הם מאמתים את השכר שהשוכר אומר? הם מאמתים שהחשבון בנק של השוכר שייך לשוכר ושאין לו עוד חשבונות? בכללי כמה הם מסתמכים על מה שהשוכר אומר ולא בודקים בעצמם?
זה בדיקה שטחית?
מילאתי לאחרונה את השאלון.
שואלים שם לגבי ותק במקום העבודה, הכנסה נטו, נכסים בבעלות השוכר (רכב? דירה?), השכלה וכו'.
לא ביקשו תלושים או משהו כזה.
האמת, זה קצת מוזר. הייתי יכול לרשום שאני מרוויח פי 2 ממה שבאמת, ואני לא מבין איך הם היו יודעים שזה לא נכון.
נ.ב. קיבלתי הצעה של סיכון "בינוני פלוס" מהם, למרות שהשכ"ד הוא בגובה 20% מההכנסה נטו, אני שוכר ומשכיר, ורקורד נקי.
גורם לי לתהות מה יגרום להם לתת את ההצעה של "סיכון נמוך".
מילאתי לאחרונה את השאלון.
שואלים שם לגבי ותק במקום העבודה, הכנסה נטו, נכסים בבעלות השוכר (רכב? דירה?), השכלה וכו'.
לא ביקשו תלושים או משהו כזה.
האמת, זה קצת מוזר. הייתי יכול לרשום שאני מרוויח פי 2 ממה שבאמת, ואני לא מבין איך הם היו יודעים שזה לא נכון.
נ.ב. קיבלתי הצעה של סיכון "בינוני פלוס" מהם, למרות שהשכ"ד הוא בגובה 20% מההכנסה נטו, אני שוכר ומשכיר, ורקורד נקי.
אני גם לא הצלחתי להבין מה הולך שם, יכול להיות שהדרך לרדת ברמת הסיכון זה להיות מבוטח דרכם תקופה ואז יש להם ניסיון איתך והסיכון יורד (על אותו עקרון שבביטוח רכב שואלים אם היו תביעות ב3 שנים האחרונות)
אחרת אני לא מצליח להבין איך זה עובד
קיבלתי הצעה של סיכון "בינוני פלוס" מהם, למרות שהשכ"ד הוא בגובה 20% מההכנסה נטו, אני שוכר ומשכיר, ורקורד נקי.
אני לא אוהב את חוסר השקיפות שלהם בעניין. מרגיש לי שהם לא באמת עושים בדיקה מקיפה מלבד הבדיקות הקבועות שכל אחד יכול לבצע בעצמו, לעניין של לקוח מוגבל / תביעות וכו׳.
אני עובדת איתם.
לקחתי את השירות הכי מורחב שלהם - שכולל פינוי דייר במקרה של דייר שלא משלם
מה שקרה הוא שנציג ששוחחתי איתו אמר שיש פה משהו לא תקין, כי הם נותנים שירות כזה רק למבטחים מעל X חודשים (אאל"ט 10) וביטחתי רק 8.
הוא היה הוגן שיידע אותי וביצע החזר על ההפרש.
אבל לא אהבתי את זה שהנציג הראשון הקטין ראש ולא אמר זאת.