• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

ירידה מהארץ 2

• פותח הנושא פותח הנושא ליאו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
כציבור שמנצל את ההטבות שניתנו לו ושלא תורם לחברה בה הוא חיי, להיפך, הוא רק מנסה לשמור על הגטאות שלו בכל מני אמתלות שלא מחזיקות מים.
כציבור שחושב שהוא יותר טוב מהחילונים כי העגלה שלו מלאה בכל טוב ושלנו ריקה ושהוא נושא בנטל הרוחני לגאולת העם היהודי ושאנחנו כפסע מביא המשיח.
כל ההטבות האלה הם לא עבור חרדים,הם לכולם שממלאים את הפרפמטרים,אתה מוזמן להביא 10 ילדים,לגור בדירה 60M,ללמוד 8 שעות ביום,להסיק ולטפל בילדים ,בלי מסעדות,טיולים,רכב מפאור וכו......ואל תחשוב,הם עושים את זה בשמחה
ומזמין אותך לעשות סקר כמה החרדים חוסכים למדינה עם שירות שלהם באירגונים כמו יד שרה,זק''א,הצלה,ידידים,

תעשה קצת סקר ותראה שהמתנדבים האלה עושה שעות ע'ג שעות כל יום למשך עשרות שנים ועושים יותר מכל אלה שהם ג'ובניקים ל3 שנים
וגם כמה כסף הם חוסכים ע'י שירותם
זאות אומרת,חרדים חייבים לתרום לעם איך שאתה מחליט שטוב לתרום??
אולי שהחרדים יגידו לך איך מתאים להם שתתרום?
חלק מתנדבים וחלק לא מתנדבים. רחוק מאד מאחוזי הגיוס של החילונים.
מי שמחליט מהם צרכי הביטחון ואיפה ומתי צריך לסכן חיים זו המדינה, לא המתנדב.

וואללה גם אני מאמין במפלצת הספגטי שבשמיים ואני לא יכול להתגייס כי היא אמרה לי שאני חייב ללמוד ולסגוד לה כל יום, סורי, תסתדרו בלעדי, לא רק שאני לומד, אני גם מגן עליכם רוחנית, אתם לא רואים את זה בפועל, כי אנשים נשחטים, אבל זה רצון המפלצת בשמיים כי דרכיה נסתרות ואנחנו יצורי התמותה לא מסוגלים בכלל לתפוס את העומר והחוכמה שיש בלימודים של התורה שהיא נתנה לי.
תכלס זה רעיון ממש מעניין.
לבקש מקלט כי בישראל רודפים אחרי המאמינים במפלצת הספגטי המעופפת.

לבקש מקלט כי בישראל רודפים אחרי המאמינים במפלצת הספגטי המעופפת.
אני ממש לא יתפלא אם זה יעבוד - ואין שום צורך לשקר.
בישראל רודפים את מי שלא מאמין בקואוליציה
ונקודות בונוס למי שיטען שהוא בורח מגיוס חובה לצבא הדיקטטורה

אגב יש כבר עכשיו מדינות באירופה שנותנות לישראלים את אחד הסוגים של ויזת פליט. לשלוש שנים, מותר להסתובב בעולם רק אסור לחזור לישראל.

נערך לאחרונה ב:
וואללה גם אני מאמין במפלצת הספגטי שבשמיים ואני לא יכול להתגייס כי היא אמרה לי שאני חייב ללמוד ולסגוד לה כל יום, סורי, תסתדרו בלעדי, לא רק שאני לומד, אני גם מגן עליכם רוחנית, אתם לא רואים את זה בפועל, כי אנשים נשחטים, אבל זה רצון המפלצת בשמיים כי דרכיה נסתרות ואנחנו יצורי התמותה לא מסוגלים בכלל לתפוס את העומר והחוכמה שיש בלימודים של התורה שהיא נתנה לי.
ראמן!

חלק מתנדבים וחלק לא מתנדבים. רחוק מאד מאחוזי הגיוס של החילונים.
מי שמחליט מהם צרכי הביטחון ואיפה ומתי צריך לסכן חיים זו המדינה, לא המתנדב.
תראה אם זה פחות..

