ביולוג ירושלמי
משתמש בכיר
- דירוג
- 4,363
לי שלחו קוד מוסד אחר. 57318.
גם לי
אין עליכם רבותיי. עזרתם לי מאוד.גם לי מופיע 57318.
בכלל לא ידעתי שזה מה שנדרש ממני לעשות וזה גם לא היה רשום בשום מקום
היום הקמתי הרשאה לחיוב חשבון עבור אינטרגמל (אכן, קוד מוסד: 57318) מה שנראה לי שיפתור את בעיית החזרת החיוב מצד הבנק.
מכאן, טייס אוטומאטי בהוראת קבע לקופת גמל להשקעה באינטרגמל עד לפנסיה.
ובכל מה שנאמר כלפי אניטרגמל - אני חושב שהם סבבה לגמרי ויותר מזה.
אני אוהב את הכל דיגיטלי עם כמה שפחות התערבות אנושית. לי אישית זה עושה את זה מאוד.
אני מאוד מאוד חדש אצלם - העברתי אליהם את קרן השתלמות רק לפני חודש + פתחתי קופת גמל להשקעה לפני חודש אז עוד נראה...
טכנית - אתה צודק.וברצינות, הבעיות האלו הן לא מה שמכונה שירות לקוחות (זמינות השירות, חביבותו, מקצועיותו, נחמדותו וכו') אלא של התפעול עצמו. אני לא מחפש שירות לקוחות טוב, אלא מקום שאני בכלל לא צריך את שירות הלקוחות שלו.
במילים אחרות, זה לא שאתה קונה את אותו מוצר במחיר זול יותר (ומתפשר בתמורה על השירות), אלא אתה קונה מוצר פחות טוב: זה לא מוצר "מחקה סנופי" גנרי, אלא מוצר שקצת מנסה לחקות את סנופי, קצת מסתכל עליו מהצד, קצת רואה אותו טס לו מול הפרצוף, קצת עסוק בניירת וקצת ישן...
ומזווית אחרת- לפי "כלל האצבע" של כ-0.5% תשואה בחודש, עיכוב של שבועיים עולה לך יותר מהחסכון בדמי הניהול לשנה שלמה (מול המתחרים). שלא לדבר על תקופות תנודתיות, בהן אתה עלול לאבד הרבה יותר בגלל זה. וזה בלי לחשב את עלות הזמן שלך.
אני ארשום שוב - אתה בהחלט צודק.
לא טכנית - כל מה שכתבת (מבלי להעליב ומבלי להפחית בחשיבות העקרון שלאורו כתבת את הפסקה הנפלאה הזו) זה אדים של סיגריה אלקטרונית לחוסך הסולידי הממוצע שלא עושה אופטימיזציה של כל שבריר אחוז, ובטח שלא מסתכל על שבועיים עיכוב בירוקרטי מעצבן ומציק ככל שיהיה כפגיעה נומינלית בתשואה הריאלית.
לאנשים "רגילים", עם כמה אלפי שקלים או כמה עשרות אלפי שקלים, עיכוב שכזה הוא לא אקוטי. ברור שהוא נחשב מספרית לצורך העניין, רק שהוא לא מרגיש אקוטי לחוסך הסולידי הממוצע מאוד שהוא לא אופטימיזטור.
אני כותב את מה שכתבתי הרגע רק על סמך הרגשה ועל סמך היותי אדם סבלני, מבין, נעים הליכות, מאופק ומנסה לפרגן לנותני שירות ולא להתלחם איתם כל הזמן.
קח את זה בחשבון... מקווה רק שאני לא כותב שטויות