@wa11a אני בדיוק כמוך
עדיף בלי שכבות בכלל. הגוף שלנו גם ככה כל היום עטוף בגדים, עדיף לתת לעור לנשום במהלך הלילה.
טוב, שלא נהפוך את הת'רד הזה לתכנים למבוגרים בלבד :-p
עוד יציאה מדהימה בעייני:
הייתי אתמול בחנות לציוד שטח, נכנס בחור צעיר לשאול על נעליים.
המוכר שאל אותו- "השאלה כמה אתה רוצה להוציא על נעליים"
הבחור ענה לן- בסביבות ה-600.
ואז המוכר התחיל להושיט לו זוגות נעליים שונות.
מה שהדהים אותי שהוא לא שאל מה הצורך שלו, לא שאל למה בדיוק הוא צריך את הנעליים וניסה להתאים לזה,
לא דיבר על סוליות יותר טובות או נעליים נושמות וכו...
ודיבר על הערך שגלום בנעליים כאלה או אחרות,
הכל נמדד בכמה אתה רוצה להשקיע....
הבחור יצא עם זוג נעליים שעלו 1150 שח!
חלק מהעבודה של הפקידים בבנק היא עמידה ביעדי הלוואות, כלומר, הם צריכים למכור כמות מסויימת של הלוואות.
מי שלא אוהב את זה, מלבד לא לקחת הלוואה יכול להוציא את המזומן מהבנק ולהפקיד אותו בבית השקעות, כך הבנק לא יוכל להלוות את כספו לאחרים.
@Yellow את חייבת לזכור שחלק גדול מהעולם חי כך (לפי גישת השופוני\צרכנו-קרייריסטית), אני משתדל לא לשפוט אותם (זה קשה אני אודה בכך).
לעיקרו של דבר, אני לא מוצא צורך להשוויץ במה שיש לי.
חוץ מזה אני נהנה להגיע למפגשים של החבר"ה שלי כשכל אחד מהם מגיע עם הרכב החדש שנת 2015 שלהם והם מתלוננים על כך שהם לא מבינים מאיפה הגיע המינוס שלהם (ואני מגיע ברכב הישן\חסכוני נטול החובות שלי ).
ואני מגיע עם הקטנוע...... לדייטים..... שזה בכלל...
פעם הייתי בקוואצינג ב"תות" היא אמרה לי שאופנוע השטח שלי הוא דבר חיצוני, לכן מביא שמחה או אושר עכשווי אך לא אמיתי, אם יתקלקל וכו
לא הבנתי אותה, אמרתי שאם יתקלקל אז אתקן...
היום מבין... מרוץ החימוש החומרני הוא חיצוני, בא לחפות על הריקנות הפנימית, על חוסר התוחלת או המשמעות של החיים (בסוף מתים!!), מה שפעם עשתה הדת ואחכ הציונות/הסוציאליזם/המדע... ואז יש צורך בהתחדשות אינסופית, רכב חדש גם לא מרגש אחרי 3 חודשים, דירה חדשה גם לא מרגשת אחרי שנה וכו וכו
ואז רצים שוב לקניון כדי לסתום את הכלום הפנימי הנורא הזה שבפנים.
ןזה בנוסף לתחרות הסטוטוס הסביבתית, הלחץ החברתי, הפחד להחשב כפחות-כלוזר. "כןלם בחו"ל" "ברכב חדש" ב... ב... ב...
לא טוען שאני לא ריקני, אני סובל מכל אותן מחלות של המין האנושי, אני כן יותר מודע ומנסה לעבוד על זה.
ברור לי שדירה גדולה וחדשה או רכב או או או או או חו"ל או או או לא באמת יעשו אותי מאושר לטווח ארוך, גם אם יקנו לי נוחות והרגשה טובה לטווח הקצר
שברולט אופטרה 2008, אוטומטית, 130K קילומטרים, עברה כמה שדרוגים ותיקונים תחת ידיו של אבי החורג (איזה כיף שיש אבא מוסכניק ), עושה 1 ל- 14, אפס תקלות, ולא משלם כלום על טיפולים מלבד המחיר על החלקים עצמם.
אל תסתכל על הרכב מבחוץ, תסתכל מתחת למכסה המנוע
עד לפני מחצית השנה התפנקתי בלאנטיס 2002 . 200K קמ, יחד עם הגברת.
חסכונית בדלק היא לא, אבל בשאר כן, יחסית
ביטוח מקיף גם ויתרתי לפני כמה שנים
כעת חייה, משרקדנו על מדרגות הרבנות, השתדרגתי לקטנוע 125סמק שנת 2008 אחרי אוברול מנוע + ארגז + פחית שמן + אחריות 3חודש למנוע-שלדה-גיר + דרושות ++