מאוד קשה לנהל שיח מסודר כי הטענות משתנות
אם טענה היא שהחרדין הם נטל כלכלי,עניתי
אם הטענה שהם לא תורמים למדיה,עניתי
אם הטענה היא שהחילונים רוצים לראות חרדים מתים בצבא,וכל מה שזה לא זה לא ישמח אותם,אני עונה
כמה אחוז מהצבא הוא קרבי?? 10-15? האם צריכים לצעוק על כל השאר שלא מקריבים חיים??

ואני שוב שואל,איפה הצעקה על הערבים??? קיצוצ שלהם על הטבות (עיין תשובת היועמשית למה לא מגייסים אותם.תשובה באמת חכמה

אני חושב יותר שמה שמעניין והחלום הוא לקחת בחור חרדי בכח מהישיבה ולחלן אותו לגמרי ושימות בעזה.וכל נוכל להיפטר מהחרדים ומכל מה שמריח כיהדות
שוב,זכתותך המלאה...

נערך לאחרונה ב:
אם הטענה היא שהחילונים רוצים לראות חרדים מתים בצבא,וכל מה שזה לא זה לא ישמח אותם,אני עונה
כמה אחוז מהצבא הוא קרבי?? 10-15? האם צריכים לצעוק על כל השאר שלא מקריבים חיים??
אם הטענה שהם לא תורמים למדיה,עניתי
נראה לי שאתה לא מבין מה זה שירות צבאי.
בניגוד להתנדבות שאתה בוחר למשך כמה שעות בשבוע, אצלנו כולם משרתים 8-24 שעות ביום, במשך 2-3 שנים במערכת דיקטטורית, היררכית. אין שום דמיון למה שאתה מספר שאתם עושים.
ובקשר לצבא הקרבי, אכן מדובר באחוז קטן (אם כי גם חיילים לא קרביים מסכנים חיים ופוגעים בבריאותם), אבל בתוך האחוז הזה, מספרם של החרדים אפסי.
וההערה הגועלית שלך לגבי חילונים שרוצים לראות חרדים מתים בצבא - לא, רוצים שאף אחד לא ימות בצבא, אבל מזדעזעים מהתפיסה שלכם שבמשחקי הרעב של השירת הצבאי, הילדים שלכם פטורים כי העיסוק שלהם יותר חשוב מהעיסוק של הילדים שלי.

תודה רבה על כל אלו (וכנראה עוד כמה שפספסתי):

אני בוחר להישאר כאן ולהילחם על המולדת,
בדיוק כמו שאבותיי נלחמו כאן על הציונות כשבזמנו (לפני השואה) היה נראה שבאירופה העתיד וורוד יותר

נכון, כרגע העתיד לא נראה פה ורוד בלשון המעטה, אבל יחד עם זאת מעולם לא ראינו את עצמנו חיים בארץ אחרת.

הילדים שלי מאושרים בארץ, מקבלים פה חינוך טוב (לדעתי, טוב יותר מרוב המדינות המערביות, וזה מניסיון של שנים של עבודה מול מהנדסים מכל העולם - הישראלים רמה מעל כולם), מקבלים ערכים של ציונות ויהדות (כחילונים) ומחוברים למדינה.
אני חושב שיש נוער מעולה במדינה, ואני חושב שהעתיד פה הרבה יותר ורוד ממה שנראה כרגע. מה גם שבפעמים קודמות שניסינו לחיות בגולה, זה לא עבד כ"כ טוב.

אני אומרת שההורים שלי והסבים שלי נלחמו ואבדו את חייהם בשביל שתהיה ״מדינה ליהודים״, ולפחות בינתיים אני לא רואה את עצמי מוותרת ולא נלחמת גם

כשחתמו על מגילת העצמאות הקומוניסטים, הרוויזיוניסטים, הדתיים, הסוציאליסטים, החרדים, החילוניים הם ידעו שהם לא מסכימים כמעט על שום סוגיה שקשורה למדינה.
משהו אחד איחד אותם: הידיעה שעם ישראל צריך בית, ושכולנו יחד, אם נרצה או לא, חלק מהסיפור העתיק חדש הזה. בזכות הדבר הזה איכשהו יצא מסמך שכו-לם חתמו עליו ("נס הניסים ופלא הפלאות " כלשונו של הרציה)

