכן? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 6
D אילו מגזינים או עיתונות זרה שווה את כספכם? אוף טופיק 14
S אילו מרכיבים נכללים בחישוב מדרגת המס לשכיר? צרכנות פיננסית 1
YoniLevy אילו המלצות יש לכם לבן 19? פוסטים מאיכות נמוכה 9
T על אילו עמלות אני יכול לקבל פטור/הנחות בהעברות מט"ח לחו"ל? שוק ההון 7
ט אילו בטוחות אתם מבקשים מהשוכרים? נדל"ן 36
א אילו סקטורים ונכסים כדאי לקנות אם אני מאמין שהאינפלציה היא לא זמנית ? שוק ההון 33
E אילו אפיקי השקעה אטרקטיביים יש כרגע? פוסטים מאיכות נמוכה 7
ש אילו פלטפורומות מסחר מומלצות בארה''ב? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
שיר הלל לטבע מתלבט על אילו נכסים לבסס את התיק שוק ההון 17
ד מה הייתם עושים אילו הייתם אני? שוק ההון 9
S קרנות הנסחרות בדולרים מול אילו בשקלים שוק ההון 17
R אילו עלויות אני צריך לקחת בחשבון בניהול תיק השקעות? שוק ההון 0
L יזמים או בעלי עסקים, אילו תכונות וכישורים צריך וכדאי לשפר? התפתחות אישית 34
A מה הייתם עושים אחרת אילו הייתם צעירים ב20 שנה? התפתחות אישית 146
unrealx אילו יתרונות יש להשקעה בקרנות אג"ח ממשלתי על אג"ח בודדת? שוק ההון 15
unrealx אילו סיבות יש לפתוח חשבון באינטרקטיב ישראל ולא ישירות מול אינטרקטיב ברוקרס? שוק ההון 2
unrealx אילו זכויות מתבטלות כשעוברים ל- IRA? שוק ההון 6
S אילו דברים יקרים קניתם ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 1
Y אילו מניות אפשר לקנות בקופת גמל בניהול אישי? שוק ההון 7
ר אילו אפיקי השקעה צפויים לעלות כשהריבית עולה? שוק ההון 44
? אני רוצה לתזמן את השוק בזמן הכניסה אילו. לקנות סל מניות עכשיו? שוק ההון 57
ע מול אילו עמלות מתקזזים דמי הטיפול החודשיים בבית ההשקעות? שוק ההון 3
D קרנות פנסיה - אילו אמצעים יש לי כדי להשוות? צרכנות פיננסית 12
איש ירח אלו יציאות השקעה מטריפות אתכם שוק ההון 41
גיא_87 יציאות ובילויים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 19

נושאים דומים

Back
למעלה