F Flambo משתמש סולידי הצטרף ב 11/1/21 הודעות 100 דירוג 15 11/7/23 #1 היי, יש שכונה חדשה שנבנית בחיפה. אני רוצה לדעת אילו חברות קבלן ביקשו היתר או קיבלו היתר. האם יש אתר שמרכז את סטטוס ההיתרים לפי שכונות בארץ? ככה אוכל לדעת מי מתכנן לבנות, ומי כעת בונה ולהאריך פלוס מינוס זמנים וכד
היי, יש שכונה חדשה שנבנית בחיפה. אני רוצה לדעת אילו חברות קבלן ביקשו היתר או קיבלו היתר. האם יש אתר שמרכז את סטטוס ההיתרים לפי שכונות בארץ? ככה אוכל לדעת מי מתכנן לבנות, ומי כעת בונה ולהאריך פלוס מינוס זמנים וכד
אiהד משתמש רגיל הצטרף ב 10/9/16 הודעות 494 דירוג 398 14/7/23 #2 נכתב ע"י Flambo: מישהו? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שאין מספיק עורכי דין או קבלנים בפורום כדי שיענו לך תשובה נורמלית... להבנתי כל עיר מפרסמת את הנתונים במקום אחר / בצורה אחרת / מוכוונת לסוג אחר של מאכרים שתצטרך בשביל להבין מה הולך שם..
נכתב ע"י Flambo: מישהו? לחץ כדי להרחיב... נראה לי שאין מספיק עורכי דין או קבלנים בפורום כדי שיענו לך תשובה נורמלית... להבנתי כל עיר מפרסמת את הנתונים במקום אחר / בצורה אחרת / מוכוונת לסוג אחר של מאכרים שתצטרך בשביל להבין מה הולך שם..