אם באים לחלק את העם לשני חלקים יש כמה אפשרויות, יש שיגידו: דתיים חילוניים, יש שיגידו שמאל וימין. אם תשאלו את דעתי זה אלו שרואים את ארץ ישראל כבית שלהם ואת עם ישראל כמשפחה ואלו שלא. כשלא נעים בבית עם המשפחה והאח הגדול מרגיז ומעצבן לא מחפשים משפחה מאמצת בבית אחר שקל להסתדר איתה.
זה לא שחשבון כזה או אחר נכון או לא נכון, יש דברים שמעל כל אלו. עצם הדיון על הפרטים, הוא עצמו הכשל בעיניי.

כמובן, אין האמור שום אמירה אישית על אף אחד. יש ודאי מאלו שלצערי לא רואים כיום את מקומם כאן והם באופן אישי אנשים טובים ממני.

כפי שעשיתי כאן פעם, אקנח בשירו של אהוד מנור שהפליא להוריד את כל זה למילים (שבעצם מייתר את כל מה שכתבתי, סליחה על החפירה):
אין לי ארץ אחרת
גם אם אדמתי בוערת
רק מילה בעברית חודרת
אל עורקיי, אל נשמתי
בגוף כואב, בלב רעב
כאן הוא ביתי
וזה לא סותר את היכולת להתדיין ולהשפיע מעומק הלב, יחד:
לא אשתוק, כי ארצי
שינתה את פניה
לא אוותר לה
אזכיר לה
ואשיר כאן באוזניה
עד שתפקח את עיניה

נערך לאחרונה ב:
המצב די תיקו.
מלבד שאתה רק כותב מה דעתך על דעתו של הציבור החרדי, לא עליו בעצם
ממש לא, תסתכל בבתי הקברות... רחוק מתיקו ידידי הצדיק.

יפה.
אבל זה לא אמונה חדשה, נכון?
היא קיימת כבר המון שנים, ובעבר הייתה מכנה משותף של סבא שלי וסבא שלך.
קצת שונה.
החרדים והאתאיסטים לא כאלו שונים, אתה לא מאמין ב 3000 אלים שונים, אני לא מאמין ב 3001!

עכשיו בוא נעשה ניסוי מחשבתי ביחד, תנסה להיות כן ולהגיד לי מה דעתך.

בו נגיד שמחר בבוקר כל העולם מתעורר וכל הספרים בעולם נעלמו, כל הזיכרונות נעלמו לכולם ומתחילים מאפס, האם לדעתך הדת היהודית תחזור להיות אותו הדבר עם אותה האמונה... כנל הנוצרית או המוסלמית...?
אגלה לך סוד, התשובה היא לא מוחלט, ימציאו סיפורים ואלוהים חדשים.
אתה יודע מה כן יחזור להיות אותו דבר?
ספרי המדע, המתמטיקה, הפיזיקה, ביולוגיה, אתה יודע למה? כי הם אקסיומות שלא משתנות כי 1+1 לעולם יהיה שווה 2

אני מאוד מתרשם מהשיח המכובד שאתה מנהל

להזכיר גם שהמגזר החרדי הוא מגזר שהכי מתנדב בתחומים כמו רווחה,בריאות עזרה לנזקקים,גמ''ח להלוואת בלי ריבית (יד שרה,זק''א,ידידים,הצלה)
תמצאו עשרות אלפי חרדים מבוגרים שמקדישים עשרות שנים בשירות לכל העם בלי עלות....האם זה פחות ממה שג'ובניק עושה בשלוש שנים???
תשמע, תמורת פטור מהסיכון שהם או ילדיהם יהרגו,וכל שאר החרא שכרוך בשירות צבאי, ותמיכה כלכלית, ובטחוני וכן נרחבת, אני בטוח שהרבה חילונים היו מוכנים להתנדב באיזה התנדבות לפי בחירתם.

לעומת זאת החילוני ילך וישרת בצבא, ואז ילך יקרע תתחת בלימודים, ואז ילך יקרע התחת בעבודה, ככה שתוכל להיות לנו פה מדינה חזקה כלכלית, בטחונית, חברתית.

אז באמת, אם אנחנו משחקים את משחק " מי תורם יותר", אובייקטיבית, החילונים תורמים יותר. אין ויכוח בכלל.

