שלום,
אשמח לייעוץ:
אני מתלבט איזה כישורים ללמוד בכדי לשפר/לשדרג את האטרקטיביות שלי בשוק העבודה.
אני בן 34, כלכלן במגזר הציבורי, עם כ-10 שנות ניסיון.
בעל תואר ראשון כלכלה ותואר שני במנהל עסקים.
עוסק בעיקר בתכנון ובקרה תקציבית (פרויקטים של מאות מליוני שקלים) וניתוחים כלכליים.
בעבודה עובד בעיקר עם ERP, ומן הסתם עם אופיס.
מרוויח כ-20K ברוטו בחודש, ואמור לסיים תפקיד ולעזוב את הארגון עוד כשנתיים וחצי, בגיל 36-37.
כשאני מסתכל על טבלאות שכר לכלכלנים, אני מבין שהמשכורת הנוכחית שלי נמצאת די בטווח העליון (להוציא חריגים כמו תפקידי ניהול בכירים וכד').
אני מנסה למפות ולתכנן מה אני יכול לעשות בשנתיים וחצי הקרובות בכדי לצאת עם כישורים מתאימים יותר לשוק.
הכוונה שלי לכישורי מחשוב, כי בשאר הכישורים יש לי יותר הבנה מה הצורך.
אין לי ניסיון או ידע בכלל בתכנות, למעט כאמור ניסיון בעבודה עם ERP ואופיס.
מה אני יכול ללמוד שיכול להיות אפקטיבי ולהשתלב עם הניסיון שלי ככלכלן? אני לא מתכוון לבצע הסבה מקצועית, כי אני אוהב את התחום הכלכלי ומרגיש שהיתרון היחסי שלי שם.
חשבתי על פייתון, SQL.. אבל הייתי שמח לשמוע תובנות.
אשמח לייעוץ:
אני מתלבט איזה כישורים ללמוד בכדי לשפר/לשדרג את האטרקטיביות שלי בשוק העבודה.
אני בן 34, כלכלן במגזר הציבורי, עם כ-10 שנות ניסיון.
בעל תואר ראשון כלכלה ותואר שני במנהל עסקים.
עוסק בעיקר בתכנון ובקרה תקציבית (פרויקטים של מאות מליוני שקלים) וניתוחים כלכליים.
בעבודה עובד בעיקר עם ERP, ומן הסתם עם אופיס.
מרוויח כ-20K ברוטו בחודש, ואמור לסיים תפקיד ולעזוב את הארגון עוד כשנתיים וחצי, בגיל 36-37.
כשאני מסתכל על טבלאות שכר לכלכלנים, אני מבין שהמשכורת הנוכחית שלי נמצאת די בטווח העליון (להוציא חריגים כמו תפקידי ניהול בכירים וכד').
אני מנסה למפות ולתכנן מה אני יכול לעשות בשנתיים וחצי הקרובות בכדי לצאת עם כישורים מתאימים יותר לשוק.
הכוונה שלי לכישורי מחשוב, כי בשאר הכישורים יש לי יותר הבנה מה הצורך.
אין לי ניסיון או ידע בכלל בתכנות, למעט כאמור ניסיון בעבודה עם ERP ואופיס.
מה אני יכול ללמוד שיכול להיות אפקטיבי ולהשתלב עם הניסיון שלי ככלכלן? אני לא מתכוון לבצע הסבה מקצועית, כי אני אוהב את התחום הכלכלי ומרגיש שהיתרון היחסי שלי שם.
חשבתי על פייתון, SQL.. אבל הייתי שמח לשמוע תובנות.