אבל שירות צבאי הוא בכלל לא חלק מהמשחק הזה. אני רוצה לראות אותכם הולכים לאם שכולה ומסבירים לה שאתם תורמים יותר.

נראה לי שאתה לא מבין מה זה שירות צבאי.
בניגוד להתנדבות שאתה בוחר למשך כמה שעות בשבוע, אצלנו כולם משרתים 8-24 שעות ביום, במשך 2-3 שנים במערכת דיקטטורית, היררכית. אין שום דמיון למה שאתה מספר שאתם עושים.
ובקשר לצבא הקרבי, אכן מדובר באחוז קטן (אם כי גם חיילים לא קרביים מסכנים חיים ופוגעים בבריאותם), אבל בתוך האחוז הזה, מספרם של החרדים אפסי.
וההערה הגועלית שלך לגבי חילונים שרוצים לראות חרדים מתים בצבא - לא, רוצים שאף אחד לא ימות בצבא, אבל מזדעזעים מהתפיסה שלכם שבמשחקי הרעב של השירת הצבאי, הילדים שלכם פטורים כי העיסוק שלהם יותר חשוב מהעיסוק של הילדים שלי.

לא אמרתי שמה שהם תורמים הוא באותה צורה של צבא,אבל סוף סוף הם תורמים,ולפי הכתבה לא רחוק לי להגיד שתורמים הרבה יותר מכל הג'ובניקים.
אז שוב,מפריע לך שהם תורמים בצורה שמתאימה להם,למרות שזה בהקפיים גדולים עם השלכות גדולות,אלא אתה רוצה שהם יתרמו כמו שאתה רוצה שהם יתרמו (כי אמרנו שרק אחוז קטן מסכן את חייו)...זה הנקדודה?? הטענה היא שאתה לא יכולתה לבחור?? אתה מוזמן להכנס לישיבה,לקום כל יום ב6,ללמוד באזור ה10 שעות לימוד מפריך ובנתאים לא הכי נח.....מי מנע זאות ממך??

בקשר לאחוז הקטן שכן מוסר נפש,ולמה העיסוק של הבן שלך לא פוטר אותו.
יש לך טענה כזאות נגד ספורטאים? או הם כן יכולים להיפטר??
בסופו של דבר יש ערכיים,ואפילו שלא תסכים להם (זכתותך המלאה) הרי הערכים והמדיניות של המדינה נקבעים ע'פ דמוקרטיה,זאות אומרת,אתה חושב שצריך לגייס אותם איך שאתה רוצה בדיוק,תקים מפלגה ותגיד שיאן ערך ללימוד תורה וכו'....עד אז, (או עד שבג'ץ...) הכל הוא עניין של ערכים ואיך הם מתבטאים ברמה הפוליטית

אם הטענה היא מוסרית,איך הם לא שולחים בתוך האחוז הקטן הזה,תשובה,כי יש להם ערכים שונים והשקפת עולמם היא שלימוד תורה מרבה שמירה על עם ישראל,למשל,ההצלה המטורפת שהיה עם הטילים של איראן ועוד אלפי דוגמאות.שוב,אל תסכים,אבל זו המציואת,וע''י כח לא תוכל לגייס אותם,בכנות.הם אנשים שעשויים מחומר אחר,תקרא סיפורים על חרדים תחת בקומוניזם בברית המועצות,מי שחושב שליטל מהם כספים יעשה להם משהו הוא פשוט מנותק

וזה הסוד לחיים משוטפים.הרי הוכחנו שהם כן תורמים,אלא שמפריע לך כי אתה רוצה שהם יתרמו כמו שאתה רוצה
הם גם רוצים שתתרום כמו שהם רוצים.

ואני שוב שואל,איפה הצעקה נגד ערבים אזרחי ישראל והקיצוצים שלהם..

• חחח
Reactions: Roi
בו נגיד שמחר בבוקר כל העולם מתעורר וכל הספרים בעולם נעלמו, כל הזיכרונות נעלמו לכולם ומתחילים מאפס, האם לדעתך הדת היהודית תחזור להיות אותו הדבר עם אותה האמונה... כנל הנוצרית או המוסלמית...?
ספרי המדע, המתמטיקה, הפיזיקה, ביולוגיה, אתה יודע למה? כי הם אקסיומות שלא משתנות כי 1+1 לעולם יהיה שווה 2
זה שאמרתה ככה על היהדות רק מראה כמה אתה לא מבין איך יהדות והלכה עובדת,,אם אתה באמת מעוניין להבין למה,אשמח לפרט לך יותר באישי

• חחח
Reactions: Roi
ומזמין אותך לעשות סקר כמה החרדים חוסכים למדינה עם שירות שלהם באירגונים כמו יד שרה,זק''א,הצלה,ידידים,
בוא נחזיר את הרכבת למסילה, ה״התנדבות״ החרדית היא חלק מהמנגנון המשומן של כלכלה אלטרנטיבית שנועדה להתחמק מתשלומי מס. ממליץ לכל המתעניינים פה לצפות בסדרה חוקי המשחק החרדי של יאיר שרקי, ספציפית בפרק 2 שמדבר על הכלכלה. הוא מציג שם בצורה יפה מאוד עד כמה עמוקה הפגיעה בכלכלת המדינה.
סתם אנקדוטה מתוך הסדרה - הוא מציג שם שיש עמותות שמחלקות מזון לנזקקים, הנזקקים הללו הם בעצם אלו שמגיעים להתנדב. ואז בגלל שאין כסף שעובר ממעסיק (עמותה) לעובד (מתנדב), אף אחד לא משלם מס או ביטוח לאומי. שלא לדבר על זה שזו עמותה אז גם חוקי המס שלה שונים.
הקצבאות והתשלומים שמתקבלים בצורה ישירה מתקציב המדינה אל הגופים החרדים אלו רק קצה הקרחון של הקומבינה החרדית. יש שם פשוט התחמקות שיטתית מהעברת כספים, מה שגורם להתחמקות ממיסים.

בוא נחזיר את הרכבת למסילה, ה״התנדבות״ החרדית היא חלק מהמנגנון המשומן של כלכלה אלטרנטיבית שנועדה להתחמק מתשלומי מס. ממליץ לכל המתעניינים פה לצפות בסדרה חוקי המשחק החרדי של יאיר שרקי, ספציפית בפרק 2 שמדבר על הכלכלה. הוא מציג שם בצורה יפה מאוד עד כמה עמוקה הפגיעה בכלכלת המדינה.
סתם אנקדוטה מתוך הסדרה - הוא מציג שם שיש עמותות שמחלקות מזון לנזקקים, הנזקקים הללו הם בעצם אלו שמגיעים להתנדב. ואז בגלל שאין כסף שעובר ממעסיק (עמותה) לעובד (מתנדב), אף אחד לא משלם מס או ביטוח לאומי. שלא לדבר על זה שזו עמותה אז גם חוקי המס שלה שונים.
הקצבאות והתשלומים שמתקבלים בצורה ישירה מתקציב המדינה אל הגופים החרדים אלו רק קצה הקרחון של הקומבינה החרדית. יש שם פשוט התחמקות שיטתית מהעברת כספים, מה שגורם להתחמקות ממיסים.

סליחה שאני ככמה מדבר,אבל זה ממש טיפשות להגיד כזה דבר שהמקבלי עזרה הם אלה שמתנבדים,הלא האירגונים האלה עוזרים לכל המגזרים,גם לחילונים וגם אפילו לערבים.
זה נשמע יותר קונספירציה סוג של the elders of zion
לא מתפלא,שמעתי פעם שפוליטיקאי אומר שאברך מרוויח 8אש''ח...
למי שלא יודע,רוב האברכים מרוויחים בין 1800 ל2500...

זה שאמרתה ככה על היהדות רק מראה כמה אתה לא מבין איך יהדות והלכה עובדת,,אם אתה באמת מעוניין להבין למה,אשמח לפרט לך יותר באישי
זה כתבת מה שכתבת רק מראה שאתה לא מבין איך העולם פועל, תסלח לי שלא אבוא לשעור באופן אישי.

העגלה שלי מלאה מספיק, אין לה מקום להבלים כמו שלך, שיהיה לך לבריאות ותמשיך להצטדק בפני עצמך.

אחרי שראינו איך האמונה הדתית של דתיים וחרד"לים הביאה רבים מהם להתבהמות בעזה ואיו"ש, ואחרי שהבנו שביום פקודה הם יקשיבו לרבנים המטורפים ולא למפקדים, אני לא בטוחה שכדאי לנו אותם בתור לוחמים. אני לא רוצה חיילים שמסתכלים על כל ערבי כעמלק או כרבע בנאדם, אני לא רוצה חיילים שרוצים למות על קידוש השם (המקבילה של שהידים אצל הערבים), אני לא רוצה שהם יצליחו לגרום גם לחיילים חילונים להתבלבל ולשנוא.

אחד הדברים שהכי מעציבים הוא לשמוע דברים שלא רק שבינם לבן המציאות אין כמעט שום דבר, ההפך הוא הנכון.

ג.נ.
דתי, לוחם, בשבועות אלו נמצא הרחק מן הבית, בימים האחרונים ביצע כמה מעצרים של ערבים, מכיר באופן אישי כמה שמתו על קידוש השם, אנשים אהובים ויקרים עם המון כוחות ושמחת חיים שהשאירו אחריהם משפחות לתפארת (ואבלות).

וסתם שאלה, דווקא כמישהי שאני מכיר, לפחות במידה מעטה, כשאת רואה חייל דתי על מדים, אשכרה זה מה שעובר לך בראש?

זה כתבת מה שכתבת רק מראה שאתה לא מבין איך העולם פועל, תסלח לי שלא אבוא לשעור באופן אישי.

העגלה שלי מלאה מספיק, אין לה מקום להבלים כמו שלך, שיהיה לך לבריאות ותמשיך להצטדק בפני עצמך.
מה בדיוק לא מבין איך העולם פועל,אם כבודו יסביר לי,אני פתוח להשכיל ולהבין עם כל הרצון.

נערך לאחרונה ב:
ממש לא, תסתכל בבתי הקברות... רחוק מתיקו ידידי הצדיק.
תיקו מבחינת ההסתכלות.
אתה כעסת על ההסתכלות של החרדים על החילונים, ניסיתי לבדוק האם אתה מסתכל עליהם בצורה אחרת.
החרדים והאתאיסטים לא כאלו שונים, אתה לא מאמין ב 3000 אלים שונים, אני לא מאמין ב 3001!
אתה מפספס שוב.
אולי נתחיל כך:
מה יש לך עם מדינת ישראל?
למה גם ההורים של ההורים שלך הקריבו בשביל לגור פה?
רצוני לומר: עם ישראל כאומה, במשך שנים האמין באלוקים ובתורה.
אתה יכול לבחור בלא להאמין, אבל אינך יכול לבוא אלי בטענות על כך שאני ממשיך להאמין.
יש הבדל בין מדינה שהוקמה עם נתונים ידועים, עם 'חוזה' הכולל ציבור שיש לו אמונות מסויימות, לא חדשות.
לבין החלטה שלך כעת להתחיל להאמין במפלצת הספגטי.

עכשיו בוא נעשה ניסוי מחשבתי ביחד, תנסה להיות כן ולהגיד לי מה דעתך.
לא.
זה כמובן עובר לקטע של אמונה לגמרי, אבל:
באמונה שלי העולם לא נברא סתם, כי היה איזה פיצוץ גלקסי או מכת אגרוף של איזה אליל.
הוא נברא כי יש אלוקים שברא אותו, עם מטרה יעודית.
וגם בתרחיש כמו שהבאת, הרי שאותו אלוקים יבוא ויגלה את קיומו, ע"מ שיהיה אומה שתעבוד אותו.
זה כמובן קצה קצהו של המזלג, יש הרחבות שלימות.
אני רוצה רק 'לייצא' את הנקודה לשאלתך, מאותה סיבה שיתגלה אותו נתון אמפירי, הרי שיתגלה מציאותו של האלוקים בעולם.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
בוא נחזיר את הרכבת למסילה, ה״התנדבות״ החרדית היא חלק מהמנגנון המשומן של כלכלה אלטרנטיבית שנועדה להתחמק מתשלומי מס.
איכס, אחד המגעילים שקראתי, תתבייש לך. זה כל כך מטונף שבא לי להקיא. (אגב, הגופות שטיפלתי בהם ב"מחנה שורה" כמובן היו רק גופות מתגמלות, והגופות שחברים שלי מגרדים מרכבות חולפות הם כנראה גם איזה עסק כלשהו שאני לא מבין.)

האמת אני בהלם מהטענה הזו.

נ.ב. מתנצל בפני אלפי מתנדבי הצלה, ידידים עזר מציון וכו', מתנצל גם בפני "סוחר האברים" (בציניות) וארגונו, הרב ישעיו הבר, לא שחתי אותכם, פשוט הוא לא שווה את התגובה, תמשיכו לעזור לכולנו 24/7, אתם ההכי טובים!!

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
-michael- ניהול מוצרים פנסיונים לאחר ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
ל ירידה מהארץ התפתחות אישית 1364
פשוט התנהלות פיננסית בעת ירידה מהארץ פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 31
C ירידה מהארץ - לאן, למה, ואיפה לקרוא על זה? אוף טופיק 44
doc29 האם אכן יש כזו ירידה במחירים? נדל"ן 37
P ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500 התפתחות אישית 23
בן מלך ירידה בשוק ההון - מבצע? שוק ההון 63
T האם ירידה בכמות העסקאות אמורה לגרור ירידה במחיר? נדל"ן 40
D קרנות רייט למגורים - ירידה בהתחלות בניה, ביקוש גדל שוק ההון 19
י סנופי 500 מגודר מפני ירידה בערך הדולר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ג האם שוק ההון מתמחר בוודאות ירידה במחירי הדיור? נדל"ן 38
ImCarryGG עליה של אג"ח בעת ירידה של השוק הכללי שוק ההון 9
Yos השפעת ירידה במס רווח הון על שינוי הקרנות שוק ההון 8
Modric19 ירידה חדה בVCIT שוק ההון 3
O ירידה בשכר לצורך עלייה בקריירה התפתחות אישית 15
ETL ירידה דרמטית בשער בליש"ט - הזדמנות לקניה במחירי רצפה? שוק ההון 3
newbie ירידה חדה (מדי?) בקרן השתלמות צרכנות פיננסית 33
ל מתי ירידה/עליה הופכת לצלילה/זינוק? אוף טופיק 18
P זכות הצבעה של יורדים מהארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 76
E מכירת RSU לאחר מעבר מהארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
מ האם לא יתנו להוציא כסף מהארץ? אוף טופיק 101
S עבודה מהארץ, מעסיק בחו"ל יזמות והגדלת הכנסות 9
צ הגירה מהארץ לאירופה אוף טופיק 7
A ניתקו לי תושבות מהארץ, איך זה משקיע על האפיקים הפנסיוניים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
yossik יציאה מהארץ עם דרכון זר אוף טופיק 40
D העברת כספים מהארץ לחו"ל ביורו צרכנות פיננסית 0
ה העברת תיק השקעות מהארץ לIBRK שוק ההון 1
ד האם הגיע הזמן להוציא את ההשקעות מהארץ? ואם כן, אז איך? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 145
M העברת דולרים מהארץ ל IB צרכנות פיננסית 8
P הפקדת אישור יציאה מהארץ, כשבחו"ל? אוף טופיק 1
א חשבון וייז - לא מבין איך מעבירים אליו כסף מהארץ פוסטים מאיכות נמוכה 9
N הוצאת כספים מהארץ כאקט מחאה על הרפורמה המשפטית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 176
Cleo הצהרה במשטרת הגבולות על יציאה/כניסה מהארץ בנתב"ג באותו יום (עבור תיירים) - אולי מישהו יודע אוף טופיק 1
F תואר מהארץ נחשב בארהב ? אוף טופיק 0
J בדיקת PCR ביציאה מהארץ למחוסנים מנה שניה? אוף טופיק 7
S איך משקיעים בוול סטריט או נאסדק מהארץ? שוק ההון 6
U האם ניתן להשקיע בונגארד (VTSAX) מהארץ? שוק ההון 34
T העברת מט״ח מהארץ לחשבון בחו״ל צרכנות פיננסית 20
I פתיחת חשבון בנק ברוסיה מהארץ צרכנות פיננסית 4
ק מקלט מס לחברה שלא מתנהלת מהארץ שוק ההון 4

נושאים דומים

Back
למעלה